- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Ale miala koszmary!!! Cala noc! Snila mi sie nawet Iwonta - miala wywiad w TVN na temat wlasnie tej tragedii, co jej sie przydarzyla Szczegolow nie bede opisywac. Ja nie wiem, skad mam takie sny?
Sorki Iwonka, ale gdzies wewnetrznie przezywam takie rzeczy i potem sie snia - tak jak z Niagara.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Tak kochane....zaliczyłam laboratorium bez żadnych niespodzianek a w sumie to jedna pozytywna była... Nie było ludzi przede mna jedna babeczka w ciązy i to wszystko Pytalam o te badanie obciążenia glukoza o którym sie tyle tu naczytalam. U nas obowiązkowe nie jest jeśli poziom cukru we krwi zawsze był bez zarzutu więc.....nadzieja dla mnie ale we wtorek jeszcze zapytam mojego doktorka tak dla pewności
lecę do schroniska a Wam życze milego dnia
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Dobry
Ale miala koszmary!!! Cala noc! Snila mi sie nawet Iwonta - miala wywiad w TVN na temat wlasnie tej tragedii, co jej sie przydarzyla Szczegolow nie bede opisywac. Ja nie wiem, skad mam takie sny?
Sorki Iwonka, ale gdzies wewnetrznie przezywam takie rzeczy i potem sie snia - tak jak z Niagara.
Kinga nie masz za co przepraszać nie mamy przeciez wpływu na sny. Wczoraj w pytaniu na Sniadanie oglądałam wywiad z dwiema kobietami ktore są osieroconymi matkami i straciły synów. Jeden mial chyba 17 czy 19 lat i zginął tragicznie na motorze a drugi byl chory na raka i mial chyba 12 lat. Mowili duzo o nim w tv. Jeden sektor na stadionie narodowym jest nazywany jego imieniem i nazwiskiem. I Mowili ogolnie jak sobie radzić po smierci dziecka. Normalnie siedziałam i ryczalam jak to oglądałam. I jeszcze patrzyłam na zdjęcie swojego ukochanego synka. Lzy mi leciały jak grochy te kobiety miały podobnie jak ja. I mój mąż. Znajomi sie od nas odwrócili, a jak gdzieś nas spotkali nie wiedzieli o czym z nami gadać. Jakby pytanie "co slychac" mialo nas zabić! To były chore sytuacje! Ludzie nie wiedzą jak sie zachowywać w stosunku do tych osób którym przydarzyła sie tragedia! A mi wtedy takie rozmowy o niczym bardzo by pomogły...
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mąż chory w domu więc mam aktualnie 2 dzieci w domu w tym to starsze daje bardziej w dupę
Agamo, Iwonta, Karolcia trzymam kciuki dzisiaj za wasze wizyty i za siusiakowo-muszelkowy obrót sprawy w zależności od preferencji !
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Dzień dobry
Mąż chory w domu więc mam aktualnie 2 dzieci w domu w tym to starsze daje bardziej w dupę
Agamo, Iwonta, Karolcia trzymam kciuki dzisiaj za wasze wizyty i za siusiakowo-muszelkowy obrót sprawy w zależności od preferencji !
Dzieki vilemo Juz nie moge sie doczekac! Umuwilam sie juz z brzuszkiem ze ma byc grzzeczny i ladnie rozlorzyc nozki dla mamusi i tatusia hehehe No coz byle do pierwszej!
A tak z innej beczki mialam wam juz dziewczyny wczesniej pisac Dla mamus co jezdza samochodem Poniewaz wybieramy sie na dluga trase autem w maju tzn do polski to kupilam sobie na internecie taka poduszke nie wiem jak one sie w pl nazywaja ale chodzi o to ze jak zapinasz pas to doczepiasz dolny pas do tej poduszki i wtedy nie usciska ci brzucha i pas przechodzi pod brzuchem Jest bezpieczniej dla dzidziusia no i wygodniej dla nas. Powiem wam ze jest super zaczelam uzywac jej od jakiegos czasu i mimo iz nie mam duzego brzuszka to bardzo pas mi przeszkadzal a przy tej podusi rewelacja Nie uciska wiec jesli kiedys myslalbyscie o czyms takim to naprawde warto albo jesli podroz autem jest dla was niewygodna! Ja juz teraz caly czas jej uzywam!
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/rozek-gluck-marine-haftowany-...ony-i3153530082.html ale cudny rozek
Super! A jak dzieciątko by super na niego reagowało bo to są kolory na które takie dzieciątko zaraz po urodzeniu najbardziej zwraca uwagę
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Villemo napisał:
Dzień dobry
Dzieki vilemo Juz nie moge sie doczekac! Umuwilam sie juz z brzuszkiem ze ma byc grzzeczny i ladnie rozlorzyc nozki dla mamusi i tatusia hehehe No coz byle do pierwszej!
A tak z innej beczki mialam wam juz dziewczyny wczesniej pisac Dla mamus co jezdza samochodem Poniewaz wybieramy sie na dluga trase autem w maju tzn do polski to kupilam sobie na internecie taka poduszke nie wiem jak one sie w pl nazywaja ale chodzi o to ze jak zapinasz pas to doczepiasz dolny pas do tej poduszki i wtedy nie usciska ci brzucha i pas przechodzi pod brzuchem Jest bezpieczniej dla dzidziusia no i wygodniej dla nas. Powiem wam ze jest super zaczelam uzywac jej od jakiegos czasu i mimo iz nie mam duzego brzuszka to bardzo pas mi przeszkadzal a przy tej podusi rewelacja Nie uciska wiec jesli kiedys myslalbyscie o czyms takim to naprawde warto albo jesli podroz autem jest dla was niewygodna! Ja juz teraz caly czas jej uzywam!
Agamo ja nie widziałam poduszki ale widziałam specjalny adapter do pasów. Ja pomimo zwolnienia z obowiązku zawsze zapinam pasy, jakoś nie umiem jeździć bez. To takie trochę moje zboczenie, mój mąż się śmieje bo jak mam wjechać do garażu to nawet na ułamek sekund muszę zapiąć pas
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Edit.
Zapisałam się
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
www.ebay.co.uk/itm/CLIPPASAFE-ADVANCED-B...&hash=item1e7242d8f1
ja akurat kupilam uzywana w stanie idealnym za 15zl chyba Tez zapinam pasy bo uwazam ze wiecej szkody mozna narobic malenstwu nie zapinajac ich Ale do garazu wjezdzam bez hhehe Taka poduszka jest fajna nawet jesli sie nie prowadzi bo i tak pasy trza zapiac!
Natalia niestety o takich warsztatach nie mam pojecia Sama musze sie zapisac do szkoly rodzenia ale moj maz ma takie straszne opory ze bede musiala batalie z nim przejsc!ufff juz mam dosc na sama mysl.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chcialam nie chcialam noc z czopkiem przespalam...wolalabym z mezem
Od rana dooopa z jedzenia bo nadal chce mi sie wymiotowac i slabo mi strasznie,a mlody znow przywlokl ze szkoly jakas jelitowke bo cala noc wymiotowal...dobrze,ze kochany maz z nim spal i biegal do kibelka.Noc jakze urocza ja z czopem,maz z rzygowinkiem.
Chce juz soboty i zobaczyc moje dzieciatko kochane ,dni stoja w miejscu.
Papi nie idz do zadnej pracy,a co w koncu nie codziennie jest sie w ciazy.
Niagara ales zaszalala,fajniutkie te ciuszki...hm ja teraz chce tylko roz roz roz,wiec grzecznie czekam,jeju mam jakas psychoze z tym rozem
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak ja bardzo chce zjesc cos i moc to zjesc...mam wrazenie ze znow jestem w 5 tygodniu i wszystko zaczyna sie od nowa.jestem wykonczona.