- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
p.s magda ty tez b.ładna dziewczyna same laseczki na forum mamy aby dzieciaczki były podobne do mam
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magda to moze i mi sie uda malymi kroczkami tylko wiesz chciało by sie efekt odrazu a fryzjer kladzie ci jaki odcien ma jakas nazwe ten blond?ja jako nastolatka farbowałam sobie na blond ale sama to tylko popalilam sobie wlosy choc kolor nie byl najgorszy. a pozatym wokoło same brunetki teraz sa dlatego ja musze cos zmienic
p.s magda ty tez b.ładna dziewczyna same laseczki na forum mamy aby dzieciaczki były podobne do mam
kurcze nie mam pojęcia co ona mi tam na ten beret kładzie, ale twierdzi że to moje włosiwa są takie podatne na ten kolor bo raz próbowala pofarbowac tym odcieniem inna babke i się zasrało na żółtko:)
dziękuje bardzo... ale nie jestm pewna czy chciałabym żeby moje dzicko było do mnie podobne bo sama byłam paskudnym dzieciakiem, a jeszcze 6-7 lat temu miałam okropną nadwagę, ciemne krótkie włosy, krzywe zęby i wogóle straszyłam, że mój biedny D. mnie wtedy nie zostawił to mu się naprawdę dziwię i jeszcze mnie za zonę pojął... ufff teraz się śmieje że on wiedział co robi inwsetując we mnie 12 lat temu
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
zauwazylam ze przy pępku zaczeły rosnac mi czarne włosy na nogach tez rosna czarne a zawsze były prawie nie widoczne czy wy tez tak macie czy tylko ja?
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
tobie jest dobrze i w jasnych i w ciemniejszych ej no to ja tylko tu czarna jestem....
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
papi88 napisał:
Magda to moze i mi sie uda malymi kroczkami tylko wiesz chciało by sie efekt odrazu a fryzjer kladzie ci jaki odcien ma jakas nazwe ten blond?ja jako nastolatka farbowałam sobie na blond ale sama to tylko popalilam sobie wlosy choc kolor nie byl najgorszy. a pozatym wokoło same brunetki teraz sa dlatego ja musze cos zmienic
kurcze nie mam pojęcia co ona mi tam na ten beret kładzie, ale twierdzi że to moje włosiwa są takie podatne na ten kolor bo raz próbowala pofarbowac tym odcieniem inna babke i się zasrało na żółtko:)
dziękuje bardzo... ale nie jestm pewna czy chciałabym żeby moje dzicko było do mnie podobne bo sama byłam paskudnym dzieciakiem, a jeszcze 6-7 lat temu miałam okropną nadwagę, ciemne krótkie włosy, krzywe zęby i wogóle straszyłam, że mój biedny D. mnie wtedy nie zostawił to mu się naprawdę dziwię i jeszcze mnie za zonę pojął... ufff teraz się śmieje że on wiedział co robi inwsetując we mnie 12 lat temu
hahaha sie uśmiałam-dobra jesteś ale pewnie przedadzasz troszke z tym swoim wygladem kiedyś Naprawdę lacha z Ciebie. Ale rozumiem Cię,bo ja tez zdecydowanie wolałabym,żeby moje maleństwo było podobne do tatusia chociaz cchciałabym,żeby miało moje-zielone slepia ale pewnie i tak będą BLUE jak u wszystkich dzieci w mojej rodzinie (tzn mój syn i dzieci brata-żadne nie ma zielonych po nas....)
Kinga-Ty to juz w ogóle pojechałas po całości jak modeleczka Na tym drugim zdjęciu przypominasz mi kogoś z serialu ale nie mogę skojarzyć kogo
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magda wazne ze kolorek łapie ja wlasnie sie boje ze mi żółtko wyjdzie na głowie ale teraz juz sie naogladałam waszych blondów i tym bardziej sie nakreciłam choc moze ja bym nie chciała az tak jasnego bo nie wiem czy byłoby mi dobrze.
zauwazylam ze przy pępku zaczeły rosnac mi czarne włosy na nogach tez rosna czarne a zawsze były prawie nie widoczne czy wy tez tak macie czy tylko ja?
ciemne włosy to zawsze miałam ale teraz robią się ciemniejsze i rosną dwa razy szybciej praktycznie co drugi dzień muszę się depilować... hmmm ciekawe kto mnie wydepiluje jak mi brzucho jeszcze mocniej urośnie...
fuck 14 a ja dalej w piżamie
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Jejku, dziekuje dzieczyny za mile slowo
A'propos wlosow, to wczoraj wyrwalam centymetrowego klaka na klacie! AAAAAAAAAAAA!!!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MyMelange
tobie jest dobrze i w jasnych i w ciemniejszych ej no to ja tylko tu czarna jestem....
Paula wyczułaś nas i dlatego przyszedł Ci do głowy ten blond hahah nawrocimy cię na dobrą drogę
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mina jak mina.....zabawa z aparatem w lapkach młodego zamiłowanie do amatorskief fotografii ma po mamusi
Co do klaków....ja mialam jeden przy pępku czarny nie wiedomo skąd i potraktowałam go pencetą ogólnie rosną mi kudły szybciej ale nie sa ciemniejsze. Póki co depilator co 3 tygodnie wystarczy ale od maja bede chodzic na wosk....szybciej i wygodniej dla mnie
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
papi88 napisał:
hahaha sie uśmiałam-dobra jesteś ale pewnie przedadzasz troszke z tym swoim wygladem kiedyś Naprawdę lacha z Ciebie. Ale rozumiem Cię,bo ja tez zdecydowanie wolałabym,żeby moje maleństwo było podobne do tatusia chociaz cchciałabym,żeby miało moje-zielone slepia ale pewnie i tak będą BLUE jak u wszystkich dzieci w mojej rodzinie (tzn mój syn i dzieci brata-żadne nie ma zielonych po nas....)
Kinga-Ty to juz w ogóle pojechałas po całości jak modeleczka Na tym drugim zdjęciu przypominasz mi kogoś z serialu ale nie mogę skojarzyć kogo
u mego męża w rodzinie mają bardzo mocne geny i wszystkie dzieciaki podobne są do jego rodu więc jest nadzieja że i u nas tak będzie:) takie małe blond aniołki z niebieskimi oczkami:)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magda ja to juz powiedziałam mojemu ze bedzie musiał mnie depilowac gozej miejsca intymne tam bym nikomu nie dała zaciecie w takim miejscu auu.. moje kolezanki bikini robia woskiem a nawet laserowo sa odwazne
papi uwierz mi,że wosk to przyjemnośc w porównaniu do depilatora laser-zajefajna sprawa tylko dośc kosztowna.
Ja używam depilatora od 6 lat więc dla mnie to już rutyna bikini i pachy oczywiście też
no i 3-4 tygodnie świętego spokoju