- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
No w końcu zasnął to teraz mam wolne hihihi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Maly spal od 20 do 24 , godzine go usypialam i spi jak suselek. Oby do rana bo zjadl 120 ml
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Kacperek właśnie zasypia mi w huśtawce. Noc też nie najgorsza, od 21-1:30, potem od 2-6. No i od 6 próbujemy zasnąć ale mój syn się chyba wyspał i strasznie ze mną walczył. Dopiero teraz zaczyna go cos łamać, ale jak tak teraz patrzę na niego, to widzę że dalej walczy ze snem Słoneczko już pięknie świeci, więc zaczekamy az się ociepli (ponoc ma byc u nas dzis 22st ) i ruszamy na spacerek.
Kurcze Iwonka Twój Kacperek teraz zjada 120ml To mój jest o 3 tygodnie młodszy i za każdym razem też zjada 120ml To ile on będzie jadł jak będzie w wieku twojego Kacperka? Ale obżartuch z tego mojego syna
Kacperek i Piotruś przystojniaki No i jakie już duze z nich chłopaki A Alicja ślicznotka. Jakiego słodkiego dziubka do zdjęcia zrobiła
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
od 00.30 do 1.30 potem 1.45 do 3.30 i od 4 do 6... no 4razy trzeba wstac i nakarmic ...czasami w nocy duzo wypije i spi..a czasami pociumka i sie tylko chce przytulic i.chyba mnie poczuc ...ale spi w lozeczku juz 4noc nie we wozku
u nas piekna pogoda
wczoraj odwiedzilam sklep kupilam sobie plaszczyk i sweterek wiecie ze tak schudlam ze wszystko co nosilam przed ciaza jest dla mnie za duze...spodnie wisza na mnie .
moj syn ma 4tygodnie a za dwa dni rowny msc
milego dnia
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Wszystkie zdjęcia przecudowne rosna te wasze skarby. Buziaki dla wszystkich.
Nie mam kiedy do was napisać bo mała od paru dni ma katarek wiecznie meczh ja zapchany nosek. Jutro pierwsza wizyta u lekarza wiec zobaczę co powie.
Pozdrawiam
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonka moj syn tez spal,jadl i bawil sie od urodzenia...a baby??? hmmm chyba jestesmy bardziej rozdarte...bo moja tez lubi sobie pokrzyczec i poplakac...
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie mam kiedy do was napisać bo mała od paru dni ma katarek wiecznie meczh ja zapchany nosek. Jutro pierwsza wizyta u lekarza wiec zobaczę co powie.
Pozdrawiam
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pozdrawiam
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nefeli, co do Twoich problemów z piersiami, to obawiam się, że szałwia wszystkiego nie załatwi. Jeśli przerywa się karmienie, to trzeba wspomóc się tabletkami, ponieważ w przeciwnym razie mogą zrobić się złogi w piersiach, które potem trzeba wyleczyć. Skoro masz receptę od gina, to może spróbuj nawet tylko przez kilka dni brać tabletki. Tak dla bezpieczeństwa.
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Iwonka, Kacperek na prawdę aniołek, bo mój złośnik nawet 5 min na brzuszku nie wytrzyma. A lekarz od bioderek zalecił "robienie żabki" na brzuszku I jest taki wrzask, że aż strach! Odnośnie tej maty, powiedz mi Kacperek tak sobie leży na niej i patrzy na zabawki już? Bo chcę właśnie taką kupić, tylko nie wiem czy Zosiek będzie zainteresowana już tym, czy to nie za wczas.
Izula, Zosia też pakuje łapki, pieluszkę, misia...wszystko co złapie do buźki i od wczoraj ślini się bardziej. Myślałam, ze głodna jest wtedy i zawsze daję jej cyca Ale widzisz...muszę zmienić myślenie. Może trzeba się przygotować psychicznie na ząbkowanie
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Zapisaliśmy się na usg bioderek, ale oczywiście prywatnie, bo nie ma terminów na nfz Moja koleżanka zapisywała córeczkę w 4 dobie jej życia i ledwo jej sie udało załapać na jakiś termin na nfz. Chore to jest
A to kilka fotek z dzisiejszego spacerku
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Nike cudne foty Kurcze ja w te 20 st to malego w bodziaku i pajacyku kladlam + lekka czapeczka. Ewentualnie nakrylam kocykiem... Ja w bluzeczce na ramiaczkach, wiec wywnioskowalam, ze mu tez dosc cieplo.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze Iwonka Twój Kacperek teraz zjada 120ml To mój jest o 3 tygodnie młodszy i za każdym razem też zjada 120ml To ile on będzie jadł jak będzie w wieku twojego Kacperka? Ale obżartuch z tego mojego syna
Mój Kapek je 120 cały czas tylko że na raty zje np 60ml i po 20 minutach nastepne 60ml. a dziś w nocy wciągnął 120ml jednym tchem dlatego tak napisałam ale trzy tygodnie temu jadł jeszcze 90ml więc twój Kapselek to naprawdę głodomorek
Nefeli ja też tak miałam ze jeden cyc byl pusty a z drugiego sie wylewalo. nie wiem od czego to zalezy...
Kasia Kacperek bawi sie zabawkami wiszącymi na macie, zaczepia je, gada sobie do nich, śmieje się... uwielbia lezec na tej macie. mata ma tez melodyjkę którą nucę Kapselkowi polecam bo mata swietnie go rozwija!
Marta jeszcze raz - śliczne widoki!!!
Kinia a smoczka Miki ciumka??? moze sprobuj mu dac dla uspokojenia...
Kacperek też był dzis na spacerku z samym dresiku. 20 stopni!!!!!!!!
Jutro też ma tak być
Mój misiaczek na dzisiejszym spacerze