BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #704100 przez Alivva
papi88 napisał:

a powiedzcie wasi partnerzy beda przy porodach?Moj R niby chce (no bo koledzy byli chyba dlatego)ale wydaje mi sie ze nie zdaje sobie sprawy z powagi porodu bo jak mu mowie ze trzeba do szpitala jechac obgadac to on do mnie czym sie martwie on mnie zawiezie do najblizszego a ze np w najblizszym jak psa mnie potraktuja to sie nie zastanawia

ja nie chcę,żeby Bart był przy porodzie. Jak rodziłam Filipa to chciałam,żeby mój ówczesny facet był a teraz zdecydowanie nie chcę. Nie wiem czy to dlatego,że ten nasz związek to taki dziwny układ,czy dlatego,że on jest tyle młodszy i nie chcę,żeby się w jakikolwiek sposób zraził...nie wiem. On chce ale stwierdził,że rozumie,że pomimo,że dziecko jest nasze,to ciało moje i ja decyduję. A ja juz zdecydowałam,że jak będe rodziła naturalnie to będzie przy mnie moja Anka :) i tylko ona.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #704101 przez Monika23083
papi uważaj na siebie! dobrze, że zdążyłaś się złapać:) ze mną Piotrek będzie przy porodzie, nawet szykuje sobie piłeczki tenisowe do masowania :) w Kaliszu szpital położniczy jest 1 więc nie będzie problemu z pytaniem do jakiego szpitala ma mnie zawieźć.

A u Was dziewczyny porody rodzinne są platne? Bo w Kaliszu jedynie tzreba zakupić fartuch i buty za 6,5zł..

akina do twarzy Ci w tej fryzurce:)

11 lata 9 miesiąc temu #704104 przez Alivva
akina_zet napisał:

Cholera od dwóch godzin usiłuje wstawić zdjęcie w nowych kłakach!
P.S. To lustro teściów wyszczupla,jestem 2x taka :P Serio!

Taaaa,że niby teście mają lustro po likwidacji "salonu luster" hmmm???
Wariatko Ty jedna :) Ładnie w tej nowej peruce :D

11 lata 9 miesiąc temu #704106 przez akina_zet
A ja byłam z teściową na spacerze i upolowałam dwa piękne bodziaki nexta z drugiej ręki ;)

Co do porodu,ja bym chciała by był mąż,on wie,że b. boję się być sama. Mówiłam mu by to przemyślał,że zrozumiem jeśli też będzie się bać,ale stwierdził że chce i nie zostawi mnie samej bo bym jeszcze zwiała... i chwała mu za to! :lol:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #704107 przez akina_zet
Iva,jeszcze do teściówki mówię "to lustro wyszczupla?" a ona "nooo..." :lol:

Ja Ci babo mówię,pomniejsza ! :cheer:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #704110 przez MyMelange
Akina cudnie wygladasz!

Czytam Was ciagle, ale w zwiazku z tym, ze latam od rana w pracy u taty, nie mam czasu nic napisac. Juz na szczescie weekend :)

Maly mi sie obrocil i jakos mu ciasno w brzuchu, a ja sapie, stekam, jecze itp... Duuuza juz jestem :) a to jeszcze 2 miesiace!

Nefeli Skarbie trzymam mocno za Was kciuki. Wierze, ze bedzie dobrze...

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu #704111 przez zuzuzanta
akina świetnie wyglądasz

papi uważaj na siebie

ja chcę rodzić z mężem. Bardzo mi pomógł przy pierwszym porodzie, to i teraz na niego liczę. On też bardzo chce być ze mną. Moja córka też najchętniej weszłaby na salę porodową:-). Nie wiem czy teraz poród rodzinny jest płatny. 11 lat temu płaciło się za "cegiełkę" na szpital. Ale nas pielęgniarki poprosiły, że one wpiszą, że rodziłam sama i żebyśmy zamiast tego kupili dla oddziału strzykawek i igieł.

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu #704114 przez akina_zet
Dzięki dziewczynki za miłe słowa :blush:

Któraś z Was pisała o wózkach Jedo i potwierdzam,gondola jest ogromna,ja bym się do niej zmieściłd :blink:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #704115 przez izula
Akina pięknie Ci w tej fryzurce? Kolor też robiłaś? BO bardzo fajny dlatego pytam.

A co do tego lustra to podpisuję się pod stwierdzeniem, że Ci nie wierzę, że to lustro wyszczupla hahahha kogo ty tu chcesz nabrać. My wiemy, że ty ślicznie wyglądasz :)
Piękny brzusio.

Papi uważaj na siebie i może lepiej już nie chodź w tych klapkach :)

My melange mój mały jak się uaktywni wieczorem to ja mam wrażenie, że zaraz zobaczę odcisk stópki albo rączki na brzuchu - tak się rozpycha. :)

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704116 przez kalina
akina glupoty gadasz z tym lustrem:) a fajna fryzurka

monika a ten wozek ma rozkladana spacerowke? bo nie widzialam zeby to bylo wypisane

nefeli trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok. lepiej sie faszerowac chemia niz juz mala wypuszczac:)

papi no uwazaj na siebie

jak zobaczylam aspiratorek do nosa to tez pomyslalam o jedzeniu glutow:D mam gruszke ale jak piszecie ze to lepsze to nie wiem czy nie bede musiec zmienic zdania

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #704120 przez akina_zet
Naprawdę oszukuje ale dziękuję :)

Izulka kolor mój,ja jeszcze nigdy włosów nie farbowałam :blush: Tu jakieś ciemne w tym świetle wyszły,jestem blondynką ciemną :)

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #704122 przez izula
Akina a to strzeliłam głupotę :) przepraszam.

Ale potwierdzam bardzo ładne. :)

Ja mam swoje włosy ni to blond ni to ciemne jak ja to mówię szaro-bure i cały czas farbuję ale i tak nigdy nie jestem zadowolona bo uważam że żaden mi nie pasuję takie moje wyglądowe kompleksy. :)

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #704123 przez Alivva
akina_zet napisał:

Iva,jeszcze do teściówki mówię "to lustro wyszczupla?" a ona "nooo..." :lol:

Ja Ci babo mówię,pomniejsza ! :cheer:

"A łyżka na to....NIEMOŻLIWE" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

brązujące lustra to wiem,że są :) U nas na pływalni w solarium na przyklad ;) ale wyszczuplające to ja widziałam tylko w wesołych miasteczkach ;)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704125 przez kalina
aa chyba sie nie pochwalilam ze od wczoraj dziala mi juz winda:D nareszcie bo ostatnio juz mam problem z wychodzeniem

no i sie okazalo ze wypatrzony wozek nie wejdzie wiec dobrze ze zwlekalismy z kupnem:)
ale dzie wzielismy sie w garsc i zamowilismy taki w sklepie a cena ciut nizsza niz na allegro allegro.pl/wozek-bebetto-luca-2w1-gratis...law-i3362078888.html
wzielismy kolor ciemnoszary z czarnym:)

u mnie z dojazdem na porodowke zalezy jak maz bedzie w domu to ok. jak nie to zalezy czy bedzie kogo poprosic a jak nie to jest jeszcze taxi:)

a rodze sama. jak maz nie bedzie w pracy to sie bedzie gdzies tam szwedal po sali ale na sam porod nie chce

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704129 przez akina_zet
Iva brązujące? O takich jeszcze nie słyszałam,sprytne :D

Izulka jak idę do fryzjera to mnie się pytają jakiej farby używałam :cheer: Czasem fryzjer myśli,że mam farbowane :D

U Was też taka pogoda z dupki dziś? :dry:

Kalinka oglądałam ten wózeczek,fajny jest :)

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka