- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Kalinka ja bede nieludzka jak wam wstawie fotki tego pysznego niezdrowego jedzenia

iwonka nie rob tego bo sie chyba przekrece

natalia trzymam kciuki zeby okazalo sie ze jednak wszystko ok
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nefeli nie do końca jestem w stanie zrozumieć dlaczego jeśli faktycznie jest tak źle to nie zostawiono Cię w szpitalu, albo dlaczego nie założono szwu albo pessaru. Dla mnie to w głowie się nie mieści jak w ogóle mogli Cię odesłać do domu i to nie teraz a już wcześniej moim zdaniem powinni Cię zatrzymać jak widzieli, że macica szaleje i szyjka się rozwiera. Moja koleżanka w takiej sytuacji leżała w szpitalu mając cegłówki podłożone pod łóżko, załatwiając się do kaczki po to aby nie wstawać w ogóle z łóżka i by mieć nogi troszkę wyżej i by był mniejszy nacisk na szyjkę przy skurczach. Dzięki temu udało się jej dotrwać do bezpiecznego okresu bo póki pęcherz cały i nie ma wycieku wód jeszcze wiele da się zrobić. Bardzo dziwne podejście u was no ale nie to jest najważniejsze. Trzymajcie się kochana wierzę, że jeszcze troszkę wytrzymacie każdy dzień jest na wagę złota i działa na waszą korzyść. Będzie dobrze!
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Villemo zawsze madrze piszesz

Natalka powodzenia na wizycie

Monia male to zdjecie ale wozek wyglada super

Sniadanie czas zaczac

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Witam dziewczęta

u nas dzis pochmurnie i cały czas pada

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
kurcze nefeli trzymam za was kciuki, żeby mała jak najdłużej została w brzuszku
Witam dziewczęta
u nas dzis pochmurnie i cały czas padaMąż pojechał do kolegi naprawiać auto i znowu zostałam sama
Wiec zjadłam śniadanko i zaraz biorę się za dalsze zdzieranie tapet w pokoju, bo czekając na mojego męża to pokój będzie gotowy chyba na Święta w grudniu
Mam nadzieję, że sobie jakoś dam radę bo tam tapeta była przyklejona na jakimś tytanicznym kleju i wogóle nie chce nic odchodzić
Koniecznie zaloz maseczke na nos i usta (pewnie ja masz) ...

Tak w ogole to powinnysmy miec te pokoje i mieszkania gotowe do tej pory zeby teraz o siebie moc zadbac i bezstresowo donosic dzidzusie... Przez tych chlopow to same komplikacje. Nie smuc sie Nike, ja nadal nie wiem gdzie bede we wrzesniu, chociaz u roddzicow zdaze przygotowac pokoj jak sie wkurze na P. Gdyby tylko kasa byla

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

mam nadzieje ze dzisiejsza rozmowa bedzie owocna i nie bedziesz musiala szykowac sie u mamy
no udalo mi sie wstac. widze ze przestalo lac to biegne na zakupy
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Nike tak myslalam

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wiecie co, czytam sobie forum i czytam ,aż tu nagle czuję że zaraz odlecę! Tak mi się słabo zrobiła, zdążyłam tylko dojść do okna, żeby je szerzej otworzyć i ledwo co do łóżka się doczłapałam. Juz miałam gwiazdki przed oczami i w uszach mi szumiało. Ale poleżałam chwilę i juz mi przeszło na szczęście. Oczywiście jestem sama w domu, jeszcze mąż komórkę zostawił

Ciekawe co u naszej Nefeli? Czy chodź trochę lepiej u niej? Villemo mądre rzeczy piszesz, ale z tego co pamiętam to Nefeli kiedyś pisała że u nich rzadnych szewków się nie zakłada! Też nie mogę tego pojąc jaką oni tam mają politykę w tej służbie zdrowia...
Słonko, Iva i Akina wiecie o tym doskonale ale jeszcze raz napiszę, że mamuśki z Was piekne!

Nike powodzenia z tapetą

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Dagmara i mała Nefeli, 3majcie się bidulki, będzie dobrze!
Macie rację dziewczyny, z tymi facetami to tak jest, że jak im się coś uwidzi, to musi być JUŻ. A to, na czym nam zależy, to już jakieś fanaberie, a w najlepszym przypadku coś, co można zrobić nawet ZA ROK...
Dzięki jeszcze raz za miłe słowa, również w imieniu Reksika. On faktycznie jest super puszysty i miły w dotyku

Wiecie, śniło mi się, że jedna z Was urodziła... (ale nie wiem która). Mam nadzieję, że jednak jeszcze dziś się to nie sprawdzi...
Krakowianki widzę od rana na forum i przypomniało mi się, że miałyśmy się umawiać na spotkanie (choć jedno jeszcze przed wyścigami wózków

Buziaki, dziś już pewnie nie zajrzę, bo mnie nosi i mam zamiar sporo zrobić i na zakupy jechać

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Nefeli trzymaj się. Moja Zuzka od 7 miesiąca też się pchała na świat. Dwa razy wylądowałam wtedy w szpitalu i też dostawałam zastrzyki na rozwój płuc. Okazało się, że moja córcia jednak do 38 tygodnia wytrzymała w brzuchu. Zobaczysz, że u Ciebie też się wszystko świetnie ułoży.
Krakowianki, jak już we wrześniu te rajdy po mieście będzie urządzały, to dajcie znać. Przyjadę specjalnie żeby popatrzeć

U nas dzisiaj pogoda straszna. Właściwie od wczoraj z małymi przerwami pada. W nocy jak się obudziłam o 2, to do 5 nie mogłam zasnąć. Teraz chodzę nieprzytomna.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
pisze z mojej okropne nokii to nadrobie zaleglosc jak wrócę wieczorem do domu. Jestem u rodziców i leze bo jak wstaje to mam wrażenie ze dzidzius sie strasznie pcha w dół a może to spojenie lonowe sie rozszerza?
Nefeli trzymam mocno kciuki i tez nie rozumiem polityki szpitala ale trzeba imoże zaufać. Jesli moge cos doradzić to położy sie tak zeby nogi miec wyżej głowy zeby całe łużko bylo tak pochylone. Tak w szpitalu robili jak malenstwa pchały sie na swiat za wcześniej.
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No ale przejrzałam jego grafik i o ile się nie mylę to wychodzi na to, że w środę ma wolne więc miałabym i samochód żeby dojechać i niańkę do dziecka też

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
zuzuzanta jasne ze damy znac ale tez wtedy musisz sie dolaczyc do biegu:p
paulinka rany to dzis duzo wody pij i sie wietrz zeby sie nie powtorzylo
a mi sie dzis snilo ze poszlam na basen i nie dosc ze jak chlupnelam to polowa wody wyplynela, to jeszcze probuje plywac i mi brzuch jak magnes do dna ciagnie