- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Biedroneczka ty masz juz dzieciaczki ? czy mi sie cos pokickalo?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
tak tak czytam o tych szufladach,ale one sa zupelnie zbyteczne,a nowe mamusie mysla ze to cos praktycznego,ja tez 7 lat temu tak zapewne myslalam,ale teraz smialo mowie dziewczyny szkoda kasy!!!
Paulinka niby wyniki znosne wiec nie kazal kroplowek,powiedzial ze minie,a mi zamiast mijac to nawraca no i stwierdzil ze przytylam az 0,5 kg wiec chyba jest dobrze badz lepiej.
Tak mysle ze moze dziecku cos nie posmakowalo? ale to malo prawdopodobne bo nawet nie zdazylo do zoladka jako tako doleciec,raczej obstawiam ze zoladek ma problem,scisniety i cos z nim nie tak...moze uda mi sie zdrzemnac z 15 minut,bo zaraz maz wraca i musze isc po recepte na te czopki i znalazlam nawet jakies tabletki zurawinowe w eko sklepie,wiec moze kupie.
Nefeli a próbowałaś jeść takie nieprzyprawione jedzenie, albo ryż na mleku, albo na wodzie z odrobina jogurtu? Mi mniej "przeszkadzały" takie potrawy niesmaczne, niedoprawione, biała bułka z samym masłem, albo twarogiem, o twaróg ekologiczny jadłam i zwykle nic mi po nim nie było, zresztą do tej pory nie jem nic pachnącego i smakowego bo mnie skręca od razu.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
serku waniliowy kurcze jak ja lubie do Ciebie mowic serku waniliowy ,wlasnie tym sie pocieszam,ze malutka zdrowa bo tak mowia,ze matka pada i wyprowa flaki ale mala wtedy okaz zdrowia,oby tak bylo!!! Mi tez dawal leki,ale ja dzielnie jak i w pierwszej ciazy ze wytrzymam,ale tym razem jest duzo gorzej i nie wiem czemu duzo wiecej stresu.
W Grecji nie ma serka waniliowego buuuuuuuuuuuuuuu
Pomyślałam, że mogłybyśmy Ci wysłać kilka serków ale sprawdzałam i 10 serków zamiast kosztować 10 zł to kosztowało by 100 :/ masakra
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
a teraz coś ode mnie i mojego męża jeśli chodzi o listę zakupów: o k***a!!! i to by było na tyle
patrzę na tą liste i jestem przerażona!!!!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
no moje Panie ja wyszłam na dwie godziny do fryzjera się pofarbować a wy natrzaskałyście 7 stron
a teraz coś ode mnie i mojego męża jeśli chodzi o listę zakupów: o k***a!!! i to by było na tyle
jakbys zobaczyla ile ja mam kartonow w piwnicy z ciuszkami to by ci dopiero szczena opadła! ja mam zapasy chyba do drugiego roku dziecka tylko że wszystko dla chłopaczka. normalnie czuje że u mnie w brzuchu siedzi dziewuszynka
dawaj fote po tuningu
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
no moje Panie ja wyszłam na dwie godziny do fryzjera się pofarbować a wy natrzaskałyście 7 stron
Bardzo konkretny Twój mąż Też pisałam do swojego, że musimy oszczędności ruszyć to sie zbulwersował, że to przeciez maluch będzie to co On potrzebuje ;P
A ja siedzę zamknięta w pokoju i się wietrze bo Mamusia na dziś wymyśliła ruskie pierogi i już dla mężusia obiadek szykuje i w całym domu je czuć, przed ciążą uwielbiałam pierogi
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Serku dzieki za serki ale zeby do mnie dolecialy to juz by byly nie zjadliwe a i koszt ze hej
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
karolcia1919 napisał:
Witajcie.
Jutro mam wizytę bardzo się martwię...oby wszystko było dobrze....
Ruchów jeszcze nie czuje...
Karolcia nie bój żaby, mój dzidziuś jest troszkę starszy i tez jeszcze nic nie czuję i wczoraj miałam z tego powodu kiepski humor, ale dziewczyny podniosły mnie na duchu, poczytałam troszkę i faktycznie nie ma sie co martwić, jeszcze będziemy ich miały dość pod koniec
Jest to moja pierwsza ciąża dlatego chyba się martwię i jestem przewrażliwiona kobietki.ale to chyba każda z nas się martwi....oby do jutra penie aż spać nie będę mogła..
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Aga a teraz już nie lubisz??? ja mogę kilogramami jeść pierogi ruskie
ooo kochana, póki tylko o nich myślę, to dalej lubię, ale jak zaczynam czuć to mi ta sympatia do nich przechodzi.
Kiedyś mogłam co weekend gotować zupę gulaszową bo oboje z mężem lubimy, wiec jak miesiąc temu mąż mnie poprosił bym zrobiła, to mało że w kolejce za mięskiem zrobiłam sie zielona to jak tylko wrzuciłam pokrojone na oliwę uciekłam z kuchni na balkon i zaraz na kibelek a zupkę skończyła robić niezadowolona mamusia. A pierwszym symptomem naszej ciąży było żyganko na pieczony chlebek, raz w tygodniu piekłam chleb i w nowy rok, kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy że w ciąży jestem tez piekłam i dałam radę wstawić do piekarnika i koniec z pokoju nie wyszłam i od tamtej pory jem tylko białe bułki i nic nie gotuje.
A wy na nic nie macie teraz "alergii"?
Teraz to najlepiej mi wychodzi leżenie na kanapie ewentualnie spacerki
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonta_kg napisał:
Aga a teraz już nie lubisz??? ja mogę kilogramami jeść pierogi ruskie
ooo kochana, póki tylko o nich myślę, to dalej lubię, ale jak zaczynam czuć to mi ta sympatia do nich przechodzi.
Kiedyś mogłam co weekend gotować zupę gulaszową bo oboje z mężem lubimy, wiec jak miesiąc temu mąż mnie poprosił bym zrobiła, to mało że w kolejce za mięskiem zrobiłam sie zielona to jak tylko wrzuciłam pokrojone na oliwę uciekłam z kuchni na balkon i zaraz na kibelek a zupkę skończyła robić niezadowolona mamusia. A pierwszym symptomem naszej ciąży było żyganko na pieczony chlebek, raz w tygodniu piekłam chleb i w nowy rok, kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy że w ciąży jestem tez piekłam i dałam radę wstawić do piekarnika i koniec z pokoju nie wyszłam i od tamtej pory jem tylko białe bułki i nic nie gotuje.
A wy na nic nie macie teraz "alergii"?
Teraz to najlepiej mi wychodzi leżenie na kanapie ewentualnie spacerki
ja puszczam pawia na zapach ryby i kawy