- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja od siebie dodam z wlasnego doswiadczenia zebyscie nie kupowaly za duzo ciuszkow w malym rozmiarze,kaftaniki moim zdaniem zupelnie nieprzydatne,ani razu nie uzylam ,do smoczka sa fajne lancuszki zeby nie ladowal na podlodze,a co do rozka to tak jak napisala Villemo,usztywniany musi byc :)i duza dawka mydla do dezynfekcji raczek dla gosci ))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Jutro mam wizytę bardzo się martwię...oby wszystko było dobrze....
Ruchów jeszcze nie czuje...
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Już mi lepiej
Iwonta pograłas na PlaySTation?
Wczoraj mąż woła, gdzie moja żonka i poleciałam do niego jak na skrzydłach licząc na chociaż małe przytulanie, jakąs milą rozmowę, a On wyciągnął rękę bym sie położyła "na paszkę" objął mnie, wyciągnął spod pleców pilota, do obejmującej mnie (jak myślałam) ręki wziął pada, włączył TV i powiedział A TERAZ BĘDZIEMY GRALI W FIFE mój zawsze romantyczny mąż
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Witajcie.
Karolcia nie bój żaby, mój dzidziuś jest troszkę starszy i tez jeszcze nic nie czuję i wczoraj miałam z tego powodu kiepski humor, ale dziewczyny podniosły mnie na duchu, poczytałam troszkę i faktycznie nie ma sie co martwić, jeszcze będziemy ich miały dość pod koniec
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Karolcia nie martw sie to pierwsze malenstwo wiec z tego co lekarze mowia w 20 tygodniu pierwsze ruchy,a sa kobiety ktore czuja i pozniej,na pewno wszystko jest w porzadku trzymam kciuki!!!
Tylko coś mnie bardzo boli w macicy tzn tak kuje...dlatego się martwię.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Witajcie.
Na pewno wszystko będzie dobrze Zazdroszczę Ci...ja mam wizyte za tydzień dopiero. Wreszcie,po 5 tygodniach.... Zawsze mam co 3 ale mój gin sie teraz urllopował (w sumie lepiej teraz niż jakby mialo go nie byc przy porodzie )
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny chyba padne...zadzwoniła do mnie kierowniczka czy w maju moge przyjsc na pare dni do pracy bo chodzi o maciezynski tyle mi powiedziala...no tak przyjde na tydzien do pracy a pozniej pojde znow na zwolnienie to powiedza ze skoro moge pracowac tydzien to i dluzej nie wiem o co jej chodzilo i skad taki pomysl i ze oni w biurze maja pierdolnik i nie bede przez to miec maciezynskiego to ich chyba pozabijam!pewnie oszusci jakis skladek nie odprowadzaja albo co bo nie widze sensu wracania do pracy na kilka dni!
papi a jaka jest Twoja sytuacja w pracy? Jaką masz umowę?
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Co mogę łyknąć bez obaw????
Musze cos wziąć bo zwariuje a na 16ta do pracy....
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Nie jestem zwolennikiem prochów ale tak mnie dzis głowa od rana boli,że chyba oszaleję. Położyłam się o 9,spałam do 13 i wciąż to samo
Co mogę łyknąć bez obaw????
Musze cos wziąć bo zwariuje a na 16ta do pracy....
Mi bez prochow pomagal masaz karku i skroni (bo zwezone naczynia to czesty powod bolu) i zimny oklad na czolo. Bez obaw mozesz brac Apap.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
dziewczyny chyba padne...zadzwoniła do mnie kierowniczka czy w maju moge przyjsc na pare dni do pracy bo chodzi o maciezynski tyle mi powiedziala...no tak przyjde na tydzien do pracy a pozniej pojde znow na zwolnienie to powiedza ze skoro moge pracowac tydzien to i dluzej nie wiem o co jej chodzilo i skad taki pomysl i ze oni w biurze maja pierdolnik i nie bede przez to miec maciezynskiego to ich chyba pozabijam!pewnie oszusci jakis skladek nie odprowadzaja albo co bo nie widze sensu wracania do pracy na kilka dni!
Papi do mnie w grudniu i styczniu wydzwaniali by przyjść, ale ja brałam męża bo nie mogłam jeździć autem, jeździliśmy na 3-4 godzinki i wracaliśmy do domu, żeby nie było, że mogę pracować, nie przerywałam chorobowego, zrobiłam, z czym mieli problem i z głowy, aż w końcu na początku lutego mój mąż odebrał telefon i powiedział kategorycznie, że nie mogę i do końca chorobowego nie będę jeździła i ewentualnie przez telefon albo maila załatwiamy sprawy. Od tamtej pory nie proszą by przyjść do pracy. Trochę się obawiałam, że wręczą mi wypowiedzenie jak wrócę choćby na kilka dni.
A z tym macierzyńskim to chyba nie od nich zależny, jeśli dostajesz teraz zasiłek chorobowy to i macierzyńskie dostaniesz jeśli byłaś na umowie. Zaległości w ZUSie nie maja na to wpływu.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
iwonta_kg napisał:
Już mi lepiej
Iwonta pograłas na PlaySTation?
Wczoraj mąż woła, gdzie moja żonka i poleciałam do niego jak na skrzydłach licząc na chociaż małe przytulanie, jakąs milą rozmowę, a On wyciągnął rękę bym sie położyła "na paszkę" objął mnie, wyciągnął spod pleców pilota, do obejmującej mnie (jak myślałam) ręki wziął pada, włączył TV i powiedział A TERAZ BĘDZIEMY GRALI W FIFE mój zawsze romantyczny mąż
Dobrze że my mamy tylko jednego pada ale planuje kupić kamerkę i mova żeby wiecej gier moglo chodzic. na przyklad cwiczenia po ciąży. moja siostra ma i zrzuciła dzięki temu jakieś 7 kilo ćwicząc.