BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #631316 przez agilla.r
Iwona życzę dużo zdrówka dla męża i mało nerwów dla Ciebie i Kacperka :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #631326 przez iwonta_kg
Dzieki dziewczynki :* przekazałam mężowi zyczenia o powrocie do zdrowia :) ucieszył sie :)
Na tym oddziale sami starsi ludzie a mój mąż jedyny dwudziestoparolatek to patrzą na niego jak na kosmite! Ze taki młody a juz ma problemy z kręgosłupem.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #631340 przez izula
IWONTA trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia męża i do domu. Buziaki dla Ciebie i dzidziusia. Zobaczysz szybko go postawią na nogi i będziecie znowu razem w domku. A ty Iwonka nie stresuj się, pamiętaj o Maleństwu, podobno pozytywne myślenie bardzo pomaga.

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #631344 przez izula
A ja na razie dalej wertuję temat wózków i łóżeczka.
CO do zakupów to czekam na piątek, żeby się dowiedzieć co noszę pod serduszkiem córcię czy synka :)))

Na allegro zakupiłam tylko spodnie dresowe dla kobiet w ciąży, książkę o niemowlakach i poduchę w literkę C :)))

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #631374 przez Alivva
Iwona,3mam kciuki,żeby w szpitalu podkręcili mężowi odpowiednie śrubki i,żeby szybko wrócił do zdrówka ;)

Mój dzisiejszy zakup....nr 32 (kolor też ten)
allegro.pl/koszulki-damskie-koszulka-cia...iem-i3163539461.html

teraz szukam jakies spódniczki z panelem ;)

11 lata 8 miesiąc temu #631410 przez izula
ALivva śliczne te bluzeczki :))))

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #631484 przez kalina
Kinga przyszalalas z ubrankami:) ale super sa:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #631488 przez izula
Dziewczynki co był zainteresowane wózkiem Quinny (przepraszam ale zapomniałam, które:)) Wybaczcie.

Znalazłam takie opinie i się trochę podłamałam: Co wy na to?
www.bangla.pl/opinie/p748/quinny-wozek-buzz-3

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #631489 przez nefeli
Iwonka zycze szybkiego powrotu do zdrowia mezowi,wiem co czuje,ja tez walcze z kregoslupem,podjelam ryzyko uniesienia brzuszka i mocno wierze ze dam rade i nikt podczas cesarki nie zdemoluje mi miednicy i dyskow :( Zycze mu zeby bol szybciutko minal i wszystko wrocilo do normy a on do domku.
Ja tez nie mam dobrych wiesci moj tata zostaje w szpitalu,w mozgu jest krwiak,widzi podwojnie,moze stracic prace bo nikt nie wie co dalej z jego glowa,co dwa dni robia tomograf,a moja mama sama i nie mam jak im pomoc.
Wiec dzis tez mialam nerwowke,niby poszlam na kawe ale wiecie jak jest ze mysli nie da sie tak po prostu z glowy wyrzucic i ich wplywu na psychike.
Alivva koszulki w moim stylu sliczne ale ja nie moge nic kupic na alegro,taka ze stopkami mierzylam ostatnio w sklepie ale 20 euro i byla tylko w duzym rozmiarze no i czerwona a ja jakos nie przepadam za czerwienia :( wiec odpuscilam.fajnie wam z tym alegro.
Kochane moje wytlumaczcie mi jak krowie na miedzy jak ja mam te fotki wstawic bo juz ze sto razy probowalam pomniejszac Irfan View i wstawic i niestety nic z tego :(

11 lata 8 miesiąc temu #631490 przez niagara
Iwonka przytulam bardzo mocno, trzymaj sie Kochana :)

11 lata 8 miesiąc temu #631494 przez nefeli
Wiecie co apropo opalania,u mnie dzis duzo osob kostium i plaza,my przy plazy na slonku w kawiarni,ale zle sie czulam jak mi grzalo po brzuchu,dusilo mnie to jakos,wiec chyba jednak cos w tym nagrzewaniu jest w upaly,bo dzis na prawde byla patelnia,moj maz klapeczki i krotkie spodenki,a jak obok w opakowaniu bo nie bardzo mam co na siebie wlozyc ;(

11 lata 8 miesiąc temu #631499 przez kocham_cie
izula napisał:

Dziewczynki co był zainteresowane wózkiem Quinny (przepraszam ale zapomniałam, które:)) Wybaczcie.

Znalazłam takie opinie i się trochę podłamałam: Co wy na to?
www.bangla.pl/opinie/p748/quinny-wozek-buzz-3

izunia a czemu się podłamałaś??? ja myślę że ma całkiem dobre opinie, przeczytałąm wszystkie i neatywy takie że gondola mała- mały wózek mała gondola, i spacerówa nie rozkładana- rozwiązali ten problem w modelu moodd- choć dzieci podobno lubią tą pozycję kubełkową:) no i coś z tymi kołami przednimi- no niestety ale piankowe koła tak mają dlatego jak kotś potrzebuje wózek na trudne drogi to 4 kołowiec i wszystkie pompowane :dry:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #631500 przez Alivva
nefeli napisał:

Iwonka zycze szybkiego powrotu do zdrowia mezowi,wiem co czuje,ja tez walcze z kregoslupem,podjelam ryzyko uniesienia brzuszka i mocno wierze ze dam rade i nikt podczas cesarki nie zdemoluje mi miednicy i dyskow :( Zycze mu zeby bol szybciutko minal i wszystko wrocilo do normy a on do domku.
Ja tez nie mam dobrych wiesci moj tata zostaje w szpitalu,w mozgu jest krwiak,widzi podwojnie,moze stracic prace bo nikt nie wie co dalej z jego glowa,co dwa dni robia tomograf,a moja mama sama i nie mam jak im pomoc.
Wiec dzis tez mialam nerwowke,niby poszlam na kawe ale wiecie jak jest ze mysli nie da sie tak po prostu z glowy wyrzucic i ich wplywu na psychike.
Alivva koszulki w moim stylu sliczne ale ja nie moge nic kupic na alegro,taka ze stopkami mierzylam ostatnio w sklepie ale 20 euro i byla tylko w duzym rozmiarze no i czerwona a ja jakos nie przepadam za czerwienia :( wiec odpuscilam.fajnie wam z tym alegro.
Kochane moje wytlumaczcie mi jak krowie na miedzy jak ja mam te fotki wstawic bo juz ze sto razy probowalam pomniejszac Irfan View i wstawic i niestety nic z tego :(

a spróbuj w tym programie....
nie pamietam jaką wielkośc maksymalna moga mieć zdjęcia tu wrzucane... :/
zmniejszacz.pl/

11 lata 8 miesiąc temu #631501 przez kocham_cie
iwonka pozrów męża i niech szybko wraca do zdrowia :)

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #631503 przez kocham_cie
Nefeli biedaku oby tata jak najszybciej wrócił do zdrowia... kurcze naprawde trochę Ci się zwaliło na głowę w ostatnim tygoniu :( trzymaj się dzielnie mamusiu

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka