- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co myślicie o takim zestawie butelek:
allegro.pl/zestaw-startowy-philips-avent...omo-i3137372615.html
jest najbardziej popularny na allegro
To chyba zależy co oczekujesz od butelek i jak zamierzasz karmić: sztucznie czy naturalnie. Ja osobiście uważam, że kupowanie butelki 150 ml to strata pieniędzy bo dziecko nawet karmione sztucznie od początku to po miesiącu- dwóch miesiącach będzie jadło więcej niż 150 ml i przestana byc potrzebne. Miałam 2 buteli 150 i przestały być użyteczne po 3 miesiącach i musiałam dokupić butelek 250 ml i uzywam ich do tej pory.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Czekam od innych dziewczyn na wieści kto gości w waszych brzuszkach bo z tego co doczytałam to kilka z nas ma wizyte trzymam kciku, żebyście sie dowiedziały
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poruszany był temat książek o maleństwach to ja polecam "Język niemowląt" Tracy Hogg, Melinda Blau - pozwala zrozumieć niektóre zachowania i podaje sposób postępowania
Jeśli o literaturę książkową chodzi to ja polecam "Ciąża. Instrukcja obsługi" Sarah Jordan, David Ufberg oraz "Ciężarówką przez 9 miesięcy" Kaz Cooke, luźnie podejście do tematu, ale także wiele cennych informacji. Sama czytam i gorąco polecam
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ninka Villemo dzięki za odpowiedź Też mi się tak wydawało, że ta spacerówka będzie wystarczająca, ale czytałam w necie opinie o wózku i mamy skarżyły się, że ich dzieci się nie mieszczą. Może jakieś wielkoludy wyhodowały
Czasami Niagarko siedzisko jest szerokie ale jest dziwnie wyprofilowane i np. dziecko ciężko do niego wsadzić. Opiniami specjalnie bym się nie sugerowała, każdy ma inne oczekiwania Przypomnij mi co to za wózek Cie interesuje?
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niagara napisał:
Ninka Villemo dzięki za odpowiedź Też mi się tak wydawało, że ta spacerówka będzie wystarczająca, ale czytałam w necie opinie o wózku i mamy skarżyły się, że ich dzieci się nie mieszczą. Może jakieś wielkoludy wyhodowały
Czasami Niagarko siedzisko jest szerokie ale jest dziwnie wyprofilowane i np. dziecko ciężko do niego wsadzić. Opiniami specjalnie bym się nie sugerowała, każdy ma inne oczekiwania Przypomnij mi co to za wózek Cie interesuje?
Baby Active Elipso
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Ja juz po badaniu! Wszystko dobrze! A wiecie kto rosnie w moim brzuszku? UWAGA! CHLOPCZYK!!!!
No to gratuluję! Mąż pewnie wniebowzięty, bo jeśli dobrze pamiętam obstawiał chłopczyka To co Natanek czy Kacperek?
Niagara będzie dziś miała co robić, jak wszystkie wrócą od lekarzy to tabelkę będzie musiała przerabiać
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja juz po badaniu! Wszystko dobrze! A wiecie kto rosnie w moim brzuszku? UWAGA! CHLOPCZYK!!!!
Iwonta nawet nie wiesz jak się cieszę ze u Was wszystko dobrze!! Nooo i gratuluję mężczyzny
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonta_kg napisał:
No to gratuluję! Mąż pewnie wniebowzięty, bo jeśli dobrze pamiętam obstawiał chłopczyka To co Natanek czy Kacperek?
Niagara będzie dziś miała co robić, jak wszystkie wrócą od lekarzy to tabelkę będzie musiała przerabiać
Iwonta gratulacje
Przerabiam tabelkę na bieżąco, ale wrzucę wieczorem jak już wszystkie oznajmią nam kto zamieszkuje ich brzuszki
Aktualnie mamy 3 dziewczynki i 4 chłopców Następna musi być dziewczynka, żebyśmy równowagę utrzymali
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciesze sie ze wszystko dobrze i gratuluje mezczyzny !Ja juz po badaniu! Wszystko dobrze! A wiecie kto rosnie w moim brzuszku? UWAGA! CHLOPCZYK!!!!
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
oczywiscie bedzie Natanek:)
Tylko że termin przeniósł mi sie na sierpień. Bede miala cesarke wiec gin zrobi ją tydzień przed terminem z miesiączki. Ale zostaje w wami:) będę pierwszą wrześniówką ktora urodzi dokladnie 27 sierpień.