- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Błękit i do tego paski mmmmm przesliczne

Wszystkie cudne ale te pasiaki podobają mi się najbardziej

Jak tam Iwonka samopoczucie??

Ja właśnie zżarłam kawałek placka i jestem przesłodzona

Jutro chyba będę dobrą koleżanką i zawioze ludziom do pracy

Karola....robiłaś fotę dumnemu tatuśkowi?? Pochwal się pochwal

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
W kraku slonce niesmiale... Ledwo po sniadaniu, jak P jest to zawsze sie pozniej wstaje

Iva zanies ciasto do pracy, a do kawalka dla szefowej wsyp troche srodka na przeczyszczenie

Karola dawaj fote lozka jak juz skompletujecie.
Do pozniej dziewczynki

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iva zanies ciasto do pracy, a do kawalka dla szefowej wsyp troche srodka na przeczyszczenie
Dobra myśl Nubi

Ja pracuję na pływalni ale tam kilka firm: administracja,kasjerki,ratownicy i technicy to pracownicy "miasta",my (sklepik) to firma z Poznania,bufet inna firma,satnia jeszcze inna i kolejna to panie sprzatające

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Iva mnie tez paseczki uzekly i te sliniaki.
Karolcia wrzucaj fotki lozeczka.
U mnie przez caly tydzien ma byc parno 30 stopni. Od samego rana wszystkie okna i drzwi na taras otwarte i zadnego przewiewu nie ma! chyba sie rozplyne...
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja sie tylko tak na szybko melduje,ze jestem juz po 4 zastrzykach na plucka,wyjasnie jeszcze ze powinnam lezec w klinice,bo tak chcial lekarz i wtedy byl dostawala dozylnie rozkurczowe,ale nie moglam sie zgodzic,bo nie mam nikogo kto by mi pomogl,wiec leze w domu,dwa dni dba o mnie maz i troche kolezanka pomaga,podsyla czasami cos do zjedzenia,zobaczymy,nie moge wogole wstac,tylko do toalety,skurcze sie uspokoily odrobinke slabsze w dzien,od 20tej mala zaczyna szalenstwo i zaczynaja sie silne skurcze,wiec czy ona czy ja sie ruszamy to skurcze sa nawet co 5 minut...
Powiedzcie mi kochane czy ktoras bierze codziennie nospe w wiekszej dawce???
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ale miałam kiepską noc. Nie mogliśmy z Małym zasnąć do 2. Chyba przez to, że o 19 pozwoliłam sobie na herbatkę... (nie pijam kawy, herbaty niewiele i bardzo silnie na mnie działają). Do tego strasznie wiało w nocy. No i dopiero o 21 wyszliśmy z kina... Swoją droga polecam film "Iluzja". Uwielbiam takie zakończenia. Cały zresztą trzymający w napięciu

Agamo, ciesze się z Tobą z zakończenia pracy!

Iwonta, śliczna mamusia w uroczym plenerze! Patrzę tak na Ciebie... i spory brzuszek przypomniał mi, że do rozwiązania już coraz mniej czasu! Kurcze, dziewczyny, kiedy to zleciało? Dopiero co dzieliłyśmy się fotkami fasolek...
Akina, mam nadzieję, że wkrótce problemy miną i znów przywitasz nas radosna i uśmiechnięta

Krakowianki, no to widzę, że wszystkim pasuje środa

Od południa w Krakowie piękne słońce. Tylko cały czas mocny wiatr. Trzeba gdzieś przespacerować brzuszek i pieska

P.S. Nefeli, szkoda, że jesteś tam taka samiutka. Jakbyś była w PL, to mogłabyś choćby liczyć na naszą pomoc. Ale zobaczysz, że wszystko będzie dobrze i Mała poczeka na tyle długo, żeby nie było żadnych problemów.
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kochane dziekuje za wasze wsparcie i prosze modlcie sie za Nas ...
Ja sie tylko tak na szybko melduje,ze jestem juz po 4 zastrzykach na plucka,wyjasnie jeszcze ze powinnam lezec w klinice,bo tak chcial lekarz i wtedy byl dostawala dozylnie rozkurczowe,ale nie moglam sie zgodzic,bo nie mam nikogo kto by mi pomogl,wiec leze w domu,dwa dni dba o mnie maz i troche kolezanka pomaga,podsyla czasami cos do zjedzenia,zobaczymy,nie moge wogole wstac,tylko do toalety,skurcze sie uspokoily odrobinke slabsze w dzien,od 20tej mala zaczyna szalenstwo i zaczynaja sie silne skurcze,wiec czy ona czy ja sie ruszamy to skurcze sa nawet co 5 minut...
Powiedzcie mi kochane czy ktoras bierze codziennie nospe w wiekszej dawce???
Szybko z tymi zastrzykami....ale wiedzą co robią. To wszystko dla dobra małej

Szkoda kurcze,że nie możesz leżec w tej klinice ale dobrze,że chociaz koleżanka Ci troszkę pomaga.No i dobrze,że skurcze słabsze....każda minimalna poprawa to krolejny krok do przodu. Dzień po dniu jesteśmy bliżej terminów a dzieciątka coraz większe

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Słonko Paula wiesz ja tez tak mam nie pije w ciazy kawy i herbata tylko jedna dziennie bo bardzo mi na poczatku ciazy wyplukiwala magnez i inne witaminki wiec zminimalizowalam do jednej przy sniadaniu i musze przyznac ze bardzo mi herbatek brakuje takich owocowych czy earl grey no ale dam rade. A z kawa jak ostatnio wypilam taka kupna mrozona latte to godzina 12 w nocy i ja tez spac nie moglam az mi sie smiac chcialo bo przed ciaza to jedna dziennie z ekspresu pilam i wogole na mnie tak nie dziala a przeciez ta mrozona to takie siki weroniki i tak mnie pobudzila ze masakra. Chyba tak dluga przerwa od kawy zadzialala.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Agamo fajnie, że już zakończyłaś pracę, będziesz miała teraz więcej czasu dla siebie

Magda powodzenia na wizycie

Iwonka ładnie wyglądasz

Akina życzę Ci, żeby Twoje problemy szybko się rozwiązały

Nefeli będzie dobrze, Mała jeszcze trochę wytrzyma

A ja dzisiaj mam jakiś kiepski dzień

Wczoraj jeszcze byliśmy na zakupach, kupiliśmy trochę ciuszków, najfajniejsze Wam pokażę

A oprócz tego same bodziaki i pajacyki

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Iwonka widziałam zdjęcia na FB ślicznie wyglądasz.
Akina trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemów.
Gratuluję udanej wizyty jak dobrze pamiętam Niagarze

Trzymak kciuki za kolejne dziewczyny.
Ja mam jutro wizytę i boję się bardzo, bo od czwartku jakoś tak moja macica szaleje. Wczoraj nie obyło się bez no-spy. Ale dziś już lepiej.
Iwonkka o łososiu a mi mąż dziś upiekł pstrąga na obiadek

Niagara ładne ubranka, szczególnie ta kurteczka/ płaszczyk jest prześliczna.
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

No wlasnie apropo tableta moi panowie chcieli mnie wczoraj wykonczyc chyba z 3h chodzilam wczoraj po sklepach z elektronika moj brat kupil sobie laptopa a R nowa zabawke tablet oj ci faceci

Poniewaz mam ostatnio chcice to spytalam R bezposrednio kiedy w koncu sie pokochamy a on ze jak wroci z hiszpani w sierpniu bo sie przyznal ze boi sie ze urodze przez seks przed jego wyjazdem-oczywiscie sie uparl i pewnie pojedzie bo na sile go w domu nie zatrzymam ale przekonuje mnie ze wroci szybciej tym razem dla mnie to nie argument bo bede sie tylko bardziej stresowac
Iwonka co do naszego slubu to oczywiscie moj sie zawiodl ale chyba liczy ze do sr sie jeszcze namysle chocbysmy mieli nie miec obraczek albo kupic srebrne na razie i na wszystko ma odpowiedz mowie mu nie masz garnituru to on mowi ze kupi albo wypozyczy az mnie dziwi ze sie teraz tak nagle nakrecil
Nefeli dobrze ze dostajesz te zastrzyki uwazam bedziesz bezpieczniejsza jakby jednak mala chciala zawitac do nas wczesniej ale modlimy sie za was abyscie dotrwaly do tego bezpiecznego momentu
Kurcze moj synek sie wlasnie obudzil i dosc mocno daje o sobie znac
Ja musze zrobic ostatnia liste zakupow posprawdzac czy mam wszystko do szpitala i chce zrobic plan porodu,czy ktoras z was bedzie robic albo ma juz plan porodu??? Nie wiem na ile on mi sie zda ale sprobuje
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

No wlasnie apropo tableta moi panowie chcieli mnie wczoraj wykonczyc chyba z 3h chodzilam wczoraj po sklepach z elektronika moj brat kupil sobie laptopa a R nowa zabawke tablet oj ci faceci

Poniewaz mam ostatnio chcice to spytalam R bezposrednio kiedy w koncu sie pokochamy a on ze jak wroci z hiszpani w sierpniu bo sie przyznal ze boi sie ze urodze przez seks przed jego wyjazdem-oczywiscie sie uparl i pewnie pojedzie bo na sile go w domu nie zatrzymam ale przekonuje mnie ze wroci szybciej tym razem dla mnie to nie argument bo bede sie tylko bardziej stresowac
Iwonka co do naszego slubu to oczywiscie moj sie zawiodl ale chyba liczy ze do sr sie jeszcze namysle chocbysmy mieli nie miec obraczek albo kupic srebrne na razie i na wszystko ma odpowiedz mowie mu nie masz garnituru to on mowi ze kupi albo wypozyczy az mnie dziwi ze sie teraz tak nagle nakrecil
Nefeli dobrze ze dostajesz te zastrzyki uwazam bedziesz bezpieczniejsza jakby jednak mala chciala zawitac do nas wczesniej ale modlimy sie za was abyscie dotrwaly do tego bezpiecznego momentu
Kurcze moj synek sie wlasnie obudzil i dosc mocno daje o sobie znac
Ja musze zrobic ostatnia liste zakupow posprawdzac czy mam wszystko do szpitala i chce zrobic plan porodu,czy ktoras z was bedzie robic albo ma juz plan porodu??? Nie wiem na ile on mi sie zda ale sprobuje