- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
o ciekawe co u Nefeli
tak mnie Iwonta nakeciła na tego łososia, że i tak dzisiaj go przygotowałam mimo że nie z grilla. Właśnie siedzi sobie w lodówce w zalewie i pachnie. Więc dzisiaj na obiad pieczony łosoś, ryż z kurkumą i surówka:)
no i kompocik się robi z rabarbaru...mniami

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja już zdarłam tapetę prawie w całym pokoju i jestem po prostu z siebie dumna, że bez pomocy facetów tak sobie dałam radę

Pies siedzi i zainteresowaniem ogląda "Genezę planety małp" (mój mały telemaniak), a ja sobie robię małą przerwę i wcinam arbuza

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
U mnie pogoda piekan słoneczko swieci

Nefeli wszystko bedzie dobrze nie ma innej opcji
Paulina uwazaj na siebie, mi tez sie czasami tak slabo robi to tylko wtedy mi pomaga jak sie poloze
Monika ładny wozek, fajne ma kolory

A wy znowu o jedzeniu, mnaim grill karkówki, łososie, jutro jade grillowac bo mam taka ochote ze jak nie zjem to nie wytrzymam

A i kupilam dzisiaj kilo czeresnie znowu i zaraz bede jesc

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Monia masz troche tych rzeczy ja mam chyba jescze mniej ale pewnie jak masz ochote to kupuj ile chcesz a tesciowa sie nie przejmuj. Moja tez czesto sie wtraca a poco cos tam kupowac. Ostatnio powiedział mi ze przewijaka nie trzeba kupowac bo mozna na kanapie przewijac bo ona tak robiła , porabało ja , to ze ona tak robiła to nie znaczy (a wogole kiedy to było )ze ja tez tak bede.
no to mnie dziewczyny pocieszyłyście, bo myślałam że mam na serio mało:) ale dzisiaj zadzwoniła do mnie mama że ma dla mnie worek ciuszków dla chłopca od sąsiadki, więc chyba z zakupów zrezygnuję

teściowym i innym to trzeba delikatnie powiedzieć: " Stary generał o wojnie nic nie wie" - ja to sobie w myślach powtarzam. Tak sobie myslę, jakie teraz jesteśmy wyedukowane, a dzisiaj mama mi mówiła, że jej po trochu coś zaczęło lecieć i nikt jej nie powiedział że to wody jej odchodzą, a ona sama nie rozpoznała

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ania a ja dzis czeresni nie wzielam a juz mi sie nie chce wychodzic:(

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monia masz troche tych rzeczy ja mam chyba jescze mniej ale pewnie jak masz ochote to kupuj ile chcesz a tesciowa sie nie przejmuj. Moja tez czesto sie wtraca a poco cos tam kupowac. Ostatnio powiedział mi ze przewijaka nie trzeba kupowac bo mozna na kanapie przewijac bo ona tak robiła , porabało ja , to ze ona tak robiła to nie znaczy (a wogole kiedy to było )ze ja tez tak bede.
ehhh Ania pomysł przebierania na kanapie faktycznie rewelacyjny

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dziewczynki - jedziemy nad morze w srode

Caluski!!!!
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
podpowiedzcie mi na co zwrocic uwage przy zakupie wozka?jaka to gondolka jest mała a jaka duza?bo zostalam bez wozka a mialam miec dwa...
siostra miala mi dac wozek ale nie moge sie go doprosic wiedzialam ze teraz wyjezdza na 2czy 3 tyg dlatego napisalam ze chcialabym ten wozek wziasc a ona caly czas ze mi podwiezie go no to ja mowie ze jak to problem to sama podjade a ona ze sama mi przywiezie no i dzis wyjechala i sie nawet nie odezwala wiec łaski bez mowie mam drugi co prawda w gorszym stanie ale jest no to moj na strych poszedl po gondolke rozpakowuje ja a tam taki smród poszedl ze chyba po dwoch praniach to nie zejdzie ta gondolka dlugo lezala w piwnicy u tesciow tam chodza koty i przeszla tymi zapachami mimo ze byla zapakowana i nie wsadze do tego teraz noworodka brzydzi mnie ten wozek a jaki kurz poszedl wiec te roztocza raczej nie znikna po pierwszym praniu na dodatek gondolka wydaje mi sie jakas wyjatkowo mała tzn jakas wąska wiec musze kupic wozek...i nie mam zamiaru dac wiecej za niego niz 1500 zl myslicie ze to nie bedzie badziew jak kupie z tych tanszych?
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
czesc dziewczyny
podpowiedzcie mi na co zwrocic uwage przy zakupie wozka?jaka to gondolka jest mała a jaka duza?bo zostalam bez wozka a mialam miec dwa...
siostra miala mi dac wozek ale nie moge sie go doprosic wiedzialam ze teraz wyjezdza na 2czy 3 tyg dlatego napisalam ze chcialabym ten wozek wziasc a ona caly czas ze mi podwiezie go no to ja mowie ze jak to problem to sama podjade a ona ze sama mi przywiezie no i dzis wyjechala i sie nawet nie odezwala wiec łaski bez mowie mam drugi co prawda w gorszym stanie ale jest no to moj na strych poszedl po gondolke rozpakowuje ja a tam taki smród poszedl ze chyba po dwoch praniach to nie zejdzie ta gondolka dlugo lezala w piwnicy u tesciow tam chodza koty i przeszla tymi zapachami mimo ze byla zapakowana i nie wsadze do tego teraz noworodka brzydzi mnie ten wozek a jaki kurz poszedl wiec te roztocza raczej nie znikna po pierwszym praniu na dodatek gondolka wydaje mi sie jakas wyjatkowo mała tzn jakas wąska wiec musze kupic wozek...i nie mam zamiaru dac wiecej za niego niz 1500 zl myslicie ze to nie bedzie badziew jak kupie z tych tanszych?
Oczywiście, że nie będzie, ja tam nie widzę sensu porywania się na wózki za 2000 tysiące i więcej chyba, że ktoś narzeka na nadmiar gotówki. Ja mam Tako captivę wtedy co kupowałam kosztowała 1450 zł. Jeździł w niej cały czas Klaudiuszek a nadal jest w idealnym stanie.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
w pepco zas maja takie same ciuszki co w smyku i np komplecik w smyku byl za 45zl a pepco za 15.