BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #619049 przez Monika23083
Gratuluję iwonta.

Właśnie wróciłam z pogrzebu, wymarzłam za wszystkie czasy. Popijam herbatę z imbirem, ale w środku cała się trzęsę. Mam nadzieje, że grypsko mnie nie dopadnie na sam koniec...

Miłego popołudnia!:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #619051 przez iwonta_kg
O matyldo monika a na jakim ty pogrzebie bylas nic nie mowilas

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #619056 przez Monika23083
Iwonta

Zmarła w sobotę babcia mojego narzeczonego.
Długo już chorowała...

11 lata 9 miesiąc temu #619068 przez agamo
Hejka dziewczyny no wiec ja tez jestem po wizycie Z malenstwem wszystko wporzadku Mimo iz mam maly brzuszek to bejbik jest dobrych rozmiarow wiec jestem spokojna No i u mnie tez ogonek Tzn Bedzie CHLOPIEC! Po wiadomosciach poszlismy z mezem do tesco i kupilismy pierwsze spiochy i smoczki No i maz stwierdzil ze dzisiaj opija sisiorka :P Eh tak sie ciesze!

Iwonta gratuluje ogonka tobie tez! dzisiaj same chlopaki Ja mam tez termin na 27 i tez chlopaka popatrz jak fajnie! tyle ze u mnie z data tak naprawde to nie wiadomo jak maly sie zdecyduje A u ciebie to juz napewno bedzie 27 Ale jeszcze raz gratulacje!

A no i Natalia wpiszesz mi chlopca do tabelki no i imiona to moze sie jeszcze pozmieniac ale myslimy miedzy Kacperkiem i Kubusiem. Jest jeszcze wiele imion meskich jakie nam sie podobaja ale te chyba najbardziej.

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #619078 przez pyzaura
Witam po dlugim czasie :*

Gratulacje dziewczynki jak ja wam zazdrosze ja wizyte mam 23 takze mam nadzieje ze tez juz cos powie i bedzie wymarzony synek :P

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #619095 przez Villemo
agamo napisał:

Hejka dziewczyny no wiec ja tez jestem po wizycie Z malenstwem wszystko wporzadku Mimo iz mam maly brzuszek to bejbik jest dobrych rozmiarow wiec jestem spokojna No i u mnie tez ogonek Tzn Bedzie CHLOPIEC! Po wiadomosciach poszlismy z mezem do tesco i kupilismy pierwsze spiochy i smoczki No i maz stwierdzil ze dzisiaj opija sisiorka :P Eh tak sie ciesze!

Iwonta gratuluje ogonka tobie tez! dzisiaj same chlopaki Ja mam tez termin na 27 i tez chlopaka popatrz jak fajnie! tyle ze u mnie z data tak naprawde to nie wiadomo jak maly sie zdecyduje A u ciebie to juz napewno bedzie 27 Ale jeszcze raz gratulacje!

A no i Natalia wpiszesz mi chlopca do tabelki no i imiona to moze sie jeszcze pozmieniac ale myslimy miedzy Kacperkiem i Kubusiem. Jest jeszcze wiele imion meskich jakie nam sie podobaja ale te chyba najbardziej.

Gratulacje! Mamy kolejnego sisiorka :D Dobre jesteście koleżanki, chyba chcecie mi zostawić dziewczynkę na jutro :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #619108 przez agamo
Villemo napisał:

agamo napisał:

Gratulacje! Mamy kolejnego sisiorka :D Dobre jesteście koleżanki, chyba chcecie mi zostawić dziewczynkę na jutro :lol:

Jasne dziewczynki zostawiamy dla was a wiec bierzcie szybko poki jeszcze sa wolne! :)

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #619111 przez agilla.r
agamo napisał:

Agamo GRATULACJE !! :)

11 lata 9 miesiąc temu #619130 przez iwonta_kg
Zmiana planów!! będzie jednak Kacperek :) mąż tak uznał :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #619147 przez pyzaura
pieknie jeszcze raz gratulacje :)

Ania

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #619154 przez kocham_cie
Iwonka, Aga gratuluję siusorów :lol:

dziewczynka na mnie czeka... ale wam zazdroszczę że wiecie... a ja mam wizytę dopiero w maju :dry: a co jak znowu zaciśnie nóżki... puk puk kto tam jest... może mi się przyśni

Okropny katar mnie od rana męczy, temperatury niby nie mam (35 stopni) ale czuję się jak kupa- także juz wiem skad te moje zajady :( a jeszcze do pracy na noc :P jak mi nie przejdzie to chyba pójdę jutro do lekarza po L4- chyba mnie nie wyśmieje że z katarem po zwolnieni przyszłam co???

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #619155 przez agilla.r
iwonta_kg napisał:

Iwonta weszłam na sierpniówki i myślałam że mam deja vu jak Cię tam zobaczyłam a Ty się zabezpieczyłaś już wcześniej sierpniowym terminem ;) dobrze, przynajmniej mamy wtyki u starszych stażem :P

11 lata 9 miesiąc temu #619160 przez biedroneczka39
iwonta_kg gratuluje syneczka ...Ty bedziesz pierwsza a ja ostatnia hi hi.

agamo moje gratulacje na sisiorka

Ale bym Was wysciskala dziewczynki...ja jeszcze 10 tygodni I mam nadzieje ze dziewczynka czeka na mnie a najwazniejsze zeby bylo zdrowe o :)

U mnie po wizycie wszystko ok hemoglobina 13 podobno ok. Krew wporzadku wiec tylko sie cieszyc. Nastepna wizyta 23 USG a potem 8 maja dwie wizyty...jedna u poloznej a druga w szpitalu zwiazana z moimi kamieniami na woreczku zolciowym.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #619163 przez kocham_cie
agilla.r napisał:

iwonta_kg napisał:

Iwonta weszłam na sierpniówki i myślałam że mam deja vu jak Cię tam zobaczyłam a Ty się zabezpieczyłaś już wcześniej sierpniowym terminem ;) dobrze, przynajmniej mamy wtyki u starszych stażem :P

iwona zdradzasz nas?! :angry:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #619175 przez Villemo
biedroneczka39 napisał:

iwonta_kg gratuluje syneczka ...Ty bedziesz pierwsza a ja ostatnia hi hi.

agamo moje gratulacje na sisiorka

Ale bym Was wysciskala dziewczynki...ja jeszcze 10 tygodni I mam nadzieje ze dziewczynka czeka na mnie a najwazniejsze zeby bylo zdrowe o :)

U mnie po wizycie wszystko ok hemoglobina 13 podobno ok. Krew wporzadku wiec tylko sie cieszyc. Nastepna wizyta 23 USG a potem 8 maja dwie wizyty...jedna u poloznej a druga w szpitalu zwiazana z moimi kamieniami na woreczku zolciowym.

Biedronka trzymasz jakąś specjalną dietę? Pamiętam jak leżałam w szpitalu, leżała wtedy ze mną dziewczyna która była w 20 tygodniu i dostała ataku kolki woreczka żółciowego, odezwały się właśnie kamyczki :dry: Dostała kroplówkę, z bólem sobie jakoś poradzili ale powiedzieli jej że albo dieta albo następnym razem to ma od razu na chirurgii zawitać ;/

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka