BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #652506 przez ziii
Cukiereckunie dziękuję za trzymanie kciuków - ale tylko dlatego, żeby nie zapeszyć... Ech, rozmowa była na 8, miałą trwać półtorej godziny... więc jeszcze trzymajcie! :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #652510 przez EwelinaB87
kurcze to mnie zmartwilyscie, ale powiem mamie ze bedzie taka promocja to moze z tata podjedzie, bo ja nie mam jak jutro maz w pracy :(

dzisiaj u mnie tez ladnie o 7 maz pojechal na ryby, mam nadzieje ze cos zlowi bo wczoraj byly 4 szczupaki, ale nie wymiarowe, a moj jest bardzo sumienny w wedkarstwie i nigdy nie klusuje

co do lezaczka, poczatkowo myslalam zeby dziecko lezalo w foteliku samochodowym bo spelnia podobne zastosowanie, jednak zajmuje wiecej miejsca, moze moja szanowna zakochana siostra strzeli mi prezencik, kuzynka mowi ze lezaczek ratuje jej zycie bo dziecko sie w nim bardzo uspokaja dzieki wibracjom i przede wszystkim jest tam bezpieczne.

mam kupony do smyka, mysle ze je wykorzystam, licze na pomoc kolegow z pracy, bo mamy je ze szkolen z intela nic nie kosztuja a jakby byli na tyle empatyczni to cala wyprawke za nie bym kupila :cheer:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #652516 przez cukierecek27
w tesco w gazetce ( od 16 maja) sa proszki płyny do prania lovela
proszek 1,8kg
płyn 1,5 l

cena 17,99zł

11 lata 7 miesiąc temu #652531 przez EwelinaB87
Chcialam sie pochwalic ze zdobylam kolejna umiejetnosc, narazie jeszcze raczkuje ale umiem juz na drutach oczka lewe i prawe :P

11 lata 7 miesiąc temu #652533 przez cukierecek27
EwelinaB87 napisał:

Chcialam sie pochwalic ze zdobylam kolejna umiejetnosc, narazie jeszcze raczkuje ale umiem juz na drutach oczka lewe i prawe :P

prosze proszę talent się rozwija :lol: :lol:

Brawo brawo:)!!!

11 lata 7 miesiąc temu #652539 przez katarzynaxxx89
Ewelinko to gratulacje nabytych umiejętności
Cukiereczku a mogłabyś napisać jaki miałaś dokłdnie wynik
A co do tego badania odczyn coompsa to nie wiem czemu mi to kazali robić bo ja mam RH + zresztą mąż też ale skoro kazali to trzeba będzie zrobić

11 lata 7 miesiąc temu #652545 przez cukierecek27
cukier na czczo miałam dobry do 80
ale po 50mg i godzinie pobrania miałam 190
a pani doktor mówiła że do 140 powinien max być

w domu po obiedzie mierzyla tak jak sie mierzy czyli po 2godzinach od posiłku miałam też dobry bo 107 ;/

11 lata 7 miesiąc temu #652549 przez katarzynaxxx89
acha dzięki ja miałam na czczo 70 a po 50 mg i godzinie 111 i powiedzieli że troszkę za dużo ale może być

11 lata 7 miesiąc temu #652550 przez EwelinaB87
nie martw sie ja mialam robione dwa razy raz 50g drugi 75g prawdopodobnie mialam podobnie do CIebie przez co nie uznali mi wyniku a po 2h bylo wszystko strawione

11 lata 7 miesiąc temu #652552 przez cukierecek27
pod kontrolą lekarza wiec sie nie boje przynajmniej staram sie heheh zobaczymy co bedzie dalej dobrze ze dmucha na zimne i od razu kieruje dalej :) w razie co lepiej sprawdzic i spokojnie spać ;)

11 lata 7 miesiąc temu #652562 przez Gro-szek
Ciuchami z C&A tez bym się nie martwiła, moja siostra kupuje do tej pory dla swojego 6-letniego synka, kupowała też jak był niemowlakiem... i bardzo poleca...

Ostatnio pisałyście, że nie powinno stosować płynu do zmiękczania tkanin.. ja ostatnio widziałam na targach w Askocie promocję Jelpa właśnie z takim płynem (też Jelpa dla dzieci). Co Wy o tym sądzicie?

Ewelina
.. gratuluje zdolności :) super że guzek okazał się niegroźny :)

Ja dziś idę do gina... :) może uda się zobaczyć Małą na tym małym telewizorku :):):)

Co do ręcznika z Biedronki to ma mniej więcej taką miękkość jak ręcznik (ten rożek) z Ikei, po praniu na pewno będzie mięciutki :)

11 lata 7 miesiąc temu #652589 przez MamaBąbelka
Groszku, oczywiście, że są płyny do płukania ubranek dla dzieci, jest bardzo dużo rzeczy dla dzieci, bo przyszli rodzice są nie ukrywajmy, bardzo łatwym łupem dla wszystkich firm, łatwo niedoświadczonym ludziom wmówić, że potrzebują wszystkiego. Ja jednak jestem za tym, żeby stosować jak najmniej kosmetyków oraz chemii.

11 lata 7 miesiąc temu #652591 przez cukierecek27
abcania.isu.pl/?id=pokaz_produkt&id_prod=97247 ojj to mi sie podoba :)))
takie literki na sciane :)

11 lata 7 miesiąc temu #652595 przez ziii
M. wrócił - rozmowa poszła dobrze, więc dziękuję za wsparcie! :kiss: Jeśli zaproszą go na drugi etap rekrutacji, będę prosiła o powtórkę! :lol:

No właśnie co do rzeczy dla dzieci - mam wrażenie, że jest tyle różnych niepotrzebnych gadżetów, że szok. Jasne, że część rzeczy się przyda, ale czy naprawdę potrzebujemy aż tyle wszystkiego? Im więcej czytam, tym mniejszą mam ochotę na zakupy... :huh:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #652601 przez cukierecek27
no to bedziemy trzymac znow :))

ziii mam dokładnie tak samo heheeh nawet juz nie mam gdzie tego przechowywac za bardzo a jeszcze tyle do kupienia... ehh....ale pojade w przyszlym tygodniu do kuzynki to bede wiedziec co mi jeszcze zostanie...
kiedyś pisałyście o termometrach...

ja znalazlam w premium club za punkty taki o
www.premiumclub.pl/katalog-nagrod/Uroda-...odczerwien,2146.html

i zamierzam go zamówić tym bardziej ze mnie nie bedzie nic kosztował tylko punkty ze stacji odciągnie.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka