BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #707913 przez izula
Akina nie martw się. Też mam taki problem ale najwyżej będę resztę zakupów załatwiać jak już Maluszek będzie na świecie. Trudno się mówi. Nie martw się tym. TO co będzie najpotrzebniejsze to najbliżsi na pewno Ci kupią a resztę już sama sobie kupisz jak Igunia będzie z wami. Głowa do góry Moniczko :)

[/url]
[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #707917 przez akina_zet
izula napisał:

Akina nie martw się. Też mam taki problem ale najwyżej będę resztę zakupów załatwiać jak już Maluszek będzie na świecie. Trudno się mówi. Nie martw się tym. TO co będzie najpotrzebniejsze to najbliżsi na pewno Ci kupią a resztę już sama sobie kupisz jak Igunia będzie z wami. Głowa do góry Moniczko :)

Masz rację Izulka ale wiesz jak my baby panikujemy :cheer: Najwyżej większość będę kupować przez net i już :)

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #707918 przez kocham_cie
akina_zet napisał:

Villemo napisał:

SerekWaniliowy napisał:

Iwonka Ty mnie chyba udusisz ale tym razem Twój Kacperek zrobił Ci nie cycucha a dwa :blink: niezły dekolt z brzusia :silly: no siedzę i się śmieję co On wyprawia :lol: jaki akrobata!

hihihi ja tam widzę pośladki :D

ja też widzę pupkę :woohoo:

mi też od razu skojarzyło się z dupcią :silly: oj Iwonka ten twój Kacperek to potrafi nas rozbawić :laugh:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #707924 przez kocham_cie
Monia ty sie tam żadną wyprawką nie przejmuj, ani remontem i sprzątanie... teraz musisz odpoczywać a reszta jakoś się ułoży!!!

Iwonka buciki prześliczne... i ten bodziak za 8 zł ty to skubanan zawsze coś fajnego za groszę wynajdziesz :)

Papi jeśli chodzi o lewatywę to u nas trzeba mieć swój roztwór... oczywiście jeśli ktoś nie mam to dadzą ale na liście do szpitala jest wpisane żeby mieć swój...

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #707929 przez Alivva
no to nadrabiam

11 lata 9 miesiąc temu #707930 przez Nubi

Kocham Cie
ja robie pranie od sierpnia, nie panikuj, jak Villemo sie rozpedzi to zostaniemy razem :P

Niagara piekne mebelki, moge wiedziec gdzie taka ladna komode upatrzylas? W zamian sprzedam Ci pomysl co mozesz zrobic fajnego nad przewijaczkiem, co ja na pewno zdzialam ;)

wiesci od Kaliny sa takie ze jest spokojniejsza usg i ktg wyszlo dobrze, jest pod kroplowka i moze wyjdzie, wyladowala ostatecznie na ujastek bo na kopernika w razie porodu nie bylo by miejsca na mala. Przynajmniej tyle ze przewiezli ja karetka... No i na oddziale pojawija sie dopiero o 17, a pierwszego sms dostalam o 8.30 rano :ohmy: trzymamy kciuki mocno za wszystkie szyjkowe dziewcznki!

Aga ja pisalam zebys nie mowila jaki dobry... Jak tylko pojade do mamy to bedziemy robic :blush: juz doczekac sie nie moge zeby zjesc takie cudo..no slinotok :P a ubranko przeee slodkie, koszulka jest cudoooo a spodenki :woohoo:

Izula nie badz zla na pana, taka ma prace, musi debila udawac dla firmy zeby ludziom nie wracac tego co im sie nalezy :side:

Wrocilam ze spotkania ze Sloneczkiem i Nike84, mozna by bylo rozmawiac caly tydzien a pewnie by tematy sie nie wyczerpaly :silly: Nogi wystawilam na sufit i leze :woohoo:

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #707931 przez Alivva
Aguś,ja wcale nie zamierzałam nikogo straszyć. Nie mówię,że nie cieszyłam się,że NIE czułam skurczy (bólu :D ) i jasne,że żadna tego nie przegapi bo na takim etapie to każda będzie pod opieką szpitala... a to,że ja z KOSMOSU jestem to już całkiem inna bajka :D
Aaaa jaki boski ten zestaw co kupiłaś :) do tego widze białe sandałki i ciemne okularki i jest lans :)

Natalia....pokoik prezentuje się ślicznie :) I ta serduszkowa tapeta :) Słodko :)
Co do imienia,B. ostatnio stwierdził,że może inne niż Alicja???? Powiedziałam,ze jeśli o mnie chodzi to tylko Sara wchodzi w grę,poza tym na żadne inne nie zmienię,bo nic mi się nie podoba albo...kojarzy mi się z jakąś pindą :) No i koniec tematu-zostaje Aluśka ;)

Witam nową mamę-Aśkę i ponownie Diankę ;)

Iwonka....paputy malusie mmmm :) że też wszystko maleńkie jest takie śliczne :)

papi nam się zatraciła w praniu :) Tez wiem z doświadczenia,że pranie jest przyjemne do czasu jak się spojrzy na furę,którą jeszcze trzeba wyprasować :P

hahaha wariatki :) Iwonkowy brzusio jako cycki czy pupcia hahahaha

Akina i Nefeli się nam dziś udzielają....3majcie się dzielnie podwójne kobietki :*

A ja dziś nie wytrzymałam,wytargałam rower z garażu i w długą z młodym. Objechaliśmy miasto,park,molo,promenadę,wleciałam do koleżanki na kawuchę i poczułam się tak.....zajebiście :) Ale rower wzięłam mamy bo ma taki retro i siedzi się jak w autobusie :D Zaraz Wam tu dodam jakieś fotorelację ;)

11 lata 9 miesiąc temu #707933 przez Nubi
Ja tez witam kolejna Joanne na wrzesniowkach :lol: lepiej pozno niz wcale :silly:

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #707935 przez akina_zet
kocham_cie napisał:

Monia ty sie tam żadną wyprawką nie przejmuj, ani remontem i sprzątanie... teraz musisz odpoczywać a reszta jakoś się ułoży!!!

Iwonka buciki prześliczne... i ten bodziak za 8 zł ty to skubanan zawsze coś fajnego za groszę wynajdziesz :)

Papi jeśli chodzi o lewatywę to u nas trzeba mieć swój roztwór... oczywiście jeśli ktoś nie mam to dadzą ale na liście do szpitala jest wpisane żeby mieć swój...

No musi się ułożyć! Musi Madzik!

Za chwilkę mykam od rodziców i znów będę z dala od forum,a jestem od Was uzależniona!

Jeśli chodzi o lewatywę u mnie,to zapewnia tą przyjemność szpital :blink:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #707951 przez izula
Nubi tak wiem taką ma pracę :) ale w ciąży wszystko mnie denerwuje.

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #707952 przez donata
Iwonta Twój brzuszek też mi przypomina dupeczkę :) hehe

Papi albo mi się wydaje albo Twoje posty się powtarzają :) O tym praniu to chyba 2-3 razy czytałam i wydaje mi się, że to ten sam post :)

Ja dzisiaj zrobiłam ostatnie pranie i wszystko się suszy. W następnym tygodniu spakuje torbę do szpitala i będę gotowa :) W sierpniu po wypłacie kupimy tylko pościel, baldachim i z grubsza będzie wszystko. Jak w sklepie nie znajdę nic ciekawego, to zamówię na allegro ten komplet beżowy allegro.pl/16-el-posciel-dziecieca-120x9...era-i3356075000.html

Myślę, że cena fajna za tyyyle rzeczy :)

11 lata 9 miesiąc temu #707956 przez karolcia1919
Dziewczyny dzisiejszy dzien byl dla mnie zwariowany..najpierw rano te drzwi ...ale jednak by zamkniete dobrze ze tesciowa przyszla i sprawdzila....a po pracy dzwoni kumpela ze ktos wlamal sie do mojej pracy...i 18km musialam przejechac z domu by sprawdzic..okazalo sie ze okno bylo nie domkniete i sie otworzylo ;(
mam dosc.
choc Kornrelek szaleje ;) i ma czkawke.
Iwonko zakupy super..widzialam dzis takie body ale u nas po 12.99 sa...ale zdzierstwo jest u nas.

powodzenia dla mamusiek tych ktore maja problemy ze zdrowkiem.

Iva podziwiam Twoja postawe i zapal ;)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #707957 przez nike84

11 lata 9 miesiąc temu #707958 przez nike84
niagara śliczne mebeliki, i ta tapeta w serduszka :cheer: idealna dla małej księżniczki :)
iwonka rewelacyjne papucie dla Kacperka :) i to za jaką cenę. Tak to można robić zakupy.
Cieszę sie, ze u Kaliny jest już lepiej i oby sie to wszystko dobrze skończyło. I jednak trafiła na Ujastek :) teraz tym bardziej się cieszę, że tam będe rodzić ;)
Kocham cię nie tylko ty zostałaś z praniem, bo ja dopiero planuję zacząć na początku sierpnia i mam nadzieje, że sie wyrobię z praniem i prasowaniem tego wszystkiego. A jeszcze w międzyczasie muszę zakupy zacząć robić bo oprócz ciuszków, smoczka i termometru do kąpieli nie mam nic B)
nubi mnie po spotkaniu tez nogi odpadają. Ale super spotkanie i jakby był czas i nie było by tych komarów :angry: to można by było spacerować i gadać bez końca. Ale fajnie tak się spotkać z innymi dziewczynami w ciąży i pogadać o wszystkim co nas cieszy i martwi :) A jak wsiadłam do autobusu to był taki ścisk, że nie było gdzie usiąść i było tak duszno, ze myślałam że padnę...a tu nagle pan sie tak zerwał z miejsca i mnie woła, żebym sobie usiadła :)I nawet jak sie przeciskałam przez pół autobusu, żeby sobie usiąść to pilnował tego miejsca żeby nikt inny na nim nie usiadł. Aż miło się człowiekowi od razu robi :)

No i witam nową mamusie :)

11 lata 9 miesiąc temu #707964 przez Monika23083
Monia trzymaj się dzielnie!:)

pyzaura super wiadomości, dobrze że wszystko ok i wyniki też lepsze:)

natalia matko, a ja czytam Twojego psta i czytam: już nie będzie Lenki i pierwsza myśl moja, że jednak chłopiec będzie,a tu zmiana imienia :)

papi ja do lewatywy nic nie biorę, a jeśli chozi o sale to porodowa w Kaliszu też jest jednoosobowa, a po porodzie same 2 więc myślę, że OK.

Iwonta super buciki no i skojarzenie brzuszka też z pupcią :)

dianka witaj z powrotem:)

mnie dzisiaj też coś zaczął boleć brzuch jak na okres, a wtardy się zrobiła jak nigdy, w połwoie schodów musiałam stanąć i chwilę odpocząć...oj się zbliżamy...

Iva zazdroszczę roweru, ja mam takiego górala i chyba nie dałąbym radu, a mój miejski pożyczyłam mamie:) czekamy na foto:)

Villemo pierwsze koty za płoty z praniem:) ja się tak wciągnęłąm że teraz mi już tego prania i prasowania brakuje, a już nie mam co, któraś chętna oddać swoje ubranka do prasowanka? :laugh:

zmykam dalej czytać książkę, ale jeszcze przed tym kufel kefiru z malinami..taki od piwka :)

Miłej nocy i do jutra brzuchatki:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka