- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ja też znam nasz Wolsztyn od kurdupla ale w sumie strasznie mi się podoba,zwełaszcza jak go wciąż Miasto upiększa No ale tytuł "Miasta ekologicznego" zobowiązuje więc się starają
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wybaczcie,że się tak rozbestwiłam z fotami ale wreszcie udało mi się odpalić notebooka to nadrabiamy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
mamy dziś tak piękną pogodę że chyba zaraz zaliczymy kolejny spacerek... rano już byliśmy przez 3h na dworku
Kinia ja mieszkam na takiej wiosce ze obejście jej trwa jakieś 20 min więc codziennie śmigam do rodziców, bo inaczej bym oszalała chodzą w kółko i oglądając te same widoki a na dodatek nie mam ich tak ładnych jak z twojej fotki
Akina ja takie kłucia w piersiach mam jak się napełniają mlekiem... boli od sutków w głąb piersi... i rzeczywiście jest to bardzo nieprzyjemne
Agamo ja też kupiłam hustawkę...za 200zł stan idealny... jutra ma przyjść mam nadzieję że młodemu się spodoba... kurcze alez miałaś farta 5 funciaków dawaj fotem kacperusa w nowej zabawce
kurcze miałam tyle napisać i zapomniała... a już wiem... jeśli chodzi o te cholerne emolienty to u nas po smarowaniu nimi buźka Antka przypomina papier ścierny... dziś poszłam i kupiłam maść z witaminą A i od razu widać różnicę!
potem skończę odpisywać... bo Antoś domaga się jedzenia
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Niestety nie wstawię dziś żadnych fotek Zosi,bo nie mam dostępu do kompa,ale postaram się nadrobić zaległości
Mam pytanie odnośnie tego trądziku u Maluchów.po jakim czasie on znika?Już myślałam,że blednie,a tu cała Buzka w krostkach
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nubisiu,gratulacje zagojenia cyca
Madzik,u mnie też się sprawdza ta najzwyklejsza maść z wit A Tania,bezpieczna i jakże skuteczna Całe ciałko nią smarujemy po kąpieli
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Iwonka widoczki cudowne, mój mąż hobbystycznie maluje obrazy, portrety i jak widzi takie śliczne zdjęcia to by od razu malował obraz ))
A propo malowania mojego męża to maluje portrety min portrety dzieci i proszę go żeby namalował Piotrusia ) może po chrzcinach będzie trochę czasu to namaluje )
A nasz Piotruś kończy dziś 2 msc ))
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Śliczny Piotuś!!!!! kochana buźka
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
A moje dziecko spi w najlepsze zamiast wstac o 20.30 na kapiel i papu. Ciekawe jaka noc nas czeka
Izula, matko jak czas leci! Piotrus juz taki dojrzaly
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Izunia jeszcze niedawno Piotrus w brzuniu siedzial...a dzis taki duzy chlopczyk i jaki uroczy usmiech,widac ze juz sie usmiecha do obiektywu( mamy,taty)
Ja tez kocham jesiec a u mnie dzis lato...mala na dworze w body z krotkim rekawkiem...a miala byc zima stulecia hmmmmmm
UWAGA! jesli ktoras chce sobie pomoc z przerwaniem laktacji nie wnikam z jakich powodow...moge osobiscie polecic szalwie...pije od kilku dni,4 chyba i mowie szczerze ze wierze ze unikne prochow bo mleczka juz nie zciagam,nie czuje ze sie zbiera czy leci,biust normalny i z psychika wszystko ok
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
My melange twoje śpi a moje nie )) znowu kolki
A dziewczyny u nas jest ślinotok, koleżanka powiedziała, że Piotrusiowi mogą już ząbki iść. Czy to możliwe, tak szybko?
- Iga26
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jesteś dla mnie całym światem:*
Iwonka bardzo chętnie ostatnio nic nie malował bo remont robił w mieszkaniu ale teraz znowu coś tam może namaluje A jak znajdę jego prace zapisane na jakiejś płycie to wrzucę )pokazać bO mam nowego laptopa i muszę poszukać gdzie to było zapisane.
My melange twoje śpi a moje nie )) znowu kolki
A dziewczyny u nas jest ślinotok, koleżanka powiedziała, że Piotrusiowi mogą już ząbki iść. Czy to możliwe, tak szybko?
witam MAmusie:D
Synuś kuzyna mając 4 miesiące miał już dwa ząbki
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Focie z Kołobrzegu jak pocztówkowe Ja tez kocham TAKĄ jesień,ale tylko taka bo mokrych liści i pluchy to nie znoszę bleee
Dziś u nas w parku natknęłam się na 4 różne sesje ślubne
Moja młoda wczoraj dała mi nieźle w kość tym swoim nie spaniem a dziś dla odmiany spała i spała i spała..... Zobaczymy jaka będzie nocka.
Ach i musze Wam powiedzieć/napisać,że dziś młoda pierwszy raz się śmiała w głos. wzięłam chusteczkę nawilżoną złapałam za rogi i delikatnie przeciągając ją na lewo i prawo-smerałam ją tak po szyjce.... babacia Zosia się popłakała ze smiechu widząc i słysząc maleńką hahaha
Ach Daguniu...jesień w PL teraz piękna ale i tak Ci zazdroszczę lata które kocham najbardziej
Izulka,z tymi ząbkami to może być... Mój młody pierwsze kiełki miał w 5miesiącu (26maja na dzień mamy pierwszy ) ale koleżanki synio miał 3mce wiec wiesz
Rozochocona na dobry sen dla Wszystkich cioć-Niunia ze swoim jak to Aga zauważyła-KACZYM DZIUBKIEM
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maly spi od 20... ciekawe jak dlugo jeszcze... wczoraj spal od 22 do 4 6 godzin snu i jemu i nam dobrze zrobily
Dobranoc!