- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monia-Akina napisała własnie do mnie na fb....
Nie mogę wejść na forum przez tel. A chciałam byście trzymały za mnie i Igunie kciuki. Cały dzień mam bóle,mała się rzuca,mój lekarz na urlopie za granicą. Zadzwoniłam do tego co go zastępuje i kazał mi migiem przyjechać dziś na wizytę,albo do szpitala. Wybrałam to pierwsze i czekam na męża. Strasznie się denerwuje ;(((
Nie wiem czy mi zmartwienia wychodzą czy co,płakać mi się chce.
Oj mam nadzieje ze z Monia wszystko wporzadku i ze to nadmierna aktywnosc Iguni!Trzymam za nie w kciucki by szczzesliwie wrocily do domku bez niepotrzebnych stresow i ze to nic powaznego!napewno bedzie dobrze! tak wogole to chcialam cofnac co kiedys pisalam odnosnie zeby ktoras urodzila przede mna bo ja sie stresuje byc pierwsza Czekajcie i trzymajcie sie bo ja mam byc pierwsza a wy bez wyglupow trzymajcie sie do terminow dobra! bo nie chcemy tu niepotrzebnych stresow i zmartwien wiec niech kazda rodzi w terminie!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Otrzymane podziękowania: 0
Alivva napisz Akinie, że my tu wszystkie za Nie trzymamy kciuki i czekamy dziś na dobre wieści i ma się nie denerwować bo to jeszcze bardziej podnosi poziom adrenaliny.
Biedna ona.
A odzywała się Nefeli? Ivonta też chyba ostatnio co pisała to o bólu gardła. Jeśli dobrze zarejestrowałam. Bo może coś mi umknęło.
Iva heheh podobno pierwsza miłość nigdy nie rdzewieje:) Ale to fajnie, że po tylu latach macie dalej o czym pogadać i rozumiecie się tak jak kiedyś. Może będzie z tego przynajmniej fajna zdrowa przyjaźń?
Coś miałam jeszcze napisać, ale co...
Napisałam jej napisałam

Iwonka miała teściową na zakupy zaciągnąć

A Daga....tez czekam na wieści od niej....
Noooo mega fajnie gadało mi się z M... dziś mi napisał smska,że nie może przestać o mnie myśleć heh. Milutkie to.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Iva mam nadzieję, że odzyskasz łóżeczko. W końcu było twoje jak by nie patrzeć. Ale wiem ludzka złośliwość nie zna granic.
A ja dziś wcinam pierożki ruskie i zupkę pomidorową mojej babci mmmmm pychotka. Jeszcze podane przez męża hehehe

Dziewczynki, które mają przewijaki na komodach. Jakie kupujecie przewijaki? Miękkie czy twarde? Miał ktoś ten z ikei taki dmuchany?
A i kolejne pytanie w stylu nie wiem, czy do szpitala potrzebujemy już herbatkę na laktację czy coś takiego?
Agamo hehe już wiem jakiego loda zamówię u męża

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Ej Wy małpy tak o tych lodach,że ruszam dupę i idę do sklepu

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Aaa już wiem
Iva mam nadzieję, że odzyskasz łóżeczko. W końcu było twoje jak by nie patrzeć. Ale wiem ludzka złośliwość nie zna granic.
A ja dziś wcinam pierożki ruskie i zupkę pomidorową mojej babci mmmmm pychotka. Jeszcze podane przez męża hehehe)))Ale mąż poszedł do pracy i zostałam sama a mam taką ochotę na lody, że aż mi ślinka kapie. ;/ Trzeba czekać aż mąż z pracy wróci.
Dziewczynki, które mają przewijaki na komodach. Jakie kupujecie przewijaki? Miękkie czy twarde? Miał ktoś ten z ikei taki dmuchany?
A i kolejne pytanie w stylu nie wiem, czy do szpitala potrzebujemy już herbatkę na laktację czy coś takiego?
Agamo hehe już wiem jakiego loda zamówię u męża)))
Ja mam twardy przewijak. Dostałam różowy od siostry. Ale z tym nie ma problemu, bo można kupić materiał na przewijak za ok. 15 zł. No, wydaje mi się, że nie trzeba żadnej herbatki do szpitala

Ja w sierpniu spakuję torbę do szpitala. Kupiłam 1 opakowanie tych podkładów Bela, 1 opakowanie podpasek dużych i 3 majtki jednorazowe.
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A ja piore,piore i jeszcze raz piore...pogoda bez rewelacji wiec szybko nie schnie ale nie moge czekac na ladna bo zostane w koncu z reka w nocniku.
Wiecie jak tak patrze na ten wozek to chcialabym juz isc na spacer aby juz byl malutki i go tulic i calowac

Czuje ze jak to wszystko popiore poprasuje torbe mozna oowiedziec mam spakowana bede o wiele spokojniejsza.
Dzisiaj mialam wizyte szyjka długaśna iec na nic sie nie zapowiada maly caly czas w takiej samej poycji czyli glowka w dol i po prawej stronie nozki i raczki po lewej pupa i kregoslup.dostalam skierowanie na GBS.i nie mam juz anemi wiec odstawiam zelazo

Nie moge pic wogole gazowanego bo mnie tak meczy po nim nie moze mi sie odbic i tak stoi mi cos w gardle wczoraj wieczorem myslalam ze nie zasne
Pisala do mnie kolezanka ktora ma juz 4 miesiecznego synka i jak jej oowiedzialam xe jestem w 34tc to ona ze w tym to ona urodzila i to mnie zmotywowalo do szybszego dzialania i ze ja nie mam na nic juz czasu
Ktoras z was pytala o butelki lovi medical ja wlasnie kupilam i jestem ciekawa czy sie sprawdzi.termometr chce kupic jakis porzadny te zwykle elektryczne sa do bani moze tego polecanego brauna kupie,w smoczku to dla mnistrata pieniedzy bo tym braunem to i my domownicy bedziemy kozystac a pozatym dziecko np 5letnie nie bedzie korzystac z termometru ze smoczka wiec wole zainwestowac w cos co bedzie na lata
No ide zobaczyc jak tam pranko

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

A więc tak: teściowej na zakupy niestety nie zaciągnęłam bo nie dalam rady isc do miasta, byłyśmy tylko na cmentarzu (dziś 16sty

MERY śliczny brzuszek

KAROLCIA gratuluję przedłużenia umowy

KINIA dobrej zabawy w mielnie

Mój gin KTG nie robi jak nie ma potrzeby. Powiedział ze dopiero w szpitalu mi zrobią.
IZUŚ Sliczna lampka! Gdzie kupowałas? Ja mam żółty księżyc z IKEI:)
MONIA fajnie że masz takie zajęcia w tej szkole z tą lalka

Ja mam majtki do szpitala kupione te poporodowe jedno opakowanie i tam jest 5 sztuk. Ale chyba kupię jeszcze jedno bo ja bede lezec 5 dni to wiecej mi potrzeba. A podkłady biorę ze 3 do szpitala.
IVA śliczne bluzeczki dla Alusi

AKINA trzymamy kciuki za Ciebie i Igunię żeby wszystko bylo dobrze i czekamy na wieści!
Aha bym zapomniała! moje gardło juz lepiej, dzięki że pytałyście

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mam nadzieje ze z Akina i jej malenstwem wszystko bedzie wporzadku
Rzeczywiscie juz coraz mniej czasu nam zostało do rozwiazania czas leci strasznie szybko.
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Co do termometru to masz racje, lepiej kupic jeden porzdany to wszyscy beda mogli korzystac
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

ja tez nie czuje ruchow cos i nie wiem ;(
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-