BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #705400 przez karolcia1919

U mnie widać fotki jak nie no to nie wiem .
jak co wstawiłam tez na Facebooku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #705407 przez agamo
Dzien dobry
Iwonka poranny ptaszek ja tez co najwyzej do 7 spie Dzisiaj 6.30 :/ no ale ciebie nie pobije :)

Karolcia sliczna wyprawka i te niebiesciutkie spodenki super!

Izula ja zawsze farbuje wlosy w domu Sama sobie na przod nakladam a maz mi konczy z tylu :) bardzo tego nie lubi ale wyjscia nie ma bo ja go za to zawsze co misiac maszynka obcinam wiec on raz na kilka miesiecy moze mi pol glowy ufarbowac! :) Moja jedyna rada jak kupujesz farbe to upewnij sie ze masz buteleczke z farba z takim dziubkiem zebys mogla prosto z butelki nakladac chyba ze masz pedzelek i pojemniczek ale mysle ze wtedy wiecej roboty :)

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #705424 przez izula
Dzięki Agamo.

Karolcia śliczna wyprawka. :)I nawet gryzaczek już jest.

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #705442 przez karolcia1919
ciekawe co tez u akiny_zet

patrze na tabelkę i chyba już dawno tez się nie odzywała...Paulinka.k22

11 lata 9 miesiąc temu #705443 przez agamo
Karolcia nie wie jak to robisz ale jak dolorzylas to wszsytkie fotki widzialam a teraz juz ich nie widac :/ cos dziwnego na tym forum z twoimi fotkami sie dzieje Ktos je chyba zjada...

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #705445 przez karolcia1919
no to ja już nie wiem co się dzieje jak co to wstawiłam tez na Facebooku wszystkie :)

11 lata 9 miesiąc temu #705454 przez SerekWaniliowy
Dzień dobry kochane!

U mnie ostatnio kiepsko z samopoczuciem i fizycznie i psychicznie i znów nie mamy internetu u nas, ale od soboty wieczór jestem znów u Mamy bo sama to bym chyba w kółko wyła a tu czasami nawet coś zrobię :) ale nie będę Wam tu smęcić...

Nefeli kochana, wiem, że jak my wszystkie zrobiłabyś wszystko by malutka urodziła się w terminie, ale jeśli się troszkę pospieszy to wiedz, że teraz już nie jest to aż takie niebezpieczne dla Jej zdrowia no i chyba na szczęście, ze lekarz podaje Ci te leki na płucka i skurcze, tylko nie lekceważ słońce polecenia leżenia, bo to bardzo dużo daje. Jestem myślami z Tobą, modle się za Wasze zdrówko i jestem dobrych myśli :kiss:

Akina życzę Ci by wszystko czym prędzej się poukładało po Twojej myśli kochana i byś w końcu odsapnęła i do rozwiązania już tylko o sobie i malutkiej myślała :kiss:

Iwonta nie denerwujcie się z Kacperkiem, przyjmij, że Oni tacy już są, ale na szczęście nie zdarza im się to często a w niedalekiej przyszłości wykorzystaj to "za chwilę będę" dla siebie i nie omieszkaj przypomnieć Mu o Jego wyskokach przy tej okazji aha i pokaż gruuuby paragon za te 3 godzinki ;P

Izula ja nie planuje na ta chwilę wcale dokarmiania sztucznego, będę na siłę próbowała wszelkich sposobów by pobudzić laktację a wszędzie gdzie czytam, to potrzeba co najmniej kilku dni by sie unormowała a poza tym jeśli zajdzie taka potrzeba to zamierzam korzystać z butki która (mam nadzieję zgodnie z obietnica producenta) symuluje cyca i pije się z niej tak samo trudno, no bo po co maluch miałby męczyć sie z cycem skoro z butli pije mu sie lżej ;) same tez byśmy tak zrobiły prawda? :silly:

Karolka widzę, ze ciąg dalszy zakupów trwa :) mam identyczne półśpioszki, od kuzynki dostaliśmy :) Ty juz chyba wszystko masz tak jak Iwonka co?

Też zaczęłam robić zakupy, korzystam z promocji więc mam takie wybiórcze tylko ale z kosmetyków i środków higieny już chyba większość, mam gotową listę do szpitala i wyprawkowa i chyba dziś będę odhaczała.

A kupiłam też "dla męża" na dzień ojca by się pocieszył 2 bodziaki i chyba zaraz je Wam pokażę, mam nadzieję, że będą mu sie podobały bo są nieróżowe i jedna nawet z namiastka koszykówki ;)

A co do wstawania to codziennie najpóźniej o 5 Bogna sie gimnastykuje więc tym samym nie śpię ale czasami jeszcze koło 7-8 przysnę na godzinkę lub dwie :)

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #705460 przez karolcia1919
Sereku- wszystko hmm??no jeszcze drobne rzeczy np jak termometr aplikator do noska ...
no i bym jeszcze chciała kupić z paczkę pampersów)i kilka pieluch i ręcznik jeszcze z jeden.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #705462 przez SerekWaniliowy
Bardzo się z nich cieszę, bo to jedne z pierwszych odzieżowych moich zakupów i w dodatku nieróżowe, a nawet z chłopięcych działów :silly:

Aga

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #705475 przez SerekWaniliowy
No Karolka tak jak mówisz to już drobiazgi i końcówka zakupów i przygotowań :)
Ja dziś z mamą może wybiorę się na krótką wyprawę po sklepach, pewnie skończy się na jednym lub dwóch i będę musiała wracać, ale dobre i to :)

a teraz, właściwie to od soboty, bo do 1 w nocy drylowałam wiśnie, robię swoje pierwsze w życiu dżemy i konfitury na zimę i jestem ciekawa efektu, a już się gotują prawie 5 godzin :)

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka