- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ten nasz rocznik to jednak dobry materiał
Nooo Nubi cholero mała-odzywaj się nam tu My sobie cierpliwie zaczekamy na foteczki i fotelika i bucików i co Ty tam jeszcze nam będziesz chciała pokazać,ale melduj się ,żebyśmy wiedziały,że jest ok....pomimo macicy
karolcia no ja też jestem ciekawa ile ma ten Twój KOrnelcio Wszystkie nasz dzieciątka pewnie coś koło 3kg Chociaż wczoraj stawialiśmy z Anką i Pitą ile będzie ważyła moja Niunia to ja obstawiłam najwięcej bo 3400g,Anka 3000g a Piotr 2700g.... hmmm niebawem się okaże kto był najbliżej
Masakra jak sobie pomyślę o Iwonce 8 dni....toż to szok pozytywny oczywiście
A teraz czas na cotrzytygodniową mini sesyjkę przedostatnia już...a może i ostatnia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Nio kazda z nas jest ciekawa wagi
Ja dzis wsunelam kebaba ;p ktoras tu o nim ostatnio pisala i tak narobilam sobie apetytu;p
A teraz mi nie dobrze....
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daga....już bliżej niż dalej Mimo wszystko cieszę się,że trwasz dzielnie w dwupaku
Ten nasz rocznik to jednak dobry materiał
Nooo Nubi cholero mała-odzywaj się nam tu My sobie cierpliwie zaczekamy na foteczki i fotelika i bucików i co Ty tam jeszcze nam będziesz chciała pokazać,ale melduj się ,żebyśmy wiedziały,że jest ok....pomimo macicy
karolcia no ja też jestem ciekawa ile ma ten Twój KOrnelcio Wszystkie nasz dzieciątka pewnie coś koło 3kg Chociaż wczoraj stawialiśmy z Anką i Pitą ile będzie ważyła moja Niunia to ja obstawiłam najwięcej bo 3400g,Anka 3000g a Piotr 2700g.... hmmm niebawem się okaże kto był najbliżej
Masakra jak sobie pomyślę o Iwonce 8 dni....toż to szok pozytywny oczywiście
A teraz czas na cotrzytygodniową mini sesyjkę przedostatnia już...a może i ostatnia
Alliva no to wyjechałaś chyba z najmniejszym i najzgrabniejszym bebzolem na forum to teraz pora na największy 127 centymetrowy dla porównania
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Villemo tez cudny brzuszek taki spiczasty jak mój.
Dzis rodzice do nas wracają mieszkać.
Ale sie najadlam na obiad! Ale Znajac Życie za godzinę bede glodna;)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva alez piękne te zdjecia! Slicznie wygladasz:)
Villemo tez cudny brzuszek taki spiczasty jak mój.
Dzis rodzice do nas wracają mieszkać.
Ale sie najadlam na obiad! Ale Znajac Życie za godzinę bede glodna;)
Iwonko a jak się czujesz? Skurcze nadal są czy odpuściły?
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zastanawiam się jak Ty równowagę utrzymujesz Ewidentnie wszystkie kg poszły w brzusio i pewnie przeciąża Cię trochę hm?? Normalnie jak doklejony
Ja poleżałam z no-spą i póki co u nas ok. Nigdzie nie jadę. w razie potrzeby zawsze można jechać w środku nocy
A co u reszty?? Hop hop??? Co robicie dziewczynki?? U wszystkich ok??
Monia?? Iwonka?? w porząsiu??
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciemno sie zrobilo na dworze, zaraz bedzie padac.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzieki dziewczyny, dopiero wstalam bo troche odespalam. Skurcze ustaly.
Ciemno sie zrobilo na dworze, zaraz bedzie padac.
U nas już popadało. Nic chłodniej się nie zrobiło,deszczu tyle co kot napłakał ale niefajnie ciemno się zrobiło.... Kurna,już dni coraz krótsze
Na fb nie zwróciłam uwagi,że skomentowałaś czyjąś fotę tylko Twoje imię i nazwisko a ponżej fota z podpisem synuś......wyobraź sobie jak mi się gorąco zrobiło przez chwile hahahaha BOSHE jaka ja zakręcona czasem jestem
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Iva czy ten twój brzuch wogóle rośnie??? bo ja mam wrażenie że on ciągle jest tych samych mikroskopijnych rozmiarów... hihihi jak mój z 6 miesiąca... ale wiesz zazdroszczęci go
Villemo kuleczko nasza kochana jak to twoje drobne ciałko się trzyma z tym brzusiem mój też jest duży ale mnie jest dużo więcej niż ciebie i mam czasem kłopoty z równowagą więc jak ty dajesz radę z tą swoją doklejoną piłką (bo to naprawdę tak wygląda ) no i jak to możliwe że rozstępów nie masz mi skóra popękała po sam pępek
Agamo przywieszka śliczna... mam nadzieję że zadziała na kacperka i chłopak w końcu nam się pokaże, a tak swoją drogą to jak to u was wygląda z wywoływaniem??? masz jakąś datę wyznaczoną kiedy masz stawić się do szpitala gdyby nic się nie działo???
Karolcia powodzenia jutro na wizycie
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i wczoraj tez chcielismy ale jestem taka zastojala ze ...sama mnie to bolalo...jestem zastojala...tak bardzo bohe sie porodu..az sie dzis poplakalam...nie dam rady;-/
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak wogóle to nic tylko cały boży dzień coś melę w pysku... pewno z nudów... dobrze że jutro poniedziałek a i od jutra oficjalnie zaczynam L4 tylko najpierw muszę sie po nie zgłosić do doktorka no i mam dylemat bo wizytę miałam tydzień temu i zastanawiam się czy jutro będzie sprawdzał szyjkę czy też nie i mogę sobie skrobanko odpuścić tak mi jakoś głupioby było gdybym siadła na fotel z tygodniowym odrostem
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy juz spokoj z praca
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powiem wam ze my podczas ciazy kochalismy sie dwa razy...bo B.twierdzi ze sie boi;/
No i wczoraj tez chcielismy ale jestem taka zastojala ze ...sama mnie to bolalo...jestem zastojala...tak bardzo bohe sie porodu..az sie dzis poplakalam...nie dam rady;-/
Karolcia u mnie też ciężko ostatnią próbę podjeliśmy z 3 miesiące temu... ale tak okropnie mnie bolało że musieliśmy przestać bo nie umiałam wytrzymać a teraz to D. nawet nie chce słyszeć o seksie, bo główka już za nisko i on się boi. Ja ostatnio próbowałam robić sobie masaż krocza i okazało się że mam tam tak ciasno że miałam problem z jednym palcem a co dopiero dojść do 4 a gdzie tam wypchać główkę dziecka
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj mowi nadrobimy jak maly sie urodzi ;p he zebym ja wtedy jakos doszla do siebie...on mysli ze to tak latwo.