- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Villemo ja tez pierwszy zakup mialam proszkowy

Kaline z Zeromskiego odeslali na kopernika bo w zeromskim w tak wczesnej ciazy nie maja specjalistycznego sprzetu zeby mala ratowac w razie porodu. Mowila ze chyba w kolejce urodzi z nerwow. A teraz napisala ze juz lepiej i ze same brzuchatki czekaja na przyjecie, bo pytalam czy nie ma pierszenstwa... Jest z nia maz, wiec lzej jej w tej poczekalni.
Aga ja mam kontakt ze swoimi rodzicami b dobry, jestesmy bardzo zzyci w rodzinie, P. Jest typem samotnika, rodzinne spedy to dla niego zlo konieczne. To nie kwestia zycia zle ze soba tylko kolo siebie... Komentarze sa zbedne i nie chce juz wracac do tego tematu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
Karolka skurcze to chyba nieoznaczają nic dobrego ale to jeszcze pewnie zależy jakie one są mi tylko brzuch nadal twardneje pomimo Luteiny tylko jak leże to jest w miare normalnya my powinniśmy odczuwać jakieś skurcze bo ja nic nie czuję ..już głupieje chyba ...
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Alivva rybko Ty się szykujesz na 1.08 aż zerknęłam w pokazywarke na kiedy masz termin kochana jeszcze masz czas gdzie się spieszysz
Nie,nie Gosiaku

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ojej bo się normalnie przestraszyłammery75 napisał:
Alivva rybko Ty się szykujesz na 1.08 aż zerknęłam w pokazywarke na kiedy masz termin kochana jeszcze masz czas gdzie się spieszysz
Nie,nie Gosiaku01.sierpnia to faktycznie za szybko
Napisałam,że nia miałabym nic przeciwko,żeby Luśka urodzila się koło 20sierpnia

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ojej bo się normalnie przestraszyłam
szczerze to już bym chciała koniec sierpnia
Ja też

Wiecie czego ja się obawiam....że nie będę w ogóle czuła skurczy jakby się cos działo,bo skoro nie czułam ich podczas porodu Filipa

Nie,żebym narzekała ale żeby nie przegapiś tego co ważne cholerka.... We wtorek pogadam o tym z doktorkiem,pewnie coś poradzi

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mam nadzieję, że przejdą jej te skurcze. Przecież mamy jeszcze cały sierpień. Ale fakt, grunt to 37 tygodnia doczekać to już jest spokój. Mi pani dr powiedziała, że skurczy porodowych nie da się nie zauważyć.
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iva nie bede ignorowac skurczow ale przez to co sie dzieje to troche moze panikuje, jak dzis wstalam bylo lepiej, jezeli soe pogorszy podskocze na ip.
Villemo ja tez pierwszy zakup mialam proszkowy
Kaline z Zeromskiego odeslali na kopernika bo w zeromskim w tak wczesnej ciazy nie maja specjalistycznego sprzetu zeby mala ratowac w razie porodu. Mowila ze chyba w kolejce urodzi z nerwow. A teraz napisala ze juz lepiej i ze same brzuchatki czekaja na przyjecie, bo pytalam czy nie ma pierszenstwa... Jest z nia maz, wiec lzej jej w tej poczekalni.
Aga ja mam kontakt ze swoimi rodzicami b dobry, jestesmy bardzo zzyci w rodzinie, P. Jest typem samotnika, rodzinne spedy to dla niego zlo konieczne. To nie kwestia zycia zle ze soba tylko kolo siebie... Komentarze sa zbedne i nie chce juz wracac do tego tematuprzepis na konfiturke lepiej dawaj!
Ufff to bardzo dobrze. Na kopernika naprawdę mają świetny sprzęt i świetnych fachowców na pewno zrobią wszystko, żeby małą zatrzymać w brzuszku jak najdłużej.
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

MyMelange ja za te mewy to bym się pokroić dała

Nubi mi babeczka w sklepie pokazywała, że biorąc rozmiar dobry teraz jest jeszcze dużo miejsca gdyby sie powiększyły, bo staniczki są "otwarte" od góry takie trochę bardotki ale, że jak sie obawiam to mam przyjść na 2 tygodnie przed terminem, nie wiem czy już wtedy będą zmiany ale teraz sobie upatrzę a jak będę jechała na porodówkę, to kliknę i ekspresem przyjdą

Kocham Cie jakie rozciąganie? To brzmi jak jakaś średniowieczna tortura, u nas nic nie mówiła o tym tylko o ćwiczeniach oddechowych i mieśniach kegla

Nefeli jak sie cieszę że u Was lepiej i że troszkę spokojniejsza jesteś, a ta kawa w milym towarzystwie to dobrze Ci zrobi, szkoda, że tak długo musisz na nia czekać

Nike Nubi każdy pretekst jest dobry na porządne lody

Villemo no nabierasz rozpędu dopiero a póxniej sie nie bedziesz mogła zatrzymać jak dziewczyny

Pyzaura czekamy tylko na dobre wiadomości powizytowe

A dziewczyny dziś nakawkę i ploteczki się wybierają, jak fajnie mają

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kurde za bardzo wszystko biorę do siebie .
ja tez nie wiem co robić bo mały w dzień kopnie raz lub dwa a rusza się jak się poloze wieczorem dopiero...
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
co o tym sądzicie .
dla mnie to porażka .
ogólnie jest mało bajek wieczorem ...to jeszcze chcą zabrać.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Serku wygląda to tak... oliwa z oliwek i na początek jeden palec... smarujesz wargi sromowe w środku i zaczynasz... trzy koliste ruchy po ściankach pochwy i potem ucisk na dole w stronę odbytu... aż zacznie piec... i tak powtórzyć kilka razy... po paru dniach dokładasz koleny palec, aż dojdziesz do 4...