- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Nike to smacznego

Monika Ja polecam również bloga sroczki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- aska06091
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Alivva również zazdroszczę tej wycieczki rowerowej, gdyby nie ten szew i to, że muszę jak najwięcej leżeć to już bym jechała rowerem nad jeziorko

Świetne fotki

Agamo ja ochraniacz do łóżeczka wyprałam i na szczęście nic się z nim nie zrobiło, a zamówiłam komplet (kołderka, poduszka, ochraniacz i pościel) na allegro i pierwsze pranie przetrwał

Oj chyba jednak czas zacząć kompletować torbę do szpitala. Chyba będę spokojniejsza jak będzie gotowa.
Karolcia1919 nie tylko Ty martwisz się jak Kornelek się mało rusza. Ja to bym chciała ciągle czuć ruchy, a jak dłuższą chwilę nic się nie dzieje to też panikuję

Kurcze, tyle napisałyście, że trudno za Wami nadążyć, ale mam nadzieję, że się wprawię

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nubi jeden plus, że blisko w góry
. Ale co do uroków to mnie w ogóle nie urzekają miasta. Wiem, że to wygodne bo wszędzie blisko i tak dalej ale Śląsk wydaje mi się szczególnie przepełniony i mało atrakcyjne. Szczególnie, że dużo jest miast, które są bardzo zaniedbane. Chodź Zabrze to taka "dziura" więc nie jest jeszcze źle. Ale np taki Chorzów albo Bytom typowo górnicze miasta to już istna tragedia.
Nike to smacznego
Monika Ja polecam również bloga sroczkidużo można się dowiedzieć o kosmetykach dla dzieci
izulawiem wiem , sama go tutaj rozpopularyzowałam jakiś czas temu;) prawdziwa skarbnica informacji, więc warto poczytać. Swoją drogą ciekawe książki dla dzieci poleca sroka:) cały jej blog jest badzo przydatny:)
no i szkoda że sroka nie analizuje kosmetyków dla dorosłych, ale musiałąby wtedy chyba nic innego nie robić.
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Znów zapowiada się parówka, od 7 słońce i bezchmurne niebo, wczoraj wieczorem ledwo siedziałam, wywaliłam wszystko z łóżka i wiatrak włączyłam bo myślałam, że się przekręcę, chyba duży brzuszek i sadełko już robią swoje

Dianka ja mam Hippa, bo akurat promocja fajna była, oliwka, mydełko w płynie, balsam, kremik na mróz i kremik na pupkę

Kalinka jakże byśmy mogły nie trzymać kciuków za Was kochana, my tu jeden brzuszek za wszystkie, wszystkie za jeden

Agamo ja za dużo nie wyniosłam z zajęć na oddziale, ale położna mówiła, że jeszcze mamy czas na poprawne ułożenie dzieci a kleszczy już się teraz nie żywa tak jak kiedyś, żeby się nie obawiać, więcej już nie słyszałam bo na "porodzie" akurat fikłam

Dziewczyny polecam dla leniwych dzieciaczków ciastka BelVita czekoladowe, smakują i stawiają na nogi

A ja myślałam ,że pytałyście o sale poporodowe, a porodowych jest 5 pojedynczych, z czego jedna z wanną

Nefeli w dwupaku to jeszcze troszkę posiedzicie, bo to jeszcze nie Wasz czas

Villemo to chyba coś w powietrzu wisi, bo ja też miałam upojną noc z moją pierwszą miłością

Agamo, Nefeli, ja dostałam po szwagrze ochraniacz i wyprałam w całości w 40^ i nic się nie stało, chyba zależy czy w środku jest włóknina czy gąbeczka, ale na moim było na metce ze można prać

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

Kalina cieszę się że się uspokoiłaś dobrze że wszystko ok

Dobra czytam dalej
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
tu jest jeszcze fajny post o kosmetycznej wyprawce dla dziecka: www.srokao.pl/2013/02/kosmetyczna-wyprawka.html#more
karolcia z kosmetykami to nigdy nie trafisz dopóki nie wypróbujesz, może ta bambino się sprawdzi, w końcu sporo mam też go kupuje:)
kurcze dziewczyny, a ja w ogóle nie pomyślałąm o ochraniaczu do łóżeczka

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
a to na głos tatusia masz rację mój mały ma tak samo jak słyszy B. to też sie wierci:)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Cześć ciężaróweczki ja właśnie wróciłam z badań 3 fiolki krwi mi pobrali masakra normalnie jedną na TPA co to jest wie któraś
jak mnie ukłuli to się Julcia wkurzyła
Kalina cieszę się że się uspokoiłaś dobrze że wszystko ok
Dobra czytam dalej
z google'a wyszło tylko że to jakiś antygen tkankowy, ale co to jest i po co to badanie nie wiem...
3 fiolki? masakra, nie boję się pobierania krwi, ale jeśli trwa to tak długo to zaczynam omdlewać...
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Hihi dobre ja mam 2 to będzie jakieś 2 tys. co to niewymyśląTysiąc złotych za dwie różowe kreseczki na teście ciążowym... Panowie, miejcie się na baczności - w internecie kwitnie handel testami ciążowymi z pozytywnymi wynikami!
Więcej: www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AI...REPORTAZ%2F130719332
słyszałyście o tym ?? dla mnie to chore he

ALIVVA no ja już na rower bym niedała rady stoi ten sezon w komórce ale masz fajnego synusia pogratulować

NEFELI ty bidulko nasza nie martw się o nic wszystko musi być ok tule mocno

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
[Wczoraj wieczorem mąż zjechał na noc do domu, co bardzo mnie ucieszyło
![]()
A dziś rano obudziłam się z taką ochotą na maliny
no i mąż mi zrobił miłą niespodziankę i rano wstał poszedł po bułki na śniadanie i przyniósł cale opakowanie...malin
Zaczęłam czytać i myślałam, że to nie na maliny miałaś ochotę a za mężem sie tak stęskniłaś hehe coś mi po głowie amory chodzą dziś

Aska poprosimy o link do pościeli

Monika nic nie stoi na przeszkodzie by używać dzieciowych

Mery ale możemy teraz wykupić całą aptekę i na bieżąco rozpocząć produkcje pozytywnych testów jeszcze przez miesiąc - dwa

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

aa, odzywkę do włosów też mam z drogerii, ale o prostym składzie. Chociaż mi teraz w ciąży nic nie pomaga, nie układają się i basta

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ACHA dzisiaj miałam jakieś koszmary senne związane z duchami prześladowały mnie tak że się obudziłam i musiałam telewizor włączyć tak się bałam a mąż spał obok

ale pozytyw snu był taki że śniła mi się też mojacórunia taka malutka karmiłam ją z butelki ale tak się śmiała bez tych zymbów to tak wyglądała że jak sobie przypomnę to serce peka z radości

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Serku Ty to masz jednak łepek hihi bardzo kusząca oferta może jakby się już zaczęło to na chatke by się uzbierało
ACHA dzisiaj miałam jakieś koszmary senne związane z duchami prześladowały mnie tak że się obudziłam i musiałam telewizor włączyć tak się bałam a mąż spał obok
ale pozytyw snu był taki że śniła mi się też mojacórunia taka malutka karmiłam ją z butelki ale tak się śmiała bez tych zymbów to tak wyglądała że jak sobie przypomnę to serce peka z radości
mery piekne są takie sny o naszych dzieciątkach , warto sobie gdzieś je zapisać. Mi się JAnek też snił zaraz po porodzie mi go podali, a on miał takie ładne pełne uzębienie. Tak się uśmialiśmy, bo taki malutki i ten amerykański uśmiech