BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #604592 przez niagara
Dzień Dobry Mamusie :)
Nie mogłam coś dzisiaj spać, obudziłam się o 6 i leżałam, aż do teraz :dry: Dzisiaj popołudniu mam wizytę, trzymajcie kciuki, troszkę się denerwuję :dry:
Muszę dzisiaj skorzystać z obecności męża w domu i nakłonić go do umycia okien :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #604593 przez iwonta_kg
Witam rano :)

Ja dla odmiany mialam dzis fajny sen :) wygrana w totka i kupno domu na przedmieściach :) Widzialam go w śnie :) duża kuchnia, piękny ogród, przytulny salon... Ehh... Trzeba puścić tego totka :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #604600 przez malutka2803
dla zainteresowanych przesyłam link do szczepień na 2013r
dziennikmz.mz.gov.pl/DUM_MZ/2012/78/akt.pdf

Paulina

11 lata 9 miesiąc temu #604610 przez malutka2803
niagara napisał:

Dzień Dobry Mamusie :)
Nie mogłam coś dzisiaj spać, obudziłam się o 6 i leżałam, aż do teraz :dry: Dzisiaj popołudniu mam wizytę, trzymajcie kciuki, troszkę się denerwuję :dry:
Muszę dzisiaj skorzystać z obecności męża w domu i nakłonić go do umycia okien :laugh:

Nie denerwuj się, ja też wczoraj się denerwowałam przed moją wizytą i skończyło się tym, że po wizycie bym prawie zemdlała z emocji. A dzieciaczek spokojnie kołysze się w brzuszku, cały i zdrowy :)

Paulina

11 lata 9 miesiąc temu #604633 przez iwonta_kg
Niagara trzymam kciuki za wizytę :)

11 lata 9 miesiąc temu #604684 przez biedroneczka39
Niagara wszystko bedzie dobrze I jak to mowia tylko spokoj nas uratuje :)
A'propos wlosow na glowie to ja tez mam czarny lepetyn ale mysle wlasnie o balejarzu bo zachcialo mi sie wiosennych przemian ;) Nie wiem czy mnie to postarzy czy odmlodzi bo I tak kazdy zawsze daje mi duzo mniej lat niz mam.Oczywiscie dla mnie to na plus ;)
Niestety znowu sie nie wyspalam...czy Wy sie wysypiacie?
Wstaje wlasnie z lozeczka na sniadanko I zabieram sie za dalsze porzadki przedswiateczne.
Milego dzionka :*

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #604695 przez MyMelange
Niagara sama radosc to badanie, bo znowu maluszka zobacxzysz :) Nic sie nie martw!!!

Ja sie wysypiam juz teraz, choc co noc mam jedna pobudke na siku. Dzis spalam od 23-8.30 i cos jestem strasznie senna, ale moze wlasnie sypiam za dlugo.

Jade zaraz odwiedzic kolezanke, ktora urodzila tydzien temu :)

Buziaczki!

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu #604708 przez malutka2803

a to jestem ja :) dużo się nie zmieniłam od czasu robienia tej fotki

Paulina

11 lata 9 miesiąc temu #604722 przez iwonta_kg
Malutka śliczna laseczka z Ciebie :)
a co sie zmieniło w Twoim wyglądzie?

11 lata 9 miesiąc temu #604729 przez malutka2803
dziękuję!! iwonta_kg włosy mi urosły i już ich nie prostuję tak często, kolor został taki sam. Rudy forever!!

Paulina

11 lata 9 miesiąc temu #604770 przez Villemo
Dzień dobry,

Jak nastroje ?

Pisałam już, że nienawidzę zimna? Oszaleć można z tą pogodą :(

Niagara trzymam kciuki.

Ninka czy ja dobrze kojarze, że Ty synusia masz w podobnym wieku jak ja? Nie wiem czy Cię pytałam o to, jak zamierzasz rozwiązać kwestię łóżeczka? Kupujesz drugie szczebelkowe czy przenosisz malucha do normalnego? Cały czas waham się co zrobić a czas nagli..

11 lata 9 miesiąc temu #604788 przez karolcia1919
Witam Was:)
Dziś od rana mnie mdli..

Mam małe pytanko.... nie siusiam często ale jak już idę siusiać to siusiam w dużych ilościach czy powinno mnie to niepokoić proszę Was o odpowiedz:/

Pozdrawiamy

11 lata 9 miesiąc temu #604796 przez malutka2803
Chyba wszystko jest w porządku, jak nie czujesz pieczenia lub bólu w trakcie oddawania moczu to jest dobrze

Paulina

11 lata 9 miesiąc temu #604828 przez ninka333
A ja mam na odwrót z tym siusianiem niż ty KAROLCIA1919 - siusiam bardzo często ale w małych ilościach :( i też się martwię bo to sie nasila, az strach pomyśleć co będzie później jak brzuch urośnie :( Niby nie mam pieczenia, badania moczu mam ok ale ile razy można sikać!!!

Villemo - mój Adaś troszeczkę straszy od Klaudiuszka bo teraz ma rok i 11 miesięcy. Z łózeczkiem myślimy raczej o normalnym łóżku ale z barkierkami, żeby nie spadał i żeby było dłuższe niż to szczebelkowe.
Coś w stylu tego co w linku
allegro.pl/lozko-lozka140-70-buk-szuflad...osc-i3099483294.html

Ostatnie 2 miesiące strasznie urusł na wysokośc i powiem ci, że zaczyna mu być ciasno a co dopiero za pół roku jak jeszcze urośnie. W naszym przypadku nie opłaca sie już kupować drugiero szczebelkowego.

córeczka ALICJA

11 lata 9 miesiąc temu #604831 przez Villemo
ninka333 napisał:

A ja mam na odwrót z tym siusianiem niż ty KAROLCIA1919 - siusiam bardzo często ale w małych ilościach :( i też się martwię bo to sie nasila, az strach pomyśleć co będzie później jak brzuch urośnie :( Niby nie mam pieczenia, badania moczu mam ok ale ile razy można sikać!!!

Villemo - mój Adaś troszeczkę straszy od Klaudiuszka bo teraz ma rok i 11 miesięcy. Z łózeczkiem myślimy raczej o normalnym łóżku ale z barkierkami, żeby nie spadał i żeby było dłuższe niż to szczebelkowe.
Coś w stylu tego co w linku
allegro.pl/lozko-lozka140-70-buk-szuflad...osc-i3099483294.html

Ostatnie 2 miesiące strasznie urusł na wysokośc i powiem ci, że zaczyna mu być ciasno a co dopiero za pół roku jak jeszcze urośnie. W naszym przypadku nie opłaca sie już kupować drugiero szczebelkowego.

Dzięki :) No własnie tak sobie myślałam, że chyba bez sensu kupować drugie szczebelkowe na chwilę. Ja myślałam o tym: allegro.pl/show_item.php?item=3127457487 przyznam, że trochę przeraża mnie wizja dania wolności dziecku no ale chyba nie ma wyboru :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka