BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #704444 przez pyzaura
Daga slonko jestesmy z Toba. Trzymam kciuki

Ania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #704448 przez niagara
Nefeli Skarbie trzymaj się :) Wszystko będzie dobrze, musi być :)

11 lata 9 miesiąc temu #704449 przez Monika23083
Dzień dobry!!

Miałam dziisaj robić grilla ( łososia), ale u nas pada ciągle, więc zostanę w mieście, niestety.

Iva jak zwykle pięknie i zgrabnie :)

nefeli jesteśmy myślami z Tobą! dasz radę jeszcze troszkę wytrzymać, ale dobrze że zdecydowali dac ten zastrzyk.. trzymaj się!

natalia super, że na KTG wyszło wszystko dobrze, ja to myślałąm że 160 to jest w normie. Pamiętam, że dziewczyny w szpitalu tak miały te okolice i nikt im nic nie mówił.

Mam okazję kupić wózek z większą gondolą niż tutek grander, jest używany, od koleżanki siostry więc chyba się na niego zdecyduję. A wizytę u tutka zaraz odwołam:) za dużo plastików tam jest podobno..

Wczoraj i dzisiaj od rana poprasowałam wszystkie rzeczy dla JAsia i teraz sobie myslę, że jednak mam ich strasznie mało!Ułożyłam je w rządkach do zdjęcia od góry do 3 mies, 3-6, 6-9. Jeszcze chyba pochodzę po wyprzedażach i second handach:) a teściowa już na mnie, że za dużo tego wszystkiego, oh! :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #704454 przez iwonta_kg
Monia a co ty sie teściową przejmujesz! Miej ją gdzieś. Pogada, pogdera i przestanie. Masz tyle ciuszków ile uważasz że potrzeba. Jeśli uważasz że masz za mało to kupuj kupuj i jeszcze raz kupuj :) a teściową zostaw mężowi ;)

A u mnie słońce świeci od rana i jade o 14 na grilla:) mmmmm... Już nie mogę sie doczekać tych zapaszków: kiełbasek i rybki :lol: do szczęścia bedzie mi brakowało tylko zimnego piwka hehe

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #704462 przez Monika23083
iwonta_kg napisał:

Monia a co ty sie teściową przejmujesz! Miej ją gdzieś. Pogada, pogdera i przestanie. Masz tyle ciuszków ile uważasz że potrzeba. Jeśli uważasz że masz za mało to kupuj kupuj i jeszcze raz kupuj :) a teściową zostaw mężowi ;)

A u mnie słońce świeci od rana i jade o 14 na grilla:) mmmmm... Już nie mogę sie doczekać tych zapaszków: kiełbasek i rybki :lol: do szczęścia bedzie mi brakowało tylko zimnego piwka hehe

no już mu powiedziałam, że jak ona tu bedzie po porodzie dwa tygodniue u nas mieszkać, to musi sie nią zająć, bo ja chyba umrę jak usłyszę kolejne pretensje. Ostatnio jak się dowiedziałą, że się zajadam łososiem ( jak widzę po nas nie jestem sama) to stwierdziła, że o siebie nie dbam i nie powinnam tego jeść bo łososie są jakieś "pędzone". Dobra mniejsza z tym:) Mnie to już zaczyna bawić bardziej niż denerwować :laugh:

zazdroszczę słońca i pogody , u nas teraz już leje po prostu i z grilla nici :(

miłego popołudnia!

11 lata 9 miesiąc temu #704469 przez Monika23083
jak miałąm te rzeczy poprane z bluzami, sweterkami, spodniami iitd i był nie wyprasowane i ułożone to wydawało mi się, że jest ich naprawdę sporo. A teraz...
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #704470 przez karolcia1919
Hej.
ah te tesciowe wiem jak to jest jak sie wpieprzaja tam gdzie nie maja...ale trzeba jednym uchem wpuszczac a drugim wypuszczac i sie nie przejmowac.

u mnie na trzy dni wpadla siostra...mial byc basen a tu leje i leje...
wiec idziemy do galerii i do hoplandu .dzis troche chce pokupowac sobie i malemu ;)

moj w deszczyk pobiegl na rynek po czeresnie ;)

ja ogarnelam w domku i mam juz luzik ;)
maly wczoraj byl aktywny i nadal spokoj teraz.

milego dnia kochane

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704471 przez kalina
jeju nefeli trzymajcie sie tam obie. dobrze ze zdecydowali sie na zastrzyk. moze jednak malej sie sie odwidzi i da spokoj z wychodzeniem. oj to maz musi chyba powoli powiedziec tesciowej. choc moze tyle masz spokoju poki nie wiedza

iwonka ubije!! to nieludzkie od samego rana smaka robic.. a mam ochote na taka kielbaske grillowa. z sosikiem czosnkowym.. mialam jechac na weekend do rodzicow ale siostra jakiegos wirusa zlapala i wole nie ryzykowac bo sie z lozka zwlec nie moze:( wiec chyba w akcie desperacji kupie jakas rybe i sobie ja usmaze:) do tego kotleciki cukiniowe i duuuza porcja ziemniakow:D bo ostatnio dzien bez ziemniakow dniem straconym chocbym je miala same jesc :D

monika no masz troche tych rzeczy.. najlepsze ubranka w paseczki:D ale jak ci malo to rob co uwazasz i wyzyj sie na zakupach:D

