- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Pytam bo się zastanawiam co oprócz pampersów kupować?
A my dalej myślimy nad imieniem. Taka duża odpowiedzialność. Dziś mam dwa kolejne typy Piotruś oraz Szymuś. Razem z imionami Stanisław i Nikodem oraz Maksymilian to już 5.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nike a przypomnij mi jaki mialas adres mailowy
edit. juz mamwysłałam ci maila
bardzo bardzo dziękuję i przepraszam za kłopot. ja to zawsze coś muszę zepsuc

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
iwonta_kg napisał:
nike a przypomnij mi jaki mialas adres mailowy
edit. juz mamwysłałam ci maila
bardzo bardzo dziękuję i przepraszam za kłopot. ja to zawsze coś muszę zepsuc
przestań - żaden kłopot

macie takie kłujące bóle w pochwie??? ja mam i jakoś mnie one martwią...

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

Ja na całą ciąże do tej pory raz wymiotowałam także nieznam czegoś takiego jak Wy macie

Nefeli temu lekarzowi to mózg się cofnął a nie szczęka Twojego dziecka takich lekarzy którzy wygłaszają tego typu diagnozy bez jakichkolwiek badań powinni cofać uprawnienia jak można straszyć tak przyszłą matke no i ten autyzm to po prostu przeszedł palant samego siebie a czy Ty niemożesz zmienić lekarza???? No i do tego jeszcze wspaniała rodzinka normalnie tylko usiąść i zapłakać nad nimi

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mi pani doktor mówiła, że to spojenie łonowe może się rozszerzać i się tym nie martwić. To normalne. Ja miałam taki ból rozpierający.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzięki Iwonka. Widzisz a ja myślałam, że Pampersy też mają to wycięcie na pępuszek.
Mi pani doktor mówiła, że to spojenie łonowe może się rozszerzać i się tym nie martwić. To normalne. Ja miałam taki ból rozpierający.
Mi dr mówił że spojenie łonowe się rozszerza jak kość łonowa boli a mnie boli tak w samym środku

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Karolinka trzymam kciuki zeby juz przestalo Cie meczyc, poza tym ciesze sie ze wsio ok na wizycie z Twoim Kacperkiem

Iva wczoraj pisalas o ciescie z porzeczkam, ba porazily mnie tez zdjecia wypieku... Nie tyle ciasto co porzeczki bym zjadla chyba toooone. Zdjecia z ciazy z Filipem sa naprawde niezle, jestes inna ale to te dlugie ciemne wlosy, osobiscie wole Cie w jasnych

Nefeli nie martw sie rodzina, teraz nie wiedza i gadaja, napewno jak sie z nimi podzielisz pewnego dnia tym co przechodzisz teraz to bedzie im glupio, ludzie tak maja ze wyciagaja wnioski nie majac pojecia co sie dzieje. Tesciowa tez na pewno zmieknie jak zobaczy brzusio i jak Nafeli ja skopie

A swoja droga rodzice mojego P. Tez nic nie wiedza, teraz juz jestem o to na niego wsciekla i mamy ciche dni, zawiodlam sie i nie mam ochoty z Nim gadac.
Pyzaura naszczescie to Twoje krwawienie to nic powaznego, reakcje uwazam za wlasciwa, sama tez na Twoim miejscu byla bym zaryczana, zreszta ktora z nas by nie byla

Kinga Ciaaaastoooooo, mam cholerny apetyt na wszystko dzisiaj, masz szczescie ze taki dystans bo zaczailabym sie i jak w kreskowkach Marrie melodies zwinelabym cale z parapetu

Musze uciekac bo dzis podbijam ryneczek krakowski, ciekawe do ktorej wytrzymam

Do jutra

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aha, Iwonka to przepraszam. Tak sobie myślę, może to nic groźnego, podobno najgorsze jak macica boli, są skurcze itd. A wyniki z moczu miałaś dobre? Może to jakaś bakteria się przyplątała?
Wyniki mam właśnie książkowe! Nie wiem skąd ten ból.
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

A najlepszy to Pita-przyszły chrzestny mojej Alicji

Iwonka....jaka porcja pasków w tym praniu

Asia...ile tych porzeczek wyslać Ci kurierem??

Co do tych moich zdjęć.....masakra

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mery Wy cnotliwe jesteście od marca czy kwietnia a ja to prawie niepokalane poczęcie zaliczyłam, bo od końca listopada przez moją anemię i zawroty głowy udało nam się dwa razy i tak ustrzeliliśmy naszą Bognę a później już posucha i zakaz od lekarza aż do teraz, także Bogna mnie dopiero rozdziewiczy

Iva dziękuję za objaśnienia aplikacji, mężowi już wspominałam także sprawdzi to

A przypomniało mi się o gazetce, czekając na auto kupiłam jakąś mamową i było tam o spacerówkach, Nubi chyba Ty chciałaś szybciutko w parasolkę się przesiąść co? No to cytuję: "Niemowlę do końca 1 roku życia nie ma jeszcze silnych mięśni karku i grzbietu. Dlatego dla takiego maluszka lepsza jest tradycyjna spacerówka...Gdy smyk skończy 1,5 roku, możesz wozić go w parasolce. Wtedy maluszek ma już na tyle silne mięśnie karku i pleców, że podróżowanie w parasolce nie szkodzi jego kręgosłupowi."
Akina Ty chyba jesteś bardzo przerażonaporodem co? Tak widzę, że drążysz temat cc

MyMelange jak Ci przyjdzie ochota by wstawić zdjęcie ciasta to zrób niewidoczne, bym na nie niechcący nie trafiła

Nefeli a ten Twój lekarz to może i jest dobrym specjalistą ale człowiekiem to z pewnością nie ja bym chyba mu coś odpowiedziała o nietakcie i zalana łzami wyleciała od Niego, naprawdę ma gość tupet, przecież każda maka się martwi byle pierdołą to jeszcze podjudza wszystkie obawy! Chamidło! No i z teściową też nie masz lekko, mam nadzieję, że jak się tylko dowie, bo myślę, że jak mąż pojedzie to pewnie powie dlaczego nie mogłaś przyjechać z nim, to że trochę spasuje i będzie dla Ciebie cieplejsza

Nefeli i z tym wózkiem to masz rację, jak nie urok to sraczka, mam nadzieję, że mąż coś zaradzi, tyle, że nie wszystkie są u nas do obejrzenia, a jak na te 4 dni przyjedzie to nie będziemy się wybierać do Poznania :/ bo i tak nam na pewno czasu nie starczy na obowiązki a kiedy tu sie nacieszyć sobą i podładować baterie?

Karolcia ja chodzę prywatnie do lekarza, ale wiem, że ma takie "gratisy" na każdy z trymestrów ale pierwszego nie dostałam bo zabrakło 2 dostałam to była tam gazetka i maleński sudokrem i chyba ze 2 kilo makulatury reklamowej ;P a teraz na 3 nie dostałam, nie wiem dlaczego bo położna nic nie mówiła a mi głupio spytać

Iwonta Twój brzuszek wygląda jak ogromny cycuszek

Pyzaura kochana cieszę się, że to fałszywy alarm