BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #704863 przez kalina
wlasnie wccinam jeszcze cieplitkiego piernika.. mniam :lol:

natalia fajnie ze wszystko ok na wizycie. dobrze ze na nerwach tylko sie skonczylo z tym tetnem:)

akina trzymaj sie i oby wszystko sie poukladalo

iwonka coz moge napisac.. znowu sliczne zdjecie ciebie i brzuszka:)

agamo dolaczasz do grona leniwcow ciazowych? :silly: trzeba to oblac przynajmniej duza colka albo pysznymi duzymi lodami:D

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #704872 przez Alivva
Nie ogarnę wszystkiego o czym pisałyście,więc z góry przepraszam.
W kuchni: świeżo wypieczony chleb,sałatka grecka i ciasto 3bit więc trochę się wyżyłam na garach....
papi jak chcesz niedrogi i funkcjonalny wózeczek to polecam Roana Maritę. Pompowane oła,lekki w prowadzeniu,świetne amortyzatory,jedna z większych gondoli... Z tym,że to klasyczny wózek a nie wszystkim sie podoba. Nowy 3w1 1500zł allegro.pl/wozek-roan-marita-3w1-najnows...ory-i3327769342.html ale jest masa używanych w świetnym stanie za niewielkie pieniążki.

Iwonka-pieknie prezentujesz brzunio :) Tak 3maj kochana :)

Akina-jestem z Tobą. U mnie tez ostatnio nie ciekawie i tez mam nadzieję,że jakoś się "wyprostuję" bo nikt tego za mnie nie zrobi...

Aga,gratuluję wytrwania w pracy :) Teraz nogi w górę i wypoczywajcie,bo to zaledwie kilka tygodni nam zostało i będziemy wszystkie miały co ogarniac ;) A raczej...kogo ;)

Natalia....miło,że nas znów "połaskotałaś" miłymi wiadomościami po wizycie :) Cieszą takie słowa :)

Cóż...powoli się zbieram do spania. Mała fika,jak zwykle o tej godzinie. A jutro zapowiadaja u nas upały więc razem z Pitami rozkładamy basen i mamy "dzień piknikowy" w moim ogrodzie :) Może wreszcie jakies foty porobimy na powietrzu. Sesja pod tytułem....Luśkowy brzuch i rodzice chrzestni :) No i mój Filip nie ma chyba jeszcze żadnego zdjęcia z brzucholem mamy :) Wiem,że on się juz wstydzi ale jakoś go chyba namówię :) Na pamiątkę dla naszej trójeczki ;)

11 lata 9 miesiąc temu #704874 przez MyMelange
Chciałam tylko powiedzieć, ze rzygam skręcaniem mebli! Mam dość do tego stopnia, ze nawet się nie cieszę nimi! Może sen mi pomoże , bo nie wiem, jak się nazywam...

Śpijcie dobrze dziewczyny!

Przepraszam, ze ja tylko o sobie, ale nie mam mocy na koncentrację. Wybaczcie...

Paaaaaa!

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu #704882 przez karolcia1919
Dzien dobry.
ja juz po sniadaniu ;) moj podal mi do lozeczka ;) kanapeczki i kakao ;)

wczoraj sie splakalam siostra tesknila za mama i poszla usiadla sie w oknie i plakala i nic mi nie powiedziala...przyjechali po nia o 22 ale troche mi sie przykro zrobilo..bo bylismy w hoplandzie na zakupach pokupowalam jej a ona ze teskni...;/

dzis odwiedzaja mnie tesciowie ;p
he jestem ciekawa co beda gadac .

milego dnia ;*

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704889 przez kocham_cie
Dzień dobry mamusie:)

U mnie dziś w końcu wyszło słonko i ma być coś koło 25 stopni... nie wiem czy się cieszyć bo te ostatnie dni z temperaturą po 20-23 całkiem dobrze na mnie działały :)

Jutro u mnie wielki dzień... dzień wizyty... już się nie mogę doczekać spotkania z Antkiem :laugh: na jutrzejszej wizycie... ostatniej nieinwazyjnej prenatalnej będziemy znowu wszystko mierzyć i dokładnie serducho oglądać... choć mój doktorek robi to za kazym razem... to i tak proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.

Iva ty kusicielko znowu nas tu dołujesz tym swoim pięknym ciałkiem... ufff ja nawet przed pierwszą ciąża takiego nie miałam a co dobiero przy drugiej... szczęściara

Akina wariacie, padłam ze śmiechu z tekstu klapać brzuchem o uda... ty??? z tym swoim maleńkim brzusiem z lustra wyszczuplającego...never :side:

Nefeli trzymajcie sie z malutką, walczcie ile tylko macie siły w sobie...a my jesteśmy z wami serduchami i myślami :kiss:

Monia kupuj tyle ile uważaz za stosowne... i nie słuchaj teściowej moja mam też ciągle skrzeczy że mam już tego za dużo że Antek tego nie znosi i ble ble ble... ona swoje a ja swoje i dalej kupuje :blink: ale się już jej nie chwalę... mężowi też bo on również uważa że przeginam z ubrankami :lol:

Kalinka, Monia gratuluje zakupu wózków... ja nadal dumam...byle bym coś do wreśnie wydumała

Serku i Nubi a jak wasze dylematy wózkowe??? nadal quinny wygrywa???

Nike tylko nie przemęczaj się i nie skacz po jakiś drabinach... mnie czeka malowanie w sierpniu... nie wiem czy jescze dam rade... ale mój D. powiedział że mnie eksmituje do rodziców i sam sie wszystkim zajmie...

Kinia ależ ja ci zazdroszczę tych wypadów nad morze... jak tam mebelki... hihihi mam nadzieję że sen pomógł :silly:

Akina trzymaj się...

Iwonka jak zwykle ślicznie wyglądasz... taka drobinka z ciebie... a konkursem brzuszkowym się nie przejmuj dla nas i tak wygrałaś :kiss:

no i Agamo moja droga CONGRATULATIONS...teraz tylko leżeć brzuchem do góry i pachnieć :laugh:

Dobra teraz uciekam na śniadanko a potem na obiadek do rodziców :lol:

Edit... Karolcia ty tak ciągle o tych czereśniach że ja też zaczęłam je wcinać tonami :lol: mniami mniami pychotka...

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #704911 przez iwonta_kg
Cześć...

Boshe dziewczyny jak ja zdycham!!!! Żołądek odwalił mi kitę... Tak się wczoraj obżarłam za przeproszeniem że grilla mam dość chyba na resztę życia!! Jadłam poprostu wszystko co było na stole!!! I teraz żałuję bo koszmarnie źle się czuję... :( :( :( :( Od dziś przechodzę na lekkostrawną dietę!! I do tego ta cholerna zgaga :angry: :angry: :angry:

Dobra zaczynam nadrabianie... :blush:

Akina trzymaj się! Napewno wszystko się ułoży :)

Monia nie mogę patrzeć na jedzenie, więc wybacz omijam Twojego posta :dry:

Natalia dobrze że z Małą wszystko ok :)

Karolcia nie daj się teściom!!! :silly:

Madzia dzięki za wygraną :silly:

Ja dzisiejszy dzień przeleżę w łóżku... Jutro dopiero wracamy do domu, jeszcze jeden dzień u teściów...

Miłego dnia!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #704918 przez agamo
Dzieki dziewczyny
Co do lezenia i pachniecie to moze za tydzien mi sie uda Teraz musze dom ogarnac No i lozeczko musimy poskladac no i posciel i reczniki dla malego musze poprac Reszte ciuszkow poprasowac no ogolnie dom ogarnac po gosciach i uniform schowac gdzies w glebi w szafie :P cola nie swietowalam bo nie pije Ale lody z kiwi bananem i bita smietana byly :D

Karolcia nie przejmuj sie siostra Ja jako dziecko jak jezdzilam do kuzynki na dwa tygodnie to wieczorami ona wlanczala zawsze takie ballady budki suflera i ja lezac w lozku po kryjomu tez plakalam za domem :) takze to calkiem normalne wiec sie nie przejmuj Choc ja nigdy do domu nie przyjechalam spowrotem bo zawsze sie krylam jak mnie na czulosci bralo.

Kinia daj moze sobie odrobinke wytchnienia od meblow i reszte mozecie poskladac np za tydzien a ty odetchniesz i odpoczniesz choc chwile.

Iva czekamy na fotki z basenu piknikowego :D

Madzia trzymam kciuki za wizyte Na pewno wszystko bedzie dobrze i jak bedziesz miec foteczki to wrzuc nam tutaj!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #704932 przez karolcia1919
mimo zabobona ..skladamy lozeczko ;) A Bartek jaki dumny ;) mowi zrob mi zdjecie ;)

11 lata 9 miesiąc temu #704971 przez Monika23083
Cześć dziewczyny!!

Ja już/ dopiero po śniadanku...dzisiaj zrobiłam tzw paćkę, tak dla przypomnenia dziecińswta na u babci wsi:)

IVa są u Ciebie te upały? bo na południu wlkp tylko 19 stopni i zachmurzenie i lekki wiaterek:) ciasto 3 bit? brzmi bardzo apetycznie:)

Iwonta co się dziwić że się przejadłaś, ja na grillowane to bym się też rzuciła, a potem zdychała.Jeden dzień lekkostarwnej diety i wszystko wróc do normy:) Miłego leżakowania! :)

Magda
udanej wizyty jutro:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704982 przez kocham_cie
natka a tak wogole to gratuluję udanej wizyty :laugh: a nie wazyli lenki na wizycie?

karolcia czekamy na fotkę łóżeczka

A wy znowu o jedzeniu kurczę co to za sprawiedliwość ze wy się takimi pysznosciami objadacie i takie figurki macie a ja ciągle uważam na to co jem, odmawiam sobie a i tak tyje :dry:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #704985 przez kocham_cie
natka a tak ogólne to gratuluję udanej wizyty :laugh: a nie walczyli lenki na wizycie?

karolcia czekamy na fotkę łóżeczka

A wy znowu o jedzeniu kurczę co to za sprawiedliwość ze wy się takimi płatnościami oglądacie i takie figurki macie a ja ciągle uważam na to co jem, odmawiam sobie a i tak tyje :dry:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #704988 przez paulinka.k22
Hej dziewczynki!

Dzięki za wczorajsze wsparcie, niby mi wczoraj przeszło ale i tak jakoś kiepsko się czułam, jakoś mi tchu brakowało... dziś niby lepiej, tylko mała gdzieś mi fika po pęcherzu i po szyjce i czuje jakis dyskomfort przez to :)

Monia jak Ty tak długo możesz spać? :laugh: ja budzę się o 8 przeważnie, wstaje o 9 bo już głodna jestem :laugh:

Magda powodzenia jutro na wizycie!

Akina trzymaj się kochana i się nie stresuj!!!

Miłej niedzieli Wam życzę! Buziaki :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #704999 przez agamo

A to ciuszki jakie dostalam od znajomej z pracy! ten sliniak born in 2013 marzyl mi sie juz ostatnio i bylam wlasnie na kupnie a tu taki prezent. :)

Aga

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #705006 przez Alivva
Monika23083 napisał:

IVa są u Ciebie te upały? bo na południu wlkp tylko 19 stopni i zachmurzenie i lekki wiaterek:) ciasto 3 bit? brzmi bardzo apetycznie:)

Dupa wielka Monia.... Miał byc upał a póki co....słonko za chmurami,jakby cos wisiało w powietrzu i mimo 21 stopni dość chłodny wiatr :/ Słonko próbuje się przebić więc mamy nadzieję,że jednak piknik na trawce będzie aczkolwiek basenu chyba rozkładać nie będziemy :/

A tak w ogóle to dzień dobry :)

11 lata 9 miesiąc temu #705007 przez iwonta_kg
Aga śliczne te ciuszki!!!!!!!!!!! Czemu mi nikt nie daje takich prezentów :( :( :( a czapunie w paseczki w tym kondonikiem u góry mam identyczną :lol: hehe

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka