- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Nike a ciasto chcesz piec czy robić? Na zajęciach położna powiedziała, jak chce się Wam spać to spać, jak chce się Wam jeść to jeść, dzidziuś teraz o to wszystko woła, a poza tym faktycznie u Ciebie ten remont to z pewnością prócz wołań Kacperka to ta szmata tez miała raczej wpływ na Twoje samopoczucie
Raczej będę piec, bo mój mąż to taka wybredna bestia jest, że ciężko mu dogodzić

A co do zmęczenia to staram się właśnie nie ograniczać i jak czuję, że muszę to drzemka musi być - tylko budzik nastawiam żeby całego dnia nie przespać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Hej
Zasnęłam wczoraj po 2 dopiero...i spałam dziś do 11;30kto mnie przebije??
Aga....nie da się ukryć,że cysternę z mlekiem to mam zawsze przy sobieMam tylko nadzieję,że po karmieniu się zmniejszą cholerka
Alivva, ja się położyłam spać ok. 23 i wstałam o 11

Byliśmy dzisiaj w Carrefourze, bo mebelki są w promocji. Kupiliśmy komodę wenge za 179 zł do pokoju dziecięcego

A ja kupiłam tartę w proszku razem z masą za 4 zł

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
W poniedziałek moja przyajciółka poszła do spzitaa w 40 tyg ciązy na wywołnie już. No i dzisiaj o 15.10 pojawił się 3,5 kg Mateuszek

Natalia najgorzej z pierwszym mlekiem, bo szukam każdego składnika, ale później to będzie z górki, bo surowce będą się powtarzały. Zrobię to w tabelce i zoabczymy jak to wygląda. Więc jak chcesz to wrzuć jeszcze jakieś mleko:)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Ninka fajnie ze wrocilas i oczywiście ze cię pamiętamy!
Madzik ale dziady dopiero teraz wam powiedzieli ze premi nie będzie ! Napewno wcześniej wiedzieli! Niecierpie jak nastawie sie ze kaska ma przyjść a tu kicha albo nieplanowane wydatki sie trafia to juz wogole mnie wkurza i zawsze w takiej sytuacji muszę sie drinkiem zrelaksować a tu nawet drinka nie można Może kakao? A upały wykanczaja wiem coś o tym Jednego dnia to tak mnie brzuch bolal i spinal sie i słabo mi było ze myślałam ze urodze!
A co do królewskiego dzieciaczka oglądałam na żywo transmisje w telewizji juz kamerowali wejście na pól godziny przed ich wyjściem Swoją droga to fotoreporterzy i media siedziały tam od tygodnia! Co do pokazania go światu hmm myśle ze lepiej tak niż ukradkiem sie chować a paparazzi za nimi gonili! Powiem szczerze ze patrząc na Kate i Williama to bardzo rozsądnie do wszystkiego podchodzą. Po narodzinach powiedzieli ze pokażą sie prasie ale proszą by pózniej ich zostawiono w spokoju i nie podazali za nimi cała drogę bo dziecko i żona potrzebują odpoczynku! Podobało mi sie tez ze jak zapakowali małego do auta to William siadl za kierownicę i sam prowadził.No i wogole jak wyszli ze szpitala to podeszli to reporterów i udzielili kilku słów ze mały jest ciężki i ze ma silne plucka i ze pierwszego pampersa William juz zaliczył! no a co do czapeczki ja tez bym nie wyszła ze szpitala na wiatr bez ale powiem wam ze to dla tego ze jestem wychowana w pl i tak nas nauczono. tutaj dzieci jednak trochę inaczej sie wychowuje i chartuje od niemowlaczka Czy to dobre? Nie wiem ja bym tak nie robiła Ale powiem wam ze tutaj dzieci tak nie chorują jak w pl czy to kwestia klimatu czy zachartowania nie wiem!ale nie będę o tym pisać bo to dluuuzo by opowiadać jak tutaj niemowlaczki traktują! A co do dzidziusia to ze szpitala wyszli z malenstwem co dużo włosów nie miało

Dobra lecę na obiad
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Wczoraj się skapnęłam,że ten cały szum w prasie i tv to z powodu narodzin małego księcia

No cóż.....lepiej późno niż wcale

To dowodzi chyba tylko tyle ile mnie to wszystko obchodzi

No urodziło się dziecko,dobrze,że zdrowe,że i ono i mama czuję się dobrze,UK się cieszy i dobrze

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Hejka dziewuchy hmm rozpisalyscie sie dzisiaj ze niewiem co miałam pisać!
Madzik ale dziady dopiero teraz wam powiedzieli ze premi nie będzie ! Napewno wcześniej wiedzieli! Niecierpie jak nastawie sie ze kaska ma przyjść a tu kicha albo nieplanowane wydatki sie trafia to juz wogole mnie wkurza i zawsze w takiej sytuacji muszę sie drinkiem zrelaksować a tu nawet drinka nie można Może kakao? A upały wykanczaja wiem coś o tym Jednego dnia to tak mnie brzuch bolal i spinal sie i słabo mi było ze myślałam ze urodze!
A co do królewskiego dzieciaczka oglądałam na żywo transmisje w telewizji juz kamerowali wejście na pól godziny przed ich wyjściem Swoją droga to fotoreporterzy i media siedziały tam od tygodnia! Co do pokazania go światu hmm myśle ze lepiej tak niż ukradkiem sie chować a paparazzi za nimi gonili! Powiem szczerze ze patrząc na Kate i Williama to bardzo rozsądnie do wszystkiego podchodzą. Po narodzinach powiedzieli ze pokażą sie prasie ale proszą by pózniej ich zostawiono w spokoju i nie podazali za nimi cała drogę bo dziecko i żona potrzebują odpoczynku! Podobało mi sie tez ze jak zapakowali małego do auta to William siadl za kierownicę i sam prowadził.No i wogole jak wyszli ze szpitala to podeszli to reporterów i udzielili kilku słów ze mały jest ciężki i ze ma silne plucka i ze pierwszego pampersa William juz zaliczył! no a co do czapeczki ja tez bym nie wyszła ze szpitala na wiatr bez ale powiem wam ze to dla tego ze jestem wychowana w pl i tak nas nauczono. tutaj dzieci jednak trochę inaczej sie wychowuje i chartuje od niemowlaczka Czy to dobre? Nie wiem ja bym tak nie robiła Ale powiem wam ze tutaj dzieci tak nie chorują jak w pl czy to kwestia klimatu czy zachartowania nie wiem!ale nie będę o tym pisać bo to dluuuzo by opowiadać jak tutaj niemowlaczki traktują! A co do dzidziusia to ze szpitala wyszli z malenstwem co dużo włosów nie miałoaaa i zapomniałam napisać ze tutaj jak rodzisz naturalnie to juz po 12 h wypuszczają także wyjście po 24h to normalka Jedynie dłużej trzymają jak coś jest nie tak.
Dobra lecę na obiad
AGAMO, ale masz fajną liczbę postów: 666

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agamo napisał:
Hejka dziewuchy hmm rozpisalyscie sie dzisiaj ze niewiem co miałam pisać!
A co do królewskiego dzieciaczka oglądałam na żywo transmisje w telewizji juz kamerowali wejście na pól godziny przed ich wyjściem Swoją droga to fotoreporterzy i media siedziały tam od tygodnia! Co do pokazania go światu hmm myśle ze lepiej tak niż ukradkiem sie chować a paparazzi za nimi gonili! Powiem szczerze ze patrząc na Kate i Williama to bardzo rozsądnie do wszystkiego podchodzą. Po narodzinach powiedzieli ze pokażą sie prasie ale proszą by pózniej ich zostawiono w spokoju i nie podazali za nimi cała drogę bo dziecko i żona potrzebują odpoczynku! Podobało mi sie tez ze jak zapakowali małego do auta to William siadl za kierownicę i sam prowadził.No i wogole jak wyszli ze szpitala to podeszli to reporterów i udzielili kilku słów ze mały jest ciężki i ze ma silne plucka i ze pierwszego pampersa William juz zaliczył! no a co do czapeczki ja tez bym nie wyszła ze szpitala na wiatr bez ale powiem wam ze to dla tego ze jestem wychowana w pl i tak nas nauczono. tutaj dzieci jednak trochę inaczej sie wychowuje i chartuje od niemowlaczka Czy to dobre? Nie wiem ja bym tak nie robiła Ale powiem wam ze tutaj dzieci tak nie chorują jak w pl czy to kwestia klimatu czy zachartowania nie wiem!ale nie będę o tym pisać bo to dluuuzo by opowiadać jak tutaj niemowlaczki traktują! A co do dzidziusia to ze szpitala wyszli z malenstwem co dużo włosów nie miałoaaa i zapomniałam napisać ze tutaj jak rodzisz naturalnie to juz po 12 h wypuszczają także wyjście po 24h to normalka Jedynie dłużej trzymają jak coś jest nie tak.
Dobra lecę na obiad
AGAMO, ale masz fajną liczbę postów: 666
DIABLICA nasza

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Gdzie ta Iwonka sie podziala? Może sie opala bo pewnie ładna pogodę w Kołobrzegu ma!
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jo,Iwonka na bank swoją dupcię gdzieś na słonko wystawiła i o nas zapomniała

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Trąba jestem i tyle. Przez to ciągłe leżenie chyba tracę swoje szare komórki albo po porodzie będę się musiała leczyć na sklerozę.
Co do królewsigo bobaska to fajnie, że zdrowe i z mamą wszystko w pożądku ale nie przeżywam tego tak jak w TV. Mam swoje na głowie a uważam, że im mniej będę śledzić te wszystkie newsy w prasie i TV tym mniej te wszystkie hieny gazetowo-telewizyjne będą za nimi jeźdźić. Owszem posłucham wiadomości jak akurat oglądam takowe albo przeczytam nagłówek w necie ale bez śledzenia każdego ich ruchu. BO to ludzie żądni sensacji nakręcają ten interes.
DZiewczynki trzymajcie jutro za mnie kciuki. Idę do pracy podpisać nową umowę. I albo przyjdę załamana albo zadowolona. Nie mam pojęcia na jakim stanowisku teraz będę po tych całych audytach ani jak to będzie z moją wypłatą. Stresa mam ogromnego bo podpisać muszę bez względu co mi tam dali.
DZiewczyny dziś już 24. Za miesiąc o tej porze - strach pomyśleć. A ja mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
akcja "Bobas". Poniżej załączam Pani listę sklepów jakie zostały objęte akcją:
- C.H. "Galaxy" Al. Wyzwolenia 18/20 w Szczecinie,
- C.H. "King Cross" Ul. Bukowska 156 w Poznaniu,
- C.H. "Cinema City" Ul. Czerwona Droga 1/6 w Toruniu,
- C.H. "Matarnia" Ul. Złota Karczma 26 w Gdańsku,
- C.H. "Manufaktura" Ul. Karskiego 5 w Łodzi,
- C.H. "Stary Browar" Ul. Półwiejska 42 w Poznaniu,
- C.H. "Galeria Bałtycka" Ul. Grunwaldzka 141 w Gdańsku,
- C.H. "Galeria Biała" Ul. Miłosza 2 w Białymstoku,
- C.H. "Galeria Focus Park" Jagiellońska 39/47 w Bydgoszczy,
- C.H. "Malta" Ul. Abp. Baraniaka 8 w Poznaniu,
- C.H. "Galeria Jurajska" Al. Wojska Polskiego 207 w Częstochowie,
- C.H. "Port Łódź" Ul. Pabianicka 255 w Łodzi,
- C.H. "Szczecin Turzyn" Al. Bohaterów Warszawy 40 (Róg ul. 26 kwietnia) w Szczecinie,
- C.H. "Nova Park" ul. Przemysłowa 2 w Gorzowie Wielkopolskim,
- C.H. "Wzgórze" ul. Kaziemirza Górskiego 2 w Gdyni,
- C.H. "Alfa" ul. Kołobrzeska 41c w Gdańsku,
- C.H. "Galeria Łódzka" ul. Piłsudskiego 15/23 w Łodzi.
W każdym ze sklepów była dostarczona ograniczona ilość pakietów kuponów - akcja polega na tym, że przypisując nową kartę, zarówno jako pierwsza karta LifeStyle jak również jako duplikat do karty są wydawane kupony rabatowe funkcjonujące w ramach akcji
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iva ja Cię najmocniej przepraszam
((
Jejku,przestań Izka

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ale dzis sie zle czuje chyba bede chora bańka mi pęka i ucho pobolewa chyba mnie zawialo

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5