- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
KArolcia jeszcze raz moje gratulacje

Moja teściowa nawet nie spyta czy czegoś mi brakuje.
Asiek ja od lekarza też nic nie dostaję

A ja znowu sama, mąż ma drugą nockę z rzędu. No i kolejna tura prania właśnie się suszy

Jeszcze jak by ktoś mi to poprasował

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
A tesciowa...kupila paczke pamersow 4paczki chusteczek nawilzonych wanienke szampon oliwke kremik mydelko....(zawsze cos).
Moja teściowa nie kupiła nic!!! niby ma dać na łóżeczko... ale nie wiem czy prędziej nie urodzę

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jutro chce pojechac na plaze z rana,ale po nieprzespanych nocach i moj maz na nocke wiec nie wiem czy damy oboje rade,ale stwierdzilam ze to ostatnia taka szansa w tym roku,na chwilke,na spacer jak ludzi nie ma duzo i slonka

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Z tym prasowaniem to masz rację, po co rzucać się na wszystko na raz jak można po dwie sztuki

Kocham Cię to witaj w klubie

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

No moja tesciowa chociaz cos kupila...choc zobaczymy jak to dalej bd....choc ona mowi "rodzice sa od wychowania a dziadkowie od rozpieszczania";p
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Iwonka patent na butelki- rewelacja

Nefeli no i tak to właśnie jest jak kopie mocno to marudzę że boli a jak się uspokoi to płaczę że coś nie tak... ufff ale my baby mamy nawalone w tych głowach

idę coś zjeść... ale jeszcze nie wiem co

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Mój też zawsze znajdzie nawet najdrobniejszą usterkę w samochodzie, ale on to w ogóle ma świra na punkcie samochodów, pozytywnego oczywiście

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- Iga26
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Jesteś dla mnie całym światem:*
Papi świetnie, że się odezwałaś i że u Was wszystko ok.
Iva moja mama też co chwilę jakieś rzeczy dla Wojtka kupuje. Na moje lamenty, że już mamy wszystko pada tylko odpowiedź "a bo takie to ładne, to nie mogłam się oprzeć". Znosi mi te dzidziusiowe zakupy od samego początku ciąży. Teraz sobie kartkę na lodówce przypięła co ma mi na wyjście ze szpitala przygotować. Cieszą się Ci moi rodzice ogromnie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.
Mnie kobietki też się ten ostatni miesiąc ciąży dłuży jak cholera. Od kilku dni, rano jak wstaję, to się zastanawiam (a właściwie mam nadzieję), że może to już. Ale coś czuję, że do 40 tygodnia dociągnę. A jeszcze ci wszyscy znajomi z tym swoim durnym pytaniem "to kiedy rodzisz?". Też chciałabym to wiedzieć.
hehe co do głupich tekstów znajomych to czasami aż oczy ze zdumienia otwieram kurcze wiecznie słyszę "ale masz już nisko brzuch chyba już niedługo co?" "a ty ciągle w ruchu lekki poród bedziesz miała" ale ostatnio znajoma przebiła wszystko mówiąc mi "kurcze ale ładnie wyglądasz na buzi jak przytyłaś a jak ci NOS utył"!!!!! Masakra !!!

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyny znów mam bóle krzyżowe,miesiączkowe,bolą też co jakiś czas uda. Małą czuję niemal w pochwie,takie rozpieranie,martwię się
Boli lżej,później mocniej,następnie na trochę przestaje i tak ciągle. Powiedzcie,że to normalne,bo oszaleję
Monis wydaje sie to dziwne ale racZej jest normalne. Koncowka ciazy jest najgorsza. Dziecko rośnie, rozpycha sie. Normalne ze wszystko boli. Jesli chodzi o uda to bola cie nogi czy raczej pachwiny? Mnie strasznie pachwiny bolą :/ a bóle z krzyża prawdopodobnie ci promieniuja z macicy. Kup sobie buskopan na te bóle. Nospa jest slaba. Jesli w kregoslupie poczujesz klucie to znaczy ze masz skurcZe.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
akina_zet napisał:
Dziewczyny znów mam bóle krzyżowe,miesiączkowe,bolą też co jakiś czas uda. Małą czuję niemal w pochwie,takie rozpieranie,martwię się
Boli lżej,później mocniej,następnie na trochę przestaje i tak ciągle. Powiedzcie,że to normalne,bo oszaleję
Monis wydaje sie to dziwne ale racZej jest normalne. Koncowka ciazy jest najgorsza. Dziecko rośnie, rozpycha sie. Normalne ze wszystko boli. Jesli chodzi o uda to bola cie nogi czy raczej pachwiny? Mnie strasznie pachwiny bolą :/ a bóle z krzyża prawdopodobnie ci promieniuja z macicy. Kup sobie buskopan na te bóle. Nospa jest slaba. Jesli w kregoslupie poczujesz klucie to znaczy ze masz skurcZe.
Boże Iwonka dziękuję,bo ja tu za chwilę osiwieję

- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)

Monia-akina, zgadzam się z Iwonką, że to normalne, choć dobijające chwilami.
Oj ta końcówka w ciązy daje popalić... ja dzisiaj skręcam się z bólu, bo mały takie wariacje urządza, że mam wrażenie, że mi między żebrami wyskoczy... do tego ból w kroczu i pleców. Ajj, byle do końca dotrwać.
Ja w sumie mleka nie kupuję na razie, mam nadzieję, że uda mi się karmić Patrysia, a jeśli się okaże, że jednak nie - czego się trochę obawiam ze względu na bliznę po zabiegu i ewentualne problemy z laktacją - to wtedy się coś wybierze.