- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
allegro.pl/zestaw-3w1-wozek-baby-merc-qv...lik-i3365914678.html
Całkiem fajnie się prezentuje

A jaki kolor wybraliście?? Mi się bardzo podoba i ten z różem i z błękitem i z fioletem,z zielenią i ten z białym (city) fajne,fajne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ale bolo mnie glows jakby zatoki I gardlo zaczyna chyba klima wychodzi...

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Liste do zakupow tez mam juz zrobiona, stwierdzilam ze kupie ladny material i mame poprosze o posciel do kolyski bo ciezko znalezc taka ktora mi sie spodoba i bedzie rozmiarowo dobra. Ten tydzien i przyszly powinnam miec gotowe wszystko dla Zoski i siebie do szpitala.
Plan porodu robie, zapytam lekarza czy chce mi pomoc, wie jak w praktyce wyglada przestrzeganie planu bo pracuje w szpitalu w ktorym chce rodzic. Wczesniej przejrzalam wiec mam juz odpowiedzi zakreslone co chce i jak

Nefeli bedzie dobrze, masz jakies wsparcie w kolezance i swoim mezczyznie wiec pewnie jestes niec spokojniejsza. Dbaj o siebie, jestem dobrej mysli

Ivawcale nie mam watpliwosci ze masz dobre kontakty w pracy, sprawiasz wrazenie pozytywnej, pociesznej kobiety z "jajami" chyba rzadko sie zdaza zebys miala w otoczeniu osobe pomiedzy ktora nie "kliknęło" ?
Slonko i krakowianki czyzyny mi pasuja bo mam bezposredni autobus, krokus to rzut beretem wiec jak najbardziej, m1 jak dla mnie srednio bo musze sie troche poprzesiadac... Oczywiscie dostosuje sie jak zadecydujecie bo ewentualnie mam szofera

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jeden dzień nieobecności i znowu tyle czytania. U mnie remont pełną parą i już mam tego dość

A wy widzę teraz przerzuciłyście się na temat jedzenia...a ja już 9kg na plusie

Słonko mnie pasuje i M1 i Krokus więc się dostosuję

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Jak tam Wam niedziela minęła??????? Mi zwyczanie leniwie

Co się dzieje z Mery????
Villemo też dziś milcząca....
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Slonko,Nubi,Iva,Iwonka,Akina,Agamo,Niagara,Papi wszystkim Wam dziekuje za kciuki i cieple slowo,staram sie jak moge,chcialam wyjsc zanim sie to wszystko zaczelo kupic cos dla siebie jakies ubranie bo w nic ze swoich nie wchodze,no i odrost zamalowac,ale teraz juz o niczym nie mysle tylko zeby mala w brzuchu utrzymac

Dziewczynki zycze wam udanego szalenstwa w srode

Agamo jak ja lubie na Twoj suwaczek patrzec juz tuz tuz

Niagara ciuszki w moim stylu widze mamy podobny gust ;)gdzie takie ladne ubranka sprzedaja? ale chyba to na wieksza juz Niunke??? Ja nie mam tu nexta,ale kocham benetona oj cudne ma rzeczy ale ceny szok,wiec czekam na przeceny ,problem musze pojsc do sklepu poki co to nierealne

Akina zycze Ci calym serduchem szybkiego rozwiazania problemow!!!
Izunia trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte,dodam tylko od siebie ze jak nie ma bolu i skurcze nie sa czeste to nie jest zle,u mnie sa b.bolesne i b.czeste stad cala ta sytuacja,ale od miesiaca szyjka stabilna,tyle co sie otworzyla i stoi w miejscu na szczescie mimo tych skurczy

Milej nocki
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
U mnie wkoncu sie da wyjsc na zewnatrz Jest tak strasznie goraco w ciagu dnia! Ja dzisiaj za to poprasowalam czesc ciuszkow i popralam reczniki i kocyki bo dzis wszystko schlo momentalnie! Jutro mam plan poprac jeszcze czesc poscieli no i chcialabym do konca tygodnia byc juz w pelni gotowa z praniem, prasowaniem, rozlorzeniem lozeczka i zapakowaniem wszystkiego do szpitala do jednej torby. No i pozniej moge juz lezec i pachniec i czekac na skurcze

Iva napewno znajdzie sie okazja na pikniki bo mama mi mowila ze podobno cieple prady maja do polski naplynac z uk

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Faceci są beznadziejni... Ehh... Po co ten mój durny mąż przywiózł mnie na tą wioche skoro wogole czasu ze mną nie spędza...

Jutro nadrobie Posty. Idę spać bo wszystko mnie boli od tych nerwów... Dobranoc
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
że wszystko się poukłada.
Wszystkie zasługujemy na to co najlepsze!
Dziś o 05:50 przyszedł na świat synek mojej koleżanki,waga 3400 i 55 cm. długości

Ściskam Was mocno!
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
krakowianki mi wszystko jedno czy krokus czy m1. ale fajny tam pomysl z parkiem w razie czzego:)
nefeli nie martw sie sterydami. lekarze wiedza co robia i teraz tylko musisz sie do wszystkiego dostosowac. to bardzo wazne dla malej wiec nie masz wyjscia:) moze jak cie nafaszeruja i wylezysz troche to sie poprawi i bedziesz mogla jeszcze choc troche po zakupach poszalec
natalia, aga fajne ciuszki.. ach te paseczki:)
iwonka moj tak czesto mowi ze zaraz wraca i jakos cisza wiec nie dziwie sie ze sie wkurzasz:) a co do wyjazdu to niezle wykombinowal. tylko mogl powiedziec wprost ze jedzie na chlansko to ty bys przynajmniej w domku sie nie stresowala.. choc moze stresowalabys sie jeszcze bardziej.. eh tak zle i tak nie dobrze

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pogadane i poustalane co trzeba, bede u rodzicow pierwsze miesiace, pozniej z P u niego. Poza tym spedzilam troche dnia na szukaniu materialow, zdecydowalam sie na kocyczek
muzpony.com.pl/produkt,116,1144-_ahoy_ko...onnie_haftowany.html bedzie sluzyl jako kolderka do kolyski czy wozka na poczatek

Iwonka to calkiem jak u mnie, mowi zaraz czy juz a 2godziny z glowy ... Teraz juz biore poprawke i dodaje te 2 godzinki do obiecanej pory

A moja kolezanka jak jej facet wykrecil taki numer to powiedziala zeby sobie on teraz poczekal w salonie i poszla do pokoju ogladac film po 2 godzinach przyszla i syt sie nie powtorzyla...tylko to bylo na poczatku ich zwiazku

Zmykam spac

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Ja standardowo w nocy dwa razy na siusiu i od 6 nie śpię

Nefeli

Buziaki dla Ciebie i nie podnoś się z łóżka. Leżenie plackiem działa cuda

Iwonka nie stresuj się, szkoda na to twojego zdrowia i nerwów. Pewnie oblewał, że zostanie ojcem

Dziewczynki a chciałam poruszyć taki temat. Koleżanka właśnie urodziła przez cc chłopczyka. W 39 tc. I miała za mało pokarmu, żeby nakarmić synka. Musi go dokarmiać sztucznie i chyba już tak zostanie bo mały już nie chce jej mleka. Więc od razu poszły butelki i sztuczne jedzenie mimo iż planowała inaczej. Wiecie jakie mleko będziecie kupować? Czytałam, że jedno opakowanie trzeba mieć właśnie na taki wypadek ale nie wiem jakie?
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Ktoś może coś polecić?
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę