- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mój mąż bardzo mnie pociesza. Dziś stwierdził że wydaje mu sie ze nie bede karmić piersią gdyż pewnie nie bede miala pokarmu bo jestem za nerwowa! Qrwa jak ten facet cos palnie... Zaczelam tylko kiwac glowa. I za chwile mowi do mnie "no co chociaż szczery jestem". Dziekuje za taka szczerość! Pokarm najpierw buduje sie w glowie. Trzeba sobie wbić w psychikę że bedzie sie karmić to pokarm sie pojawi. A ten mi tylko skrzydła podcina burak jeden. Nawet nie wyobraża sobie jakie to jest dla mnie ważne!!!
Iwonka przepraszam cię źle przeczytałam i musiałam poprawiać post. Maż może się nie znać. Nie przejmuj się. Na pewno pokarm się pojawi w swoim czasie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Iwonka bedzie dobrze Fakt ja tez bym za nic nie chciala do takiego szpitala trafic ale wiesz co najwazniejsze zeby z toba i Kacperkiem wszystko bylo wporzadku i kij z tym gdzie i kiedy tak naprawde!
Pyzaura Co do siary ja tez nic nie mam Ale sie nie przejmuje bo tez wyczytalam ze to nie ma znaczenia czy ma sie siare w trakcie ciazy!wiec bez obaw dziewczyny nie jestescie same!
Mery wlasnie tak sie zastanawialam czy kreska pojawia sie u kazdej kobiety bo ja poki co tez nie mam No ale skoro Nefeli w pierwszej ciazy nie miala to moze ja tez nie bede miec! a podobno brunetki i szatynki maja dosyc mocne hmm a u mnie cisza poki co Za to od samego poczatku ciazy zrobil mi sie wzdluz brzucha meszek ciemnych wloskow tak jak kreseczka powinna byc no ale czytalam o tym ze sie wykrusza no wiec czekam, bo okropnie to wyglada!
Izula i jak maz przywiozl magnuma? ostatnio go uwielbiam i wcinam jak tylko mam okazje!

- agilla.r
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agilla.r
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

pocę się,sapię, wzdycham, puchnę itd

a co do leków to ja biorę apap ale paracetamol tez można.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Ale za to przyniesie fryteczki i czipsy a co dostałam pochwałę za niski przyrost wagi to mogę sobie pozwolić na małe co nieco hahah.
TO szczegół, że mam okropną zgagę

CO do leków paracetamol lub apap można brać 3x1 tabletce. Wiem od lekarza bo też miewam okropne bóle głowy.
Co do nóg to jestem oszczędzona ale ja ciągle leżę. Koleżance rok temu w ciąży bardzo puchły i lekarz jej mówił, że do póki to przechodzi to się ma tym nie martwić.
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

mery iwonka cudne ciuszki

mery ja też nie mam tej kreski na brzuchu

iwonka nie przejmuj się mężem, bo oni tak mają, że najpierw coś chlapną a potem... chociaż nie nawet potem się nad tym nie zastanawiają. Mnie z kolei wszyscy przekonują, że nie ma sensu sie męczyć i na silę karmić piersią, i żebym od razu butlą karmiła. A jak mówię, że ja i tak chcę spróbować, to się ze mnie śmieją i mówią, że i tak pewnie nic z tego nie będzie

Dzisiaj była u mnie siostra mnie odwiedzić i obżarłyśmy sie ciastkami, i czuję sie teraz obrzydliwie

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mam historyjke z dzisiejszej podrozy do koleżanki. Odebralam Kat z pracy i poszlysmy po jakies ciacha do sklepu, a tam dwoch starszych panow podarowalo nam po browarku

Iwonkanie przejmuj sie brakiem sieary, moja bratowa nie miala a po porodzie zaczela od razu karmic i tak do 2roku zycia Mili, a na chlopow to nie ma wytlumaczenia, jak nie wie to poczyta o emocjach kobiety ciezarnej, czytac chyba umie

Słonko widzimy sie, tak jak ustalone, pewńie ze nie ma co sie kisic w srodku, a za adres sklepu ja tez dziekuje

U mnie dzis pogoda dopisala, tez troche posapalam ale nogi nie spuchly.
Zaluje ze nie polazlam w pt na ta wizyte, tez troche sie martwie, mam coraz czesciej spine brzucha...
Mery nie gadaj, wiadomo ze martwimy sie o nasze dziewczynki ale to nie znaczy ze mamy wszyscy w wisielczych humorach chodzic, jak mam dola to lubie wejsc na forum, poczytac Was i obejrzec sliczne ubranka, to daje powera

Iva lepiej niz slonko nie napisze wiec tutaj wroc do jej komentarza o swoim przemilym spotkaniu...

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Agamo zrezygnowałam z Magnuma bo zanim od odstawi auto do garażu i dojdzie do domu, to lód się roztopi. U nas jest ciepło mimo iż późno już a garaż mamy raptem 5 mun drogi od domu.
Ale za to przyniesie fryteczki i czipsy a co dostałam pochwałę za niski przyrost wagi to mogę sobie pozwolić na małe co nieco hahah.
Co do nóg to jestem oszczędzona ale ja ciągle leżę. Koleżance rok temu w ciąży bardzo puchły i lekarz jej mówił, że do póki to przechodzi to się ma tym nie martwić.
To ile przytyłaś, że zostałaś pochwalona za niski przyrost wagi?

Żeby mnie tak pochwalili

Ja biorę No-spę tylko jak mnie mocno brzuch boli. Najpierw kładę się jak zaczyna i jak nie przechodzi po 15 minutach, to biorę. Ale ogólnie może tylko ze 4 razy brałam No-spę. A jak boli mnie głowa to smaruję sobie ją AMOLEM

Akina, Nefeli będzie dobrze! Musi być!!! Jakoś damy radę. Już jesteśmy w tak zaawansowanej ciąży, że nasze kruszynki dadzą sobie radę

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-