BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #651667 przez agniesia1604
od dzisiaj w LIDLU jest promocja na proszek JELP

1,6kg 20 prań za 26 zł ... jakoś tak ...
Sprawdziłam na allegro i porównałam ceny ...

W Lidlu jest o niebo taniej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #651686 przez asiulek_dolls
w lidlu są też pampersy na promocji po 33zł 44/54/66szt w zależności od rozmiaru
no ale nie wiem czy wszystkie rozmiary są na promocji

co do c&a to nie wiem czy w internetowym sklepie też będzie obowiązywać promocja

11 lata 7 miesiąc temu #651706 przez wunia1984
Agniesia = Łowca Okazji :)
Mamo Bąbelka cudny brzuniek :)
ja też lubię lidla, mają bardzo fajne produkty :)

11 lata 7 miesiąc temu #651723 przez wunia1984
Ja dzisiaj zrfobiłam porządek w moich ciuszkach, wyrzuciłam te które tylko z sentymentu trzymałam, pochowałam grubsze swetry w pudła. Ciuszki dla Zuziulki mam naszykowane do prania dużża torba z Ikea + 2 katoniki + reklamówka od znajomej :) Troszkę się tego nazbierało :)
A no i śniła mi się "kupa" dzisiaj, wyczytałam, że to na szczęście, wygraną. Wiuęc obstawiłam kilka meczyków. AAA i wczoraj wygrałam ok 240zł:) Bukmacher ze mnie, hahahaha :silly: :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #651727 przez agniesia1604
hehehe:)
Nom tak jakoś szukam okazji :) wiadomo na czymś trzeba oszczędzać ...obserwuję co się dzieje...
co do Lidla ...to dostałam info z JELP że taka promocja trwa od dzisiaj:)))

Wystarczy polubić produkty którymi jesteśmy zainteresowane , sklepami na Facebooku...a wyświetlają nam info o kuponach, rabatach i promocjach :)

11 lata 7 miesiąc temu #651735 przez klauduska89
MamaBąbelka piękny i zgrabny brzuszek, a pępek rzeczywiście przykuwa uwagę :) mój tylko tyci tyci odstaje :)
Dziś z rana byłam na zakupach w biedronce. Kupiłam 3-pak body na 74 i 80 bo tylko takie były :) no i niebieski ręczniczek i pieluszki tetrowe :) U nas dziś niesamowity bałagan, elektryk wierci i kuje w domu a ekipa bałagani na zewnątrz, człowiek nie wie co ma ze sobą zrobić...

11 lata 7 miesiąc temu #651740 przez EwelinaB87
Moja mama kupila mi kocyk i pieluszki tetrowe i flanelowe, body i reszty nie kupila, powiedziala ze niepodobaly jej sie z wygladu i jakosci, ja sie na tym nie znam ona tak, wiec ufam jej:P

Co do C&A licze na online bo w sklepach nie widzialam nigdy wyboru ciuszkow dla bobasków, chyba ze nie zwrocilam uwagi

11 lata 7 miesiąc temu #651747 przez EwelinaB87

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #651750 przez patka1603
ale się rozszalałyście z tymi zakupami- ja na początku czerwca mam dostać zestaw ciuszków od cioci ale nie wiem co tam jest i czy mam się wstrzymywać z zakupami czy mimo wszystko kupywać swoją droga jakieś pojedyncze sztuki?!

mama bąbelka cudny brzuszek co do pępka to mój cały czas nie wyskoczył ale się tak dziwnie przemieścił że "dołek" mi się schował jakoś pod skórę tak jakby się przesunął i już nie ma typowej dziurki tylko jest troszkę zakryta nie wiem jak to opisać

My w nd byliśmy na imieninach u babci, ale było obżarstwo obiadek- ciasto- kolacja i na szczęście obyło się bez zgagi.
Dziewczyny tak czytam jak te wasze szkraby "dają wam w kość" i aż nie chce mi się wierzyć.. z mojego Kacperka to chyba jakiś aniołek wyrośnie bo jest dobry dla mamy i nie daje jej takich ostrych kopniaków no ale może to przez to że ogólnie nie mam apetytu, a poza tym słodycze jadam raczej w małych ilościach- mam nadzieję że to nie powód do zmartwień -zresztą Kacperek od początku nie był jakoś super aktywny

ewelina jaki by był koszt takich buci?

co do bujaczów leżaczków mam zamiar kupić coś zautomatyzowanego np: www.smyk.com/bright-stars-hustawka-kaczu...3,swiat-niemowlaka-p
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #651765 przez EwelinaB87
te drugie 15zl, pierwsze musialabym rozkminic, ale wysle ze max 20
ale mysle ze obie za 15zl pojda:)

11 lata 7 miesiąc temu #651778 przez patka1603
dziękij jak by co dam ci jeszcze znać bo muszę czekać na ta paczkę od cioci bo ponoć tam też mają być jakieś szydełkowe bucie ,w dodatku rzeczy po chłopcu więc może a nóż mi się spodobają

11 lata 7 miesiąc temu #651796 przez MamaBąbelka
Dzięki dziewczyny :), no mój pępek jest straszny, wystaje cały i jest spłaszczony na końcu ;).

Jak mi polecicie jakiś prosty program do wycięcia fragmentu nagrania, to Wam kopniaczki mogę pokazać.

11 lata 7 miesiąc temu #651801 przez patka1603
a propo programów to jak mam nagrane badanie usg w postaci filmu to da się wydrukować z niego jakieś ujęcia, klatki, sceny czy coś takiego?! Jeśli tak to proszę o szczególy

11 lata 7 miesiąc temu #651830 przez EwelinaB87
print screen do zrobienia zdjecia z filmu, a do ciecia filmu najlepiej woindows moovie maker ;)

11 lata 7 miesiąc temu #651855 przez wunia1984
Dziewczyny nie wiem czy któraś z was pisała o tym, ale 20 maja w lidlu będą staniki do karmienia, bodziaki, spodnie ciążowe, bielizna ciążowa :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka