- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Ja mam radochę bo chyba jest się z czego cieszyć drugi dzień nie wymiotuje
Ale brak apetytu nadal jest ....
5 kwietnia na badania ....
a 10 Lekarz zobaczymy co nam powie...
Pozdrawiamy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutka2803
- Wylogowany
- gaworzenie
Za to podczas powrotu do domu słabo mi się robiło,ciemno przed oczami i musiałam wezwać posiłki w postaci mojego chłopaka. Teraz leżę w łóżku i odpoczywam. Wam też się to zdarzało??
- malutka2803
- Wylogowany
- gaworzenie
Witajcie
Ja mam radochę bo chyba jest się z czego cieszyć drugi dzień nie wymiotuje
Ale brak apetytu nadal jest ....
5 kwietnia na badania ....
a 10 Lekarz zobaczymy co nam powie...
Pozdrawiamy
Karolcia to gratuluję, niedługo poczujesz przyjemność z jedzenia
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Wstałam dzisiaj skoro świt o 11 Dawno tak długo nie pospałam
Alivva napisał:
Niagara....dużo byłoby przeróbek jakby w tej naszej tabelce dodać dodatkowo nasze imiona?? ja to mam taką sklerozę ,że nie mogę sobie wklepać Waszych imion do łebka :/
Wybaczcie....odkąd jestem w ciązy-ciężko jarzę :/
Pmietam tylko imiona Iwony (bo tak prawie moja imienniczka) i Agi (agamo)....
Żaden problem mogę wprowadzić takie poprawki do tabelki, tylko proszę wszystkie dziewczyny o podanie swoich imion, ponieważ ja również ich nie pamiętam
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
a teraz troche na inny temat od dłuzszego czasu korci mnie aby cos zmienic fryzure ogólnie nie lubie zmian ale skoro mam zostac mama to jakos potrzebuje zmiany w tej chwili włosy farbuje na ciemny szatyn (prawie czarne) i chciałam je jakos rozjasnic teraz jestem blada jak sciana i bez podkladu nie wyjde z domu a w jasnych wlosach zawsze to inaczej czy ktoras z was robiła takie przejscia?czy nie wyjde ruda no wiadomo ze nie odrazu zacznie kłasc mi blad jasny ale jakies pasemka juz wpadajace w blond czy w ciazy lepiej nie robic takich eksperymentow ale kurcze potrzebuje jakiejs zmiany co o tym myslicie
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Też mam ochotę zmienić fryzurę, tylko że ja chciałabym się obciąć na krótko, ale ja zawsze miałam długie włosy i nie wiem jak bym wyglądała
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Witam Dziewczyny z samego rana
Wstałam dzisiaj skoro świt o 11 Dawno tak długo nie pospałam
Alivva napisał:Niagara....dużo byłoby przeróbek jakby w tej naszej tabelce dodać dodatkowo nasze imiona?? ja to mam taką sklerozę ,że nie mogę sobie wklepać Waszych imion do łebka :/
Wybaczcie....odkąd jestem w ciązy-ciężko jarzę :/
Pmietam tylko imiona Iwony (bo tak prawie moja imienniczka) i Agi (agamo)....
Żaden problem mogę wprowadzić takie poprawki do tabelki, tylko proszę wszystkie dziewczyny o podanie swoich imion, ponieważ ja również ich nie pamiętam
Extra więc ja zaczynam. mam na imie Iwa
jesli chodzi o metamorfozy to ja chyba przerabialam wszystko z natury mój kolor włosów to ciemny blond,kiedys przerabiałam wszelkie rude kolory,burgundy,rubiny... potem coraz ciemniejsze,Filipa urodzilam mając prawie czarne a do blondu zaczełam przechodzić stopniowo jak młody miał 1,5roku. Teraz nie czuje się dobrze w ciemnych I to nie do końca tak,że blondynka może być blada fatalnie to wygląda.... jednak zdrowa,kolorowa skóra najlepiej pasuje do każdego koloru włosów
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie dzis obudzil znow ból prawej nerki...kurcze a moze to nie nerka choc na tej samej wysokosci i akurat jak lezalam na prawym poku to pojawił sie taki nie przyjemny przeszywajacy ból bardzo licze na to aby to od kregoslupa bo jak cos jednak z nerka to nie chce nawet myslec co dalej...nie wiem czy takie rzeczy moga byc genetyczne moja mama jak byla ze mna w ciazy to rozchorowała sie na nerki (przed ciaza nigdy nie miala problemow) tak ja bolaly ze cala ciaze miala zagrozona i lezala i kiedys nie podawali lekow wiec sie tez wycierpiala ja natomiast z nerkami nigdy tez nie mialam problemu za to z pecherzem od dziecka ale dobrze ze jutro wizyta napewno moj doktor cos poradzi a co wazne to ze szybka reakcja
a teraz troche na inny temat od dłuzszego czasu korci mnie aby cos zmienic fryzure ogólnie nie lubie zmian ale skoro mam zostac mama to jakos potrzebuje zmiany w tej chwili włosy farbuje na ciemny szatyn (prawie czarne) i chciałam je jakos rozjasnic teraz jestem blada jak sciana i bez podkladu nie wyjde z domu a w jasnych wlosach zawsze to inaczej czy ktoras z was robiła takie przejscia?czy nie wyjde ruda no wiadomo ze nie odrazu zacznie kłasc mi blad jasny ale jakies pasemka juz wpadajace w blond czy w ciazy lepiej nie robic takich eksperymentow ale kurcze potrzebuje jakiejs zmiany co o tym myslicie
Papi ja taką zmianę przeszłam. Cały czas miałam włosy ciemny brąz, długie. Włosów nie farbowałam już od listopada bo przygotowywałam się na zmianę. Miesiąc temu postanowiłam zaszaleć i ściełam włosy do ramion i zrobiłam dość gęsty balejage. Na naturalnych włosach wyszedł piękny blond a tam gdzie była farba lekko złotawy więc różnica jest ale wygląda to dość fajnie. W maju na kolejnym balejage już nie powinno być różnicy. Znajdź tylko dobrego fryzjera bo spalić włosy nie trudno.
Dodam, że twarz mam bardzo bladą, używam najjaśniejszego podkładu jaki istnieje. Wszyscy uważają, że odkąd przeszłam na blond to parę latek mi ubyło Mi osobiście bardziej podoba się blada blondynka niż blada brunetka , czy blondynka z opalenizną z solarium. Warunkiej jest jednak mocniejszy ciemniejszy makijaż.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
vilemo fajnie byłoby jakbys mogla wstawic fotke swojej fryzury nawet od tyłu tylko aby pokazac włoski potrzebuje jakiejs inspiracji
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Co do opalenizny to oczywiście tez nie podoba mi sie nic sztucznego.... mam ten komfort,że mam cere z piegusami na twarzy ale oliwkową i jest mi z nią bardzo dobrze Zima się eoczywiście wspomagam jakims podkładem i opalizującym pudrem Solarium nie uznaję-pracowałam w firmie kosmetycznej więc się naoglądałam i nasłuchałam na tyle skutecznie,że żal mi tych,którzy korzystają
i jedno z nowszych (z grudnia)-z siostrą
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
tutaj chyba wyrazniej widać kolor
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Jaka piekne mamy forumowiczki