BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #707707 przez paulinka.k22
Niagarka przepiękne mebelki :) tez mi sie takie marzyły... ale niestety brak kasy zrobił swoje :( łóżeczko mam pożyczone, a komodę mam zwykłą białą z IKEI! A i wanienkę tez chcę kupić białą :laugh: tapeta również świetna, w sam raz dla dziewczynki!

Serku Twoje zakupy tez musze pochwalić :) spodenki są zarąbiste :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #707708 przez Monika23083
Natalia prześliczne te mebelki:)

witam nową Mamusię :)

11 lata 9 miesiąc temu #707712 przez Ania31
Niagara śliczne te mebelki, pieknie macie wszytsko urzadzone :)

Serku ciuszki fajowe :) A z przepisu na dzem to tez chyba skorzystam

11 lata 9 miesiąc temu #707721 przez aska06091
Dziękuję za miłe przyjecie :)

Mi pani doktor zapowiedziała badanie na paciorkowca na następnej wizycie 26 lipca. Może z powodu mojej szyjki, ale dokładnie nie wypytywałam czemu już.

Ania31 my zdecydowaliśmy się na poród rodzinny, po pierwsze nie chcę być wtedy sama, a po drugie mój mąż chce również w tym uczestniczyć. Więc to wszystko zależy od Was. Najlepiej to dokładnie przedyskutować.

Niagara śliczne mebelki :cheer: ja jeszcze trochę muszę poczekać, bo w weekend będzie małe malowanie , a łóżeczko kupimy pewnie w sierpniu :unsure:

Ogólnie jak czytam o tym co już macie to stwierdzam, że jestem lekko w tyle :P ale w sierpniu Mirek ma urlop, więc myślę, że wtedy troszkę poszalejemy :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #707722 przez pyzaura
Serku ladne ciuszki
Natka slicznie ma ta Twoja Lenka ;-)
Ja po wizycie lekarz zadowolony niby niektóre badania się poprawiły mala mowil ze ladna dal nawet zdjecie pozniej wstawie. Ale cos mowil ze żołądek za maly jest ze bardzo zadko to sie zdaza ale nie bedzie mnie narazie denerwowac zobaczymy na nastepnej wizycie az za miesiac mala ma juz 1390g;-)

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #707723 przez dianka13
Hej dziewczyny pamietacie mnie? Pojawilam sie ale na krotko bo znow wylądowałam w szpitalu z szyjka. Otworzyła sie i skróciła id 2tyg mam szew. Juz jestem w domu.

11 lata 9 miesiąc temu #707724 przez karolcia1919
pyzaura to jednak miałaś usg :) fajnie wstaw fotkę potem :)
Niagara-super to wszystko razem wygląda:) tak wszystko dopasowane:)
Serku -ładne zakupy :)

11 lata 9 miesiąc temu #707726 przez karolcia1919
dianka13 napisał:

Hej dziewczyny pamietacie mnie? Pojawilam sie ale na krotko bo znow wylądowałam w szpitalu z szyjka. Otworzyła sie i skróciła id 2tyg mam szew. Juz jestem w domu.

dobrze ze już lepiej i ze jesteś w domu .wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :)

11 lata 9 miesiąc temu #707728 przez SerekWaniliowy
Niagara jak pięknie malutka będzie miała w pokoiku! No zatkało mnie :) ja oglądałam naklejki serduszka na ścianę, takiej tapety nigdzie nie widziałam, no prześliczna!

Dziękuję Paulinka, Ania, Karolka, bardzo się cieszyłam jak je kupiłyśmy, nie mogłam ich zostawić w sklepie :)

Smacznego tym, które skorzystają z przepisu, któraś prosiła bym nie pisała ale dzemik jest przepyszny :silly:

Aśka nie Ty jedna :) jest nas tu kilka do tyłu z zakupami, ja też miałam odsierpnia zacząć ale wczoraj mnie nastraszyli i zaczynam zakupy już teraz :)

Pyzaura bo Wasza córcia to dama jest i Ona je często a mało, pewnie jak mamusia :blink:

Dianka jak przez mgłę :blink: dobrze, że wszystko pod kontrolą, tylko się teraz oszczędzaj :)

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #707729 przez karolcia1919
a ja na dziś już za 4 min kończę pracę :) wejdę wieczorem i będę na was podczytywać oby tylko telefon nie odmówił posłuszeństwa znów.

Iwonko a ja widzę że na innych miesiącach też się udzielasz :)
fajnie :)
ale ogólnie na stałe jesteś tu u nas w wrześniówkach ???:)

Buziole

11 lata 9 miesiąc temu #707731 przez Ania31
Asia co do porodu rodzinnego to masz racje musze to dokładnie przedyskutowac z mezem on tez sam jeszcze do konca nie jest zdecydowany ale wydaje mi sie ze bedzie, przecież pomoc kogos bliskiego napewno sie wtedy przyda.

Pyzaura to w sumie dobre widomosci a ztym żoładkiem to napewno bedzie wszystko w porzadku

11 lata 9 miesiąc temu #707732 przez dianka13
Ogólnie chciałam być na stałe to mi znów szpital wyskoczył już 3 raz się zadomawiam i mam nadzieje ostatni :)

11 lata 9 miesiąc temu #707750 przez niagara
Dziękuję za miłe słowa :) Mi też się niby podoba, ale tak jakoś ciągle mi czegoś brakuje, sama już nie wiem :huh:
A i nie powiedziałam Wam o najważniejszym :laugh:
Nie będzie Lenki :silly:
Znaczy się imienia oczywiście :blink:
Nie wiem jeszcze jak damy Małej na imię ale na pewno nie Lena. Nie wiem tak mi się ostatnio jakoś odwidziało, ale długo nie mogłam męża przekonać do swoich racji :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #707751 przez Villemo
Tak mnie dziewczyny dzisiaj nastraszyłyście, że oto mam za sobą pierwszą stertę prania :-)

Możecie być ze mnie dumne :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #707755 przez Ania31
dianka13 napisał:

Ogólnie chciałam być na stałe to mi znów szpital wyskoczył już 3 raz się zadomawiam i mam nadzieje ostatni :)

Witaj Dianko :) dobrze ze juz w domku jeestes i ze juz w porzadku, napewno juz teraz bedziesz z nami pisac na stałe i sie zadomowisz

Niagara o widze zmiana decyzji, to jakie imie jednak bedzie? czy jeszcze nie wiesz? Bo ja tez jeszcze do konca niwiem czy bedzie Natalia czy moze jednak jakos inaczej

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka