- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
MyMelange a mi strasznie sie podoba jak masz ciemniejsze wloski jak modeleczka elegancko
Dziekuje, ale to moze tez samo zdjecie jest ladniejsze, bo na zywo nie bylo tak dobrze.
Papi faktycznie mlodziutko wygladasz ale to akurat in plus, bo lepiej w te strone niz w druga. Sliczna jestes
Ah, dziewczyny, zajmuje sie troszke fotografia, takze zdjecie sa podrasowane nieco Krolowa pieknosci nie jestem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiedys zakupilam ..na polowie nogi sie skonczylo i wrzasku w lazience,a dodam byl to najlepszy model:(
Wiec od tamtej pory mam elektryczna golarke w podrozy,od lat jest w moim samochodzie
a tak w domu to tez przedpotopowo sie gole badz jestem yeti
Papi z tego co pamietam jak rodzilam synia kazali mi do cesarki zmyc lakier z paznokci u stop tez:(
Papi tobie slicznie w ciemnych wloskach,nie bawilabym sie w blondy na Twoim miejscu,bo niestety jako jedyne pozeraja wlosy bezpowrotnie:( a jest Ci na prawde slicznie w tych ciemnych!!!
Kinia ja jak bylam w ciazy z syniem to pochlanialam tylko ryby i kalamary,i wlasnie wtedy pokochalam krewetki...teraz od roku nie zjadlam nawet pol rybki i nie mam ochoty na nic rybnego,miesnego
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie mogłam niestety wcześniej włączyć się do rozmowy, bo internet mi strasznie szwankuje chyba ma już dosyć tych mrozów :/
Widzę, że śliczna galeria nam się zrobiła dziś
Jeśli znów mnie nie rozłączy, to zaraz dołączę również swoją fotkę.
P.S. Zgadzam się, że takie mamusie to i dzieciaczki będą śliczne
Chociaż u mnie podobnie jak u Magdy M. Z męża strony biegają blond aniołki z niebieskimi oczkami...więc może spokojnie być taki aniołek tatusia
MyMelange : Mnie się podobasz bardzo w ciemnych. Ładnie podkreślają kolor Twoich oczek
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Wiecie co dzis bylam z mężem u fryzjera. On sie obcinal. I siedział facet i opowiadał ze jego synek ostatnio trafił do szpitala i okazalo sie ze mial jakies rotawirusy. A co najlepsze ze jakis czas wczesniej byl szczepiony przeciw tym rotawirusom. Mowil ze 700 zl poszło w bagno i nie ma sluchac wymyslow lekarzy i nie ma sensu szczepic bo to nic pewnego. A dziecko bylo odwodnione, mialo biegunkę, wymioty i podobno strasznie blade trafiło do tego szpitala. Masakra.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie zjadłam obiad który poprawiłam litrą lodów. Dobrze, że waga się zepsuła
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Wszystkie jestescie śliczne:) Ja na czwartek umówiłam sie z kosmetyczka - wizyta prosto do domu:) musze sie doprowadzić do porzadku przed swietami.
Wiecie co dzis bylam z mężem u fryzjera. On sie obcinal. I siedział facet i opowiadał ze jego synek ostatnio trafił do szpitala i okazalo sie ze mial jakies rotawirusy. A co najlepsze ze jakis czas wczesniej byl szczepiony przeciw tym rotawirusom. Mowil ze 700 zl poszło w bagno i nie ma sluchac wymyslow lekarzy i nie ma sensu szczepic bo to nic pewnego. A dziecko bylo odwodnione, mialo biegunkę, wymioty i podobno strasznie blade trafiło do tego szpitala. Masakra.
no ale przecież szczepienia chronią przed powikłaniami a nie chorobą. widzialam dzieciaczka który miał powikłania po pneumokokach i dziekuje bardzo- urodzisz zdrowe fajne dziecko a potem takie zmiany neurologiczne z powikłan że dziecko zostaje roslinką....
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Szczepienia wcale nie są bezpieczne. kiedyś dzieci się nie szczepiło i nie chorowały. ja żadnych wymyślnych szczepionek nie uznaję.
wiem wiem ze są plusy i minusy wszystkiego a tym bardziej że tego na rynku jest tak dużo że człowiek głupieje...
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
maja chronic przed powiklaniami a nirstety zdarza sie ze sa powodem powiklan i zmian neurologicznych. Mozna urodxic zdrowe dziecko a przez nieszczesna szczepionke zrobic mu krzywde. Nie wiadomo co obarczone mniejszym ryzykiem.iwonta_kg napisał:
Wszystkie jestescie śliczne:) Ja na czwartek umówiłam sie z kosmetyczka - wizyta prosto do domu:) musze sie doprowadzić do porzadku przed swietami.
no ale przecież szczepienia chronią przed powikłaniami a nie chorobą. widzialam dzieciaczka który miał powikłania po pneumokokach i dziekuje bardzo- urodzisz zdrowe fajne dziecko a potem takie zmiany neurologiczne z powikłan że dziecko zostaje roslinką....
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja poczułam właśnie ruchy jak położyłam rękę to tym bardziej się ruszało i widziałam takie lekkie wybrzuszenia na brzuszku i szczerze to dziwne uczucie jakbym miała jakiegoś pasożyta w srodku
Super! Jesteś tydzień przede mną (mniej/więcej), więc jest szansa, że ja też za niedługo poczuję te motylki
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie mam zadnego akutalnego zdjęcia chyba ze ze slubu sprzed pół roku...
Często zdarza sie tak ze szczepi sie dzieci a potem wpadaja w jakies dziwne choroby. slyszlalam pare razy o takich przypadkach. w moim miescie(!) a wcale nie jest az takie duze wiec kilka przypadkow w jednym miescie to o czyms swiadczy...
- Wylogowany
- budujemy zdania
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa