- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

serku maliny wkładam do słoików na przemian z cukrem, zakręcam i tak gotuję w wielkim garnku przez jakieś 30 minut od zagotowania:laugh: po wyciągnieciu układam wieczkami w dół i gotowe. Właśnie mi się robią kolejne 4 słoje:)
pampersy w lidlu są po 29,90zł, ale tylko 3,4 i 5:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

kalinaja ostatnio cały dzień taki brzuch miałam, a dzien wcześniej w polu z grabiami śmigałam... jednak trzeba trochę przystopowac nawet jak ma się full energii, dla mnie to strasznie trudne, ale musze się trzymać. Grabie póki co odłożyłam i dzisiaj nawet nie tknęłam:) mam andzieję, że już Ci troskzę lepiej:)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Dzięki dziewczynki za miłe słowa

Widze,że maluszki nie odbiegają wagą od siebie nawzajem

papi,uważam,że nie przesadzasz

Ach i zazdroszczę pampersiaków za taką cenę

Kuruj się Iwonka,kuruj

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Papi właśnie mnie męczą bolesne czarne królicze bobki po żelazie i na to nie pomaga siemię bo już nawet mielone jem ani otręby

Tez ubranka używane czy to dla siebie czy dla Bogny kupuje i dostaje ale np bielizny czy strojów kąpielowych butów itp nie używam, jeśli ktoś ma ochotę to bardzo proszę a ja mam ograniczenie takie ;P butelkę tez nowa kupię, nie przejmuj się co ktoś powie, Ty masz się czuć dobrze i pewnie i nie otrząsać sie z obrzydzenia przy każdym napełnianiu butli i już

Papi a z tym aktem to ja też nie wiem czy trzeba czy nie ;P będę robiła co mi powiedzą ;P a akt małżeństwa odbierałam prawie po roku, jakieś 2 tygodnie temu pojechałam do urzędu bo mi coś świtało, że chyba miałam się tam stawić po ślubie a Pani pyta do czego potrzebuję te papiery, wiec mówię, że do niczego, a Ona to po co w takim razie przyszłam, to mówię, że może sie kiedyś przydadzą, więc babeczka poszła i zginęła, po jakimś kwadransie przychodzi i pyta czy na pewno wszystko było w porządku i wyszłam za mąż, zdębiałam - bo słyszałam o przypadkach, że kościół nie odesłał dokumentów w ciągu 5 dni i małżeństwo nie było ważne, ale babeczka sie zorientowała, że mnie zatkało i spytała kiedy ten ślub brałam, mówię że 14.07.2012 a Ona sie śmiać zaczęła, że jeszcze jej się nie zdarzyło by ktoś po ślubie nie odebrał i tak długo zwlekał i Ona tylko w 2013 szukała, no i oczywiście wszystko się odnalazło ;P
Mery będą zielone z zazdrości jak będziemy sie zdjęciami wymieniały ;P a pampersów to ktos mi mówił, że idzie około 12 szt dziennie więc starczy Ci na jakieś 3 tygodnie

No Iwonka chyba za bardzo na męża krzyczałaś

Ach te malinki, chodzą mi wciąż po głowie, ale może w środę przejadę się na ryneczek z rańca i popatrzę i popytam o hurtowe ilości to może i cena lepsza będzie

Ojjj wzięłabym chłodny prysznic a tu klops do piątku prace konserwacyjne i tylko pozostaje z garnkiem do wanny skromnie wleźć

- eta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
zajmuje się szyciem na zamówienie rzeczy dla dzieci typu pościel, mata, ochraniacz itp
więcej na www.facebook.com/pages/Spioch/183879848433685
może komuś się przyda, dbajcie o siebie dziewczyny

MOJE REKODZIEŁO - Zapraszam
www.facebook.com/pages/Twoj-Slubny-Czas/168184110058911
twojslubnyczas.blogspot.com/
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Kocham_cie, izula, gratuluję dobrych wieści na wizytach i sporych dzidziusiów

Dziewczyny, ja też mam ostatnio czasem myśli, czy dam sobie radę... Ale bardziej w sensie czy będę dobrą matką, czy będę umiała Małego dobrze wychować. No i boję się porodu... Ostatni tydzień Młody siedział pośladkowo (dziś jeszcze nie próbowałam wymacać gdzie jest główka, ale na pewno zdecydowanie zmienił pozycję - więc może na główkową). Tak czy siak mnie jakoś ciąża sama w sobie mało kręci i ciesze się, że tygodnie tak szybko mijają!
Villemo, wyobrażam sobie co czujesz. Ja też latam siusiu co chwilę i też już czuję się coraz bardziej ociężała. To daj znać, czy się decydujesz na spotkanie.
Pozostałe Krakowianki - to gdzie się umawiamy? Krokus o 16?
Co do opieszałości w kwestii zakupów, ja dziś przeszłam z grona maruderek do tych średnio zaawansowanych!

Coś jeszcze chciałam napisać i już nie pamiętam... Chyba czas iść spać. Dobranoc

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
na początek witam nową mamusię

Merry nie rób sobie więce jaj... i proszę się tu ładnie udzielać

Iva co do twojego macieżyństwa... to ja też myślę że będzie inne, bardziej dojrzałe... a jeśli chodzi o energie... kochana co jak co ale tobie to powera na pewno nie zabranie:)
Izunia cieszę się że po wizycie wszystko ok, i pomimo wcześniejszych kłopotów szkrabek ładnie rośnie

Natka czekamy na fotkę mebelków
Kinia a jak u ciebie idzie skręcanie???
Papi super okazja z tymi pampersami
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Moje kochane kuzynki nawet nie pamiętały, że mam dziś wizytę. To tylko ja o ich ważnych terminach pamiętam

Serku ja mam sklerozę postępującą

Kocham Cię śliczne zestawy, chyba oszaleję bo ja tu mogę tylko patrzeć i podziwiać bo na razie mogę zapomnieć o wypadzie do sklepu. Będę leżeć aż mój brzuszek przyzwyczai się do faktu, że trzeba znowu urosnąć :)I gratuluję udanej wizyty

Papi okazja super

Dziewczynki od mebelków udanego skręcania i czekam na zdjęcia.
Buziaki i dobranoc

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Moje kochane kuzynki nawet nie pamiętały, że mam dziś wizytę. To tylko ja o ich ważnych terminach pamiętam

Serku ja mam sklerozę postępującą

Kocham Cię śliczne zestawy, chyba oszaleję bo ja tu mogę tylko patrzeć i podziwiać bo na razie mogę zapomnieć o wypadzie do sklepu. Będę leżeć aż mój brzuszek przyzwyczai się do faktu, że trzeba znowu urosnąć :)I gratuluję udanej wizyty

Papi okazja super

Dziewczynki od mebelków udanego skręcania i czekam na zdjęcia.
Buziaki i dobranoc

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
A teraz jeszcze pokażę wam co udało mi się na sale upolować dla Anciocha:
H&M- zestaw 30zł
CUBUS- zestaw 30 zł
i TK MAXX- niby zwykłe body ale z serii grow whit me czyli pięciopak ale każde w innym rozmiarze![]()
O jakieeeeeeeeeeee booooooskie

Kurcze,az mnie nosi na zakupy w H&Mie.... no ale niestety muszę łaskawie zaczekać na pieniążki z ZUSu

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
spokojnej nocy brzuchatki i słodkich snów

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

niagara czekam również na zdjęcia łóżeczka, bo ja nadal nie jestem zdecydowana, więc chociaż popatrzę co wy wybrałyście

papi ja też słyszałam o tym żeby plamy np z oliwki zaprać szarym mydłem. Sama mam kilka ciuszków od koleżanki i to ona mi doradziła, żeby tak zrobić i ponoć na pewno plamy zejdą :)Sama jeszcze tak nie robiłam, ale akurat tej koleżance mogę zaufać, bo jest ekspertem w tych sprawach

iwonka kuruj się tam i mam nadzieję, że bedzie ok. Ja osobiście bardzo lubie mleko z czosnkiem

Dołączam sie do mery i serka do sierpniowych zakupów

kocham cię rewelacyjny zestaw z bodziakiem w paseczki - uwielbiam

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Izula nie ma sprawy, też mam kiepską pamięć a teraz to już wcale na niej polegać nie mogę i tylko codzień rano kartkę piszę co mam do zrobienia