BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #673242 przez Gro-szek
agniesia1604 napisał:

Ja się pomału stresuje to dziś mam sprzedać moje wymarzone M:)

Odczuwam takie małe kłucie ... w serduszku ...
Staś nadzwyczaj spokojny ... powiem szczerze ze dziś nawet sie nie przeciągał tylko ze 3 razy poczułam takie puk delikatne.
Zastanawiam sie czy się nie przejechać do lekarza posłuchać serducha albo do szpitala.. o ale też nie chcę wyjść na panikarę:(

Też od kilku dni zauważyłam spadek aktywności Małej... Każdy mi powtarza, ze jest wszystko ok.. tylko ma mało miejsca...
Teraz wizytę mam 11 tego i zapytam...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #673249 przez asiulek_dolls
agniesia spokojnie, bez paniki było trzy razy puk więc jest ok, ja tam się wogóle nie przejmuje jak się mały nie wierci i nie kopie przez pół dnia... dopiero 11 godzina dochodzi niektóre śpiochy dopiero wstały a Ty chcesz żeby Staś już szalał, daj chłopakowi troche odpocząć :)

ehhh a właściwie to niektóre śpiochy jeszcze śpią- mężuś właśnie przyniósł mi świeżutką bagietkę czosnkową (mniam mniam) od teściówki i mówił że próbował teścia dobudzić i ni chu chu... nie ma szans ale nie ma się co dziwić jak o 1 wstawałam na siku to widziłam że się w garażu świeci, oj ładnie musieli porządzić z kolegą ;)

11 lata 10 miesiąc temu #673264 przez klauduska89
asiulek_dolls napisał:

nie no nie wytrzymam jeszcze chwila i mi Kacper chyba prawe żebro złamie... ałłłł :dry:

Moje prawe żebro też jest już na granicy wytrzymałości bo ciągle obrywa kopniaki, wogóle czuję w tym miejscu tak jak bym miała siniaka od środka i przy dotyku boli.
Agniesia wasz Staś może też się stresuje tą sprzedażą mieszkanka, albo ma po prostu leniwszy dzień i nie ma ochoty na wygibasy ;)

11 lata 10 miesiąc temu #673265 przez katarzynaxxx89
Mój Kornelek też mało się rusza ale nie martwię się na zapas bo dziś mam wizytę to posłucham serduszka i raczej jest wszystko oki tylko śpi bo odczuwa kijową pogodę hehe

11 lata 10 miesiąc temu #673305 przez wunia1984
Powróciłam z eskapady :) Jak weszłam do lekarki to ta mnie zapytała co mnie skłoniło do zapytania o badania GBS, CRP no i powtórne toxo. Ja na to, że wPolsce normalnie je wykonują i, że byłabym spokojniejsza jeśli je wykonamy :) Zrobiła wszystko co chciałam, musiałam tylko dopłacić 56kr symboliczna kwotka za badanie ginekologiczne :P Dziwny kraj :) Jestem spokojniejsza, że zrobiła mi te badanka :) Dzięki Wam dziewczyny, że jesteście bo bez Was nie pomyślałabym o tym. Oczywiście w moczu znowu podwyższone leukocyty, też to sprawdzi, ale ostatnim razem też były podwyższona i nic nie wyszło więc pewnie taki mój urok :)

Klauduśka seksik był i mamunia szczęśliwsza.:)
Agniesia zaczynasz nowy etap w życiu :) nawet dwa ( Bebisek i nowe mieszkanko)
Asiulek mały piłkarz Ci w brzuniu rośnie :lol:
Groszek nie stresuj się niepotrzebnie, a jak cos to zawsze możesz jechac na wizytę i to sprawdzić Kochana :)

11 lata 10 miesiąc temu #673320 przez asiulek_dolls
Wunia jak widać nie tylko u mnie mały piłkarz ćwiczy, może te moje i Klauduśki prawie połamane żebra zaowocują porządną reprezentacją w piłce za kilkanaście lat :)
fajnie że Ci te badania porobiła, będziesz spokojniejsza, ja mam 13.06 usg a 20.06 wizyte więc jak sama mi lekarka nie zleci, to też się upomnę a właściwie dopytam kiedy najlepiej zrobić bo ja i tak wszyściutkie badania prywatnie robie

11 lata 10 miesiąc temu #673329 przez wunia1984
Asiulek może rocznik 2013 faktycznie stworzy reprezentację z prawdziwego zdarzenia a nie jakiś substytut :P

11 lata 10 miesiąc temu #673330 przez asiulek_dolls
bosheeeee!!!! jaka ja głupiutka jestem!!!!
teraz mnie nagle oświeciło że dla siebie do szpitala muszę kupić.... TORBĘ!!!!
bo te które mam to jakieś takie małe a trochę tych klamotów trzeba ze sobą zabrać, no a z walizką to tak jakoś chyba śmiesznie by było, nie wydaje Wam się?? kurde jak na wakacje bym na porodówkę wparowała... pfffff
chociaż pewnie i tak kupie torbę taką z kółkami, jakby przyszło mi nagle samej się do szpitala dostać... tfu tfu tfu (oby nie!!!)

11 lata 10 miesiąc temu #673333 przez asiulek_dolls
rocznik 2013- nie tylko stworzy reprezentacje z prawdziwego zdarzenia ale do tego będą mieli najlepsze cheerliderki!!!! zapukaj w brzuszek i powiedz Zuzce żeby już ćwiczyła :)

11 lata 10 miesiąc temu #673334 przez Gro-szek
Wunia super, ze wizyta przebiegła zgodnie z Twoimi oczekiwaniami :)
A te badania to tylko dla dobra Twojego i Maleństwa... przecież nie wymagasz zbyt dużo.. ja też na wizycie wszystkiego się dowiem :)

No chłopaki stworzą piłkarską drużynę marzeń a nasze dziewczyny będą im kibicować :)

11 lata 10 miesiąc temu #673335 przez wunia1984
Hah a jak, właśnie ćwiczy :)

11 lata 10 miesiąc temu #673342 przez klauduska89
odnośnie torby do szpitala to ja też nie mam odpowiedniej i będę musiała coś kupić...muszę dopisać do listy zakupów na ten miesiąc. Planuję teraz kupić sobie wszystko do szpitala, kosmetyki dla maluszka i chyba przewijak.

11 lata 10 miesiąc temu #673345 przez asiulek_dolls
o widzie że na chwile przestało padać więc idę się trochę dotlenić, może po spacerku mały zostawi moje żebro choć na chwile w spokoju....

11 lata 10 miesiąc temu #673348 przez klauduska89
jako że mój mąż jest fanem FC Barcelony no to już planuje jak to nasz synek będzie grał w piłkę i jak będzie go wszystkiego uczył i oglądał z nim mecze :) Więc może i Ci nasi kopacze do reprezentacji się załapią :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #673408 przez wunia1984
AA i mam 10 kg +, zapomniałam się pochwalić :P

A to my zdjęcie z soboty :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka