BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #706283 przez pyzaura
Hello moje kochane :)

Mery czerepo Ty dobrze ze sie odezwalas i ze wszystko ok u Ciebie :laugh: :laugh: :laugh:

Natka czekam na foteczke lozeczka :D

Madzia Kocham Cie sliczne te Twoje gadzety :D a ten kocyk i rozek rewelacyjny :) podeslij stronke do kocyka bo rozek mam juz :D:D swietne :D a i dobrej nocy kochana :laugh:

Witam NOWA MAMUSIE

Iwonta zdrowiej tam mi ladnie i to juz :) taka pogoda ma byc ladna od srody a Ty chora nie ladnie :) buziol leci do Ciebie :lol: :kiss:

a ja takie bodziaki dzis zakupilam :D chcialam wiecej na rozmiar 56 ale w PEPCO nie bylo nic promocje ze szok ale same wieksze rozmiary a takie to mam a na 56-68 nie mam prawie nic :( no zobacze musze poszukac ....

c.d nastapi...

Ania

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #706284 przez kocham_cie
Alivva napisał:

kocham_cie napisał:

A teraz jeszcze pokażę wam co udało mi się na sale upolować dla Anciocha:

H&M- zestaw 30zł

CUBUS- zestaw 30 zł

i TK MAXX- niby zwykłe body ale z serii grow whit me czyli pięciopak ale każde w innym rozmiarze :)

O jakieeeeeeeeeeee booooooskie :)
Kurcze,az mnie nosi na zakupy w H&Mie.... no ale niestety muszę łaskawie zaczekać na pieniążki z ZUSu :dry: Może do 10go sierpnia dotrą....

Iva a jakbyś zobaczyła jakie rzeczy na wyprzedaży są w h&m i cubusie dla dziewczynek to byś wogóle zjechała... i to po 10-20-30 zł a takie cudeńka że szok... dla chłopców standardowo wyboru za dużego nie było :dry:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #706287 przez pyzaura
Madzia a ja dzis bylam w H&M i u mnie nic ciekawego nie bylo jedne takie fajne spioszki ale 59zl troszke duzo jak na 3-4 razy...

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #706324 przez SerekWaniliowy
Kurcze a u nas wcale super wyprzedaży nie ma w H&M, owszem ubranka śliczne ale te ceny :ohmy: ale może jeszcze wstąpię jutro zobaczyć, za to w 5-10-15 i c&a dziś byłam i chłopięcych mi się masa podobała :)

Słodkich snów kochane brzuszki!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #706338 przez Nubi
Ja na bierzaco z czytaniem ale odpisywac chyba bede jutro na spokojnie...
krakowianki krokus o 16 mi pasi :) w srode?

Dobranoc :kiss:

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #706354 przez iwonta_kg
Dzień dobry dziewczęta.

Znowu mam problemy ze spaniem. Do tego zaczęły mnie strasznie plecy boleć przez coraz większy brzuszek...

Madzia śliczne ciuszki kupiłas. Ja może w poniedzialek kupię cos nowego bo jade na wizyte. A dzis teściowa przyjeżdża. Za 3 godziny... I moze ją zaciągnę do jakiegos sklepu z ciuszkami;-)

Moje gardło niby lepiej ale i tak jak budze sie w nocy to znów boli. Chyba przez to suche powietrze w domu. Ciepła herbata pomaga.

Później się odezwę. Może uda mi sie jeszcze zasnąć...

Aha zaczynam 34 tydzień:-) Boshe jeszcze 5 przede mną... Czyli 41 dni... Zaczyna mnie to przerażać;-)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #706357 przez SerekWaniliowy
Dobry kruszynki!

Iwonka miłego śniadanka z teściową :D i koniecznie do tej herbatki troszkę przestudzonej miodek dołóż i od Moniki te malinki :silly: rany nie mogę przestać o nich myśleć a ryneczek dopiero jutro :side: A jaki Ty masz sprytny i niecny plan wykorzystania teściowej no no :lol: moja to i tak kupiłaby poliestrową różową sukienkę :/

Też nie śpię od ponad godziny, ale nie nazywam tego już problemem tylko naszą córeczką, ranna z niej ptaszyna i myśli, że mi też tyle snu wystarczy co Jej, a później w dzień się słaniam i koniec końców zawsze znajdę sobie wygodny kącik byle by się tylko choć na kwadrans zdrzemnąć :)

Dziś szkoła rodzenia i obchód oddziału, mała bardzo lubi głos położnej, bo ilekroć tam jestem albo przez telefon rozmawiamy to skubana fika jak rzadko i sama położna ostatnio to zauważyła :blink: ale bardzo mnie to bawi i sprawia radość :)

Dżemik gotowy jest słodki i kwaskowy zarazem i gęsty, że łyżka stoi, jeszcze tylko część na spróbowanie doprawić i do słoiczków do piwnicy

No i muszę powiedzieć, że bardzo Was lubię i to nasze zbiegowisko :) :blush:

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #706377 przez pyzaura
Dzien dobry ;-)
Ja tez juz pobudka bo zglodnialam musialam wziasc tabletke ale jeszcze ns troszke sie poooze u nas brzydko szaro zimjo i chyba gedzie padac :-(:-(:-(

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #706381 przez pyzaura
Ciekawe jak tam MyMelage na wczasach w Mielnie ....:-)

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #706388 przez karolcia1919
Witam WAS Robaczki Kochane :)

zacznne od dobrej nowiny przedłużyli mi umowę :0 do listopada i mogę iść na zwolnienie i będę dostawać normalnie kasę :) zawsze coś :) lepsze to niż nic :)

kupiłam wczoraj małemu aplikator do noska nożyczki i rajstopki :)

Mały ruszał się wieczorem a tak jest spokój i to mnie martwi... no ale czuje się dobrze nic eis nie dzieje .

dziś ma być paczka :) z ciuszkami dla małego :)

u nas chłodno choć nie pada.

dziś na obiad mam zupę z młodej fasolki zielonej :) tak dla zdrowotności :)

miłego dnia :*

ps: jakoś ostatnio na telefonie nie mogę się zalogować i pisze tylko jak jestem w pracy a jak oddejde to nie będę miała już możliwości pisania jak na tel nie będę mogła :((((

11 lata 9 miesiąc temu #706395 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #706408 przez nike84
czesc dziewczyny :)
Dołączam do rannych ptaszków...mnie dziś obudziła mucha obijająca się o szybę :angry: i już jakoś tak nie mogłam zasnąć. Ale to chyba przez stres związany z przyjazdem teścia :dry: aż mnie nosi... Jeszcze w dodatku od wczoraj boli mnie dość mocno brzuch na dole i zastanawiam się nad jakąś no-spą, może coś pomoże...
iwonka już tylko 41 dni :unsure: :ohmy: rany boski jak to leci. Zanim się obejrzymy a wszystkie po kolei zaczną sie rozpakowywać :silly:
U nas wreszcie ładna pogoda i słoneczko :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #706416 przez MyMelange
Czesc babolce :)

Pyzaura jeszcze jestem w domu, ale zaraz wyjezdzamy :) Dziekuje, ze o mnie pamietasz :)

Czytam Was caly czas, ale jakos mowe mi odjelo ostatnio...

Nie mam klapek na plaze wrrrr, nogi spuchniete - wsio za male. Bede musiala cos kupic na miejscu. W sumie najwazniejsze, ze pogoda zapowiada sie super :)

Caluje Was i bede podczytywac na komorce, bo laptopa chyba nie biore.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #706420 przez kalina
dziendoberek:-)
wlasnie wszamalam piernika z mleczkiem i jest mi tak dobrze ze nie chce mi sie wstawac:-)
rano obudzilam sie z bolem glowy ale jak sie jeszcze przespalam to przeszlo.

monika dzieki. no wlasnie ja za grabie nie lapie ale za to szaleje na zakupach, sprzataniu, jedzeniu i co mi przyjdzie do glowy i caly dzien na nogach i masz racje - trzeba pamietac ze jest sie w ciazy i troche uwazac. na szczescie brzuszek dzis tez w porzadku:-)

papi ja butelek uzywanych tez bym po kims nie uzywala. bielizna tez jakos mi nie do konca pasuje nie nowa. zreszta nawet nowa musze porzadnie przeprac bo wole nie myslec kto dotykal:-) wiec jezeli to oznaka wariactwa to jest nas wiecej:-)

serku zelazo biore w tabletkach ascofer ale biore magnezin ktory moze powodowac rozwolnienia wiec sie chyba zrownuje:-) a probowalas od czasu do czasu napic sie rumianku? pewnie by pomoglo

magda ciuszki super, szczegolnie zielony zestaw:-) a mozesz podac stronke gdzie kupowalas rozek? bo jest przekochany:-)

pyzaura sukienusia przeslodka. ja jeszcze sukienki zadnej nie mam bo jak z mezem idziemy na zakupy to sie wkurza jak stane nad stoiskiem i jest tyle ladnych ze nie wiadomo co wybrac a on nie pomoze;-)

karolcia dobrze ze ci przedluzyli. choc do rozwiazania to ich psi obowiazek chyba. szkoda ze dali ci tak zebys choc macierzynskie mogla wykorzystac

iwonka kuruj sie. bo to nie zarty. powinnas miec zakaz wychodzenia z domu dopoki ci calkowicie nie przejdzie

mymelagne udanej podrozy. wypocznij i zregeneruj sily:-) tylko bez szalenstw..

krakowianki moze byc ten krokus 16:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #706437 przez karolcia1919
jest paczka :)
super sa te spodenki zamówiłam je przez www.lumpik24.pl/
któraś z was kiedyś poleciła i jestem bardzo zadowolona:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka