BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #651856 przez wunia1984

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #651871 przez klauduska89
no to trzeba będzie ruszyć na zakupy do lidla :) fajne te biustonosze tylko nie ma dla mnie, bo mało rozmiarów do wyboru. Ja potrzebuję 75D, a niestety takiego nie ma...

11 lata 7 miesiąc temu #651882 przez olivka
Fajne te spodenki niemowlęce z lidla, szkoda że te staniki są bez fiszbin. Kupiłam taki stanik bez fiszbin i biust strasznie wygląda w takim staniku, tak jakby w ogóle go nie było. Może to spełnia swoją funkcję przy małych biustach ale nie przy większych niestety...

11 lata 7 miesiąc temu #651907 przez Gro-szek
Właśnie wróciłam z Biedronki... kupiłam różowy kocyk w białe misie i ręcznik biały z małpką (chyba to małpka :P).. co do reszty to miałaś dość średnie wrażenie, przede wszytskim do tych flanelowych pieluch... jakoś nie powaliły mnie na kolana... powiem szczerze, ze nigdy nie miałam z nimi do czynienia i nie wiem czy one takie są z założenia czy akurat w Biedronce była zła ich jakość? nie wiem.. ale ich nie kupiłam...

Jesli chodzi o body to już było wszytsko przebrane... a napaliłam się na takie z żyrafą... i niestety ich nie było :(

Ja od jakiegoś czasy też mam sterczący pępek... średnio mi to pasuje.. no ale cóż?

11 lata 7 miesiąc temu #651928 przez katarzynaxxx89

11 lata 7 miesiąc temu #651934 przez patka1603
print scrin nie działa tzn działa ale jak tylko wyciągnę płytę to automatyczne obraz pliku znika mimo że po zrobieniu zdjęcia go zapisałam. dziwnie funkcjonuje ten mój laptop- nie pojmuje tego jak może tak być tak samo z zapisem kolejnych zdjęć-zapisuje mi tylko ostatnie foto i ten poprzedni obraz któtóry zrobiłam po zrobieniu następnego foto automatyczne przemineiają się w ostatnie zrobione zdajcie

jeśli chodzi o lidla to fajne mają kolekcje dla dorosłych ale mała rozmiarówka :(

11 lata 7 miesiąc temu #651943 przez agniesia1604
Gro-szek napisał:

Właśnie wróciłam z Biedronki... kupiłam różowy kocyk w białe misie i ręcznik biały z małpką (chyba to małpka :P).. co do reszty to miałaś dość średnie wrażenie, przede wszytskim do tych flanelowych pieluch... jakoś nie powaliły mnie na kolana... powiem szczerze, ze nigdy nie miałam z nimi do czynienia i nie wiem czy one takie są z założenia czy akurat w Biedronce była zła ich jakość? nie wiem.. ale ich nie kupiłam...

Jesli chodzi o body to już było wszytsko przebrane... a napaliłam się na takie z żyrafą... i niestety ich nie było :(

Ja od jakiegoś czasy też mam sterczący pępek... średnio mi to pasuje.. no ale cóż?

Ja właśnie kupiłam te z żyrafką:)))
Ale ja byłam o 10 rano w Biedronce ...a ruch był straszny ... pełno mam z wózkami i cieżko byłos ię dostać do kosza z bodziakami , kocykami i t d

11 lata 7 miesiąc temu #651950 przez agniesia1604
co do oferty Lidla..
Bodziaki nie podobają mi się ...:(
spodenki cóż ... w tej samej cenie mogę kupic w sklepie .... bo ostatnio widziałam w cenie 7-10 zł
co do ubrań ciążowych .. jedynie tą koszulką i leginsami byłabym zainteresowana .... bo spodni juz nie chcę kupować ...
Lidl zasze ma takie ograniczone te rozmiarówki :)

11 lata 7 miesiąc temu #651957 przez Gro-szek
agniesia1604 napisał:

Gro-szek napisał:

Ja właśnie kupiłam te z żyrafką:)))
Ale ja byłam o 10 rano w Biedronce ...a ruch był straszny ... pełno mam z wózkami i cieżko byłos ię dostać do kosza z bodziakami , kocykami i t d

Na ja byłam ok 16:30 prosto po pracy... i niestety się nie załapałam... nic innego mi nie pozostaje jak życzyć Stasiowi, zeby mu się fajnie nosiło :) cudne są...

Ogólnie motywy z żyrafkami są taki słodkie... pościel też chce kupić z żyrafką :)

11 lata 7 miesiąc temu #651967 przez EwelinaB87
Olivka nie zgodzę się z tobą, dla mnie fizbina obecnie to masakra!
po polowie dnia z fizbiną bola mnie tak masakrycznie zebra ze nie moge sie ruszac, mozliwe ze to nieodpowiedni rozmiar ale fizbina dla kobiet w ciazy i karmiacych sa nie wskazane wlasnie dlatego ze moga mocno znieksztalcac piersi.

wlasnie kupilabym chetnie usztywniane miekkie bez fizbin, niestety ostatnio udostepnialam zdjecie biustonoszy ktore mnie zainteresowaly ale je ktos kupil przede mna ;(

Co do oferty lidla, marna... body marniutkie polspiochy takie sobie, staniki nie w moim rozmiarze :(

11 lata 7 miesiąc temu #651979 przez olivka
No dla mnie stanik bez fiszbin nie nadaje się do niczego, tragedia jakaś, ale każdy lubi co innego...

11 lata 7 miesiąc temu #651987 przez Gro-szek
Moim zdaniem zależy od fasonu stanika jak i doboru odpowiedniego rozmiaru... ja jak na razie mam wszytskie staniki z fiszbinami i nie przeszkadzają mi choć uważam że teraz mam dość spory biust...
Mam też stanik sportowy, owszem ma swoje zalety ale zdecydowanie lepiej się czuje z fiszbimani i lekkim usztywnieiem... a takie stanik dorwałam w C&A... w komplecie był czarny i biały... model do moich piersi idealny :)
To jest biustonosz akurat z Intimisimi ale ten co mam jest identyczny :)
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #651993 przez olivka
Gro-szek fajniutki ten staniczek, jak dla mnie miseczka nie musi być usztywniana, a już na pewno nie z wkładką ;P

11 lata 7 miesiąc temu #652007 przez Gro-szek
Jedyne czego nie cierpię w stanikach to push upów... on ma takie delikatne usztywnienie... i jest bardzo wygodny...

11 lata 7 miesiąc temu #652037 przez wunia1984
Dla mnie oferta z lidla jest spoczko :) Na bank zakupie stanik do karmienia, bodzziaki i spodeneczki, no i białe spodnie ciążowe na lato w sam raz :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka