- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mleko też muszę kupić, ale nie wiem jakiej firmy. Zuzię karmiłam Nanem i było ok. Może tym razem też to kupię. Nie wiem, cała głupia jestem. Bo to wszystko wina producentów. Po cholerę jest tego tyle na rynku. Byłby jeden rodzaj i by człowiek nie miał dylematu

Boże, jak mi się już marzy sierpień. Normalnie nie mogę się doczekać. A Wy też tak macie, czy to tylko ja taka w gorącej wodzie kąpana?
Witam nową mamusię.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
villemo mam takie same odczucia ja Ty co do kolejnej ciąży
![]()
![]()
.
Mleko też muszę kupić, ale nie wiem jakiej firmy. Zuzię karmiłam Nanem i było ok. Może tym razem też to kupię. Nie wiem, cała głupia jestem. Bo to wszystko wina producentów. Po cholerę jest tego tyle na rynku. Byłby jeden rodzaj i by człowiek nie miał dylematu.
Boże, jak mi się już marzy sierpień. Normalnie nie mogę się doczekać. A Wy też tak macie, czy to tylko ja taka w gorącej wodzie kąpana?
Witam nową mamusię.
No własnie masz racje za duzo jest wszytskiego do wyboru i niewiadomo co kupowac i jakiej firmy
A mi sie tak wcale nie spieszy do sierpnia, to znaczy z jednej strony bym chciała zeby juz bylo jak najblizej rozwiazania a z drugiej nie bo dalej mam jakies glupie obawy.
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W trosce o moje zdrowie psychiczne oświadczam wszem i wobec nie będzie kolejnej próby. Straciłam nadzieję, że mój mąż jest zdolny do zrobienia córci. Wolę już nie ryzykować bo poczwórna dawka testosteronu w naszej rodzinie mogłaby być dla mnie zabójcza jeszcze w ogóle nie wiem jak zniosę potrójną

Co do mszy to faktycznie przykro

Kocham CIę - ja tam obstawiam, że Wikuś będzie troszku mniejszy i w przedziale do 3500 się zmieści

Z nowości napiszę, że chyba złapałam jakąś dowcipną infekcję

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ania31 - obawy o co?
A takie głupie ale sa jak to bedzie , takie malenstwo, czy bede umiała i wiedziła co mam przy nim zrobic, wiem ze to niby przychodzi samo
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja o mleku nawet nie wiedzialam ze trzeba kupic:D
zastanawiam sie czy by malej w razie czego w wozku nie wozic w rozku. a jak nie to zwykly kocyk. poscieli raczej kupowac nie bede. najwyzej cos do wyscielenia bo gondola biala i sie boje ze bedziemoment ubrudzona
zuzuzanta jakos mi sie nie pali do sierpnia. jakos dobrze mi z brzuszkiem procz kilku niedogodnosci:D no i jeszcze duzo rzeczy czeka na kupienie. moze uda mi sie w koncu w tym tygodniu polatac z lista i pokupowac co trzeba. zeby juz rzeczy do szpitala miec i inne najpotrzebniejsze
iza ja tez farbuje w domu. mam niedaleko sklep fryzjerski i sobie kupuje tubki i mi siostra naklada:) ale teraz wzielam Casting szampon 24myc bo tez go kiedys uzywalam i jest super. a przynajmniej bez amoniaku. i mozna nakladac jak szampon wiec sama sobie bys poradzila. chyba ze chcesz bardzo duza roznice w naturalnym kolorze to nie wiadomo na ile chwyci. ale pozniej super sie trzyma i dlugo
natalia suoer ze mebelki beda ale nie wiem czy nie lepiej najpierw je wywietrzyc bo nie wieadomo jak beda pachniec a dopiero pozniej napelniac
serku no niezbyt ladnie sie tesciowie zachowali ale ciesze sie ze juz ci maz powrotem humor poprawil:)
zelazo tez pije. wyniki sie nie poprawiaja ale i nie pogarszaja. przywiozlam sobie kwaszony barszcz czerwony to moze cos pomoze. innych rewelacji z powodu zelaza odpukac nie mam na razie
magda ale duzego juz masz dzieciaczka:) kurcze az sie zaczelam zastanawiac ile moja ma:)
nubi juz niedlugo hormony mina.. wytrzymaj jeszcze:D najwazniejsze ze juz wiesz co po porodzie. jak juz to ustaliliscie to dobrze jest. a twoj ma zamiar powiedziec rodzicom czy na razie jeszcze czeka?
witam sylwia:) im nas wiecej tym lepiej:D
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja tez farbuje włosy sama, nigdy jescze nie byłam u fryzjera farbowac
Co do mleka to ja w sumie nie myslałam o zakupie na poczatek ale moze i fakt ze w jedna paczke trzeba sie zaopatrzyc w razie czego, a jakie to zupelnie niewiem
Do szpitala nie mam jeszcze wszytskiego, ale juz z lista zakupów troche jestem do przodu

Serku rzeczywiscie tesciowie troche przegieli , powinni przyjsc na msze.
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

dzisiaj cały dzień porządki, bo jutro teść przyjedzie

witam nową mamusię - terminy mamy podobne

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
nubi nie przejmuj sie ponoć to normalne... Ja też mam teraz takie humorki - raz jestem szczęśliwa i zadowolona, a za chwilę nie wiadomo dlaczego dopada mnie taki straszny dół i chce mi się płakać. A co najgorsze, to zauważyłam, że wtedy sama zaczynam się nakręcać i tylko pogarszam tym swoje samopoczucie
dzisiaj cały dzień porządki, bo jutro teść przyjedziea przed chwilą wsunęłam całą fantasie z czekoladowymi kulkami
i mały chyba oszalał, ze szczęscia bo tak wariuje w brzuchu, że aż musiałam sie położyć na chwilę
Chyba hormony nam szaleją po prostu

A jak u Was ze spacerami itd.? Ja za daleko się nie przejdę. Zaraz mam parcie na pęcherz i mały napiera mocno na brzuch. Jeszcze tyle czasu, a już za bardzo chodzić nie mogę. Ciekawe, co będzie potem :/
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Tzn,nie boję się dziecka,czy tego,że nie podołam ale zastanawiam się czy będę miała takiego powera jak przy Filipie. No i jednak teraz całkowita opieka nad małą spada na mnie,bo co Bart i te jego przyjazdy co 4 tygodnie

Ukochana cioteczka (taty siostra) przekonuje mnie,że te macierzyństwo będzie calkiem inne....takie bardziej dojrzałe i sprawi mi mnóstwo radości

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Jak na razie cieszę się byciem w ciąży - oprócz kilku niedogodności, czyli np sikanie, zgaga czy ból pleców - i jakoś do września mi sie szczególnie nie spieszy

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kocham cię jej jaki duży ten twój synek ja na usg ide 23.07 mam nadzieje że Julcia dorówna twojemu Antosiowi bo to będzie też przełom 31-32 tyg. ale wątpie bo Twój to od początku bije na głowe

No i jak zwykle ciuszki wszystkie przepiękne

Serku Paulinka spoko same nie zostaniecie z zakupami ja tylko pare ciuszków i mam i nadal pozatym nic

Dziękuje dziewczynom za zainteresowanie moim zniknięciem ale myślałam też że może mnie tu za dużo już troszkę było i się przejadłam trochę z moimi mądrościami

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Alivva a u mnie w tym wieku pierwsze ale na dziecko nigdy nie jest za późno o ile człowiek czuje się na siłach