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #704472 przez Nubi
Hejka dziewczyny :)

Akina bardzo mi sie podoba Twoja fryzura, bardzo Ci w niej do twarzy :blink: co do luster wyszczuplajacych w niektorych sklepach odziezowych maja takie... Nie tylko w wesolym miasteczku :P a co do oklapnietego brzucha to stokroc gorsze od rozstepow... Ale martwic sie tym na przyszlosc nie ma sensu, bedzie co ma byc ;)

Iva znow swiecisz nam "policzkami po ekranach :laugh: niezle :silly: A propo jak Ty to wszystko ogarniesz?a ty bys nie ogarnela !? Dziewczyno z takim powerem i jak sadze sila przebicia to dasz sobie rode z palcem w tej podwojnej :blink: :lol: ja wierze w to :laugh:

Sloneczko to ten piesio o ktorym wspomnialas na spotkaniu, sliczny i jaki mieciutki :blush: a zdjecia sa idealnym odzwierciedleniem rzeczywistosci w przypadku Twojego wozerunku :blink: mowie Wam wrzesniowki to naprawde niezle Mamusie :lol:

Kalina gratuluje wozka, tez stwierdzilam ze nie ma co sie zaczytywac w opinie i wybralam ten od brata bo znam i wiem ze posmigam nim ile bedzie trzeba :blink:

A propo lososia, ostatnio jadlam i jakos mnie za bardzo obciazyl,wiec wczoraj majac chetke tez zadowolilam sie ryba na obiad... Pstrag na maselku z tzatziki ziemniokami i salata w towarzystwie starszego brata :blush: a co dzisiaj gotujemy?
P. Przyjezdza, beda dyskusje egzystencjalne, trzeba nastroj pozytywny zrobic... Moze flaki? :silly: :side:

I najwazniejsze, Dagmara ja z Zocha tez trzymam kciuki, zycze zebyscie: mala Nefeli i Ty w zdrowiu dotrwaly do terminu. :kiss:

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #704473 przez MyMelange
Iva, no no no, kochana jestes mega zgrabna. Podziwiam!

Nefeli trzymam kciuki za Was kobietki. Wszystko bedzie dobrze. Badz silna Kochana!

U nas ponownie sloneczko sie pojawilo :) Na szczescie poki co bez wikszych upalow, wiec jest bardzo przyjemnie.

Dzis skladamy mebelki do pokoju Malego i tez powoli zabiore sie za pranko...

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704480 przez Nubi
Monia zgadzam sie z Natalia, olej gderanie i rob swoje ;)

Kinga powodzenia z meblami, :woohoo: No i zazdroszcze slonca !

U mnie deszczowo, glowa pobolewa, chcialoby sie cos porobic a tu taki zawias :dry: na pocieszenie ide zrobic jakies dobre sniadanko i galaretke brzoskwiniowa na pozniej przygotowac :)

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #704486 przez Monika23083
no więc kupuję ten wózek od koleżanki siostry, ma większą gondolkę i do tego fotelik Maxi Cosi.
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #704491 przez iwonta_kg
Monia całkiem ladna kolekcja ciuszków i wózek tez niczego sobie :)

Papi co z tym ślubem Wyszlo??

Kinia czekamy na fotki mebelkow po złożeniu :lol:

Kalinka ja bede nieludzka jak wam wstawie fotki tego pysznego niezdrowego jedzenia :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704494 przez kalina
monia fajny kolorek wozeczka:) co do gderania co mozesz jesc to moja ciotka jest najlepsza i tego sie trzymam : JEDZ TO NA CO MASZ OCHOTE BO TO ZNACZY ZE MALA TEGO POTRZEBUJE :laugh:
to moja potrzebuje ostatnio gory ziemniakow i czeresni:D

nubi wybralas chyba najlepsza opcje wozeczka bo sprawdzona:) niewazne co ktora kupila.. bylesmmy byly zadowolone prowadzac we wrzesniu te nasze fury:D

kinga ale masz fajne zajecie na dzis:) a ja jeszcze ze 2 tyg jak okna wstawia to generalne porzadki i pranie.. bylem sie dobrze czula bo coraz bardziej czuje lokatorke w brzuchu..

karolcia przeslij troche energii.. bo cos nie moge sie zmotywowac zeby wstac:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #704496 przez niagara
Dzisiaj mam o 11 wizytę. Zobaczymy, co lekarz powie o tym przyspieszonym tętnie Maleńkiej. Lecę się przygotować. Odezwę się później.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka