- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Akina nie martw się. Też mam taki problem ale najwyżej będę resztę zakupów załatwiać jak już Maluszek będzie na świecie. Trudno się mówi. Nie martw się tym. TO co będzie najpotrzebniejsze to najbliżsi na pewno Ci kupią a resztę już sama sobie kupisz jak Igunia będzie z wami. Głowa do góry Moniczko
Masz rację Izulka ale wiesz jak my baby panikujemy

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Villemo napisał:
SerekWaniliowy napisał:
Iwonka Ty mnie chyba udusisz ale tym razem Twój Kacperek zrobił Ci nie cycucha a dwa
niezły dekolt z brzusia
no siedzę i się śmieję co On wyprawia
jaki akrobata!
hihihi ja tam widzę pośladki
ja też widzę pupkę
mi też od razu skojarzyło się z dupcią

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Iwonka buciki prześliczne... i ten bodziak za 8 zł ty to skubanan zawsze coś fajnego za groszę wynajdziesz

Papi jeśli chodzi o lewatywę to u nas trzeba mieć swój roztwór... oczywiście jeśli ktoś nie mam to dadzą ale na liście do szpitala jest wpisane żeby mieć swój...
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kocham Cieja robie pranie od sierpnia, nie panikuj, jak Villemo sie rozpedzi to zostaniemy razem

Niagara piekne mebelki, moge wiedziec gdzie taka ladna komode upatrzylas? W zamian sprzedam Ci pomysl co mozesz zrobic fajnego nad przewijaczkiem, co ja na pewno zdzialam

wiesci od Kaliny sa takie ze jest spokojniejsza usg i ktg wyszlo dobrze, jest pod kroplowka i moze wyjdzie, wyladowala ostatecznie na ujastek bo na kopernika w razie porodu nie bylo by miejsca na mala. Przynajmniej tyle ze przewiezli ja karetka... No i na oddziale pojawija sie dopiero o 17, a pierwszego sms dostalam o 8.30 rano

Aga ja pisalam zebys nie mowila jaki dobry... Jak tylko pojade do mamy to bedziemy robic

Izula nie badz zla na pana, taka ma prace, musi debila udawac dla firmy zeby ludziom nie wracac tego co im sie nalezy

Wrocilam ze spotkania ze Sloneczkiem i Nike84, mozna by bylo rozmawiac caly tydzien a pewnie by tematy sie nie wyczerpaly

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Aaaa jaki boski ten zestaw co kupiłaś

Natalia....pokoik prezentuje się ślicznie

Co do imienia,B. ostatnio stwierdził,że może inne niż Alicja???? Powiedziałam,ze jeśli o mnie chodzi to tylko Sara wchodzi w grę,poza tym na żadne inne nie zmienię,bo nic mi się nie podoba albo...kojarzy mi się z jakąś pindą

Witam nową mamę-Aśkę i ponownie Diankę

Iwonka....paputy malusie mmmm

papi nam się zatraciła w praniu

hahaha wariatki

Akina i Nefeli się nam dziś udzielają....3majcie się dzielnie podwójne kobietki :*
A ja dziś nie wytrzymałam,wytargałam rower z garażu i w długą z młodym. Objechaliśmy miasto,park,molo,promenadę,wleciałam do koleżanki na kawuchę i poczułam się tak.....zajebiście

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Monia ty sie tam żadną wyprawką nie przejmuj, ani remontem i sprzątanie... teraz musisz odpoczywać a reszta jakoś się ułoży!!!
Iwonka buciki prześliczne... i ten bodziak za 8 zł ty to skubanan zawsze coś fajnego za groszę wynajdziesz
Papi jeśli chodzi o lewatywę to u nas trzeba mieć swój roztwór... oczywiście jeśli ktoś nie mam to dadzą ale na liście do szpitala jest wpisane żeby mieć swój...
No musi się ułożyć! Musi Madzik!
Za chwilkę mykam od rodziców i znów będę z dala od forum,a jestem od Was uzależniona!
Jeśli chodzi o lewatywę u mnie,to zapewnia tą przyjemność szpital

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Papi albo mi się wydaje albo Twoje posty się powtarzają

Ja dzisiaj zrobiłam ostatnie pranie i wszystko się suszy. W następnym tygodniu spakuje torbę do szpitala i będę gotowa

Myślę, że cena fajna za tyyyle rzeczy

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
mam dosc.
choc Kornrelek szaleje

Iwonko zakupy super..widzialam dzis takie body ale u nas po 12.99 sa...ale zdzierstwo jest u nas.
powodzenia dla mamusiek tych ktore maja problemy ze zdrowkiem.
Iva podziwiam Twoja postawe i zapal

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

iwonka rewelacyjne papucie dla Kacperka

Cieszę sie, ze u Kaliny jest już lepiej i oby sie to wszystko dobrze skończyło. I jednak trafiła na Ujastek

Kocham cię nie tylko ty zostałaś z praniem, bo ja dopiero planuję zacząć na początku sierpnia i mam nadzieje, że sie wyrobię z praniem i prasowaniem tego wszystkiego. A jeszcze w międzyczasie muszę zakupy zacząć robić bo oprócz ciuszków, smoczka i termometru do kąpieli nie mam nic

nubi mnie po spotkaniu tez nogi odpadają. Ale super spotkanie i jakby był czas i nie było by tych komarów

No i witam nową mamusie

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

pyzaura super wiadomości, dobrze że wszystko ok i wyniki też lepsze:)
natalia matko, a ja czytam Twojego psta i czytam: już nie będzie Lenki i pierwsza myśl moja, że jednak chłopiec będzie,a tu zmiana imienia

papi ja do lewatywy nic nie biorę, a jeśli chozi o sale to porodowa w Kaliszu też jest jednoosobowa, a po porodzie same 2 więc myślę, że OK.
Iwonta super buciki no i skojarzenie brzuszka też z pupcią

dianka witaj z powrotem:)
mnie dzisiaj też coś zaczął boleć brzuch jak na okres, a wtardy się zrobiła jak nigdy, w połwoie schodów musiałam stanąć i chwilę odpocząć...oj się zbliżamy...
Iva zazdroszczę roweru, ja mam takiego górala i chyba nie dałąbym radu, a mój miejski pożyczyłam mamie:) czekamy na foto:)
Villemo pierwsze koty za płoty z praniem:) ja się tak wciągnęłąm że teraz mi już tego prania i prasowania brakuje, a już nie mam co, któraś chętna oddać swoje ubranka do prasowanka?

zmykam dalej czytać książkę, ale jeszcze przed tym kufel kefiru z malinami..taki od piwka

Miłej nocy i do jutra brzuchatki:)