BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #706887 przez agamo
Alivva napisał:

Monia-Akina napisała własnie do mnie na fb....

Nie mogę wejść na forum przez tel. A chciałam byście trzymały za mnie i Igunie kciuki. Cały dzień mam bóle,mała się rzuca,mój lekarz na urlopie za granicą. Zadzwoniłam do tego co go zastępuje i kazał mi migiem przyjechać dziś na wizytę,albo do szpitala. Wybrałam to pierwsze i czekam na męża. Strasznie się denerwuje ;(((
Nie wiem czy mi zmartwienia wychodzą czy co,płakać mi się chce.

Oj mam nadzieje ze z Monia wszystko wporzadku i ze to nadmierna aktywnosc Iguni!Trzymam za nie w kciucki by szczzesliwie wrocily do domku bez niepotrzebnych stresow i ze to nic powaznego!napewno bedzie dobrze! tak wogole to chcialam cofnac co kiedys pisalam odnosnie zeby ktoras urodzila przede mna bo ja sie stresuje byc pierwsza Czekajcie i trzymajcie sie bo ja mam byc pierwsza a wy bez wyglupow trzymajcie sie do terminow dobra! bo nie chcemy tu niepotrzebnych stresow i zmartwien wiec niech kazda rodzi w terminie!

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #706898 przez Alivva
izula napisał:

Alivva napisz Akinie, że my tu wszystkie za Nie trzymamy kciuki i czekamy dziś na dobre wieści i ma się nie denerwować bo to jeszcze bardziej podnosi poziom adrenaliny.
Biedna ona.

A odzywała się Nefeli? Ivonta też chyba ostatnio co pisała to o bólu gardła. Jeśli dobrze zarejestrowałam. Bo może coś mi umknęło.

Iva heheh podobno pierwsza miłość nigdy nie rdzewieje:) Ale to fajnie, że po tylu latach macie dalej o czym pogadać i rozumiecie się tak jak kiedyś. Może będzie z tego przynajmniej fajna zdrowa przyjaźń?

Coś miałam jeszcze napisać, ale co...

Napisałam jej napisałam :) Ma się odezwać po wizycie na fb albo do mnie bezpośrednio,jesli nadal będzie miała problemy z zalogowaniem się tutaj więc....będziemy na bierząco :)
Iwonka miała teściową na zakupy zaciągnąć :D Rano chyba pisała :) A co! Niech Kacperek uszczupli portfel babci ;)
A Daga....tez czekam na wieści od niej....

Noooo mega fajnie gadało mi się z M... dziś mi napisał smska,że nie może przestać o mnie myśleć heh. Milutkie to.

11 lata 9 miesiąc temu #706900 przez izula
Aaa już wiem

Iva mam nadzieję, że odzyskasz łóżeczko. W końcu było twoje jak by nie patrzeć. Ale wiem ludzka złośliwość nie zna granic.

A ja dziś wcinam pierożki ruskie i zupkę pomidorową mojej babci mmmmm pychotka. Jeszcze podane przez męża hehehe :))))Ale mąż poszedł do pracy i zostałam sama a mam taką ochotę na lody, że aż mi ślinka kapie. ;/ Trzeba czekać aż mąż z pracy wróci.

Dziewczynki, które mają przewijaki na komodach. Jakie kupujecie przewijaki? Miękkie czy twarde? Miał ktoś ten z ikei taki dmuchany?

A i kolejne pytanie w stylu nie wiem, czy do szpitala potrzebujemy już herbatkę na laktację czy coś takiego?

Agamo hehe już wiem jakiego loda zamówię u męża :))))

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #706916 przez Alivva
O tej złośliwości tak jak mówisz Iza....a ta (ex szwagierka) to już w ogóle ciężki przypadek. Tak pazernej,wrednej i chciwej baby to chyba nie znacie. Nie dość,że dostała od mojej bratowej i ode mnie praktycznie wszystko do dziecka,to jak bratowa poprosiła ją o odkładanie i oddanie ciuszków po Poli ( tych które sama dostała,bo akurat bratowej koleżanka też córe urodziła) to oddała....jedną reklamówkę ( a dostała ze 4 wory) i ani dziękuję ani pocałuj się w dupę..... Nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa i tyle.... az żal,że to chrzestna mojego syna......... grrrrrrrrrrr to się wygadałam :D

Ej Wy małpy tak o tych lodach,że ruszam dupę i idę do sklepu :D

11 lata 9 miesiąc temu #706925 przez donata
izula napisał:

Aaa już wiem

Iva mam nadzieję, że odzyskasz łóżeczko. W końcu było twoje jak by nie patrzeć. Ale wiem ludzka złośliwość nie zna granic.

A ja dziś wcinam pierożki ruskie i zupkę pomidorową mojej babci mmmmm pychotka. Jeszcze podane przez męża hehehe :))))Ale mąż poszedł do pracy i zostałam sama a mam taką ochotę na lody, że aż mi ślinka kapie. ;/ Trzeba czekać aż mąż z pracy wróci.

Dziewczynki, które mają przewijaki na komodach. Jakie kupujecie przewijaki? Miękkie czy twarde? Miał ktoś ten z ikei taki dmuchany?

A i kolejne pytanie w stylu nie wiem, czy do szpitala potrzebujemy już herbatkę na laktację czy coś takiego?

Agamo hehe już wiem jakiego loda zamówię u męża :))))

Ja mam twardy przewijak. Dostałam różowy od siostry. Ale z tym nie ma problemu, bo można kupić materiał na przewijak za ok. 15 zł. No, wydaje mi się, że nie trzeba żadnej herbatki do szpitala :D Jakby tak wszystko zabierać do szpitala, to by musieli jakiś oddzielny pokój na te wszystkie rzeczy :) Poza tym długo aż tak nie będziemy leżeć :)
Ja w sierpniu spakuję torbę do szpitala. Kupiłam 1 opakowanie tych podkładów Bela, 1 opakowanie podpasek dużych i 3 majtki jednorazowe.

11 lata 9 miesiąc temu #706928 przez papi88
Czesc dziewczyny

A ja piore,piore i jeszcze raz piore...pogoda bez rewelacji wiec szybko nie schnie ale nie moge czekac na ladna bo zostane w koncu z reka w nocniku.

Wiecie jak tak patrze na ten wozek to chcialabym juz isc na spacer aby juz byl malutki i go tulic i calowac :) i zapominam nawet o porodzie nie mysle o bolu jaki mnie czeka.R to sie smieje zebym kota zapakowala i na spacer poszla :laugh:

Czuje ze jak to wszystko popiore poprasuje torbe mozna oowiedziec mam spakowana bede o wiele spokojniejsza.

Dzisiaj mialam wizyte szyjka długaśna iec na nic sie nie zapowiada maly caly czas w takiej samej poycji czyli glowka w dol i po prawej stronie nozki i raczki po lewej pupa i kregoslup.dostalam skierowanie na GBS.i nie mam juz anemi wiec odstawiam zelazo :) wagowo mam 6,5 na plusie.dr pytal czy wybralam szpital i az glupio mi bylo odp ze jeszcze nie

Nie moge pic wogole gazowanego bo mnie tak meczy po nim nie moze mi sie odbic i tak stoi mi cos w gardle wczoraj wieczorem myslalam ze nie zasne

Pisala do mnie kolezanka ktora ma juz 4 miesiecznego synka i jak jej oowiedzialam xe jestem w 34tc to ona ze w tym to ona urodzila i to mnie zmotywowalo do szybszego dzialania i ze ja nie mam na nic juz czasu

Ktoras z was pytala o butelki lovi medical ja wlasnie kupilam i jestem ciekawa czy sie sprawdzi.termometr chce kupic jakis porzadny te zwykle elektryczne sa do bani moze tego polecanego brauna kupie,w smoczku to dla mnistrata pieniedzy bo tym braunem to i my domownicy bedziemy kozystac a pozatym dziecko np 5letnie nie bedzie korzystac z termometru ze smoczka wiec wole zainwestowac w cos co bedzie na lata

No ide zobaczyc jak tam pranko :) poniewaz ja mam praktycznie same rzeczy z drugiej reki wiec piore najpierw w zwyklym proszku pozniej drugi raz w loveli wiec jedno pranie ok 5h :)

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #706932 przez iwonta_kg
Jestem jestem :lol:

A więc tak: teściowej na zakupy niestety nie zaciągnęłam bo nie dalam rady isc do miasta, byłyśmy tylko na cmentarzu (dziś 16sty :( zawsze mam doła tego dnia :(). Ale za to mój mąż ją naciągnął na pare rzeczy ;) zaraz wrzuce fotki co kupiła :)

MERY śliczny brzuszek :)

KAROLCIA gratuluję przedłużenia umowy :)

KINIA dobrej zabawy w mielnie :) fajnie tam jest :) może do mnie zajedziesz bo to całkiem nie daleko ;)

Mój gin KTG nie robi jak nie ma potrzeby. Powiedział ze dopiero w szpitalu mi zrobią.

IZUŚ Sliczna lampka! Gdzie kupowałas? Ja mam żółty księżyc z IKEI:)

MONIA fajnie że masz takie zajęcia w tej szkole z tą lalka :) mozna sie duzo nauczyć pewnie :)

Ja mam majtki do szpitala kupione te poporodowe jedno opakowanie i tam jest 5 sztuk. Ale chyba kupię jeszcze jedno bo ja bede lezec 5 dni to wiecej mi potrzeba. A podkłady biorę ze 3 do szpitala.

IVA śliczne bluzeczki dla Alusi :) A spotkanie naprawde ciekawe :) kuzyn mojego męża tez jeździ na misje do afganistanu. Moze się znają z Twoim znajomym ;)

AKINA trzymamy kciuki za Ciebie i Igunię żeby wszystko bylo dobrze i czekamy na wieści!

Aha bym zapomniała! moje gardło juz lepiej, dzięki że pytałyście :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #706934 przez mery75
Oj zmartwiłam się Akinką bo moja też ostatnio taka żywotna ale to chyba dlatego że na tym etapie to dziecię większe i niema już tyle miejsca i pewnie dlatego bardziej się odczuwa ruchy na pewno wszystko ok ale powiem wam że jak was tak czytam to mam tak jak wy już też bym chciała małą przy sobie ale lepiej niech dzieciaczki jeszcze troszkę poczekają

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #706937 przez iwonta_kg
Zakupy babci Joli:-)

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #706939 przez iwonta_kg
Mery jakie pomysłowe obramówkI na zdjęcia :) słodkie te ciuszki :)

11 lata 9 miesiąc temu #706943 przez mery75
A dziękuje Iwonko już niemogę się doczekać reszty wózka łóżeczka wanienki itd. jej jak patrzeIwonko na Twój suwaczek to już lada moment :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #706951 przez Ania31
Iwonka i mery śliczne ciuszki, dobrze ze z gardłem juz ok

Mam nadzieje ze z Akina i jej malenstwem wszystko bedzie wporzadku

Rzeczywiscie juz coraz mniej czasu nam zostało do rozwiazania czas leci strasznie szybko.

11 lata 9 miesiąc temu #706958 przez Ania31
Papi super ze wszystko w porzadku u ciebie po wizycie :)
Co do termometru to masz racje, lepiej kupic jeden porzdany to wszyscy beda mogli korzystac

11 lata 9 miesiąc temu #706966 przez karolcia1919
ladne wszystkie te Wasze ciuszki ;)
ja tez nie czuje ruchow cos i nie wiem ;(

11 lata 9 miesiąc temu #706967 przez iwonta_kg
Ale mój synek dzisiaj skacze!!! Normalnie jakby się kofeiny nałykał a nie piłam nic co ma kofeinę ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka