BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #603689 przez kocham_cie
no to teraz reszta pokazywać swoje piękne pyszczki :laugh:

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #603693 przez papi88
Magda to moze i mi sie uda malymi kroczkami tylko wiesz chciało by sie efekt odrazu :) a fryzjer kladzie ci jaki odcien ma jakas nazwe ten blond?ja jako nastolatka farbowałam sobie na blond ale sama to tylko popalilam sobie wlosy choc kolor nie byl najgorszy. a pozatym wokoło same brunetki teraz sa dlatego ja musze cos zmienic :laugh:

p.s magda ty tez b.ładna dziewczyna same laseczki na forum mamy aby dzieciaczki były podobne do mam :laugh:

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #603697 przez kocham_cie
papi88 napisał:

Magda to moze i mi sie uda malymi kroczkami tylko wiesz chciało by sie efekt odrazu :) a fryzjer kladzie ci jaki odcien ma jakas nazwe ten blond?ja jako nastolatka farbowałam sobie na blond ale sama to tylko popalilam sobie wlosy choc kolor nie byl najgorszy. a pozatym wokoło same brunetki teraz sa dlatego ja musze cos zmienic :laugh:

p.s magda ty tez b.ładna dziewczyna same laseczki na forum mamy aby dzieciaczki były podobne do mam :laugh:

kurcze nie mam pojęcia co ona mi tam na ten beret kładzie, ale twierdzi że to moje włosiwa są takie podatne na ten kolor bo raz próbowala pofarbowac tym odcieniem inna babke i się zasrało na żółtko:)

dziękuje bardzo... ale nie jestm pewna czy chciałabym żeby moje dzicko było do mnie podobne bo sama byłam paskudnym dzieciakiem, a jeszcze 6-7 lat temu miałam okropną nadwagę, ciemne krótkie włosy, krzywe zęby i wogóle straszyłam, że mój biedny D. mnie wtedy nie zostawił to mu się naprawdę dziwię i jeszcze mnie za zonę pojął... ufff teraz się śmieje że on wiedział co robi inwsetując we mnie 12 lat temu :woohoo:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #603700 przez MyMelange

i w ciemnych

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu #603707 przez papi88
Magda wazne ze kolorek łapie ja wlasnie sie boje ze mi żółtko wyjdzie na głowie :) ale teraz juz sie naogladałam waszych blondów i tym bardziej sie nakreciłam choc moze ja bym nie chciała az tak jasnego bo nie wiem czy byłoby mi dobrze.

zauwazylam ze przy pępku zaczeły rosnac mi czarne włosy na nogach tez rosna czarne a zawsze były prawie nie widoczne czy wy tez tak macie czy tylko ja?

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #603709 przez kocham_cie
MyMelange napisał:

i w ciemnych

czy ktoś tu jest modelką???

blondi atakują :silly:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #603713 przez papi88
MyMelange
tobie jest dobrze i w jasnych i w ciemniejszych :) ej no to ja tylko tu czarna jestem....

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #603714 przez Alivva
kocham_cie napisał:

papi88 napisał:

kurcze nie mam pojęcia co ona mi tam na ten beret kładzie, ale twierdzi że to moje włosiwa są takie podatne na ten kolor bo raz próbowala pofarbowac tym odcieniem inna babke i się zasrało na żółtko:)

dziękuje bardzo... ale nie jestm pewna czy chciałabym żeby moje dzicko było do mnie podobne bo sama byłam paskudnym dzieciakiem, a jeszcze 6-7 lat temu miałam okropną nadwagę, ciemne krótkie włosy, krzywe zęby i wogóle straszyłam, że mój biedny D. mnie wtedy nie zostawił to mu się naprawdę dziwię i jeszcze mnie za zonę pojął... ufff teraz się śmieje że on wiedział co robi inwsetując we mnie 12 lat temu :woohoo:

hahaha sie uśmiałam-dobra jesteś ale pewnie przedadzasz troszke z tym swoim wygladem kiedyś :) Naprawdę lacha z Ciebie. Ale rozumiem Cię,bo ja tez zdecydowanie wolałabym,żeby moje maleństwo było podobne do tatusia :D chociaz cchciałabym,żeby miało moje-zielone slepia ale pewnie i tak będą BLUE jak u wszystkich dzieci w mojej rodzinie :) (tzn mój syn i dzieci brata-żadne nie ma zielonych po nas....)

Kinga-Ty to juz w ogóle pojechałas po całości :) jak modeleczka :D Na tym drugim zdjęciu przypominasz mi kogoś z serialu ale nie mogę skojarzyć kogo :D

11 lata 9 miesiąc temu #603718 przez kocham_cie
papi88 napisał:

Magda wazne ze kolorek łapie ja wlasnie sie boje ze mi żółtko wyjdzie na głowie :) ale teraz juz sie naogladałam waszych blondów i tym bardziej sie nakreciłam choc moze ja bym nie chciała az tak jasnego bo nie wiem czy byłoby mi dobrze.

zauwazylam ze przy pępku zaczeły rosnac mi czarne włosy na nogach tez rosna czarne a zawsze były prawie nie widoczne czy wy tez tak macie czy tylko ja?

ciemne włosy to zawsze miałam ale teraz robią się ciemniejsze i rosną dwa razy szybciej praktycznie co drugi dzień muszę się depilować... hmmm ciekawe kto mnie wydepiluje jak mi brzucho jeszcze mocniej urośnie... :laugh:

fuck 14 a ja dalej w piżamie :silly:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #603722 przez MyMelange
Kocham Cie do modelki mi daaaaaleko :)

Jejku, dziekuje dzieczyny za mile slowo :)

A'propos wlosow, to wczoraj wyrwalam centymetrowego klaka na klacie! AAAAAAAAAAAA!!!

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu #603729 przez kocham_cie
papi88 napisał:

MyMelange
tobie jest dobrze i w jasnych i w ciemniejszych :) ej no to ja tylko tu czarna jestem....

Paula wyczułaś nas i dlatego przyszedł Ci do głowy ten blond :woohoo: hahah nawrocimy cię na dobrą drogę :silly:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #603731 przez Alivva
To ja jeszcze Wam się pokażę w rudych :) w sumie to był miedziany blond wymieszany z odrobina czegos tam :) taki na lato uwielbiam :)
Mina jak mina.....zabawa z aparatem w lapkach młodego :) zamiłowanie do amatorskief fotografii ma po mamusi :D

Co do klaków....ja mialam jeden przy pępku czarny nie wiedomo skąd i potraktowałam go pencetą :D ogólnie rosną mi kudły szybciej ale nie sa ciemniejsze. Póki co depilator co 3 tygodnie wystarczy ale od maja bede chodzic na wosk....szybciej i wygodniej dla mnie ;)
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #603735 przez papi88
magda ja to juz powiedziałam mojemu ze bedzie musiał mnie depilowac :laugh: gozej miejsca intymne tam bym nikomu nie dała zaciecie w takim miejscu auu.. moje kolezanki bikini robia woskiem a nawet laserowo sa odwazne :lol:

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #603739 przez kocham_cie
Alivva napisał:

kocham_cie napisał:

papi88 napisał:

hahaha sie uśmiałam-dobra jesteś ale pewnie przedadzasz troszke z tym swoim wygladem kiedyś :) Naprawdę lacha z Ciebie. Ale rozumiem Cię,bo ja tez zdecydowanie wolałabym,żeby moje maleństwo było podobne do tatusia :D chociaz cchciałabym,żeby miało moje-zielone slepia ale pewnie i tak będą BLUE jak u wszystkich dzieci w mojej rodzinie :) (tzn mój syn i dzieci brata-żadne nie ma zielonych po nas....)

Kinga-Ty to juz w ogóle pojechałas po całości :) jak modeleczka :D Na tym drugim zdjęciu przypominasz mi kogoś z serialu ale nie mogę skojarzyć kogo :D

u mego męża w rodzinie mają bardzo mocne geny i wszystkie dzieciaki podobne są do jego rodu więc jest nadzieja że i u nas tak będzie:) takie małe blond aniołki z niebieskimi oczkami:)

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #603744 przez Alivva
papi88 napisał:

magda ja to juz powiedziałam mojemu ze bedzie musiał mnie depilowac :laugh: gozej miejsca intymne tam bym nikomu nie dała zaciecie w takim miejscu auu.. moje kolezanki bikini robia woskiem a nawet laserowo sa odwazne :lol:

papi uwierz mi,że wosk to przyjemnośc w porównaniu do depilatora :) laser-zajefajna sprawa tylko dośc kosztowna.
Ja używam depilatora od 6 lat więc dla mnie to już rutyna ;) bikini i pachy oczywiście też :)
no i 3-4 tygodnie świętego spokoju :lol:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka