BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

12 lata 1 tydzień temu #603572 przez EwelinaB87
Spódnica pierwszorzedna bez dwóch zdan,
teraz robie owce, ale wielka jest cholera, nie wiem kiedy skoncze:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #603574 przez patka1603
MamaBąbelka napisał:

Ewelinka, gratuluję małej Milenki :D. Coraz więcej dziewczynek, to może jednak będą wyrównane szanse ;).

Sikoreczko, ja też się od razu po badaniu skusiłam na lumpku na 4 dziewczęce rzeczy i jeszcze potem w Tesco na takie rozkoszne bodziaki, ale potem stwierdziłam, że dość i do następnej wizyty nic więcej nie kupujemy już :). Chociaż niby mi też pani doktor nie potwierdziła, ale ja tam swoje wiem ;).

My się wcale do świąt nie szykujemy, bo szykujemy się do wyjazdu, to już jutro i 800 km przed nami... Stresik lekki jest, jak damy radę ;).

no ja też postanowiłam na 90% ze jedzmy w góry ok. 250 km ale jestem przerażona bo się okazało że mamy jechać busem 7 osobowym w 6 osób w tym 2 dzieci i dodatkowo pies więc się zastanawiam czy to jest dobry pomysł- hmm siedzenia ani nóg na pewno sobie nie "wyciągne"

12 lata 1 tydzień temu #603590 przez olivka
ha! a ja jestem taka gapa :P Napisałam, że kuło mnie z prawej strony, a myślałam o lewej :P Z lewej mnie kuło :blush:
Zauważyłam, że ostatnio nie mogę długo siedzieć, bo po pierwsze kręgosłup, a po drugie jak długo siedzę to czuję ciągnięcie w dole brzucha i muszę się wtedy położyć. No cóż uroki ciąży :laugh: Nie będę już narzekać, bo baaaardzo długo czekałam na ten stan, więc teraz nie wypada tak narzekać ;)

12 lata 1 tydzień temu #603594 przez olivka
Chciałabym takie łóżeczko :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #603596 przez olivka
i do tego taką pościel :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #603604 przez EwelinaB87
dotarły do mnie 23 motki włóczki!!!
te na buciki są jak z zamszu CUDOWNE :cheer:

12 lata 1 tydzień temu #603605 przez patka1603
olivka napisał:

i do tego taką pościel :)

co masz na mysli oliwka mówiąc pościel? tylko pościel czy cały komplet? ja tez bym chciała coś podobnego ciekawe jak cena

12 lata 1 tydzień temu #603606 przez patka1603
EwelinaB87 napisał:

dotarły do mnie 23 motki włóczki!!!
te na buciki są jak z zamszu CUDOWNE :cheer:

w takim razie czekamy na pierwsze wzory buciów

12 lata 1 tydzień temu #603609 przez olivka
Patka, oczywiście chodziło mi o cały komplet...na allegro to koszt 200-400zł w zależności od liczby elementów

12 lata 1 tydzień temu #603613 przez olivka
tak, tak Ewelka czekamy na fotki buciczków. Na pewno będą odjazdowe. Ja przymierzam się uszyć z filcu...tylko jeszcze nie wiem gdzie kupić filc kolorowy...pewnie na allegro...bo w sklepach pewnie lipa
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #603616 przez EwelinaB87
allegro.pl/filcowanie-czesanka-i-filc-76694 :)
ja mysle o kolorowej poscieli w koncu to bedzie najczestrze otoczenie córci zeby ja stymulowalo :P

12 lata 1 tydzień temu #603624 przez olivka
Ewelka właśnie widziałam na allegro ten filc i koszt nie jest duży, tylko ja wolałabym najpierw dotknąć materiału, sprawdzić czy to nie jakiś szmelc.
Kolorowy komplet pościeli nie będzie nam pasował do wystroju pokoju. Jasio będzie miał z nami swój pokoik. Ale gdyby miał oddzielny na pewno wybrałabym tez kolorowy komplecik :D

12 lata 1 tydzień temu #603630 przez EwelinaB87
ja tez mam wspolny pokoj i uwazam ze posciel musi byc kolorowa, chocby mi nie pasowala, w koncu to dziecko nie dorosły ;)
Ale kazdy lubi co lubi, jeszcze nic nie postanowilam moze tez kupie bezowy, kto wie ;)

12 lata 1 tydzień temu #603658 przez patka1603
my również będziemy dzielić pokój z dzidziusiem mimo ze za ścianą mamy 1 wolny pokój. I nie wwobrazam sobie żeby pościel nie była kolorowa najlepiej odcienie pasteli np allegro.pl/15ele-posciel-paseczki-z-mosk...pol-i3100461111.html

12 lata 1 tydzień temu #603674 przez agataxii
Niektórzy polecają czarno-białą pościel, ale z wyraźnymi wzorami i kształtami. Logicznie rzecz biorąc ma to jakiś sens, bo na początku dziecko i tak nie rozróżnia kolorów. Ale jak dla mnie, to to za ponure i smutne :S

A oto moje filmikowe wypociny :silly: Jakoś tak mnie Niesia zainspirowała, bo faktycznie fajna pamiątka :)

Jak się tak bawię z Wiktorkiem wieczorem, to tak jakby chciał odepchnąć zimny krem. A na filmiku mi uciekł na lewo :laugh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka