- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
My tez po sniadaniu wczoraj zasnelam choc nie wiem kiedy....
W nocy budzily mnie straszne bole w pochwie..z lewej prawej strony..jakby maly pchal nozki...co to moze byc?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Wciagnelam na sniadanie zupe mleczna i pol chleba z nutella
Karolcia rozciaga ci sie spojenie lonowe. Przykry bol ale bedzie towarzyszyl do konca ciazy.
Mi skurcze przeszly poki co.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze ze czujesz sie lepiej
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonka, ciesze sie, ze juz masz luzny brzunio
Kalinka birz cos do ssania za wczasu, to moze przejdzie.
Iva, al Cie dobrze z tymi prezentami. Ja poki co dostalam jedna pare bucikow no i ciuszki od kuzynki, ale to bardziej na pozyczenie. Pewnie wszyscy beda chcieli cos kupic, jak juz maly bedzie na swiecie, a wtedy to ja wszystko bede miala...
Bylam wczoraj ponownie na podkrecenie aparatu - k....wa jak dzis boli szczena! Juz prawdopodobnie do porodu sie nie wybiore, bo nie potrzebuje dodatkowo bolu zebow
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
To i ja melduję się że już po śniadanku Noc minęła całkiem przyzwoicie wstałam o 8, a położyłam się dopiero koło 1 bo przyszła fura Pana Antoniego i żeśmy z D. oczywiście nie umieli się na nią napatrzeć...
No i oficjalnie mogę się pochwalić że... padło na quinny buzza 3w1... wygrała jednak jego niska waga, a za rok i tak pewnie dokupię jeszcze quinny zappa. No ale co najlepsze miał być nowy, ale moja mamka zalazła na allego taką "igiełkę" za 1500zł że aż szkoda było nie skrzystać i jest używany, ale stan idealny... ani jednej ryski na stelażu... i zaoszczędziłam prawie 1000zł
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzik, no fura rewelacja! Bardzo ladny kolorek Moj kot tez niestety upatrzyl sobie wozek i spi albo w gondoli (oczywiscie bez materaca) albo na dole w koszu. Juz wlozeczku tez sypial, ale wyjelam wszystko co miekkie i zrezygnowal
No paskuda czaiła się oczywiścia na gondole ale dostał strzałkę w czaszkę od D.i mu się odechciało...natomiast fotelik dorwał jak poszliśmy poskładać resztę fury do kartonów bo musimy wywieźć ją do moich rodziców, bo u nas nie ma miejsca szkoda bo jak dla mnie to wózek mógłby stać rozłożony a ja bym sobie na niego patrzyła i jeździła nim po mieszkaniu
No a jeśli chodzi o łożeczko to tak właśnie sobie myślę że jak je w końcu kupimy to zostanie rozłożone ale pościel ubiorę dopiero jak wrócę z młodym ze szpitala, bo pewno i tam się będzie pchał kaciambr paskudny
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Kocham cię śliczny 3 kołowiec i ten kolor rewelacja. A zawsze oszczędność. Ja też mam używanego Quinny Buzza 3w1 ) tylko zielonego
Dziewczynki trzymajcie się kochane. Ja dziś wybywam, mąż zabiera Nas do Świerklańca to jest 25 km od nas. Chociażby tylko na lody to już dla mnie dużo. )
Buziaki dla was
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Dawno już tak dobrze mi się nie spało
Madzia śliczny kolorek ma Wasz wózeczek
Iwonka dobrze, że się uspokoiło Jeszcze trochę Normalnie, aż ciężko uwierzyć, że za 11 dni będziesz tuliła Kacperka Zazdrość bierze
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A my dzis rowny 35 tydz czyli wchodzimy w 36
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Ale się rzopisujecie, precytałam wszystko i już nie ograniam co miałąm komu napisać
iwonka ja piję ze 3 butelki wody po 1,5 litra dziennie i toaleta normalnie co chwilę. Żarłok jestem niesamowity też
pyzaura ja biorę Laktomag, jest tani i też bardo dobry:)
dziewczyny, które chcą przyśpieszyć skurcze: herbatka malinowa nic nie da, bo maliny takich właściwości nie mają, ale za to herbatka z hibiskusa daje radę, ja po 38 tc zacznę pić już raz prawie wylądowąłam w szpitalu około 20 tygodnia przez nią, takie miałąm skurcze, więc lekarz zabronił , no i pewnie wypróbuję ten napar z liści malin, ale to jeszcze mam czas:)
kocham cie fajny wózeczek i ten kolor, a kociu prześliczny, pasuje mu fotelik maxi cosi:)
ja właśnie dzisiaj skończyłam kolejne maliny: mam już 31 słoików soku z malinami, a te ciągle rosną i rosną, że co drugi dzień muszę na wiochę jechać i oberwać będzie co pić zimą
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć dziewczyny !!!
dziewczyny, które chcą przyśpieszyć skurcze: herbatka malinowa nic nie da, bo maliny takich właściwości nie mają, ale za to herbatka z hibiskusa daje radę, ja po 38 tc zacznę pić już raz prawie wylądowąłam w szpitalu około 20 tygodnia przez nią, takie miałąm skurcze, więc lekarz zabronił , no i pewnie wypróbuję ten napar z liści malin, ale to jeszcze mam czas:)
Ja jeszcze słyszałam coś o olejku rycynowym... tylko nie wiem w jakich ilościach go pić muszę poszperać w necie, moja sąsiadka mówi że jej pomogło i dostała skurczy ale była 4 dni po terminie więc nie wiem czy to rzeczywiście olejek czy samo się zaczęło
a i jeszcze wczoraj pisałyście o MAŚCI NA BRODAWKI ja za poleceniem Iwonki , a później położnych zaczęłam smarować brodawki maltanem jakieś 2 tygodnie temu... i muszę powiedzieć że naprawdę widzę różnicę po pierwsze zrobiły się twarde, nawet nie bolą jak po nich ręcznikiem szoruję (zalecenie położnych) a po drugie jak tylko je dotknę to "bryk" i gotowe do działania, a wcześnie nie chciały tak sterczeć i już się bałam jak będę karmić małego więc ja polecam
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Rodzice poszli mieszkac na caly weekend do siostry bo ta wyjechala do drugiej siostry do poznania i wracaja do nas w poniedziałek. Odpoczywam psychicznie do poniedzialku.
Zjadlabym kebaba...
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Ja jeszcze słyszałam coś o olejku rycynowym... tylko nie wiem w jakich ilościach go pić muszę poszperać w necie, moja sąsiadka mówi że jej pomogło i dostała skurczy ale była 4 dni po terminie więc nie wiem czy to rzeczywiście olejek czy samo się zaczęło
tego nie wiedziałam, olejkiem rycynowym myję twarz, słyszałam też ma dobry wpływ na jelita, dobrze przeczyszcza picie siemienia lnianego jest dobre, a ponoć można zacząć już od 34 tygodnia:)ale tak naprawdę to nigdy nie będziemy wiedziały czy te skurcze to tak naturalnie przyszły czy popędzone no oprócz tego hibiskusa, którego jestem pewna na 100%, ale to w moim przypadku podziałało:)