BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #704356 przez kalina
zuzuzanta napisał:

nefeli jak po wizycie?

no wlasnie??????
moze daga wykonczona droga i wizyta to pewnie sie jutro odezwie

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #704364 przez kalina
powiedzialam mezowi o aplikatorze do nosa na odkurzacz to stwierdzil ze musi mi neta wylaczyc bo za duzo glupot wyczytuje na forum :laugh:

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #704370 przez iwonta_kg
kalina napisał:

iwonka bo buciki i skarpeteczki sa zawsze takie slodziutkie bo sa male i najbardziej nam uzmyslawiaja ze bedziemy miec do czynienia z mala kruszynka:)
szkoda ze sie nie udalo w konkursie. za malo nas bylo:(

najlepsze było to że mogłam mieć 0 głosów i coś wygrać bo to administratorzy wybierali zdjęcia a głosy były po to żeby polubić ich stronę :angry: :angry: :angry: głupie ludzie nie znają się na pięknie :silly: :silly: :silly:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #704377 przez nike84
kalina napisał:

powiedzialam mezowi o aplikatorze do nosa na odkurzacz to stwierdzil ze musi mi neta wylaczyc bo za duzo glupot wyczytuje na forum :laugh:

ja widziałam to na żywo u koleżanki, i mąż mi powiedział żeby sama sobie odkurzaczem śpiki odciągała. Ale glutów też nie będzie wciągał, i żebym jemu kupiła gruszkę ;)

iwonka pewnie, że się nie znają :) a tak właśnie działają te konkursy na fb :(

11 lata 9 miesiąc temu #704390 przez Alivva
Dziękuję Moje Kochane :kiss: :kiss: :kiss:
Wy to wiecie jak humorek komplementami poprawić ;)
Pita to jak się przebieram mówi,że bokiem wyglądam jakbym miała dwie dupy hahaha
Przynajmniej jest szczery a i tak ich kocham (jego i Ankę :) )

Wyjełam mojego notebooka bo wciąż używam młodego...no działa mój,działa ale bateria wypompana i działa tylko na kablu no i mały taki cholera.... Miałam w planach oddac oba do komisu,Filipowi kupić stacjonarny (tylko skrzynię bo monitor,klawiaturę,głośniki i myszkę ma idealne) a sobie na jakiegoś używanego ale w dobrym stanie laptopa.... Plany są nadal ale też pożyczka do spłacenia i miesiąc do tyłu z wypłatą... Kiedy ja się ogarnę z tym wszystkim?
Ech dolina mnie jakaś dziś dopadła...A nie powinnam Wam tu truć :( Sorki...

11 lata 9 miesiąc temu #704393 przez niagara
Dzięki Dziweczyny :)
W końcu zdecydowaliśmy się na kokos pianka gryka, choć długo wahaliśmy pomiędzy nim, a takim z lateksem i kokosem :blink:
W ogóle zrobiliśmy dzisiaj gigantyczne zakupy :ohmy: :lol: Teraz to brakuje nam już tylko drobiazgów, a ja jestem spokojniejsza :laugh:
KTG generalnie wyszło dobrze, choć Mała miała cały czas podwyższone tętno (powyżej 160)
My kupiliśmy zestaw pielęgnacyjny, w którym jest gruszka. Nie wiem czy będę umiała jej używać :dry: Jest tam też termometr, ale chyba będzie trzeba kupić jeszcze jakiś lepszy :dry:

Papi u nas te sprawy ostatnio też blado wyglądają. Ja bym chciała (jak nigdy :silly: ), ale mąż się boi o naszą córeczkę :dry:
Ja to będę miała problem kogo wybrać, tylu mam kierowców chętnych do podwiezienia mnie do szpitala :lol: :lol: :lol:

Monika ja też oglądałam wózek tutek grander, ale stwierdziłam, że jekość jego wykonania pozostawia jednak wiele do życzenia :dry:

Iva brązujące lustro na solarium :ohmy: Oszukiści :lol: :silly:

Wszystkie wyglądacie kwitnąco :)

Mój mąż nie chce być przy porodzie, choć ja bym bardzo chciała, żeby był, bo tylko na nim mogę polegać... I tylko przy nim czuję się bezpieczna... Powiedział, że się jeszcze zastanowi... Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Co do łososia, to ja też go uwielbiam :woohoo: Mogłabym jeść codziennie :woohoo:
Ale dzisiaj na obiadek zamiast łososia był morszczuk z frytkami i sałatką :) Pychotka :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704395 przez akina_zet
Słonko śliczna Ty :)

Iva cholero! Ty nie katuj mnie tutaj tymi długimi nogami i ciałkiem bez cellulitu,ja to przy Tobie wyglądam jak chodząca duża galaretka :cheer:

Iwonka przez Ciebie zjadłam frytki,a miałam takie rzeczy omijać z daleka :blush:

Kochane,jeszcze raz dziękuję za miłe słowa :)

Wiecie co,tak sobie oglądałam w necie brzuchy po porodzie i boję się,że mi zostanie taki zwis, że jak będę chodzić to aż będzie klapać o uda :cheer: Nie przeżyłabym tego :cheer:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #704399 przez kalina
iva no brak kaski moze zdolowac.. dobrze ze masz na kogo liczyc:) dasz rade.. jutro zrob znow jakis pyszy deserek to humor od tazu wroci:)

natalia a jakie powinno byc tetno? myslalam ze dzieci maja szybsze od nas

iwonka a to szuje na tym fb.. a my glupie dalysmy sie zrobic :angry:

url]

11 lata 9 miesiąc temu #704401 przez iwonta_kg
Idę spać dziewczynki. Dobrze że lapka wzielam bo bym umarła z nudów... mąż gdzieś łazi a ja chociaż mam sie czym zająć. ale już mnie oczy bolą. do jutra! dobranoc :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #704402 przez akina_zet
Ciekawe jak tam Nefeli po wizycie ech :pinch:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #704413 przez niagara
Kalina położna powiedziała, że takie książkowe tętno dziecka mieści się w przedziale 140 a 160.

11 lata 9 miesiąc temu #704415 przez nefeli
Ja tak tylko na sekunde ... nie jest dobrze,jutro jade na pierwszy zastrzyk na rozwiniecie plucek :(
Mala nie spi nawet przez chwile,od 18stej rzuca sie strasznie,lekarz stwierdzil ze Bog ze mna jak sie urodzi,bo jest bardzo energiczna...ale teraz problem w tym jak ja tam zatrzymac w brzuchu???
kazdy jej ruch to u mnie silny skurcz,kazdy moj ruch rowniez,mam je co 10 minut non stop ...
jestem zalamana...bede starala sie pisac co i jak...ale jak znikne to znaczy ze w szpitalu jestem tam nie bedzie netu no i checi tez na pewno na komunikacje :(
sciskam Was wszystkie mocno :)

11 lata 9 miesiąc temu #704416 przez Alivva
Daga Kochanie....jesteśmy z Tobą (z Wami)
Jak będziesz mogła to pisz,jak nie to dasz znać jak będziesz mogła :*
Mam nadzieję,że ta mała pchełka jeszcze jednak troszkę wytrzyma....to się jej na świat spieszy no... Dobrze,że dostaniesz te zastrzyki,będzie przygotowana w razie W ;)
Buziaki...

11 lata 9 miesiąc temu #704420 przez akina_zet
nefeli napisał:

Ja tak tylko na sekunde ... nie jest dobrze,jutro jade na pierwszy zastrzyk na rozwiniecie plucek :(
Mala nie spi nawet przez chwile,od 18stej rzuca sie strasznie,lekarz stwierdzil ze Bog ze mna jak sie urodzi,bo jest bardzo energiczna...ale teraz problem w tym jak ja tam zatrzymac w brzuchu???
kazdy jej ruch to u mnie silny skurcz,kazdy moj ruch rowniez,mam je co 10 minut non stop ...
jestem zalamana...bede starala sie pisac co i jak...ale jak znikne to znaczy ze w szpitalu jestem tam nie bedzie netu no i checi tez na pewno na komunikacje :(
sciskam Was wszystkie mocno :)

Kurczę Daga,jestem pewna,że jeszcze trochę wytrzymacie. Z tym zastrzykiem to dobrze,przynajmniej będziesz spokojniejsza. Moja koleżanka też go dostała na tym etapie co Ty i co? Mały stwierdził,że jednak nie wychodzi,termin ma na 17.07. a on jeszcze w brzuchu.
Ściskam Was mocno i zaciskam kciuki ile się da :kiss:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #704432 przez iwonta_kg
Nefeli trzymaj się kochana, wszystko będzie dobrze, bądź dobrej myśli! Trzymamy kciuki za was! :kiss:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka