- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
podlaczali mi holtera w srode i do czwartku. i mialam uwazac na telefon i komputer bo te fale moga zaklocac wynik. a pozniej bylo latanie za oknami. i dzis udalo sie zalatwic. pan wyierzyl i moze uda sie zalozyc pod koniec miesiaca:) wtedy biore sie za ogolne porzadki i pranie. mysle ze wystarczy czasu:) a w najblizszym czasie czekaja jeszcze zakupy bo jak widze wasze zapay to az mi wstyd ze tak malo mam

papi mam nadzieje ze zle samopoczucie minie wraz z pojawieniem sie faceta. bedzie dobrze:) a i fajnie ze czasem mozna po prostu wszytko na ciaze zwalic
iva przeczytalam jak cie szefowa wyrolowala. swinia jedna. przeciez nie jest az tak stratna skoro skladki sama placilas. ciekawe czy by sie jakas kontrol nie doczepila bo jej psim obowiazkiem jest zaplacenie skoro ma cie na zwykla umowe. zreszta sie nie znam to sie nie odzywam. ale w szoku jestem
kurcze a co do podpisow- brak slow. mam nadzieje ze nie wykorzysta tego przeciw tobie
jezeli chodzi o infekcje to sie dziwie ze pozwolili ci na basen bo w trakcie leczenia powinno sie ani nie wspolzyc(bo po pierwsze przy tabletkach bardziej podraznia sie no i jak wyzdrowiejesz to facet moze cie znow zarazic bo sie moze na niego przeniesc) ani basen ani nic podobnego. dopiero po wyleczeniiu. przynajmniej jak ja kiedys mialam to mi tak lekarka tlumaczyla.
a ninka rozbroila mnie twoja mala z jezyczkiem na wierzchu. cudne zdjecie:D
reszte bede nadrabiac nastepnym razem
milego weekendu brzuchatki jakby mi sie juz nie udalo wsiasc na kompa przez nastepne dni:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Iwonka śliczny brzuszek, ślicznie wyglądasz jak przykładna kobietka w ciąży.
W ogóle stwierdziłam, że ja przy was to paszczur jestem i tyle. I tylko można kompleksów się nabawić dziewczynki

Nefeli Hipki dla mnie pachna bardzo delikatnie prawie w ogóle co dla mnie akurat na plus bo perfumowane uczulują kosmetyki. Ale mają taki delikatny zapach uważam, że przyjemny. Wrzucę zaraz zdjęcie tych Hipków Niemiecki, które ja zamówiłam. To jest seria eko i jak czytałam o nich to zrobiła na mnie największe wrażenie.
Papi nie stresuj się praniem bo ja też muszę się wziąść a jestem w polu. A przez remont na pewno muszę z praniem poczekać.
Jak się nie pomyliłam to słonko pisało i Piotrusiu. Ja znam dwóch Piotrów jeden to mój lekarz ortopeda super gość. A drugi to mój prezes też człowiek na poziomie hahaha

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
allegro.pl/hipp-oliwka-pielegnacyjna-200...iec-i3345703166.html
Oliwka pielęgnacyjna z ekologicznym olejkiem migdałowym BIO sprzyja
dobremu samopoczuciu maluszka, a przy tym zapewnia łagodną pielęgnację.
Naturalne olejki chronią skórę dziecka przed wysychaniem,
pozostawiając ją miękką i delikatną.
Oliwka jest idealna również do oczyszczania skóry dziecka pod pieluszką
- szczególnie narażonej na podrażnienia.
Oliwkę Hipp mogą stosować również mamy – regularny masaż z użyciem oliwki
zapobiega rozstępom u kobiet w okresie ciąży i po porodzie!
Jest idealna także do łagodnej pielęgnacji skóry osób dorosłych.
NIE ZAWIERA:
- oleju mineralnego,
- substancji zapachowych uważanych za alergizujące,
- olejków eterycznych, ponieważ niektóre
z nich mogą powodować alergie,
- barwników i substancji konserwujących,
- PEG emulgatorów,
- parabenów,
- składników pochodzenia zwierzęcego,
Testowany dermatologicznie
SKŁAD:
Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Parfum
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
allegro.pl/hipp-oliwka-pielegnacyjna-200...iec-i3345703166.html
Oliwka pielęgnacyjna z ekologicznym olejkiem migdałowym BIO sprzyja
dobremu samopoczuciu maluszka, a przy tym zapewnia łagodną pielęgnację.
Naturalne olejki chronią skórę dziecka przed wysychaniem,
pozostawiając ją miękką i delikatną.
Oliwka jest idealna również do oczyszczania skóry dziecka pod pieluszką
- szczególnie narażonej na podrażnienia.
Oliwkę Hipp mogą stosować również mamy – regularny masaż z użyciem oliwki
zapobiega rozstępom u kobiet w okresie ciąży i po porodzie!
Jest idealna także do łagodnej pielęgnacji skóry osób dorosłych.
NIE ZAWIERA:
- oleju mineralnego,
- substancji zapachowych uważanych za alergizujące,
- olejków eterycznych, ponieważ niektóre
z nich mogą powodować alergie,
- barwników i substancji konserwujących,
- PEG emulgatorów,
- parabenów,
- składników pochodzenia zwierzęcego,
Testowany dermatologicznie
SKŁAD:
Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Parfum
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Iva zamawiaj tira i przesylaj ile sie w nim zmiesci, najlepiej czerwonych porzeczek, te wykrzywiaja dobrze

Iza jestem tez za Piotrem i Stasiem, znam samych fajnych

Iwonka zazdroszcze sprawdzania testu i calej sytuacji, ja to chyba w oczy nie bede mogla spojrzec Zosi

a i przy okazji Iwona: fajny cyc

Serku i Sloneczko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do tej spacerowki to jak juz wspomnialam plany to plany

Kocham Cie no wszystkie widzimy ze sie migasz przed ta gluko, ciekawe czy faktycznie wstalas czy znow cwaniakujesz

Papi super ze Twoje kochanie dojachalo i ze dzis juz sie zobaczycie wieczorkiem, po tych stresach a on pewnie tez mial nie male, moze faktycznie przedyskutujcie jego kolejny wyjazd.

Akina nie wiem czy dobrze zrozumialam ale chyba obawiasz sie o cesarke? Jezeli tak to mozemy sobie rece podac, tak bardzo bym nie chciala, nie tyle martwie sie ulozeniem Zoski co jej rozmiarami, bo ja to srednia krajowa ale tatus juz wiekszy. Poza tym te znieczulania i chcialabym karmic, a to chyba po cesarce nie ma szans od razu

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Izula, ja bym się właśnie jednym wyjątkiem nie zrażała, ale mężowi faktycznie się odwidziało. Póki co spisaliśmy jakąś listę alternatywnych imion i chyba podejmiemy decyzję, jak zobaczymy Młodego już po tej stronie brzucha

Akina, o tym braku pionu też czytałam, choć ponoć w którychś modelach da się to osiągnąć przez odprucie czegoś. Natomiast ja pisałam o braku całkowitego poziomu, na punkcie którego ja miałam świra... Muszę się jeszcze temu przyjrzeć, co i jak można tam poprawić

Śniło mi się dzisiaj, że miałam wcześniej rodzić, bo coś tam. Ale to miała być cesarka czy wywoływanie... No i nie zgodziłam się, bo stwierdziłam, że to za wcześnie i dzidziuś ma jeszcze posiedzieć w brzuszku

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Nubi ja to się boję porodu i jednego i drugiego,mam wrażenie,że tylko ja tu jestem aż taką panikarą

Przy naturalnym boję się,że popękam i to szycie,albo że nie dam rady jej wypchnąć,przy cesarce byłabym może ciut spokojniejsza,ale boję się,że będę długo dochodzić do siebie i nie zajmę się sama dzieckiem,tak źle i tak niedobrze,ale jakoś trzeba dać radę,choć panikara ze mnie od dziecka nie z tej ziemi

A tak w ogóle dzień doberek dziewuszki

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

A co do początków ciąży, ja niby chciałam i przygotowywałam się psychicznie od roku, ale koniec końców byłam nieco zdenerwowana, żeby nie powiedzieć przerażona, kiedy stwierdziłam, że się udało (a wiedziałam przed testowaniem, bo miałam inne objawy niż przed okresem). Dopiero radosna reakcja męża (któremu przez rok robiłam pranie mózgu

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Mam nadzieję, że masz rację i będę zadowolona

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Słoneczko czyli uderzyłaś w pomarańcz
Będziesz z niego zadowolona,zobaczysz
Nubi ja to się boję porodu i jednego i drugiego,mam wrażenie,że tylko ja tu jestem aż taką panikarą
Przy naturalnym boję się,że popękam i to szycie,albo że nie dam rady jej wypchnąć,przy cesarce byłabym może ciut spokojniejsza,ale boję się,że będę długo dochodzić do siebie i nie zajmę się sama dzieckiem,tak źle i tak niedobrze,ale jakoś trzeba dać radę,choć panikara ze mnie od dziecka nie z tej ziemi
A tak w ogóle dzień doberek dziewuszki
Mozesz juz sie nie czuc osamotniona

A co do przekazywania wiesci spoczywa to na barkach P. po pierwsze ja tu oni tam po drugie pojade z brzuszkiem stane przed nimi i powiemy ze jestem w ciazy? A porod planowy na wrzesien... Moi rodzice oczywiscie wiedza o tym ze P. Jeszcze nie powiedzial... jest im przykro, wszystkim jest zle tylko jemu wygodnie wrrrrrrrr! Dzieki ze moge sie wyzalic, sorry że takie doly z rana.

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Zaliczylismy wczoraj pierwsza czkawke

Madzik cudnie wygladasz, brzunio przefantastyczny! Ciacho wyszlo - pychotka, ale nie bede Was draznic. Przepis mega latwy, wiec polecam kazdej kotlet.tv/ciasto-ze-sliwkami
Kurka nie straszcie tym porodem, bo juz wyjscia nie mamy raczej hihi. ja staram sie sobie wmowic, ze musi bolec, zebym chciala urodzic

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Nubi tak czytam o tej Twojej sytuacji z teściami i ciąży. Kurczę teraz to problem Twojego,głupio wyszło ale powiedzieć trzeba. Z pewnością to przetrawią i będą się cieszyć,zobaczysz.
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Akina Pewnie ze przetrawia, szkoda ze tak wyszlo ale juz trudno, jakos im to sprobuje wynagrodzic

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

A powiedzcie jak wasze malenstwa sa ulozone ?? Mi lekarz jak bylam nic nie mowil ale wczoraj jak wrocilam po tej nieszczesnej wizycie mam napisane w karcie ciazy polozenie glowkowe

Jezdzilam wczoraj po hurtownich dzieciecych za lozeczkiem ale takie ceny ze szok i wkoncu wczoraj ogladalismy na allegro i miala typy ale zawsze cos tam mi nie gralo poszlam spac cala noc snily mi sie lozeczka obudzilam sie o 5 i zaczelam na nowo ogladac i wkoncu zamowilam

MyMelange ja caly czas nie moge sie nadziwic jak Ty ladnie wygladalas zreszta wszystkie ladnie wygladacie a powiedz kochana te granatowe alladynki to z lidla ?? bo widzialam ze takie mieli w tym tyg i zastanawiam sie czy to one bo moze o ile jeszcze beda bym sobie dzis podjechala je zobaczyc

a tak poza tym jak nadrobie reszte postow poodpisuje

milego dnia laseczki