- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy:) Ja jestem szczęśliwą mamą 5 letniej córeczki no a kolejne w drodze. Czy która z Was miała krwiaka między płodem a macicą? Pozdrawiam
Ja miałam krwiaka z którym leżałam dwa tygodnie w szpitalu. Brałam duphaston. ale zniknął dopiero dwa tygodnie po wyjściu ze szpitala. więc w moim organizmie siedział miesiąc czasu!!!
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja wlasnie wrocilam z badania na chlamydie i wszystkie inne bakterie,ktore moga zagrazac w ciazy plus skierowanie na posiew,mimo dobrych wynikow moczu.Moj gin jakby bylo 100 badan do zrobienia zrobilby 102.Modle sie zeby dobrze wszystko wyszlo,poniewaz malo pije prawie wcale to sluz jest zolty,nie mam innych objawow ale sluz powinien byc mleczny a nie zolty.
I martwi mnie cos jeszcze jak kilka dni temu kichnelam to az wrzasnelam z bolu,nie mijal dosc dlugo a teraz zaczyna znow pobolewac w tym miejscu:( oby nie zrobila sie jakas przepuklina.
nifeli widze że jestes w temacie wiec może mi doradzisz... jak pisałam jakiś czas temu mam też upławy kolor żółto-pomarańczowy. Robiłam zwykłe badanie moczu i jak zawsze wyszło że mam bakterie ale mój lekarz jakoś nic sobie z tego nie robi. Może mi podpowiesz jakie zrobić badania?
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Dopiero dziś odkryłam to forum i postanowiłam tu zapukać Mam 30 lat i jestem w 12 tygodniu ciązy. Jestem już po 2 USG, kolejne mam 18 marca (genetyczne). Moj stan na chwile obecna jest calkiem przystepny ;P, ale ostatnie 4 tygodnie byly koszmarem. Ciagle mdlosci, bole glowy, wymioty, lezenie na kanapie i nic poza tym.
W mojej ciazy najsmieszniejszym faktem, jest to, ze mam termin porodu we wlasne urodziny
Caluje Was dziewczyny i bede tu zagladac
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Agilla, ja miałam od początku problemy z moczem. Leukocyty, bakterie, erytorycyty pasma śluzu itd. Dostałam antybiotyk doustny i drugie dopochwowy lek. W poniedziałek odebrałam wyniki i wyszło ok po kuracji. Posiew robiony przed kuracją antybiotykową też mi wyszedł ok. Ale pani doktor powiedziała, że nie będziemy czekać i patrzeć co te bakterie narobią albo na jeszcze większy wzrost leukocytów. Ja miałam przed antybiotykiem 70 leukocytów i b. dużo bakterii teraz mam w normie wszystko. Też miałam upławy, parę razy nawet ciemniejsze i dostałam luteinę i pomogło.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witajcie mamy, mamusie, mamuniatka
Dopiero dziś odkryłam to forum i postanowiłam tu zapukać Mam 30 lat i jestem w 12 tygodniu ciązy. Jestem już po 2 USG, kolejne mam 18 marca (genetyczne). Moj stan na chwile obecna jest calkiem przystepny ;P, ale ostatnie 4 tygodnie byly koszmarem. Ciagle mdlosci, bole glowy, wymioty, lezenie na kanapie i nic poza tym.
W mojej ciazy najsmieszniejszym faktem, jest to, ze mam termin porodu we wlasne urodziny
Caluje Was dziewczyny i bede tu zagladac
Witaj a kiedy dokładnie masz te urodziny? i skąd jesteś? dobrze że już lepiej się czujesz. pozdro
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Dzięki za wyrozumiałość pozdrawiam
Link do wyżej wymienionej tabelki
pokazywarka.pl/wrzesien2013/
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Nick: MyMelange
Miasto: Zgorzelec
Data porodu: 26.09.2013
Imiona:brak
Oczkiwana plec: chlopiec
Plec: nieznana
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, czy Wam też rosną włosy na brzuchu? Trochę to śmieszne, ale ja nigdy nie miałam jakoś bujnego owłosienia, aż teraz mam tak długie włosy, że niedługo będę warkocze zaplatać
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakiś tydzień temu ostatnio pisała. Może wpadła w szał zakupów małych ciuszków i tu nie zaglądadziewczyny a co się dzieje z Papi? Czy ją gdzieś przeoczyłam...?
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
dzięki MyMelange, dopisałam Cię, ale nową tabelkę wrzucę dopiero wieczorem, bo może któraś jeszcze będzie chciała się dopisać
Dziewczyny, czy Wam też rosną włosy na brzuchu? Trochę to śmieszne, ale ja nigdy nie miałam jakoś bujnego owłosienia, aż teraz mam tak długie włosy, że niedługo będę warkocze zaplatać
Aha mam to samo sam meszek, że aż się śmiać chce
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nefeli napisał:
Ja wlasnie wrocilam z badania na chlamydie i wszystkie inne bakterie,ktore moga zagrazac w ciazy plus skierowanie na posiew,mimo dobrych wynikow moczu.Moj gin jakby bylo 100 badan do zrobienia zrobilby 102.Modle sie zeby dobrze wszystko wyszlo,poniewaz malo pije prawie wcale to sluz jest zolty,nie mam innych objawow ale sluz powinien byc mleczny a nie zolty.
I martwi mnie cos jeszcze jak kilka dni temu kichnelam to az wrzasnelam z bolu,nie mijal dosc dlugo a teraz zaczyna znow pobolewac w tym miejscu:( oby nie zrobila sie jakas przepuklina.
nifeli widze że jestes w temacie wiec może mi doradzisz... jak pisałam jakiś czas temu mam też upławy kolor żółto-pomarańczowy. Robiłam zwykłe badanie moczu i jak zawsze wyszło że mam bakterie ale mój lekarz jakoś nic sobie z tego nie robi. Może mi podpowiesz jakie zrobić badania?
Agilla - jak problem tkwi wyłącznie w bakteriach to rób wszystko, żeby zakwasić mocz czyli pij wodę mocno zakwaszoną cytryną albo sok żurawinowy w jak naj większej ilości. Jak Robiłaś zwykłe badanie moczu tylko raz to ja bym go najpierw powtórzyła i jak wyniki wyjdą znowu kiepskie to dopiero zrobiłabym posiew. Oczywiście przed pobraniem moczu baaaardzo dokładne podmycie i pobieranie ze środkowego strumienia.