BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #726697 przez Alivva
Daga....już bliżej niż dalej ;) Mimo wszystko cieszę się,że trwasz dzielnie w dwupaku ;)
Ten nasz rocznik to jednak dobry materiał ;)
Nooo Nubi cholero mała-odzywaj się nam tu :) My sobie cierpliwie zaczekamy na foteczki i fotelika i bucików i co Ty tam jeszcze nam będziesz chciała pokazać,ale melduj się ,żebyśmy wiedziały,że jest ok....pomimo macicy :)
karolcia no ja też jestem ciekawa ile ma ten Twój KOrnelcio :) Wszystkie nasz dzieciątka pewnie coś koło 3kg :D Chociaż wczoraj stawialiśmy z Anką i Pitą ile będzie ważyła moja Niunia to ja obstawiłam najwięcej bo 3400g,Anka 3000g a Piotr 2700g.... hmmm niebawem się okaże kto był najbliżej :)
Masakra jak sobie pomyślę o Iwonce :) 8 dni....toż to szok :) pozytywny oczywiście :)

A teraz czas na cotrzytygodniową mini sesyjkę :) przedostatnia już...a może i ostatnia :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #726702 przez karolcia1919
Iva super focie ;)

Nio kazda z nas jest ciekawa wagi ;)

Ja dzis wsunelam kebaba ;p ktoras tu o nim ostatnio pisala i tak narobilam sobie apetytu;p
A teraz mi nie dobrze....

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #726712 przez Villemo
Alivva napisał:

Daga....już bliżej niż dalej ;) Mimo wszystko cieszę się,że trwasz dzielnie w dwupaku ;)
Ten nasz rocznik to jednak dobry materiał ;)
Nooo Nubi cholero mała-odzywaj się nam tu :) My sobie cierpliwie zaczekamy na foteczki i fotelika i bucików i co Ty tam jeszcze nam będziesz chciała pokazać,ale melduj się ,żebyśmy wiedziały,że jest ok....pomimo macicy :)
karolcia no ja też jestem ciekawa ile ma ten Twój KOrnelcio :) Wszystkie nasz dzieciątka pewnie coś koło 3kg :D Chociaż wczoraj stawialiśmy z Anką i Pitą ile będzie ważyła moja Niunia to ja obstawiłam najwięcej bo 3400g,Anka 3000g a Piotr 2700g.... hmmm niebawem się okaże kto był najbliżej :)
Masakra jak sobie pomyślę o Iwonce :) 8 dni....toż to szok :) pozytywny oczywiście :)

A teraz czas na cotrzytygodniową mini sesyjkę :) przedostatnia już...a może i ostatnia :P

Alliva no to wyjechałaś chyba z najmniejszym i najzgrabniejszym bebzolem na forum to teraz pora na największy 127 centymetrowy dla porównania :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #726720 przez iwonta_kg
Iva alez piękne te zdjecia! Slicznie wygladasz:)

Villemo tez cudny brzuszek :) taki spiczasty jak mój.

Dzis rodzice do nas wracają mieszkać.

Ale sie najadlam na obiad! Ale Znajac Życie za godzinę bede glodna;)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 4 miesiąc temu #726721 przez Villemo
iwonta_kg napisał:

Iva alez piękne te zdjecia! Slicznie wygladasz:)

Villemo tez cudny brzuszek :) taki spiczasty jak mój.

Dzis rodzice do nas wracają mieszkać.

Ale sie najadlam na obiad! Ale Znajac Życie za godzinę bede glodna;)

Iwonko a jak się czujesz? Skurcze nadal są czy odpuściły?

11 lata 4 miesiąc temu #726742 przez Alivva
Paula,boski ten Twój brzunio :)
Zastanawiam się jak Ty równowagę utrzymujesz :) Ewidentnie wszystkie kg poszły w brzusio i pewnie przeciąża Cię trochę hm?? Normalnie jak doklejony :)

Ja poleżałam z no-spą i póki co u nas ok. Nigdzie nie jadę. w razie potrzeby zawsze można jechać w środku nocy :D

A co u reszty?? Hop hop??? Co robicie dziewczynki?? U wszystkich ok??
Monia?? Iwonka?? w porząsiu??

11 lata 4 miesiąc temu #726747 przez iwonta_kg
Dzieki dziewczyny, dopiero wstalam bo troche odespalam. Skurcze ustaly.

Ciemno sie zrobilo na dworze, zaraz bedzie padac.

11 lata 4 miesiąc temu #726754 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

Dzieki dziewczyny, dopiero wstalam bo troche odespalam. Skurcze ustaly.

Ciemno sie zrobilo na dworze, zaraz bedzie padac.

U nas już popadało. Nic chłodniej się nie zrobiło,deszczu tyle co kot napłakał ale niefajnie ciemno się zrobiło.... Kurna,już dni coraz krótsze :(

Na fb nie zwróciłam uwagi,że skomentowałaś czyjąś fotę tylko Twoje imię i nazwisko a ponżej fota z podpisem synuś......wyobraź sobie jak mi się gorąco zrobiło przez chwile hahahaha BOSHE jaka ja zakręcona czasem jestem :D

11 lata 4 miesiąc temu #726764 przez iwonta_kg
Hehe Ivuś zanim fotka mojego synusia trafi na fb to najpierw będzie tutaj obiecuję :)

11 lata 4 miesiąc temu #726766 przez kocham_cie
Jak ja nienawidzę niedziel... są takie leniwe i nudne... cały dzień bąki zbijam i już widzę jaką cudną bezsenna noc będę miała... kurcze chyba pomyję podłogi żeby jakoś troszkę organizm przemęczyć :S

Iva czy ten twój brzuch wogóle rośnie??? bo ja mam wrażenie że on ciągle jest tych samych mikroskopijnych rozmiarów... hihihi jak mój z 6 miesiąca... ale wiesz zazdroszczęci go :blush:

Villemo kuleczko nasza kochana jak to twoje drobne ciałko się trzyma z tym brzusiem :blush: mój też jest duży ale mnie jest dużo więcej niż ciebie i mam czasem kłopoty z równowagą więc jak ty dajesz radę z tą swoją doklejoną piłką (bo to naprawdę tak wygląda :blush:) no i jak to możliwe że rozstępów nie masz :unsure: :unsure: :unsure: mi skóra popękała po sam pępek :dry:

Agamo przywieszka śliczna... mam nadzieję że zadziała na kacperka i chłopak w końcu nam się pokaże, a tak swoją drogą to jak to u was wygląda z wywoływaniem??? masz jakąś datę wyznaczoną kiedy masz stawić się do szpitala gdyby nic się nie działo???

Karolcia powodzenia jutro na wizycie :)

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu #726768 przez karolcia1919
Powiem wam ze my podczas ciazy kochalismy sie dwa razy...bo B.twierdzi ze sie boi;/
No i wczoraj tez chcielismy ale jestem taka zastojala ze ...sama mnie to bolalo...jestem zastojala...tak bardzo bohe sie porodu..az sie dzis poplakalam...nie dam rady;-/

11 lata 4 miesiąc temu #726769 przez kocham_cie
ajć bym zapomniała wczoraj tak nadawałam na teściówkę a dziś mój D. powiedział że w piątek dała kasiorkę na łóżeczko tylko on zapomniał mi o tym wspomnieć... więc dziś już złożyłam zamówienie i teraz nic tylko czekać na kuriera... czas realizacji 14 dni :dry: długo prawda... ale tylko jeden sprzedawca ma to łóżeczko więc muszę czekać :S

a tak wogóle to nic tylko cały boży dzień coś melę w pysku... pewno z nudów... dobrze że jutro poniedziałek :lol: a i od jutra oficjalnie zaczynam L4 :lol: tylko najpierw muszę sie po nie zgłosić do doktorka ;) no i mam dylemat bo wizytę miałam tydzień temu i zastanawiam się czy jutro będzie sprawdzał szyjkę czy też nie i mogę sobie skrobanko odpuścić :unsure: tak mi jakoś głupioby było gdybym siadła na fotel z tygodniowym odrostem :silly:

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu #726771 przez karolcia1919
Kocham Cie-widze ze juz tez na L4 ja juz tez od srody ;)
Mamy juz spokoj z praca ;)

11 lata 4 miesiąc temu #726772 przez kocham_cie
karolcia1919 napisał:

Powiem wam ze my podczas ciazy kochalismy sie dwa razy...bo B.twierdzi ze sie boi;/
No i wczoraj tez chcielismy ale jestem taka zastojala ze ...sama mnie to bolalo...jestem zastojala...tak bardzo bohe sie porodu..az sie dzis poplakalam...nie dam rady;-/

Karolcia u mnie też ciężko ostatnią próbę podjeliśmy z 3 miesiące temu... ale tak okropnie mnie bolało że musieliśmy przestać bo nie umiałam wytrzymać a teraz to D. nawet nie chce słyszeć o seksie, bo główka już za nisko i on się boi. Ja ostatnio próbowałam robić sobie masaż krocza i okazało się że mam tam tak ciasno że miałam problem z jednym palcem a co dopiero dojść do 4 :unsure: :cheer: :ohmy: a gdzie tam wypchać główkę dziecka :cheer:

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu #726775 przez karolcia1919
Kocham Cie - no to widze ze nie jestem sama...ale przeraza mnie ta ciasnota...jak nic ;/;(

Moj mowi nadrobimy jak maly sie urodzi ;p he zebym ja wtedy jakos doszla do siebie...on mysli ze to tak latwo.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka