- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nike piesia zacalowac ode mnie!!!Ja mojego 2 lata nie zobacze
Kalinka super ze wracasz do domku i do wlasnego lozeczka,pewnie ze tam najlepiej!!!
Madzia olej wszystkie glupie komentarze ja Ci tego brzunia zazdroszcze i wszystkim Wam tych kilogramow...ja nie tyje tylko chudne,wiec to jest powod do lez,a jak urodze to zostana same kosci ;(
Aliva ale Ci dobrze basenik,caluski...masz racje najlepiej wziac najlepszych przyjaciol na chrzesnych...moj syn ma tak jak u Agamo glupio z tradycja chrzesnego ktory daleko mieszka,2 lata nie dawal znaku zycia,zrobilam afere wiec sie troche poodzywal,ale urodzilo mu sie dziecko i juz pozostawie bez komentarza kiedy teraz slyszymy o nim...dla malej moja tutaj najlepsza kolezanke wezme,osobe ktora wiem ze bedzie sie mala interesowala,dodam nie ma kasy,ale wali mnie to najwazniejsze zeby byla w zyciu malej!!!
Nie wiedzialam ze Polsce tez problem z chrztem jak sie nie ma koscielnego...wiec u Nas tez tak bedzie...
Wiecie moja mala komoda z ikei jest taka maaaaaaaaaaaaaala ze mnie przeraza gdzie ja ubranka Neli powkladam??? a mam ich niewiele a i tak sie nie mieszcza...
Mery mam nadzieje ze wszystko w porzadku po tym zyganku...oj nie znosze nie znosze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja wlasnie wrocilam od weta moj kot nas wykonczy w tamtym tyg bylismy na zastrzykach bo mial rany na glowie i to podobno pchla go ugryzla i alergia a teraz tak kicha gozej niz czlowiek jak ma katar i łzawią mu oczy i to podobno chlamydia i co trzy dni ma miec zastrzyki a R sie bardziej tym przejol (bo to jego kotecek) niz tym ze ja jestem na koncowce ciazy ach ci faceci...
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chcecie sie posmiac z tesciowych albo raczej poplakac???...mowie do mojej zeby znalazla stara wanienke mojego syna bo chce dokupic stelaz,a ona ze moj maz ciezko pracuje na kazdy grosz a ja kase na stelaz chce wyrzucic,ze ona bedzie kapac mala...nosz az mnie ponioslo znowu ten sam scenariusz:( a ze jej mowie wprost o ubrankach i innych ze mi sie nie podobaja to tylko kiwa glowa i mowi ty to masz ten gust....a mam i co? swoj !!! wlasny!!! i mam do niego prawo o!!!
Karolcia ja tez mam takie uplawy
Monia nie martw sie ja ostatnio slyszalam ze ciaze z dziewczynkami sa trudniejsze,ze sie bardziej wierca,szyjki rozwalaja itd,itp,no i dodam od siebie ze w moim przypadku sie sprawdza od poczatku mam trudna ciaze...z synem tak nie mialam,no i siedzial sobie do 41 tygodnia spokojnie w brzusiu
Zuzia rozumiem ze bedziesz rodzic naturalnie wiec seksik na maksa i rodzimy ?
Ja jak 16h rodzilam nagle wchodzi laska,idzie na sale porodowa i za jakies 20 minut slychac placz maluszka, a moj maz szok ze ja tyle godzin sie mecze...tzn.niepotrzebnie mnie mecza,tak dla sprostowania !!!
Natalia ja bym byla za Hippem ,ale ogolnie zadnego krowiego nie chce ;( a Hipp u mnie mala puszka 18euro,wiec chyba bym musiala z tacka pod marketem siedziec
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Super, ze go zamowilas, bo wlasnie tez to robie hihihi, wiec dzieki Tobie bede miala cud miod rozek
Dziewczyny, ciesze sie ze wizyty sie udaly i ze dzieciatka zdrowe.
Ja dzis bylam caly dzien u kuzynki, posiedziec z nia i jej 3 miesiecznym synkiem. Oczywiscie dostalam malucha na rece - ile mnie to stresu kosztowalo! Spocilam sie w sekunde hahahahhaha!!! Nabiore przy swoi wparawy, to tamtym juz bede "zonglowac" jak ta lala ;P
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny przestraszylam sie bo czytalam o tej chlamydi kota i ze to moze zarazic sie czlowiek i trzymac z daleka od kobiet w ciazy!a jeszcze wczoraj kot wlazl mi do lozka i dzis go glaskalam bo myslalam ze to znow jakas alergia i juz wpadam w panike choc wet nic nie powiedzial abym sie nie zblizala do niego a dr google mnie wystraszyl
Moze upewnij sie dzwoniac jutro do lekarza. Poki co nie panikuj, chociaz wiem, ze to nie takie proste
Dziwczyny, jakie macie foteliki samochodowe? Ktory jest najlepszy pod wzgledem bezpieczenstwa?
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja dopiero dotarłam do domciu, jak wyszłam o 05:30 rano do pracy tak dreptałam cały dzień... zakupy, szkola rodzenia, wizyta u rodziców... i teraz w końcu jestem w domciu... a nawet już w łożeczku
Mój humorek dziś zdecydowanie lepszy, a to za sprawą szkoły rodzenia, te zajęcia i kontak z innymi ciężarówkami- z dużym brzusiem naprawdę mnie odprężają a wiecie że jest nawet dziewczyna nosząca bliźnięta... dziś na zajęciach godzinka o etapach porodu a potem godzinka ćwiczeń rozciągających
teraz biorę się za nadrabianie... mam nadzieję że nie zasnę przy cztaniu
Pyzaura Ania twój pępuszek przebija wszystkie jakie widziałam hihi super
jeśli chodzi o temat chestnychy to mi nawet nie przyszło do głowy żeby wybierać ich po zasobności portfela.. wręcz odwrotnie, bo wybraliśmy z D. moją 19 letnią siostrę która dopiero zaczyna studia i brat D. który jest jedynym żywicielem rodziny a ma małe dziecko... więc ani jedno ani drugie raczej kaską nie śmierdzi, ale wiem za to że będą blisko Antka a to jest najważniejsze
Agamo villemo pyzaura dziękuję kochane za wsparcie
Kalinka cieszę się że cie w końcu wypuszczają do domciu... tylko oszczędzaj sie kochana
Iva fota w basenie fantastyczna... a o tym że wpędzasz nas w kompleksy to już pisac nie będę hihih ani nie widać w tym basenie że w ciąży jesteś
Nubi ciekawe w jaki sposób ten zus chciał sprawdzić czy jesteś w ciąż??? co chciali ci usg robić???
Agamo i Papi wy to już na tak zaawansowanym etapie jesteście że rzeczywiście mogłbyście się za dwa tydnie rozpakować... nam dzis położna powiedziała że 36 tydzień to już spokojnie można rodzić ale niestety u pierworódek to mało prawdopodobne ja też bym chciała yurodzić coś koło 38 tygodnia. A tak swojąą drogą to ciekawe która z was się pierwsza posypie
zuzanta oby i tym razem poszło tak sprawnie, a tak swoją drogą to ładnie musieliście sie sarać ze wystarczyła jedna noc
Natka masz rację- te składy mleka to jakiś kosmos
merry duż dziewczynka już z Julci, a jeśli szyjka zamknięta to chyba wszystko ok prawda?
Iva gratuluję udanej wizyty
kinia rożek super Nubi kocyk też ale to już pisałam jak poprzednim razem pokazywałaś
PApi spokojnie, tak jak Kinia mówi zadzwon jutro do swojego gina i pogadaj na ten temat.
Kinia najważniejsze podobno w fotelikach jest to żeby miał ca najmniej 3 gwiazdki a w crash testach a najlepiej to jakby mial 5
Nefeli cieszę się że nadal jesteście z małą dwupaku, i wiesz jakbym tylko mogła to bym ci troszeczkę tego moje brzuszka oddała i kg też... ale nie po to aby sobie poprawić humor tylko po to abyś ty była spokojniejsza... a malutka będzie zdrowa- zobaczysz
Dobra kochane brzuchatki uciekam spać bo rano do pracy trzeba wstać dobranoc
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Nie ogarniam dziś niczego.
Na niczym nie mogę się skupić
jak blondynka z dowcipów.....
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ah Agilla to Ty
Super, ze go zamowilas, bo wlasnie tez to robie hihihi, wiec dzieki Tobie bede miala cud miod rozek
Dziewczyny, ciesze sie ze wizyty sie udaly i ze dzieciatka zdrowe.
Ja dzis bylam caly dzien u kuzynki, posiedziec z nia i jej 3 miesiecznym synkiem. Oczywiscie dostalam malucha na rece - ile mnie to stresu kosztowalo! Spocilam sie w sekunde hahahahhaha!!! Nabiore przy swoi wparawy, to tamtym juz bede "zonglowac" jak ta lala ;P
a ja dzięki Tobie mam śliczną pościel
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Ja sie nie spiesze z rozpakowaniem, mam nadzieje ze sobie Zofiję ponosze do 40 tygodnia, poki co ciaza spokojnie mi mijala wiec chociaz przy koncu bym sie troche pomeczyla.
Mysle tez o pojscie w slady Natalii, moze tez zmienimy opcje z imieniem...
Iva moze ty sie zakochalas albo jakies spotkanie sie szykuje?
Kalina to nie byla reprymenda ja poprostu mam teraz wiecej czasu i jakos tak mysli mi sie o Was wszystkich i dzis intensywniej o Tobie bo w koncu nie wiedzialam czy to wczoraj juz wyszlas czy dzis?
Tym wynaturzeniem zegnam się z Wam na dziś, spijcie dobrze i do jutra
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt
Pisałyście o seksie, ja mam często pikantne sny i wtedy mam orgazm,dzieje się tak b. często,czy któraś z Was tak ma?
Przepraszam,że ja tak w tym poście głównie o sobie,ale się wnerwiłam no
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spotkanie się szykuje szykuje a do zakochania to nie ze mną te numery....a przynajmniej nie tak szybko.
Akina,cieszę się,że ogólnie lepiej ale qwa z tym kasowaniem to Ci normalnie współczuję co za żyd noooo
Daga....brak słów na teściową i jej "mądrości" Jeszcze troszkę musisz kochana wytrzymać :*
i proszę nawet nie myśleć,że cos nie tak z maleńką. Urodzi się śliczna,zdrowa kopia mamusi
Kalinka-również się cieszę,ze Ty już w domku. Z siostrą sobie siedzę hahaha Widzę,że straż na miejscu I dobrze,niech Cię tam pilnują i wyręczają w czym mogą
Pokażę Wam fotę PT:Reklama Pepco
A dla wyjaśnienia-mają takie kapeluszę w przecenie po...4.99 zaszalałyśmy z Anną i każda SE KUPIŁA My mamy czarno-białe,u nam mieli jeszcze granatowo-białe i koralowo-białe
I jeszcze się wytłumaczę....nie leżałam z brzuniem na słońcu. To tak tylko na chwilkę do zdjęcia A więc:Anna,kapelusze i ja z Luśką i moimi 77,7kg żywca
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa