- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Izunia jeśli mogę wyrazić swoją opinie to mnie najbardziej się podoba Staś i Piotruś. no a wracjąc do tematu mojej koleżanki to ona nie zdecydowała się na znieczulenie bo twierdziła że da rade, że poród nie może być aż tak straszny... a potem było już za późno.
Kinia jak ciacho???
Nastawiłam na rano budzik i jak uda mi się wstac to pojadę zrobić tą chlerną glukoze...ufff zuzanta masz rację że migam się jak idzie już tylko chyba mi to zostało do zrobienia

No i teraz mój brzusio...fotka ze wczoraj... i popatrzcie jaka różnica w wielkości między tym zdjęciem a tym z avatarka... smieszne bo wyszedł malutki a jest chyba z dwa razy taki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Kurcze dinozaurze Ty tutaj jakis fotomontaz nam wciskasz,po tylu ciastkach taka figurka??? to foto shop nie dajcie sie nabrac,maly brzuszek,zero cellulitu cos tu nie gra,przy codziennej porcji slodkosci

Izunia ladnie pachna hipki? zamowie bezposrednio z Niemiec,napisze tesciowej na kartce i jak pojedzie niech mi kupi

Oj Iva kochanie ja bym z checia sie do swojej rodziny przeniosla,bo kurcze najbardziej wkurza mnie ze ja o wszystkim mezowi mowie,przypominam itd,dbam ale i tak jego kazdy wybryk,pomylke,zle zachowanie zwala na mnie no bo przeciez synowa,a jak sie ma jeszcze 2 szwagierki to juz totalna porazka

Ja dzis ogolnie glodowka od rana do wieczora mdlosci,a teraz jak ustaly to chyba za pozno o 23 robic kolacje i juz mi sie zoladek zacisnal

Akina zebys wiedziala ze czasami az nie wiem co robic,przykro mi po prostu,ze ktos nie rozumie,ale osady wystawia i wszystko wie najlepiej,a przeciez kazdy ma swoja opinie na dany temat i nie ma w tym nic zlego,badzmy cywilizowanymi ludzmi,to ze jednym cos pasuje nie musi drugim...oj temat rzeka

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

WSZYSTKO MNIE BOLI

CHCĘ JUŻ SIERPIEŃ............!!!!!!!!!!!!!!!!
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Iva, Kinga, Iwonka, Izula, Kocham_cie i kto tam się jeszcze w ostatnim tyg pokazywał - śliczne z Was mamusie i śliczne macie brzusie. Iva, masz szczęście, że czas Ci służy, bo to fakt, choć te 10 lat temu też byłaś przystojną kobitką, może po prostu mniej umiałaś się wylaszczyć

Co do bywania i pisania na forum, cóż, należą do tych mało udzielających się i biję się w pierś :/ Wybaczcie, przez pracę i obowiązki domowe nie zostaje mi dużo wolnego czasu, a na domiar złego jestem takim typem człowieka, któremu zawsze brak czasu...
Ja też nie obrażam się, jeśli mój post zostaje bez odp. Tyle piszecie, że łatwo tu wiele pytań i informacji umyka...
Moje zdanie w temacie odwiedzin po porodzie, braniu dziecka na ręce itp. - totalny luz. Kto chce, niech przychodzi (oczywiście byle bym miała trochę wytchnienia) i nosi dziecko. Może tak łatwo mi mówić, bo wiem, że u mnie będą to tylko moi rodzice, siostra, mąż i jego córa...
Nefeli, Karolcia strasznie Wam współczuję wymiotów. A mnie, która nie mam nudności od 11 tc dziś na chwilę dopadły

Mój synek dziś ogromnie aktywny, jak zwykle

W ogóle opowiem Wam o moim tygodniu - czemu nie miałam czasu pisać. Było tak: po usg w zeszłą środę, kiedy Mały został oceniony na 1050g (troszeczkę mało na 29. tydz. wg tabelek) i wizycie w pn, kiedy miał przez chwilę (do postukania w brzuch) zbyt niskie tętno, nabrałam obaw, czy wszystko jest ok. Jeszcze pani dr powiedziała, że ruchliwość może świadczyć o tym, że jest mu źle, np. niedotleniony

c.d. w kolejnym poście

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Iwonka moja Niunia dzis tez cos slabiutko,ja mam bzika ze jej cos nie tak,bo ja czuje tylko i wylacznie po lewej stronie zawsze w tym samym miejscu juz od 3 miesiecy...i mam sto obaw ze gdzies sie zawinela

Madzia nie wie i nie wiem kiedy sie dowie no bo teraz maja pogrzeb i cala sytuacja ogolnie sie skomplikowala,a ze ja sie nie pojawie to juz bede nie zla synowa tylko potwor,ale kto pomysli ze ja w lozku musze lezec??? tak jak pisalam oni widza tylko swoja strone i oceniaja ...
Wiecie ja tej glukozy robila nie bede,przytylam tylko 4kg,prawie nic nie jem...no i zrobili mi jakies tam inne zastepcze badanie,ktore wyszlo ok i jesli by bylo cos nie tak to juz ono by pokazalo wiec ja tego badania unikne raczej
Iwonka brzunio jest cysio jest ,muzyczka gra

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja jakas ogolnie nie myslaca o imieniu,Nie wiem czy Nefeli czy Sara...i jakos nie chce mi sie o tym myslec...jakies schizy mnie nachodza jak mysle o Sarze a za chwile mi sie podoba,Nefeli nie wiem czy mi sie nie znudzila bo od lat chce,ale lubie ze ma zdrobnienia,a Sara nie ma

Mery to jest lekarz do ktorego sie chodzi tylko na te specjalistyczne usgie.wyszkolony w Anglii,niby najlepszy to slowa mojego gina jak na tamtego naskoczylam,ale teraz juz w 32gim ide do innego centrum,najgorsze ze chca ode mnie wynik z 21tyg,a gowno nie dam!!!!chce miec czysta opinie nie podwazona poprzednia...
Nubi czemu Twoi tesciowie nie wiedza o ciazy??? powiesz im?
Serku dobrze napisane brzunio jak cycunio

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Więcej dziś pisała nie będę, muszę ładnie łóżeczko pościelić i przygotować drobną kolację i zdrzemnąć się, bo za jakieś 4 godzinki mąż będzie w domu na na na

Miłych pogawędek i spokojnej nocki dziewuszki! na na na

Właśnie brzunio cycuś glancuś Iwonka

No uciekam papa
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja od kilku dni mam b.czeste skurcze,mocne lapia na dole jak bol przy okresie i po 5 sek puszczaja,ale nie mile uczucie i strach naturalnie...
Mery i u nas podobnie dar wymodlony z niebios,bo nie dawano szans wiec Niunia wymodlona

Zuzanta moj biust tez jakos zanika ...a ja myslalam ze tym razem sie rozkreci ,wstyd takim malenstwem karmic,a obok jakas mamusia wystawi biusta z prawdziwego zdarzenia...
oj chyba juz wszystko przeczytalam

wiec dobranoc...blagam jutro nie piszcie tyle,bo laptop tak mi sie nagrzewa ze Afryka i on to juz nie na moja wytrzymalosc
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Do Izuli: ja mam Piotrusia na 1. miejscu listy. Choć ostatnio mój mąż, który był zdecydowany na Piotrusia i tylko Piotrusia, przypomniał sobie jakiegoś beznadziejnego znajomego Piotra i zupełnie mu się odwidziało

Ważne! Do tych, które rozważają zakup X-landera XA. Mi popularność tych wózków na Allegro zakręciła w głowie i nie posprawdzałam wszystkiego przed zakupem! Wózek kupiłam trochę z głupia (bo już miałam dość oglądania i analizowania) na aukcji w niedzielę, wczoraj przyszedł. Owszem, śliczny, zadbany, super koła, łatwo się składa... Ale ja zupełnie przeoczyłam, że spacerówka nie rozkłada się całkiem na płasko! Jest minimalny kąt! Patrzyłam wczoraj na fora, opinie (szkoda,ze dopiero wczoraj) i w zasadzie nikt tam na to nie narzeka, bo to jest prawie płasko (jakieś 15 stopni nachylenia) i do lulania wystarczy, ale ja miałam mega zawód, bo bardzo zależało mi na opcji całkowicie płaskiego leżenia

Nubi - serio dziadkowie od strony Twojego faceta nie wiedzą o ciąży? No nieźle... też bym się wkurzyła...
Jeszcze na koniec pożalę się trochę... Na mojej większej piersi (bo mam jedną nieco większą) zrobiły się malutkie rozstępy - promieniście, u dołu brodawki

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

porównania brzunia do cycka (jejuuuu taki mega CYC-GIGANT

Gosia sie do emerytów porównuje....a ja czytam i głupawy przez Was dostaję

Madzia-kolejny zgrabny brzunio

Ja ogólnie mam wrażenie,że w samej bieliźnie brzuszki wychodza dużo,duzo mniejsze niż w jakimkolwiek dodatkowym ciuszku

Paulina-Słonko jestes kolejnym przykładem na to jak dobrze skonsultować swoje obawy z dodatkowym lekarzem

Daga-ja tez bym nie pokazała wyników. Niech faktycznie wyrażą swoja opinie a nie opierają się na wynikach tamtych badań!
Rozmawiałam dziś z Anka i Piotrem (chrzestnymi Luśki) i zastanawiałam się czy jak urodze i zobaczę malą,czy nie zmienię nagle zdania co do imienia dla niej,chociaz skoro Bart nie chce Sary

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

zuzanta dzięki za radę o sodzie

mój osesek dziś wyjątkowo aktywny. Tak szaleje w brzuchu, że nawet mąż zauważył jak leżałam, że "obcy próbuje mi się z brzucha wydostać"

u mnie teraz mega burza, ale mimo wszystko spróbuję zasnąć.
Kolorowych snów dziewczynki

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
no i kolejny dzien mi jakos zlecial jutro sb wraca R ale dopiero wieczorem wiec dzien mi sie bedzie dluzyl.jakos dojechal wiec o tyle jestem juz spokojna za to juz stresuje sie ze za kilka tyg musi znow jechac ale powiem ze sie kategorycznie nie zgadzam i ciekawe co zrobi.na dodatek myslalam ze dostanie dwa razy tyle kasy za ten wyjazd a okazalo sie ze bez zadnej rewelacji i pojechal za pare groszy a mnie to kosztuje tyle nerw,musi sie zaczac liczyc z moim zdaniem.wiecie co najgorsze sa dla mnie wieczory kiedy kłade sie sama spac a jego nie ma dobrze ze chociaz pies ze mna spi

jejku ja tez musze sie wziasc za pranie ale nie mam jakos checi nie wiem co sie dzieje ale ostatnio zapominam ze jestem w ciazy mały przez moj stres cichutko sobie siedzi ja wogole przestalam myslec o ciazy a z drugiej strony chciałabym aby dziecko juz było mam nadzieje ze one odmieni nasze zycie ze nas jeszcze bardziej zblizy do siebie ale gozej jak bedzie na odwrot
iwa powiem ci ze masz sliczny brzuszek widac ze na dziewczynke taki okraglutki ja na chlopca mam wystajacy i nie uwazam ze to jest ladne a co do pepkow mi moze zrobic sie jeszcze wystajacy bo jak synek czasem sie przekreca to mi go wypycha
i znow zaczełam miec watpliwosci co do imienia niby postanowione ale tak mi chodzi po głowie alan-anal jak mi beda syna przezywac to bedzie mial do mnie pretesje ze tak go nazwalam kurcze no ja zwariuje...
wybaczcie ze tak ogolnie pisze do was ale nie dosc ze tyle stron do nadrobienia to jakos trzyma mnie deprecha i nie mam glowy teraz do szczegolowego wczytywania sie
zauwazylam ze od poczatku 3trym wiecznie jestem zla wiecznie rycze zaczynam wszystkiego zalowac mojego zwiazku dziecka moje zycie zrobilo sie do du...wiec mam nadzieje ze szybko bedzie ten sierpien bo ten stan mnie wykancza i przy okazji innych
dobranoc kochane zycze wam i sobie dobrych humorkow jutro nowy dzien mam nadzieje ze wstane prawa noga

acha moj gin tez zaniza mi tyg ciazy jak teraz jestem w polowie 32tc to w karcie mi napisal 31/32
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Słonko,ja wiem,że xa nie rozkłada się do pionu,ale wiesz co moje 2 znajome miały ten wózek i były zachwycone i nie wspominały by to rozkładanie w czymś przeszkadzało

Co do zrzucania kg,mam nadzieję,że szybko zejdą

Papi mam nadzieję,że deprecha minie jak mąż wróci

Spokojnej nocy życzę Wam dziewuszki.