- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
A zapisałyście sie już do szkoły rodzenia czy odpuszczacie sobie?
Iwonta głowa do góry, w końcu dziś pomacha do Ciebie mala Nadia
Dziewczyny a czy któraś z Was planuje używać pieluszek wielorazowych, albo może używała już?
Oglądałyście wczoraj Wojewódzkiego? Ja za chwilę włączam, słyszałam tylko jak Mama sie zza ściany śmiała.
tvnplayer.pl/programy-online/kuba-wojewo...a,S00E199,19172.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę, że zobaczycie dzisiaj swoje Maleństwa, ja muszę czekać do przyszłego tygodnia
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
My mamy wizyte w poniedzialek - oby doktor doszukal sie plci Ja sie nie stresuje przed wizytami w ogole, tylko sie ciesze, ze popatrze na szkraba.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Vilemo a nie ma takich poduszek w pl?moze sa polukam zaraz!
Ja mam wizyte o pierwszej, a pl czasu o drugiej Ja sie nie stresuje tylko nie moge sie doczekac jestem taka ciekawa ze masakra Za to chyba maz sie denerwuje bo chodzi od rana i o wszystko sie czepia widac ze go nosi Biedny Nie wiem czy sama wizyta sie denerwuje czy bedzie jego wymarzony chlopiec a moze z innego powodu No ale zaraz zleci i bedziemy wiesci roznosic Wczoraj w pracy robilam zaklady co mam chlopca czy dziewczynke hehhee
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Oprocz slicznych fatalaszkow i innych bajerow, trzeba sie zapoznac z pierwsza pomoca!!! No!!!!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Agamo i co jest wyżej obstawiane?
MyMelange zaprowadza porządki na forum! Nie ma lekko
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Kurcze dziewczyny dodzwoniłam sie właśnie do szkoły i położna powiedziała, że ma już komplet mam na wszystkie edycje w tym roku Mam zadzwonić 10 maja to może mnie gdzieś wciśnie, ale jaja, wygląda na to, ze trzeba dzwonić zaraz po zrobieniu testu ciążowego hehee
Nie ma, nie ma, bo sama jako niemowlak sie dusilam i juz bylam sina. tato mnie uratowal.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze dziewczyny dodzwoniłam sie właśnie do szkoły i położna powiedziała, że ma już komplet mam na wszystkie edycje w tym roku Mam zadzwonić 10 maja to może mnie gdzieś wciśnie, ale jaja, wygląda na to, ze trzeba dzwonić zaraz po zrobieniu testu ciążowego hehee
Ja też przed chwilą dzwoniłam do szkoły rodzenia i babka mi powiedziała, że mogę zacząć kiedy chcę, bo mają otwartą grupę Proponowała mi nawet zacząć od jutra, ale stwierdziłam, że skoro tak to jeszcze trochę poczekam
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Aha vilemo patrzylam na allegro i sa jak wpiszesz clippasafe choc cena za nowy 129 Ale ja kupilam uzywany i mysle ze nawet uzywany jest super przecierz na tym i tak sie tylko siedzi i to nigdy golym tylkiem Chyba ze ktos lubi nago jezdzic Hihi
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Znalazłam prywatna szkołę i tam płaci sie 40zł za jedno spotkanie - 1,5h a w sumie jest 8 zajęć, trochę mało tych zajęć co? Tez można zacząć w każdej chwili bo zajęcia prowadzone sa w sposób ciągły, najwyżej zacznie się od 8 spotkani a skończy na 7
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie zaglądałam bo mój maluszek od 2 dni miał 40 stopni gorączki i nie mogłam ich wogóle zbić, a do lekarza dopiero wczoraj wieczorem byliśmy (mały ma astme i zwykły pediatra odpada, bo boi nam się leków wziewnych przepisywać, wiec tylko pediatra-alergolog wchodzi w gre), skończyło się antybiotykiem bo ma ostre zapalenie gardła. Ale mam nadzieje, że to ostatnia nieprzespana nic.
Co do łóżeczek to polecam tylko takie z szufladą pod spodem, bo naprawde dużo rzeczy się tam mieści, więc dla osób z małym mieszkankiem jest rewelacyjna
Dziś mam wizyte i mam nadzieje, że uspokoi mnie lekarka, bo maja mała lokatorka strasznie mało się rusza tłumaczę sobie, ze może spokojne maleństwo będzie.
I co najważniejsze NIE MAM CUKRZYCY narazie, bo drugi raz obciążenie glukozą będę miała w 24 tygodniu
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Idziecie do prywatnych czy przyszpitalnych darmowych szkół rodzenia?
Znalazłam prywatna szkołę i tam płaci sie 40zł za jedno spotkanie - 1,5h a w sumie jest 8 zajęć, trochę mało tych zajęć co? Tez można zacząć w każdej chwili bo zajęcia prowadzone sa w sposób ciągły, najwyżej zacznie się od 8 spotkani a skończy na 7
Ja chyba zdecyduję się na darmową szkołę przyszpitalną. W prywatnych na pewno jest to samo i jeszcze płacić trzeba. Lepiej chyba zaoszczędzoną kasę przeznaczyć dla dziecka
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny nie zaglądałam tu 2 dni a mam do nadrobienia 15 stron fajnie, że forum ruszyło pełną parą i tematów sporo poruszonych
Nie zaglądałam bo mój maluszek od 2 dni miał 40 stopni gorączki i nie mogłam ich wogóle zbić, a do lekarza dopiero wczoraj wieczorem byliśmy (mały ma astme i zwykły pediatra odpada, bo boi nam się leków wziewnych przepisywać, wiec tylko pediatra-alergolog wchodzi w gre), skończyło się antybiotykiem bo ma ostre zapalenie gardła. Ale mam nadzieje, że to ostatnia nieprzespana nic.
Co do łóżeczek to polecam tylko takie z szufladą pod spodem, bo naprawde dużo rzeczy się tam mieści, więc dla osób z małym mieszkankiem jest rewelacyjna
Dziś mam wizyte i mam nadzieje, że uspokoi mnie lekarka, bo maja mała lokatorka strasznie mało się rusza tłumaczę sobie, ze może spokojne maleństwo będzie.
I co najważniejsze NIE MAM CUKRZYCY narazie, bo drugi raz obciążenie glukozą będę miała w 24 tygodniu
Ninka dużo zdrowia dla Twojego maluszka! Ruchami się nie przejmuj ja nie czułam przez ostatnie 3 dni i już zaczęłam się stresować a dziś od rana zjadłam czekoladę i istne szaleństwo nasze maluchy mają jeszcze sporo miejsca.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa