BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #706632 przez nike84
Ależ ja dzisiaj się słabo czuje :( dobrze chociaż, że ból brzucha odpuścił.
Teść działa ostro w pokoju ale już mnie "pocieszył", że remont się chyba jednak przedłuży, bo jest jednak więcej roboty niż się wydawało :( A mnie już tak nerwy roznoszą, bo nic nie mogę zrobić, ciągle przekładam rzeczy z kąta w kąt. A już bym chciała sobie poprać ciuszki, wyprasować i żeby już leżały w szafie, a nie tak wszystko na ostatnią chwilę. A jak mówiłam, żeby wcześniej się zabrać za ten remont, to się śmiali ze mnie :angry:

mery piękny brzuszek :) i ta sukienka dla niuni :cheer:
My melange - udanego wypoczynku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #706705 przez Ania31
a ja wkoncu sie ruszyłam z domu , byłam w sklepie kupic cos na obiad a pozniej zrobiłam sobie długi spacer z psem po lesie i znowu go wymeczyłam ze teraz ledwo zyje i zieje jak głupi

Co do spania to ja w nocy nie moge sie ułozyc i strasznie sie krece z boku na bok, ale na plecach tp wogole nie moge lezec , niewygodnie mi zupelnie i biodra tez mnie bola jak za długo w jednej pozycji leze ;)

A termometr to niewiem jaki kupic jeszcze sie nie zastanawiałam, bo sa tez takie w smoczku ale one chyba nie sa dobre jak myslicie?

Nike musisz byc cierpliwa moze jednak niedługo skoncza ten remont. A jak sie czujesz lepiej? Ja wczoraj tak sie słabo czułam , polozyłam sie i zasnełam i mi przeszło

11 lata 9 miesiąc temu #706710 przez izula
Nike współczuję Ci z remontem bo ja przechodzę przez to samo. Jestem teraz na etapie, że się nie stresuję. Mam to gdzieś. Wierzę, że mąż zdąży bo innej opcji nie przyjmuję. Głowa do góry zobaczysz dadzą radę :) Buziaki dla Ciebie

Iwonka jak ty się czujesz?

Karolcia gratulacje z przedłużonej umowy i zakupów. Nic tak nie cieszy jak kolejne zakupy:0

Serku fajnie, że widziałaś oddział. Na pewno trochę będziesz spokojniejsza.

Villemo w każdym szpitalu powinni pokazać oddział.

A ja dziś dostałam moje paczuszki jedna z lampką nad łóżeczko a druga z rzeczami do szpitala plus płyn do prania. Podkłady kupiłam w końcu i z Belli i z Baby Ono. Te z Baby Ono to takie malutkie opakowanie a z Belli jak dla Słonia. Już mi się Bella nie podoba.

CO do zakupów to też jeszcze mi parę rzeczy brakuje ale zostawiam to na Sierpień.

Ja wczoraj nie dostałam skierowania na KTG za to kolejną listę z badaniami :)

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #706725 przez izula
Lampka

[/url]
[/url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #706727 przez pyzaura
ale Izula fajowa ta lampka :) a ja tez cos chce podobnego na sciane :) tylko pomaranczowa :D elegancka :D:D:D:D

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #706733 przez karolcia1919
ja termometru też jeszcze nie mam.
i chyba kupie elektroniczny najzwyklejszy :)

11 lata 9 miesiąc temu #706739 przez pyzaura
ja chyba narazie tez taki zakupie jak Karolcia pisze ale to jeszcze zobacze :D
wiecie co podgoda taka ze masakra humor od tyg taki do dupy... jakas placzliwa sie zrobilam przez ta pogode + tak mi sie juz dluzy ta ciaza juz bym chciala mala ze mna :( jakos nie wiem dopadla mnie pierwszy raz depresja w ciazy :(

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #706742 przez izula
i moje zakupy :) z ogromnymi podkładami z Belli :)) jak dla słonia już wolę te malutkie a też chłonne z Baby Ono chyba. Ale zamówiłam i te i te.

Reszta zakupów w sierpniu :)

Ja termometru też jeszcze nie mam.

A co myślicie o takiej butelce
allegro.pl/butelka-lovi-medical-antykolk...zek-i3370247178.html

[/url]
[/url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #706745 przez karolcia1919
pyzaura - weź nic nie mów o pogodzie mnie tak muli ze nie wiem co ale jeszcze godzina i do domu wczoraj o 19 już leżałam a przed 20 zasnęłam./

ja na początek kupie ten termometr zobaczę jak się sprawdzi najwyżej zmienię.

11 lata 9 miesiąc temu #706750 przez izula
i moje zakupy :) z ogromnymi podkładami z Belli :)) jak dla słonia już wolę te malutkie a też chłonne z Baby Ono chyba. Ale zamówiłam i te i te.

Reszta zakupów w sierpniu :)

Ja termometru też jeszcze nie mam.

A co myślicie o takiej butelce
allegro.pl/butelka-lovi-medical-antykolk...zek-i3370247178.html

[/url]
[/url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #706754 przez karolcia1919
izula widzę ze tez zaszalałaś :)
co do butelki mi otwiera z opakowaniem i mało widoczna jest :) poszukam bez opakowania:)

11 lata 9 miesiąc temu #706756 przez pyzaura
Izula ja tez mam i te i te podklady ale po jednej paczce myslalam ze to mi starczy a widze Ty masz tego wiecej ...

Karolcia to zamulamy heh :D
ja chce slonce upaly mi wtedy lepiej i fizycznie i psychicznie :)

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #706759 przez karolcia1919
u nas do szpitala podobno nie trzeba podkładów bo oni dają ale chyba kupie zeby byc zabezpieczoną w razie czego:)

i kosmetyków nie mam brać .
tylko krem do pupci i chusteczki nawilżone.

11 lata 9 miesiąc temu #706760 przez donata
pyzaura napisał:

ja chyba narazie tez taki zakupie jak Karolcia pisze ale to jeszcze zobacze :D
wiecie co podgoda taka ze masakra humor od tyg taki do dupy... jakas placzliwa sie zrobilam przez ta pogode + tak mi sie juz dluzy ta ciaza juz bym chciala mala ze mna :( jakos nie wiem dopadla mnie pierwszy raz depresja w ciazy :(

Cześć dziewczynki :)

Oj, mi też się dłuży czas. Dzisiaj usiadłam w pokoju dziecięcym, włączyłam karuzelę w łóżeczku i tak sobie siedziałam :)
Posprzeczałam się dzisiaj ze swoim, bo tak mówi, żebym leżała i się nie przemęczała, a sam się nie kapnie, żeby coś pomóc. Jak wysprzątam mieszkanie, to marudzi, ale sam tego nie zrobi. Ciekawe jakby mieszkanie wyglądało, jakby nikt nie sprzątał... Kuwety też nie sprzątał 2 dni i kot zrobił kupę na balkonie. Więc nie czekałam na niego tylko posprzątałam i przytargałam 10 kg żwirek, żeby mu nasypać. Ehh, Ci faceci...

Ja mam elektroniczny termometr. Kupiłam tylko 1 paczkę pampersów i to najmniejszy rozmiar. Wychodzę z założenia, że nie będę wszystkiego kupować i w dużym ilościach, bo na pewno goście przyniosą coś jak przyjdą w odwiedziny. A najczęściej przynoszą pampersy. Poza tym każdy tak mówi, że jak czegoś nie będę miała, to mogę dać pomysł komuś z rodziny czy znajomym. Na bezludziu też nie mieszkamy :)

11 lata 9 miesiąc temu #706765 przez pyzaura
No Donatka tak jak piszesz ja tez mam dwie paczki pampersow 1 i wiecej nie kupuje poczekam az urodze przeciez sklepow jest pelno wystarczy isc i kupic tylko teraz lapalam promocje :D
te mam rozlozone to lozeczko i co chwilke do niego zagladam a ono takie puste :( ojjj nie myslalam ze tak mi sie zacznie dluzyc ...

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka