- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

natalia fajnie ze wszystko ok na wizycie. dobrze ze na nerwach tylko sie skonczylo z tym tetnem:)
akina trzymaj sie i oby wszystko sie poukladalo
iwonka coz moge napisac.. znowu sliczne zdjecie ciebie i brzuszka:)
agamo dolaczasz do grona leniwcow ciazowych?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
W kuchni: świeżo wypieczony chleb,sałatka grecka i ciasto 3bit więc trochę się wyżyłam na garach....
papi jak chcesz niedrogi i funkcjonalny wózeczek to polecam Roana Maritę. Pompowane oła,lekki w prowadzeniu,świetne amortyzatory,jedna z większych gondoli... Z tym,że to klasyczny wózek a nie wszystkim sie podoba. Nowy 3w1 1500zł allegro.pl/wozek-roan-marita-3w1-najnows...ory-i3327769342.html ale jest masa używanych w świetnym stanie za niewielkie pieniążki.
Iwonka-pieknie prezentujesz brzunio

Akina-jestem z Tobą. U mnie tez ostatnio nie ciekawie i tez mam nadzieję,że jakoś się "wyprostuję" bo nikt tego za mnie nie zrobi...
Aga,gratuluję wytrwania w pracy

Natalia....miło,że nas znów "połaskotałaś" miłymi wiadomościami po wizycie

Cóż...powoli się zbieram do spania. Mała fika,jak zwykle o tej godzinie. A jutro zapowiadaja u nas upały więc razem z Pitami rozkładamy basen i mamy "dzień piknikowy" w moim ogrodzie

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Śpijcie dobrze dziewczyny!
Przepraszam, ze ja tylko o sobie, ale nie mam mocy na koncentrację. Wybaczcie...
Paaaaaa!
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
ja juz po sniadaniu

wczoraj sie splakalam siostra tesknila za mama i poszla usiadla sie w oknie i plakala i nic mi nie powiedziala...przyjechali po nia o 22 ale troche mi sie przykro zrobilo..bo bylismy w hoplandzie na zakupach pokupowalam jej a ona ze teskni...;/
dzis odwiedzaja mnie tesciowie ;p
he jestem ciekawa co beda gadac .
milego dnia ;*
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
U mnie dziś w końcu wyszło słonko i ma być coś koło 25 stopni... nie wiem czy się cieszyć bo te ostatnie dni z temperaturą po 20-23 całkiem dobrze na mnie działały

Jutro u mnie wielki dzień... dzień wizyty... już się nie mogę doczekać spotkania z Antkiem

Iva ty kusicielko znowu nas tu dołujesz tym swoim pięknym ciałkiem... ufff ja nawet przed pierwszą ciąża takiego nie miałam a co dobiero przy drugiej... szczęściara
Akina wariacie, padłam ze śmiechu z tekstu klapać brzuchem o uda... ty??? z tym swoim maleńkim brzusiem z lustra wyszczuplającego...never

Nefeli trzymajcie sie z malutką, walczcie ile tylko macie siły w sobie...a my jesteśmy z wami serduchami i myślami

Monia kupuj tyle ile uważaz za stosowne... i nie słuchaj teściowej moja mam też ciągle skrzeczy że mam już tego za dużo że Antek tego nie znosi i ble ble ble... ona swoje a ja swoje i dalej kupuje

Kalinka, Monia gratuluje zakupu wózków... ja nadal dumam...byle bym coś do wreśnie wydumała
Serku i Nubi a jak wasze dylematy wózkowe??? nadal quinny wygrywa???
Nike tylko nie przemęczaj się i nie skacz po jakiś drabinach... mnie czeka malowanie w sierpniu... nie wiem czy jescze dam rade... ale mój D. powiedział że mnie eksmituje do rodziców i sam sie wszystkim zajmie...
Kinia ależ ja ci zazdroszczę tych wypadów nad morze... jak tam mebelki... hihihi mam nadzieję że sen pomógł

Akina trzymaj się...
Iwonka jak zwykle ślicznie wyglądasz... taka drobinka z ciebie... a konkursem brzuszkowym się nie przejmuj dla nas i tak wygrałaś

no i Agamo moja droga CONGRATULATIONS...teraz tylko leżeć brzuchem do góry i pachnieć

Dobra teraz uciekam na śniadanko a potem na obiadek do rodziców

Edit... Karolcia ty tak ciągle o tych czereśniach że ja też zaczęłam je wcinać tonami

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Boshe dziewczyny jak ja zdycham!!!! Żołądek odwalił mi kitę... Tak się wczoraj obżarłam za przeproszeniem że grilla mam dość chyba na resztę życia!! Jadłam poprostu wszystko co było na stole!!! I teraz żałuję bo koszmarnie źle się czuję...

Dobra zaczynam nadrabianie...

Akina trzymaj się! Napewno wszystko się ułoży

Monia nie mogę patrzeć na jedzenie, więc wybacz omijam Twojego posta

Natalia dobrze że z Małą wszystko ok

Karolcia nie daj się teściom!!!

Madzia dzięki za wygraną

Ja dzisiejszy dzień przeleżę w łóżku... Jutro dopiero wracamy do domu, jeszcze jeden dzień u teściów...
Miłego dnia!!!!!!!!!!!

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do lezenia i pachniecie to moze za tydzien mi sie uda Teraz musze dom ogarnac No i lozeczko musimy poskladac no i posciel i reczniki dla malego musze poprac Reszte ciuszkow poprasowac no ogolnie dom ogarnac po gosciach i uniform schowac gdzies w glebi w szafie

Karolcia nie przejmuj sie siostra Ja jako dziecko jak jezdzilam do kuzynki na dwa tygodnie to wieczorami ona wlanczala zawsze takie ballady budki suflera i ja lezac w lozku po kryjomu tez plakalam za domem

Kinia daj moze sobie odrobinke wytchnienia od meblow i reszte mozecie poskladac np za tydzien a ty odetchniesz i odpoczniesz choc chwile.
Iva czekamy na fotki z basenu piknikowego

Madzia trzymam kciuki za wizyte Na pewno wszystko bedzie dobrze i jak bedziesz miec foteczki to wrzuc nam tutaj!
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja już/ dopiero po śniadanku...dzisiaj zrobiłam tzw paćkę, tak dla przypomnenia dziecińswta na u babci wsi:)
IVa są u Ciebie te upały? bo na południu wlkp tylko 19 stopni i zachmurzenie i lekki wiaterek:) ciasto 3 bit? brzmi bardzo apetycznie:)
Iwonta co się dziwić że się przejadłaś, ja na grillowane to bym się też rzuciła, a potem zdychała.Jeden dzień lekkostarwnej diety i wszystko wróc do normy:) Miłego leżakowania!

Magda udanej wizyty jutro:)
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

karolcia czekamy na fotkę łóżeczka
A wy znowu o jedzeniu kurczę co to za sprawiedliwość ze wy się takimi pysznosciami objadacie i takie figurki macie a ja ciągle uważam na to co jem, odmawiam sobie a i tak tyje

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

karolcia czekamy na fotkę łóżeczka
A wy znowu o jedzeniu kurczę co to za sprawiedliwość ze wy się takimi płatnościami oglądacie i takie figurki macie a ja ciągle uważam na to co jem, odmawiam sobie a i tak tyje

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dzięki za wczorajsze wsparcie, niby mi wczoraj przeszło ale i tak jakoś kiepsko się czułam, jakoś mi tchu brakowało... dziś niby lepiej, tylko mała gdzieś mi fika po pęcherzu i po szyjce i czuje jakis dyskomfort przez to

Monia jak Ty tak długo możesz spać?

Magda powodzenia jutro na wizycie!
Akina trzymaj się kochana i się nie stresuj!!!
Miłej niedzieli Wam życzę! Buziaki

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
IVa są u Ciebie te upały? bo na południu wlkp tylko 19 stopni i zachmurzenie i lekki wiaterek:) ciasto 3 bit? brzmi bardzo apetycznie:)
Dupa wielka Monia.... Miał byc upał a póki co....słonko za chmurami,jakby cos wisiało w powietrzu i mimo 21 stopni dość chłodny wiatr :/ Słonko próbuje się przebić więc mamy nadzieję,że jednak piknik na trawce będzie aczkolwiek basenu chyba rozkładać nie będziemy :/
A tak w ogóle to dzień dobry

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2