BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #725237 przez Alivva
No właśnie też na nie patrze :) Wezmę po paczce takich i paczce innych ;)

Sorki,że ja tach na razie o sobie....czytam was ale musze qwa skończyć te zamówienie.

mam Kochana Twój nr więc jakby co-dawaj znać a ja będę przekazywać na bierząco ;)
Wiesz co??? Ja bym chyba pojechała do tego szpitala,powiedziałabym,że byłam w Koszalinie i od rana takie akcje i że od kilku dni w ogóle....zrobią Ci usg i ktg i zobacza co i jak ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #725238 przez mery75
Wziełam no-spe ale boli jak pierun a brzuch to mam z lewej strony gdzie mnie boli 2 razy większy niż z prawej aż mnie lewa noga rwie

11 lata 7 miesiąc temu #725239 przez karolcia1919
Wkladki mam z aventa...bo dostalsm...
Mam zel bezapachowy paste ..szampon nie wiem czy brac..myje glowe codziennie..wiec jak dwa dni nie umyje brudem nie zarosne...najwyzej jakby co B.mi przywiezie.

11 lata 7 miesiąc temu #725240 przez iwonta_kg
jutro tata ma wolne. jak cos to powiem zeby mnie zawiozl do koszalina. w koncu mam juz donoszoną ciążę. Mały wariuje mi w brzuszku! obliczając jego wagę pewnie wazy juz jakies 3200g.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #725241 przez karolcia1919
Kurde..mysle o was i tez mnie brzuch zaczal pobolewac...

A na brodawki jaki najlepszy krem masc ?

11 lata 7 miesiąc temu #725242 przez karolcia1919
Iwonko jest dobrze ! Twoj synek jest duzy i wierze ze bd ok wszystko.odpoczywaj !!!

11 lata 7 miesiąc temu #725244 przez iwonta_kg
karolka ja tez uzywam Maltan. nie jest obowiązkowy ale sutki od niego twardnieją i nie bolą tak bardzo jak dziecko ciągnie.

11 lata 7 miesiąc temu #725248 przez karolcia1919

11 lata 7 miesiąc temu #725254 przez malinowa_mamba
Hej wszystkim :)
Ależ Wy się rozpisujecie :) Ja juz od dzis siedze sama w domu :( A co chwila do mnie dzwonią czy nie rodzę:D Na szczęście wszystko jak na razie ok...I mam nadzieję,że tak będzie chociaż przez te 8 dni co bedę sama.... :)

11 lata 7 miesiąc temu #725258 przez agamo
Iva gratulacje ze wkoncu matka boska pieniezna cie wkoncu odwiedzila!! Zabaweczki sliczne szczesciara No i co do podpasek poporodowych i wkladek laktacyjnych to mam te same co Iwonka I musze powiedziec ze wkladki wygladaja super sa wyprofilowane i maja wypustki mysle ze beda dobre Bo dostalam tez troche wkladek od znajomej bo jej zostaly i ona miala takie zwykle z materialu jak podpaski. A ktore beda praktyczniejsze to tego jeszcze nie wiem :p

Co do fryzury nie wiem kiedy bede miec czas na fotke bo zabiegana jestem ale jakos wiecej sily dzisiaj mam No i musze zaczac sie forsowac zeby wkoncu urodzic wiec mamuski ktore maja juz skurcze krotkie szyjki przesylac wszystko do mnie bo ja jestem ready i tylko czekam na cokolwiek a przenosic nie chce wiec moja akcja wywolac porod zaczela sie od dzis. :D

Iwonka ty sie trzymaj i mysle zebys jednak wybrala sie do szpitala ze masz duze bole ze jestes krotko po pierwszej cesarce i zawsze mozesz sciemnic cos tak ze beda sie bali odeslac do domu!

Eh bidule przejmujecie sie ile wasze dzidzki waza czy jak duze maja czesci ciala Ja jak sie dzisiaj zapytalam czy Kacperek jest duzy to popatrzyla na mnie spod byka jakbym zadala najglupsze pytanie na swiecie i powiedziala ze jest standarowych rozmiarow! hmmm to sie nie przejmuje bo i tak nic nie poradze.

Madzik moze faktycznie warto przemyslec czy nie zmienic szpitala masz jeszcze czas to zawsze mozesz zmienic zdanie. No i buzza kupilas!!! super Ja zaczynam zalowac odrobinke ze nie zdecydowalam sie na quinny ale z drugiej strony zaoszczedzilam troche wiec co tam Spacerowke kupie najwyzej jakas lepsza i juz!

lece cos zjesc bo Kacperek byl dzisiaj na diecie przez to moje zabieganie Trzeba dokarmic malego potworka juniorka. :)
p.s Mama jutro przyjezdza jupiiii :D :D

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #725261 przez iwonta_kg
ja tylko leżę, jem, piję i sikam... masakra! jem strasznie dużo! co wejde do kuchni to maz sie ze mnie smieje ze zaraz napewno wyląduje w lodówce... ale to już chyba z nudów... :dry: :dry: :dry: :dry: powiedzcie ze tez tak macie...

11 lata 7 miesiąc temu #725263 przez asiek89
Dziewczyny moje kochane, Wy mnie nie ochrzaniajcie za robienie apetytu, tylko wsiadajcie w jakieś turbo-maszyny i zapraszam na ciacho :D

Zaraz Was ponadrabiam, bo dopiero do domu wróciłam, mieliśmy dzisiaj wycieczkowy dzień: strusiolandia i skansen w Olsztynku :) Fajna zabawa, ale pod koniec dnia zaczęły mnie łapać skurcze BH i teraz zdycham.

Ściskam Was mocno, idę cos zjeść i będę nadrabiać zaległości :)

Asia&Patryś

11 lata 7 miesiąc temu #725266 przez kocham_cie
Dziewczyny wiem że pewnie mi napiszecie że mam nierówno pod sufitem... ale zaczyna mnie to denerwować że wy praktycznie wszystkie zaczynacie czuć jakieś objawy zbliżające się porodu, skurcze, szyjka się skraca itd... a ja nic... pomimo tego że noszę w sobie małego słonika... boję się że Ancioch się za bardzo zadomowi i zostanie tam aż do października :huh:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #725269 przez iwonta_kg
Madzia chetnie bym sie z toba zamienila... pamietasz jak bylo z ruchami? Kazda poczula w innym momencie pierwszego kopNiaka. Ze skurczami bedzie tak samo. Przyjdzie i na ciebie pora kochana :*

11 lata 7 miesiąc temu #725270 przez niagara
Iwonka trzymaj się Kochana i w razie co nie czekaj zbyt długo, tylko jedź do szpitala :)
Aga od czego zaczynasz przyspieszanie porodu? :blink:
Madzia ja też się boję, że moja Mała się zasiedzi, a ma już 3kg :ohmy: Nie chcę rodzić jakiegoś olbrzyma :dry: Niby mam jakieś tam skurcze, ale to chyba za mało na poród :dry: Trzeba to jakoś przyspieszyć, tylko jak :huh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka