- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku
Gratuluję córeczek W końcu zrobi się tu bardziej różowo niż niebiesko hihi
Niesia, oglądałam filmik, super jest
Wczoraj chciałam z Wami posiedzieć ale tak mnie coś kuło z prawej strony, że nie mogłam usiedzieć i cały wieczór przeleżałam, a dzisiaj juz mnie nic nie boli. Może to kolka?
A jak przygotowania do świąt??
Chyba święta będą przypominały bardziej te Bożego Narodzenia niż Wielkanocne jeżeli chodzi o pogodę
Wiosnooo gdzie jesteś!!??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Ale w sumie swieta obiazdowe to u tesciow to u mojej rodziny, musze zrobic zabawki dla dzieci moich kuzynek, serwetke itd wiec musze sie od jutra brac za robote konkretnie
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
dziś wizyta o 14:30 -nareszcie dowiem sie czy w moim brzuszku wszystko ok no i może wkońcu poznam płeć dzieciaczka, oczywiście jak przed każdą wizytą zaczynam się troche denerwować a niestety tym razem musze jechać sama bo T. jest w pracy, po wizycie odwiedze koleżanki w pracy przy okazji zawioze zwolnienie i mam nadzieje że wróce do Was wieczorem z samymi dobrymi wiadomościami, trzymajcie więc za nas kciuki...
Niesia super filmik, zaraz chyba sama spróbuje wykorzystać ten patent bo w piątek pierwszy raz dzidzia delikatnie dała o sobie znać, w sobote tylko jeden jedyny raz poczyłam małe "puk" i od tego czasu cisza... może to wina tego że sporo się ruszałam i dziecko się inaczej ułożyło, może to czego nie jestem w tej chwili w stanie wyczuć dojrze za pomocą ołówka...
a propos od piątku odkąd T. usłyszał że się maleńśtwo poruszyło to jak coś od niego chce i go wołam przychodzi i pyta: "co? poruszyło się? czułaś coś?" no i tym sposobem mój brzuszek jest na pierwszym planie a ja poszłam troche w odstawke... od początku się brzuszkiem interesował ale teraz nie interesuje go nic poza nim...
Ewelina gratuluje córeczki!! jak myśle o Tobie i o Twojej Małej Księżniczce to mam taki obraz przed oczami: kojarzysz na pewno z niejednego filmu wielką garderobę jakiejś bizneswomen albo gwiazdy pełną setek par butów... ja widze taką wielką szafę Twojej córci pełną bucików zrobionych przez Ciebie na szydełku... ahhh różne wzory i kolory do każdej sukienki i każdego stroju specjalne buciki
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wciaz czekam na włóczki jak je dostane to sie zacznie istne szalenstwo
Czekamy na wiesci z brzuszka i oczywiscie foty... te moje wydrukowana to jakies srednie
ale na szczescie z filmu wzglednie mozna bylo wyciąż conieco...
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
A moja córa to załatwiła by mnie dzisiaj na cacy... Robiłam białe pranie, wyciągam je już z bębna, a w środku fioletowa kredka świecowa córy Na całe szczęście, wpadła w szczelinę w uszczelce i nie plątała się między ciuchami
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
wczoraj wieczorem dostałam uczulenia ( całą noga prawa czerwona )... wzięłam 1,5 tabletki na pół szklanki wody ... jednakże o 4 rano jak się obudziałam to miałam dalej piekącą nogę... więc powtórzyłam dawkę.
Uczulenie zeszło.
Ja nie biorę Wapnia bez przyczyny ani magnezu...aczkolwiek zapytam jutro lekarza co o tym sądzi - czy mam brać czy nie:)
Niesia,
próbowałam z tym ołówkiem... u mnie to nie wychodzi bo ja mam najwyższy punkt PĘPEK ... wiec jak oddycham to ołówek spada...
obórciłam sie jednak troszku na prawy bok i na lewym wzgórku położyłam ołówek...z tym że jednak mam wrażenie że ten ołówek to drgał kiedy moje serce biło.
Więc u mnie bez rewelacji...za to stwierdziłam wczoraj jedną ważną rzecz:)
hahaha
Otóż stwierdziłam że już tak wyraźnie mnie Stasiu kopie - przekręca się ...że nie ma bata że to nie on!
I powiedziałam tak... skoro to nie Stasiu kopie to napewno nie jelita a chyba jakiś obcy bo to jednak aż chwilowo pobolewa!!!!!!!!!!!!!!!
heheheheheh
Mąż się uśmiał z tym obcym ...no ale nie ma BATA... to Stasiu się obraca ...powiedziałambym że lekko to pobolewa no bo tak jakby przesuwał coś ...
a z drugiej strony to takie śmieszne i dziwne uczucie ....
Mój M. coraz częsciej przytula się do brzuszka i nadsłuchuje... Co mnie bardzo cieszy ... bo na początku mało się tulił...
Tera zjuż codziennie po kilka razy ... i mówi :" ta ta! " ma nadzieje że jak wyjdzie z brzucha to Staś powie: TATA!!!!!
hehehehe
Czy to prawda że dziewczynki rodzą się mniejsze i trzeba jednak wiecej kupować ciuszków 56 aniżeli 62? coś tam kiedys czytałam albo obiło mi się o uszy.
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
z tym pobolewaniem to dopiero będzie Gdy w 8mc zasadzi kopa w wątrobę, albo zagra na żebrach jak na cymbałkach... to dopiero zaboli.Mąż się uśmiał z tym obcym ...no ale nie ma BATA... to Stasiu się obraca ...powiedziałambym że lekko to pobolewa no bo tak jakby przesuwał coś ...
a z drugiej strony to takie śmieszne i dziwne uczucie ....
Z tymi wielkościami to pierwsze słyszę. Ale dla przykładu mąż jak się rodził miał 2600, a jego siostra 3600. Nie sądzę by była na to jakaś reguła
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
martwie sie tylko ze kupie 56 a dziecko bedzie na nie za duze...
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
mi dzisiaj dokucza lewa łydka odczuwam ból przy każdym ruchu nogą, pewnie to niedobór Mg gdyż w moich witaminach jest tylko 15% dziennego zapotrzebowania na magnez- myślałam że nie będę miała z tym problemu a jednak. i Muszę poszukać jakie produkty zawierają dużo magnezu. Nie wiem czy dobrze kojarzę ale chyba czekolada i banany ?! muszę to sprawdzić.
Co do bólu mi od czasu do czasu też dokucza kłucie z prawej strony
łóżeczko super, szkoda że ja już mam. hmm pozostała mi tylko ewentualna zmiana koloru. Tylko gdzie kupie farbę do łóżeczka, szukanie na allegro coś nie daje efektów
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Sikoreczko, ja też się od razu po badaniu skusiłam na lumpku na 4 dziewczęce rzeczy i jeszcze potem w Tesco na takie rozkoszne bodziaki, ale potem stwierdziłam, że dość i do następnej wizyty nic więcej nie kupujemy już . Chociaż niby mi też pani doktor nie potwierdziła, ale ja tam swoje wiem .
My się wcale do świąt nie szykujemy, bo szykujemy się do wyjazdu, to już jutro i 800 km przed nami... Stresik lekki jest, jak damy radę .
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
www.facebook.com/photo.php?fbid=58580343...70017&type=1&theater