- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iva spokojnie dasz sobie radę! Jesteś taka zaradna babka ze nie sadze byś miała jakieś problemy! Napewno ta ciąża będzie dojrzalsza Moja mama miała najmłodszego synka w wieku 34 lat a jak miała 37 została samotna matka z trójka dzieci i powiem ci ze swietnie dała sobie radę! A przy młodym tak odmlodniala ze szok W wieku 45 jeździła do kina na basen na rowery i do tej pory jej zostało mimo iż młody juz z nią nie jeździ No bo obciach z mama juz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Iva napewno dasz sobie rade i inne mamuski tez choc obawy sa zawsze jakies. Moj maz jest na miejscu ale pracuje zazwyczaj od rana do poznego wieczora to tez wiekszosc bedzie na mojej głowie. No mam tez tesciowa ktora nie pracuje, mieszkamy razem niby bedzie pomoc ale jakos wcale mnie to az tak nie cieszy, boje sie ze bedzie sie za bardzo wtracac i ze beda jakies nieporozumienia

Mery fajnie ze sie odezwałas

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
ja już po wizycie. Brzuszek dalej się stawia ale mam brać no-spe i leżeć w domu bo krążek trzyma szyjkę a to najważniejsze. Dzidziuś waży ponad 1800 gram

Dzięki dziewczyny za rady o fryzjerze i mleku. Też bardzo bym chciała karmić naturalnie ale jedno opakowanie do szpitala wezmę.
Serku a jaką butelkę wybrałaś dla Dzidziusia?
Mery nie przejmuj się teraz można w jednym sklepie wszystko kupić. Na pewno zdążysz.
Idę się położyć bo mnie wszystko boli a ciężko mi się piszę leżąc na boku.
Buziole dla was
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dziewczyny te białe pampersy premium, wszystkie rozmiary są teraz w SuperPharm za 39zł gdyby któraś chciała

Nubi ja też tak mam, w kółko bym wyła a to że męża nie ma, a to że teściowa mówi do mnie tłuścioszku, a to malutka się nie odzywa to znów problemy w kibelku i brak apetytu i zgaga i tak w kółko, teraz widzę, że każdy powód jest dobry

Ach właśnie tydzień temu pisałam chyba o moich obawach co do infekcji, to z wyników nic nie wyszło a lekarz powiedział, że zmiana czy może bardziej intensywny zapach to może być wina hormonów, pozostaje mi wierzyć, że tak jest

Ania widzę, że obawy chyba masz standardowe, ja też mam pietra, a nawet gorzej, już się zarzekam, że nie wezmę malutkiej do rąk

Kalinka a jakie pijesz żelazo? bo ja mam tabletki a może po syropie lżej

Mery jak my wyruszymy na zakupy to dziewczyny będą się tylko przyglądać tak jak my teraz o suchym pysku

Donata ja spaceruje tylko co najwyżej do osiedlowego sklepu i spowrotem i mam dość, raz, że muszę do toalety - ale to dopadło mnie około tygodnia temu, a dwa, że brzuch mnie zaraz boli i muszę się położyć odpocząć

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Nadrobie Was jak juz skonczymy

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dziewczyny wzielam sie za pranie i kurcze ile tego jest tzn moze nie tak duzo rzeczy jak musialam wszystko segregowac i wyszlo duzo kupek.i po pierwszym praniu sie zawiodlm bo plamy po oliwkach nie poschodzily mimo ze uzylam vanisza jutro mama ma mi przyniesc inny specyfik i piore to jeszcze raz a jak nie zejdzie to nie wiem oddam chyba komus biednemu albo bedzie na szmaty te pojedyncze poplamione sztuki bo ja jestem jakas obzydliwa na tym punkcie jak dla mnie wyglada to jakby bylo zasikane.tak samo dostalam butelki po jakims dziecku I nie chce ich uzywac kupilam nowe myslicie ze przesadzam?
A co moge doradzic to dziewczynki nie czekajcie z kupnem wozka na ostatnia chwile bo moj tak wali nowoscia ze az go dzis na balkon na troche wystawilam bo w pokoju nie da sie wytrzymac a wiec jakby sie nacpalo takie malenstwo dopiero,lozeczko dopiero po miesiacu przestalo smierdziec ale to itak mniej toksyczny zapach niz ten moj wozek
R do mnie dzis po pracy czy zalatwilam akt urodzenia zastanawiam sie czy on jest normalny czasem

A moja mama ma znajoma w procte&gamble i bedzie mi zalatwiac pampersy po 20 zl

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Niagara fajnie masz juz mebelki skrecasz

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Izula jak patrzyłam wagę dziecka KOCHAM CIĘ t tym tygodniu co Ty to 300gram różnicy fajnie że wszystko ok

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Jeżeli chodzi o pampersy to ja kupie u nas w Makro bo byłam już patrzeć to pampersy jedynki kosztują 39zł.za 72 sztuki na razie na inne nie patrzyłam bo i tak bym zapomniała ile kosztują bo w ciąży mi pamięć strasznie szwankujeSerku będą nam zazdrościć hihi naszego szału
Izula jak patrzyłam wagę dziecka KOCHAM CIĘ t tym tygodniu co Ty to 300gram różnicy fajnie że wszystko ok
O to fajna cena tych pampersów. Musze podjechac moze u mnie w Makro tyle samo beda kosztowac.
Mery a niewiesz czy jedna paczke mozna kupic czy w komplecie były?
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Przedobrzyłam sobie w ten weekend bo gardło mnie napitala i piję mleko z masłem, miodem i czosnkiem

Witam nową mamusię. Czekamy na jakieś info o Tobie

Zaraz poczytam resztę postów i poopisuję.