BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #704723 przez Ania31
Iwonka super zdjecie, brzusio fajniusi no i mamcia kolejana zgrabnisia :)

Karolci bo w smyku raczej drogo jest, chyba ze naprawde sie natrafi na promocje.
A jest w pepco cos ciekaego z ciuszków dla naszych maluszków?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #704729 przez akina_zet
Kochane,poczytałam co naskrobałyście i nie mam głowy nawet do tego by Wam podpisywać :(

Mam trorszkę zmartwień i wybaczcie jeśli mniej się będę chwilowo udzielać.

Trzymajcie kciuki by moje życie znów wskoczyło na odpowiedni tor i bym znalazła w sobie tyle siły ile się da...

Ściskam Was mocno :kiss:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #704731 przez Ania31
Akina trzymam kciuki i to co ma sie ulozyc napewno sie ułozy, bedzie ok, trzymaj sie

11 lata 9 miesiąc temu #704733 przez pyzaura
Monisia kochana moja 3mam kciuki za Ciebie wszystko bedzie dobrze zobaczysz... troszke mne nastraszylas :-( ale myslami z toba piesci zacisniete

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #704737 przez Monika23083
Iwonta zazdroszczę spacerów i widoków i pogody...super wyglądasz!! :)

papi ja też miałam kupić wózek nowy właśnie do 1500 zł. Ale że trafił się taki tylko używany i w bardzo odbrym stanie za 500zł to wzięłam:)

Miałam kupić taki z gondolką 74 cm, ale zdecydowałam się na większą. No i trafiła mi się taka 78-80 cm/ dokładnie nie wiem, ale chyba styknie do końca zimy:) Bryka woziła chłopca urodzonego w lipcu i dała radę do marca.

Akina trzymaj się, na pewno wszystko się ułoży. Nie ma tego złego... :)

łosoś pieczony był przepyszny... :)
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #704738 przez pyzaura
Monia oj ty czerepo robisz apetyt :-)

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #704740 przez niagara
Na wizycie wszystko dobrze, Mała zdrowo rośnie, a podwyższonym tętnem mamy się nie przejmować :blink: Ja jak zwykle mam niedobór żelaza :dry: Pognębiłam doktorka, uzupełnił mi kartę ciążową i dał skierowanie na badania :)
Teraz czekamy na gości więc nadrobię Was później :) Miłego wieczorku :)

11 lata 9 miesiąc temu #704741 przez Monika23083
natalia to super, że wszystko OK imałą rośnie zdrowo:) miłego wieczoru! :) :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704742 przez agamo
Nefeli kochana jestem z toba myslami i bede sie za was modlic I wierze ze jednak Nefali malutka mimo iz sie wierci i kreci to posiedzi jeszcze u ciebie w brzuszku. Dobrze ze dadza ci ten zastrzyk bo moze troche mniej stresow a ty prosze cie proboj jak najwiecej odpoczywac i jak najmniej sie martwic a zobaczysz wszystko sie ulorzy!

Akina ty sciemniaczu Tak tu piszesz jaka to duza jestes Jaki wielki brzuch masz a tu takie malenstwo Zgrabniutki NIEDUZY! brzunio i sliczna mama!

Iva tobie to tylko uklony mozna skladac jaka masz figurke w ciazy i jakie zgrabne uda! az wole na swoje roztepowe biodra niepatrzec Zawsze te rozstepy to bylo jedno z moich kompleksow no ale wplywu na nie niestety nie mialam.

Co do porodu bedzie zawozil mnie maz bo nikogo innego nie mam no a sama sie nie zawioze. Jesli by sie okazalo ze bedzie w pracy to mysle ze do godziny bedzie w domu Mysle ze az tak szybko nie urodze :P No a co do porodu to u nas sa rodzinne porody za darmo bez znaczenia czy cesarka czy naturalnie. Moj oczywiscie nie chcial ale ja mu nie dalamm opcji. WIem wiem wszedzie bebnia zeby faceta nie namawiac ale ja zam mojego buraka i on jest ze wszystkim na nie. A pozniej jak go przycisne i postawie na swoim to mi nawet dziekuje!No ale chodzi mi glownie o to ze wiadomo rodze nie w pl i z innym jezkiem w innym kraju bede go bardzo potrzebowac dla moralnego psychicznego wsparcia nie wspominajac o fizycznym wsparciu wiec od samego poczatku powiedzialam mu czego oczekuje i on mial czas to zaakceptowac Wczoraj mi powiedzial ze musi poinformowac i poczytac o tym w jaki sposob moze mi pomoc na porodowce i co ma robic i jak sie zachowywac Takze chyba nawet nastawienie sie zmienilo Powiedzial mi tylko ze sie obawia widoku mnie w bolach a ze on nie bedzie mogl im zaradzic.

Natalka jak tam po wizycie?Mam nadzieje ze wszystko wporzadeczku.

No i UWAGA UWAGA zakonczylam prace!! Wkoncu!! rany jak dobrze ze az nie moge uwierzyc ze to juz! choc myslalam ze dzisiaj padne bo mamy 31 stopni jest taki skwar ze najlepiej w wannie lezec caly dzien. No i na pozegnanie od jednej z dziewczyn z pracy dostalam ciuszkow dla malego!jutro wam fotke strzele. I takie mile to bylo bo pracowalam z nia bardzo krotko bo to dziewczyna ktora przyszla na zastepstwo za mnie i ja trenowalam przez ostatnie trzy tygodnie. super dziewczyna swoja droga. wiec czas to oblac! hmmm tylko czym? jakies pomysly?

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #704746 przez agamo
oo wlasnie przeczytalam Natalka super ze na wizycie wszystko wporzadku i ze doktor sie wzial za badania!

Akina trzymam kciuki i napewno wszystko sie ulorzy po twojej mysli.

Iwonka ale ci ladnie brzusio sterczy.

A wlasnie ja wczoraj uslyszlam dwa razy tekst czy jestem pewna ze tylko jedno dziecko bo mam duzy brzuch :P wiec i ja sie doczekalam pytan o blizniaki A ja sie smialam ze raczej jedno ale jak by dali mi dwa lata macierzynskiego dla blizniakow to bym sie nie obrazila :P

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #704760 przez karolcia1919
w pepco polspiochy z 7.99 na 4.99
body po 3.99
komplety po 14.99 i 19.99
spiochy 9.99 ;)
duzy wybor .ja w poniedzialek wstawie foty choc nie wiem czy bd widac jedynie na facebooku;);)

Akina trzymam kciuki ;)
iwonka super focia;)
natalia gratuluje udanej wizyty.Iva figura super ;)
Mery gdzie jestes?;)

Monia apetyczny ten talerzyk ;);D

11 lata 9 miesiąc temu #704787 przez Nubi
Siemango!
Krakowiaczki i Bochenki :blink: mi sroda pasuje, srednio w hucie bo mam tam gorszy dojazd ale oczywiscie dostosuje sie do wiekszosci i nalezalo by obczaic ktory lokal mozemy ogarnac bo ostatnio to ... Tak dziwnie nam sie trafilo :lol:

Akina jak ochloniesz i bedziesz chciala sie wygadac to czekamy, nic nie dzieje sie bez przyczyny. Trzymam kciuki za pomyslne ...rozwiazanie sprawy :blink:

Karolinko ja tez dzis polazilam po smyku, nic ciekawego dla malej nie znalazlam, a szukalam poscieli i kocykow... Za to w zara home sa piekne rzeczy ale cholernie drogie... :(
Poza tym szukalam prezentu z okazji chrzcin, w sobote ide do kuzyna i nie bardzo wiem co moge dac... Znalazlam w kruku piekny srebrny krzyzyk i mysle do tego album bo mam pare zdjec malej... Co o tym myslicie?

Papi lipa z tymi wozkami :huh: powodzenia, nie martw sie za 1500 spokojnie kupisz nowy albo uzywany.

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #704819 przez pyzaura
Natka super ze wszystko ok :-)
Wlasnie gdzie jest mery???

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #704820 przez agamo
hmm faktycznie cos ucichla Mery odezwij sie co tam u ciebie?

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #704824 przez pyzaura
A ja polecam nowy odcinek m jak mama :-)

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka