BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #603826 przez MyMelange
pyzaura napisał:

MyMelange a mi strasznie sie podoba jak masz ciemniejsze wloski jak modeleczka :) elegancko

Dziekuje, ale to moze tez samo zdjecie jest ladniejsze, bo na zywo nie bylo tak dobrze.

Papi faktycznie mlodziutko wygladasz :) ale to akurat in plus, bo lepiej w te strone niz w druga. Sliczna jestes :)

Ah, dziewczyny, zajmuje sie troszke fotografia, takze zdjecie sa podrasowane nieco :) Krolowa pieknosci nie jestem :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #603832 przez nefeli
Podpisuje sie pod Kinga jak wy mozecie uzyc depilatora ...aaaaaaaaaaaa
Kiedys zakupilam ..na polowie nogi sie skonczylo i wrzasku w lazience,a dodam byl to najlepszy model:(
Wiec od tamtej pory mam elektryczna golarke w podrozy,od lat jest w moim samochodzie :)
a tak w domu to tez przedpotopowo sie gole badz jestem yeti ;)
Papi z tego co pamietam jak rodzilam synia kazali mi do cesarki zmyc lakier z paznokci u stop tez:(
Papi tobie slicznie w ciemnych wloskach,nie bawilabym sie w blondy na Twoim miejscu,bo niestety jako jedyne pozeraja wlosy bezpowrotnie:( a jest Ci na prawde slicznie w tych ciemnych!!!
Kinia ja jak bylam w ciazy z syniem to pochlanialam tylko ryby i kalamary,i wlasnie wtedy pokochalam krewetki...teraz od roku nie zjadlam nawet pol rybki i nie mam ochoty na nic rybnego,miesnego

11 lata 9 miesiąc temu #603856 przez Kasia :]
Witam serdecznie po weekendowej przerwie :)

Nie mogłam niestety wcześniej włączyć się do rozmowy, bo internet mi strasznie szwankuje :( chyba ma już dosyć tych mrozów :/

Widzę, że śliczna galeria nam się zrobiła dziś :)
Jeśli znów mnie nie rozłączy, to zaraz dołączę również swoją fotkę.

P.S. Zgadzam się, że takie mamusie to i dzieciaczki będą śliczne :D

Chociaż u mnie podobnie jak u Magdy M. ;) Z męża strony biegają blond aniołki z niebieskimi oczkami...więc może spokojnie być taki aniołek tatusia :)

MyMelange : Mnie się podobasz bardzo w ciemnych. Ładnie podkreślają kolor Twoich oczek ;)

11 lata 9 miesiąc temu #603860 przez iwonta_kg
Wszystkie jestescie śliczne:) Ja na czwartek umówiłam sie z kosmetyczka - wizyta prosto do domu:) musze sie doprowadzić do porzadku przed swietami.

Wiecie co dzis bylam z mężem u fryzjera. On sie obcinal. I siedział facet i opowiadał ze jego synek ostatnio trafił do szpitala i okazalo sie ze mial jakies rotawirusy. A co najlepsze ze jakis czas wczesniej byl szczepiony przeciw tym rotawirusom. Mowil ze 700 zl poszło w bagno i nie ma sluchac wymyslow lekarzy i nie ma sensu szczepic bo to nic pewnego. A dziecko bylo odwodnione, mialo biegunkę, wymioty i podobno strasznie blade trafiło do tego szpitala. Masakra.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #603866 przez Villemo
Wow dziewczyny, ale z was ślicznotki :)

Właśnie zjadłam obiad który poprawiłam litrą lodów. Dobrze, że waga się zepsuła :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #603876 przez kocham_cie
iwonta_kg napisał:

Wszystkie jestescie śliczne:) Ja na czwartek umówiłam sie z kosmetyczka - wizyta prosto do domu:) musze sie doprowadzić do porzadku przed swietami.

Wiecie co dzis bylam z mężem u fryzjera. On sie obcinal. I siedział facet i opowiadał ze jego synek ostatnio trafił do szpitala i okazalo sie ze mial jakies rotawirusy. A co najlepsze ze jakis czas wczesniej byl szczepiony przeciw tym rotawirusom. Mowil ze 700 zl poszło w bagno i nie ma sluchac wymyslow lekarzy i nie ma sensu szczepic bo to nic pewnego. A dziecko bylo odwodnione, mialo biegunkę, wymioty i podobno strasznie blade trafiło do tego szpitala. Masakra.

no ale przecież szczepienia chronią przed powikłaniami a nie chorobą. widzialam dzieciaczka który miał powikłania po pneumokokach i dziekuje bardzo- urodzisz zdrowe fajne dziecko a potem takie zmiany neurologiczne z powikłan że dziecko zostaje roslinką....

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #603880 przez iwonta_kg
Szczepienia wcale nie są bezpieczne. kiedyś dzieci się nie szczepiło i nie chorowały. ja żadnych wymyślnych szczepionek nie uznaję.

11 lata 9 miesiąc temu #603881 przez papi88
Ja poczułam właśnie ruchy :) jak położyłam rękę to tym bardziej się ruszało i widziałam takie lekkie wybrzuszenia na brzuszku i szczerze to dziwne uczucie jakbym miała jakiegoś pasożyta w srodku :laugh:

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #603883 przez kocham_cie
iwonta_kg napisał:

Szczepienia wcale nie są bezpieczne. kiedyś dzieci się nie szczepiło i nie chorowały. ja żadnych wymyślnych szczepionek nie uznaję.

wiem wiem ze są plusy i minusy wszystkiego a tym bardziej że tego na rynku jest tak dużo że człowiek głupieje...

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #603896 przez Villemo
kocham_cie napisał:

iwonta_kg napisał:

no ale przecież szczepienia chronią przed powikłaniami a nie chorobą. widzialam dzieciaczka który miał powikłania po pneumokokach i dziekuje bardzo- urodzisz zdrowe fajne dziecko a potem takie zmiany neurologiczne z powikłan że dziecko zostaje roslinką....

maja chronic przed powiklaniami a nirstety zdarza sie ze sa powodem powiklan i zmian neurologicznych. Mozna urodxic zdrowe dziecko a przez nieszczesna szczepionke zrobic mu krzywde. Nie wiadomo co obarczone mniejszym ryzykiem.

11 lata 9 miesiąc temu #603933 przez Kasia :]
A oto ja :) mina też nie zbyt wydarzona, bo z zaskoczenia, ale chyba najbardziej aktuale będzie :)

11 lata 9 miesiąc temu #603937 przez Kasia :]
papi88 napisał:

Ja poczułam właśnie ruchy :) jak położyłam rękę to tym bardziej się ruszało i widziałam takie lekkie wybrzuszenia na brzuszku i szczerze to dziwne uczucie jakbym miała jakiegoś pasożyta w srodku :laugh:

Super! :laugh: Jesteś tydzień przede mną (mniej/więcej), więc jest szansa, że ja też za niedługo poczuję te motylki :side:

11 lata 9 miesiąc temu #603938 przez iwonta_kg
Kasia śliczna jesteś :)

Ja nie mam zadnego akutalnego zdjęcia :( chyba ze ze slubu sprzed pół roku...

Często zdarza sie tak ze szczepi sie dzieci a potem wpadaja w jakies dziwne choroby. slyszlalam pare razy o takich przypadkach. w moim miescie(!) a wcale nie jest az takie duze wiec kilka przypadkow w jednym miescie to o czyms swiadczy...

11 lata 9 miesiąc temu #603942 przez Kasia :]
iwonta_kg : Dziękuję za komplementa :silly: Może być ślubne, pół roku to nie tak długo :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #603955 przez iwonta_kg
Wiecie że ja nie mam ani jednego zdjęcia ze ślubu gdzie jestem sama :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
muszę wam się pokazać z mężem w takim razie ;)

Załączniki:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka